Bananpandekager med havre og min nye yndlingssnack

general duck duck

ulykke og ansvarsforsikring Jeg er, som I ved, hverken kostfornægter eller fanatisk. Til gengæld holder jeg gevaldigt af at eksperimentere, spiser overvejende plantebaseret (både for min egen og miljøets skyld) og så går jeg ret meget op i at spise varieret. Og her taler jeg ikke bare om til hvert måltid (selvom jeg unægteligt nyder, når der er mange forskellige farver på tallerkenen), men også over tid. At man ikke spiser det samme dag ud og dag ind. Jeg tror ikke på diverse kure og (ekstreme) kostretninger, men “varieret og afbalanceret”, dét tror jeg på. Masser af sunde og nyttige sager, men også lidt af det unyttige, der er forbundet med stor nydelse.

rallybil til børn Men inden jeg ryger helt ud af en tangent (kan I fornemme, at jeg kunne tale længe om varieret og afbalanceret?), så må jeg hellere sætte spotlyset på dagens egentlige hovedperson: frøken jensens hindbærsnitter. Der er tale om forskellige havredrikke, havregurts, smørbart havrepålæg, overnight oats m.m.

find ordet svar 261 Følg 5 dollars seddel her for masser af inspiration, opskrifter m.m.

kvalitetsstandarder århus kommune  

bracelet for men

tv hunden spiser sin lort Og mens havredrik (i talesprog “havremælk”, men det må man altså ikke kalde det, hvis man skal være korrekt) længe har været min allierede til kaffen, matchalatte og lignende, så har det været herligt at stifte bekendtskab med nye, plantebaserede alternativer til morgenmaden og snacks på farten.

slå stemmekontrol fra iphone 4 I pj harvey let england shake af nye, appetitlige havreprodukter er mine klare favoritter Greek Style havregurt (både naturel og dem med frugt), Rich havredrikken til kaffen, Oat Spread med tomat og basilikum og sidst men ikke mindst Overnight Oats som en hurtig og nem morgenmad eller snack to go.

åben debat folketinget  

canary solitaire ring 0 35

hvide asparges med rejer Jeg har nydt havregurten med granola, frugt og nødder til morgenmad en masse på det seneste og i weekenden har jeg lavet bananpandekager med havremælk og toppet med havregurt og andre lækkerier. Opskriften finder I nedenfor :)

matt mcgorry dating  

pårørende til hashmisbrugere rød og hvis corgi

liggende bleskift på briks germanii elchin saidiin yam Bananpandekager med havre

tykke mennesker i sjov dragter – 2 personer. Min PCOS-venlige pandekageopskrift som flere af jer har spurgt efter på det seneste.

flotte frugt billeder 1 moden banan
3 æg
1 dl mandelmel (jeg bruger den fra Funktionel Mad)
1 dl Yosa havredrik
1/2 tsk vanillepulver
Et drys salt
Olie til at stege i

 • Mos bananen med en gaffel.
 • Pisk æg og mandelmel sammen og pisk bananen, vanille og salt i.
 • Lad gerne dejen trække 5-10 minutter, hvis du har tid.
 • Steg pandekagerne i kokosolie. Ca 2 spsk. dej pr. pandekage. De skal vendes, når de laver små bobler i overfladen. Steg dem gyldenbrune på begge sider.

brostroem didaktisk model anne sofie hermansen Veganske bananpandekager med havre

læge ingelise palludan – 2-3 personer. Og så den helt plantebaserede version. Man kan evt. nøjes med en banan og komme 2 scoop risproteinpulver med vanille i, hvis man vil have pandekager med et højere proteinindhold.

jorden er flad og står på skildpader 2 modne bananer
2 dl Yosa havredrik
100 g havregryn
1 tsk bagepulver
1/2 tsk vanillepulver
Et drys salt
Olie til at stege i

 • Kom havregrynene i en blender og blend dem til mel.
 • Kom resten af ingredienserne ved og blend til en ensartet dej.
 • Lad gerne dejen trække 5-10 minutter, hvis du har tid.
 • Steg pandekagerne i olie, ca. 2 spsk. pr. pandekage, til de er gyldenbrune på begge sider.

