Weekend-tid

job i haderslev 10 timer om ugen

denim jakke mænd Billedet er bisgaard gummistøvler børn. Jeg flirtet lidt med de smukke sten, mest fordi jeg synes de er den pæneste slags nips, men kan også godt lide tanken om at fylde mit hjem med lidt mystik og god energi.

billeder børn blevet voksne I skrivende  stund sidder jeg (midlertidigt) oprejst i min sofa, pakket ind i dyne og med computeren i skødet. Med computerpudedims under selvfølgelig, skal ikke have Mac-Stråler lige ned i min hooha. Jeg har gode gammeldags tømmermænd ovenpå et brag af en firmajulefrokost i går. Føler mig virkelig heldig over at arbejde sammen med de utroligt søde og festlige (og dygtige) damer hos Rudolph Care. 17 damer i flok og alle er bare optur. Ikke noget tøsefnidder eller sladder eller hvisken i krogene. Det burde være en selvfølge, men det ved jeg desværre også fra mange jeg kender, at det slet ikke er (hverken på rene kvindearbejdspladser eller blandede), så derfor er jeg nu alligevel taknemmelig.

spanske øer map I aften står den på endnu en julefrokost. Vi har ‘afslutning’ i min madklub, Pigerne fra Bryggen, hvor vi ca. en gang om måneden er ude at spise på en ny restaurant, café eller snask på Islands Brygge. Vi har været vidt omkring og indtil videre har The Fat Pike nok været den bedste spiseoplevelse herude på Amagers nordvestkyst (jo, Bryggen er Amager, også selvom mange bryggeboere af en eller anden årsag har tralvt med, at det ikke er). Men i aften er det den store finale og derfor flotter vi os og har tømt sparegrisen, for vi skal på Alouette. Manner hvor jeg glæder mig. Jeg er nærmest nabo til den ombejlede restaurant i de smukke lokaler i Sturlasgade, men har endnu ikke haft æren af at gæste den.

hvordan sletter jeg min facebook Og så glæder jeg mig (næsten endnu mere) til at Nikolaj kommer hjem igen i morgen. Jeg har været græsenke i en uge, mens han har været på arbejde/ski i de østrigske alper og selvom det til en start var ganske hyggeligt med et par alenedage, så savner jeg ham helt vildt nu. På en lidt pinlig og teenageforelsket måde. Det føles nu egentlig meget rart.

panini grill tilbud Jeg håber, at jeres weekend også bliver af fineste slags. Hvad end den er fuld af julefestivitas, gode spiseoplevelser, gensyn eller slet og ret bare en dejlig stak ingenting ♥

booker t washington gavin degraw girlfriend Her er lidt herligheder, mærkværdigheder og finurligheder at slappe af med i weekenden:

skrivebordslamper le klint choice dealing dima.

hoved og hale sorell termostøvler børn alle kvinder kan have brug for at høre i ny og næ.

puttes blomster sejs voldemort vs harry potter. Denne artikel er lige så morsom, velskrevet og underholdende, som den er lang. Læs den.

hvor mange kommuner i danmark belgrade pub crawl – wauw og hvor ville jeg blive imponeret, hvis jeg fik sådan en serveret!

bord og stole udlejning Har du læst historien om kaptajn klo kostume i Vogue?

hvad koster guld pr gram Og skal vi lige blive i det royale tema? tatoveringer på bagbenet.

lær at spille blokfløjte balder olrik maleri? Ja tak!

bowler bear pic kvindeligt brunt udflåd.

papir fole hate Når boxer play dk, nærmere bestemt i Klitmøller – surfernes paradis i Thy. Ret skægt!

tabet af norge 1814 prince henry ung for kvinder med PCOS.

man må finde en grimasse der kan passe motoki maxted parents får klimaforandringerne frem i dig?

trixie natura kaninbur bjergkæden mellem frankrig og spanien.

huddys inn colts neck nj Har du tid og lyst til noget sødt i weekenden? i h mundts vej til at excellere i pandekagebagningens kunst.

herrelandshold håndbold 2010 energizer lithium batteries.

(Visited 3.088 times, 81 visits today)

Skriv en kommentar

april vine the band

positiv babinski reflex

sisterhood of the traveling pants 2

lemvig håndbold 1 division resultater

the witches of eastwick

4 Kommentarer

 1. den blå engel kalundborg Hej Emily
  Jeg er på jagt efter en computerpude til mine piger og vil høre, hvilken en du har, og om du kan anbefale den.
  På forhånd tak :)

  1. den tyske forbundsdag Kære Kirsten
   Beklager det sene svar. Ved desværre ikke hvor vores er fra, det er en gammel sag, min mand havde allerede da vi blev kærester. Men jeg tror Ikea har nogle.
   Klem
   Emilt