Skønhedsfavoritter Efterår

kan læder tåle sprit

kongens nytorv metro Det meste af året er jeg ret godt tilfreds med min hud. Den er stærk, nogenlunde pæn og ensartet, bemærkelsesværdigt jævn på trods af at jeg snart rammer midten af trediverne (altså smilerynker undtaget, men dem er jeg stolt af), jeg får kun lejlighedsvis en bums og den føles sjældent stram og tør.

lægge bil til Og inden det lyder som et meget selvfedt blæretogt, så må jeg nok hellere tilføje, at jeg også arbejder for det. Indvendigt som udvendigt. Som udgangspunkt har jeg nemlig hud, der meget nemt bliver tør og samtidig stopper til. Men når der bliver fyldt godt med benzin og vand på maskineriet og jeg renser og smører på ydersiden morgen og aften, så fungerer alt fint.

aristotle virtues and vices Altså lige indtil det bliver efterår og temperaturen og luftfugtigheden daler og der bliver tændt for radiatorerne. Så vælter korthuset. Det er som om min hud med ét er evigt tørstig og hele tiden føles lidt stram og tør. Overfladen bliver nemt ru.

dalai lama københavn 2015 Så ved jeg, det er tid til at finde ‘efterårshudgarderoben’ frem. Det tungere fugt- og fedtartilleri.

svien og smerter i mellemgulvet om matten Jeg skifter renseskum ud med en mere plejende rensemælk eller -balm og dropper for det meste at rense med vand. I stedet for en skin tonic, der eksfolierer og opstrammer, skifter jeg til en beroligende face mist. Og så booster jeg min dagcreme ved at bruge en fugtgivende serum inden og dernæst et par beskyttende dråber olie, som jeg blander i den.

sanselig på engelsk På særligt tørre dage, der hvor knæhaserne begynder at klø (er det kun hos mig?), opgraderer jeg min bodylotion ved at komme et pump eller to af en lækker kropsolie, eller slet og ret ren olie fra mandel eller abrikoskerne, i.

alternativer til google Nedenfor finder i et par nye favoritter, jeg er særligt glad for dette efterår og afslutningsvis tipper jeg også om et par gamle kendinge.

car rental las vegas

sjovt mad til børn egelunden 54 hadsund Calming Lavender Mist fra Kora Organics

elizabeth taylor children Jeg er generelt ret begejstret for produkterne fra Miranda Kerrs økologiske linje, Kora. Men jeg er blevet helt afhængig af denne fugtgivende og beroligende facial mist, der dufter så vidunderligt af lavendel. Jeg bruger den hver aften og duften gør mig så afslappet og søvnig.

indretning soveværelse oriental Et andet hit fra Kora Organics er deres øjenolie med rosenkvartsapplikator. God bekyttelse ovenpå eller i stedet for øjencreme til os med tørre øjenomgivelser. Og så er applikatoren lækkert kølende.

dokumentar analyse model Fås bl.a. i time edit cphbusiness.

robbery bob game magna carta holy grail Calm Down Serum fra MUTI

hvor meget skal baby sove En god ‘fugtundertrøje’ til huden som jeg bruger hver morgen under min dagcreme og af og til også om aftenen. Den trænger nemt og hurtigt ind og booster fugtniveauet takket være niacinamid og hyaluronsyre. Og så beroliger den også. Noget min hud har brug for her i overgangsperioden.

monsoon i danmark Jeg har for nylig fået øjnene op for MUTI (står for Modern, Unique, True, Intelligent) og deres produkter, der er fri for alt det, jeg ikke vil have i min hudplje, men indeholder masser af gode og aktive ingredienser.

cocaine cowboys reloaded Fås bl.a. valentino bag red.

sibirisk valmue blå babycardigan med bladmønster Raspberry Seed Oil fra Bare Origin

gadeløb i hadsten Jeg har vist efterhånden skamrost hybenkerneolien fra Bare Origin et par gange her, men nu har jeg indlemmet endnu en af deres olier i flokken på badeværelseshylden. En ren, koldpresset hindbærkerneolie, der er let og trænger godt ind. Jeg bruger enten et par dråber af den i min creme eller også blander jeg den med lidt arganolie og bruger den inden creme på særligt tørre dage.

jesus set med mellemøstlige øjne Tip: Kom altid olie på, når huden er let fugtig (fra face mist, rens eller serum), så trænger den nemmere ind.

app til at gemme koder Fås finviz stock screener.

gode hoteller i hamborg  

hvad er penge lavet af

lær klokken spil rock gorge australia Acai Body Lotion fra Rudolph Care

street art on brick wall Hej hej tør efterårshud på kroppen. Min yndlingsbodylotion i en særligt stor og fint udsmykket limited edition-udgave. Jeg skifter mellem denne og den med mandel fra Weleda. De eneste to bodylotions jeg bruger, der lever op til mine krav og som samtidig kan forvandle mine ben fra tørre/krakelerende til bløde og glatte. Den virker både øjeblikkeligt, men er også god til at bevare og genopbygge hudens fugtniveau over tid. Er det en ekstra tør dag blander jeg nogle dråberchris jenner sunglasses i.

wwe aleister black Fås bl.a. færge til bornholm fra ystad.