emilia romagna nightlife næsehorn på engelsk

norah jones sunrise riverview commercial bahria town rawalpindi Toppings

have med stil Uanset om du vælger den ene eller anden opskrift, så spis pandekagerne med masser af lækre toppings. På billederne har jeg hindbær, Yosa Greek Style havregurt, mandelsmør, ristede boghvedekerner, kokoschips og så lidt “helsekonfetti” (som princess shahnaz persia så fint har døbt det) aka bipollen og tørrede rosenblade. Nikolaj spiser sine med ahornsirup og syltetøj også.

konfirmation pige ikke kjole  

mellemørebetændelse og svømning

pris power generator Sådan en morgenmad kan man altså kun blive glad af ♥

hvem synger radioactive

toppen af poppen 2018 Min nye yndlingseftermiddagssnack. Små crackers af brune ris og boghvede med Yosa Oat Spread med tomat og basilikum. Og så lidt gnavegrønt til.

åbne butikker i påsken Yosa fås i Meny, Spar, Bilka og Føtex og er selvfølgelig produceret uden brug af stråforkortere.

søde grå kaniner  

sisters point skjorte

guitar hero ps4 For tiden eksperimenterer jeg i øvrigt også med at undgå mælkeprodukter helt pga. computer vma indgang. Der er lidt delte meninger hvorvidt det er et hit, men jeg har læst nok undersøgelser, der peger i den retning, til at ville give det et forsøg. Og derfor var det som sendt fra himmelen med nye, grønne og velsmagende alternativer, som jeg kan nyde til morgenmad, som snack, på brødet og i kaffen.

vores egen zoo  

Skriv en kommentar

rigtige mænd nørresundby

pastasalat med kylling og avocado

slet data fra ipad

mike fra x factor

intervention på dansk

8 Kommentarer

 1. privat dagpleje aalborg Ser lækkert ud. Hvor er de små crackers købt? Inspiration til frokost :) hvad spiser du for tiden? Knus fra Tanja

  1. sang der trækkes ud De er fra Clearspring og købt hos Helsam. Ofte æg, rejer og avocado eller en salat med kikærter, laks, kerner og grønt. Og ofte også en rest fra aftensmaden :) Kram E

 2. visesangeren anni filt Jeg synes den der havregurt smager ganske forfærdeligt! Og jeg er ellers ikke sart..
  Men, jeg er vild med havredrik og må nok hellere prøve den der spread. Den må være lækker at have i køleskabet på arbejde til et stykke knækbrød når sulten melder sig sidst på dagen..

  1. enigheden i gørlev Er det den der hedder Oat Snack? Den kan jeg heller ikke så godt lide… Synes til gengæld den der hedder Greek Style er virkelig lækker. Det er den, der er på pandekagerne :) Kram E

 3. gallia world map Jeg kan egentlig godt lide “spread” eller “smøreost” af havreprodukt, der allerede er på markedet, men troede egentlig ikke, at havre er så foreneligt med PCO? Havre påvirker insulinniveauet i kroppen negativt, så vidt jeg forstår? Selvfølgelig ikke så meget som andre ting, men alligevel sådan at man ikke skal have for meget?

  1. hvor sidder stoppet på en hund Du har helt ret i, at det ikke er smart at spise i store mængder pga. stivelsen. Så en stor skål havregryn med rosiner om morgenen er ikke smart. Jeg nyder havre i små mængder enten i hjemmelavede overnight oats eller chiagrød, hvor jeg bare bruger 1-2 spsk og så også som her i lidt havregurt, havremælk eller spreads. Og så er nøglen at kombinere med noget (sundt) fedt og gerne noget protein, så blodsukkeret forbliver stabilt :) Så om insulinniveauet bliver drillet afhænger af hvor meget havre (eller stivelse eller sukker generelt) du spiser samt hvad du spiser det sammen med. Kram E

   1. barn med briller Så fedt, når du deler ud af PCO venlige opskrifter! :-)
    Og tillykke med de flotte svar på blodprøverne, det er rigtig godt at høre!