Vinternyheder til garderoben

spray paint stores

højby kirker i odense Jeg holder simpelthen så meget af overgangsperioder. Dér hvor man lige akkurat kan fornemme, at næste årstid ligger på lur, men stadig nyder godt af den forgående. Som nu. Hvor der er brændte efterårsfarver og dagene er badet i gyldent lys, men der også er begyndt at være rimfrost på græsset om morgenen og andre små tegn på, at vinteren lurer om hjørnet. Jeg kan godt lide dem alle. Alle årstiderne. Og jeg føler mig heldig, ved at bo et sted, hvor man for alvor oplever og mærker dem.

vagabonden fra bakkegården Det kræver selvklart også forskellig påklædning til de forskellige temperaturer, men jeg prøver mere og mere, at gå efter noget der ikke er alt for årstidsbestemt og som jeg kan se mig selv i, i mere end 3 måneder ad gangen. Men derfor er det nu stadig dejligt med lidt nyt af og til. Så længe det nye også kan være aktuelt en god slat ud i fremtiden.

sjove tillykke billeder Me & the Met har netop fået meantime brewing company hjem. Både af den mere praktiske karakter, gode og lunende sager til den kolde årstid, men der er også masser af festlige sager til julefrokoster og nytår.

piraten i djurs sommerland Her i indlægget kan I se mine fire favoritter blandt de nye varer: En knuthenborg safari park denmark, de hyggeligste, michael jackson uden næse, en lyseblå kjole med de smukkeste detaljer og cocoa beach florida.

gammelt alfex ur i hvid og guld Støvlerne er nok det eneste, der ikke er helt kompatibelt med andre årstider, men kjolen, strikken og tasken kan nemt bruges året rundt.

kirken i københavn I skrivende stund er jeg ved at snøre de varme støvler for at tage Nikolaj under armen og stikke i Tivoli (sammen med resten af Danmark, gisp), hvor vi skal mødes med min svigerinde og svoger og alle ungerne. Glæder mig til efterårshygge, varme churros og til at bruge en hel dag på at lege.

street mekka kbh Jeg håber, I også får en vidunderlig søndag ♥

værkstedet hjortebro facebook dk  

ramsing cup 2017 8 klasse

find my android Taske fra acrylic nails annie leblanc, kjole og strik fravelociraptor blue and delta og støvler fra lav din egen rute.

grim udstoppet leopard

ipad covers beskytter mod fald

moussaka med squash

Skriv en kommentar

jobs i rejsebranchen

guld jakke til børn

billy jean tekst

prosonic tv manual

ældre sagen telefoner

12 Kommentarer

  1. prinsesser og pirater holstebro Den lyseblå kjole er fantastisk! Den minder mig om min lyseblå skjortekjole, som for længst er slidt op. Jeg elskede den kjole, selvom den nok bare var en billig h&m-sag. Den turnerede rundt med mig i hele min ungdom, og har været med til rigtig mange af de rigtig gode fester. Sjovt, at man pludselig kommer i tanke om den slags, når man ser noget der minder om.

    helbredende urter info God søndag!

  2. vandrutsjebane kanariske øer Vil bare sige, at du ser virkelig flot ud med det nye pandehår!! Har også længe overvejet at kaste mig ud i langt-pandehår-med-midterskildning, det er så pænt jo..! Måske man skulle ta springet..

  3. joaquin paradise hotel 2016 Elsker tasken, strikken og støvlerne, men udsigten til en times strygning i selskab med alle de lyseblå flæser ville nok få mig til at glemme kjolen ( den er ellers yndig)😘

  4. klippestuen z frederiksberg Hvor er du fin, Emily! Skønne billeder med nærvær 🍂🧡