årbøger for nordisk flise namur pearl rett PureGloss i ‘Very Berry’ fra Jane Iredale

tisse underlag med alarm Jeg bliver gradvist modigere, når det kommer til læbeprodukter og kan godt lide hvordan det tilfører lidt liv og farve til ansigtet. Især nu hvor sommerens spor i form af gylden hud er ved at være slettede.

slow rock remix Denne lipgloss er beskyttende, blank og lækker (har lidt lyst til at spise den, den smager af brombær og granatæble) og helt uden petroleum eller det der ligner. I stedet er den lavet på økologiske olier og voks. Og i den fineste dybe blommefarve til bærkyssede læber. Den ser måske mørk ud, men dupper bare ganske lidt på og så giver den et fint, naturligt resultat.

olfert fischers gade 1 Fås bl.a. enarmet tyveknægt slot.

gæld til politiet hvordan kan man kende skvalderkål Biohydrate all in one Tinted Moisturizer fra Estelle & Thild

oh land overalls Jeg har efterhånden prøvet rigtig mange farvede dagcremer, BB creams og flydende foundations fra de mere rene og/eller økologiske mærker, men jeg har haft svært ved at finde noget, der kunne erstatte min all time favourite fra Nars (deres Radiant Tinted Moisturizer som sneaky league cosplays). Men denne her fra svenske Estelle & Thild er et værdigt bud. Den lægger sig pænt, er super fugtgivende og huden ser flot, ensartet og dewy ud.

fiat grande punto 09 Eneste anke er, at den ikke holder så længe. Altså efter åbning*. Holdbarheden på huden er god nok. Efter et par måneder ændrede min duft, så det er ikke en man skal tage hul på, for derefter at sætte den på hylden og glemme alt om den. Men det har man nu heller ikke lyst til, for den er god. Derfor har jeg også købt en ny, som jeg forsøger at bruge lidt hurtigere end dens forgænger, der led under at jeg ikke rigtigt bruger den slags makeup om sommeren.

holstebro kommune ledigejobs Fås bl.a.hvad skylder jeg i su.

hvor ligger bulgarien zappa full movie *Sådan er det jo gerne med økologiske produkter, der netop ikke er konserveret så hårdt (og godt for det), men så er holdbarheden efter åbning også ringere.

fede dame tasker Blandt andre redningsprodukter til den tørre fornemmelse mange døjer med netop nu, må jeg lige nævne six wives wakeman og aktier og investeringer.

troede du var min Mens sidstnævnte er god til at pumpe fugt ind i huden er første alletiders creme til at danne en beskyttende barriere, der hjælper til at holde på fugten. Det er desuden den mange stewardesser sværger til at bruge under deres makeup, når de er i luften. Og det siger ikke så lidt. Den er nemlig så god til at modvirke udtørring, at den kan hjælpe selv i den ekstremt tørre luft, der er på et fly.

Skriv en kommentar

kylie and tyga

garret at pro

zlato za haljine za neveste

sort engoberet tegl

freckles and big gif

14 Kommentarer

  1. er hf en gymnasial uddannelse Tillader mig at hjælpe her, det er “Ønskegarn” fra Sandnes Garn og det er simpelthen så fint!

 1. catalansk bund pileflet Virkelig nogle lækre sager. Hvis du skulle vælge mellem Raspberry Seed Oil og Wild Rosehip Seed Oil fra Bare Origin, hvilken ville du så gå efter? Kan ikke finde ud af hvilken jeg skal prøve :-)

 2. how to reset password on windows 7 Hej Emiliy. Det lyder som om vi har ca samme hudtype – bruger du nogen form for eksfoliering? Synes nogen gange det kan virke for hårdt for som er tør, men nogle gange stopper den også til uden… kh

  1. italienske kødboller med squash Jeg bruger Rudolph Cares Facial Scrub, der også er super plejende med masser af gode olier. Her i de kolde måneder skrubber jeg kun ganske let og lader så masken sidde 10 minutter inden jeg skyller den af. Kram E

  1. graceland elvis presley Åh det er svært at vælge bare et. Men i så fald bliver det deres Acai Facial Oil :) Men Facial Scrub er også højt på listen. Kram E

 3. bevar christiania flag logo hoodie Jeg øver mig meget på ikke at være misundelig i livet – men nøøøøj det garn er fint og det så ud til at være så fint et arrangement med Sandness og Oh Land! Og i øvrigt så har jeg lige været ude og investere i en serum fra Avene og hold nu op hvilken forskel en serum gør.

 4. læge holger kjær Heh Emily,

  helena rohner lampe Hvad med ansigtscreme her om vinteren – hvad bruger du der? Jeg kunne godt tænke mig en, der giver masser af fugt uden af være for fed og tung i det og så gerne uden en masse dårlige ingredienser.. Mon du har nogle ideer?

  zk solskin lyrics Tak for hjælpen.

  nord lavender vessel Mvh. Line