På overraskelsestur til Fyn

uss nimitz movie

will byers possession scene Hvis ikke det her er den sødeste video, så ved jeg ikke hvad der er. Mit hundemorhjerte smelter!

minions film 2015 I sidste uge havde Emilie inviteret mig på tur sammen medfind mobilnummer i danmark. Det eneste jeg vidste, var at vi skulle med toget kl. 8.30 fra Hovedbanegården. Hvor vi skulle hen, hvad vi skulle lave dér og hvem der skulle med (for det var ikke bare os), var en hemmelighed.

koteletter i fad med grøntsager Så med lige dele sommerfugle i maven og spændt forventning troppede jeg op under uret. Og blev mødt af den bedste overraskelse, jeg kunne tænke mig! Se hvad og hvem det var, i den fine video ovenfor ♥

mercedes glc 2016  

flytning af adresse huskeliste

mette blomsterberg cafe lyngby Som flere af jer ved, så bor Penny nu hos mine forældre, da Nikolaj er allergisk (ellers kan Istole arne jacobsen) og at Emilie således havde arrangeret en hel dag for os sammen med hundene, var vitterligt den største og bedste overraskelse, jeg kunne tænke mig.

rusten søm i foden SÅ utroligt sødt og betænksomt. Og ret hyggeligt at hun og min mor har snakket sammen bag min ryg for at arrangere det hele. Gad god have set Pennys fjæs, da hun blev ‘kidnappet’ af Emilie tidligt fredag morgen ;)

historiequiz på dr k  

cliff richard some people

formstøbt stol til børn Jeg har aldrig tidligere kørt i tog med Penny, så var lidt nervøs, men det kunne ikke være gået lettere og det bliver ikke sidste gang. Det var så hyggeligt at kunne nusse med hende og hygge med hende, Torben og Emilie på turen ud og hjem. Og for Pennys vedkommende var det MEGET hyggeligt at kunne snakke med alle de søde børn, der var med toget. Se bare i slutningen af videoen ♥

sonata hyundai rims 2008 Hvis I også vil på togtur med jeres to- og/eller firbenede venner, eller vil du se en, du holder af, som bor i den anden ende af landet, så kan I lige nu købe ekstra billige travis fimmel girlfriend jessica miller.

sabrina boys boys boys  

skuespiller med anden etnisk herkomst

skechers go walk 4 white Første stop over Storebælt var Nyborg hvor vi gik tur ved slottet og lod hundene og os selv nyde friheden. Løbe op og ned ad voldene og trille os i bladene. Sidstnævnte måske mest hundene.

north india travel Men det er jo det dejlige ved hunde, deres glæde over det umiddelbare smitter så pokkers meget. Man kan ikke lade være med at smile over deres totale lykke over en pind eller det at kunne få fart under poterne. De er mestre i at være i og værdsætte nuet og det kan man tage ved lære af.

nick jonas and olivia culpo  

grappa al porto

tumbler rom glas Fine Nyborg hvor det vrimler med de sødeste, gamle huse.

lange trøjer til drenge

new hotel candide paris Endnu et stop med toget og vi var i Odense. Hvor vi frekventerede en pølsevogn til Torben og Pennys store glæde. Dejligt med den slags ‘restauranter’ hvor alle er velkomne, to- som firbenede. Vi var forbi H. C. Andersens hus og det hyggelige kvarter deromkring og så gik turen ellers videre mod dagens sidste stop og overraskelse.

high loft fleece  

hvor skal mobilen være når jeg løber

stor på tysk Pølsebanden på tur. Hundene troede det var deres fødselsdag. Og nej, vi spiste ikke selv af pølserne bagefter ;)

the gibbon experience

storm advokatfirma århus Lidt udenfor Odense, i Paarup, havde Emilie arrangeret at vi skulle løbe agility med hundene. Der var sat en lille bane op på et mildest talt ret idyllisk sted på landet med hestefolde som naboer og så var det ellers at støve Pennys hjerne af. Men den gamle cirkushund kunne huske alle sine tricks og selvom det er mindst 6 år siden, hun sidst har været på en agilitybane, var hun mere end lykkelig over gensynet og kunne huske det hele.

spredning af gødning på græsplænen Lille Torben havde sin agilitydebut og var SÅ utroligt dygtig og ikke mindst modig, han fes lige efter Penny selv op på de høje balanceforhindringer. Superstjerne. Han er slet ikke til at stå for, den lille kanin.

smooth operator sade  

billede flag fødselsdsg

den sidste hunger games film Jeg synes det er så herligt, at man kan rejse og opleve uden, at det behøver at blive et stort projekt. At det blot kan være for en dag (eller mere, hvis man vil) og at det ikke behøver kræve andet end en lille togtur at komme på eventyr.

eddie vedder wife Dét er frihed for mig. Foruden at rulle i blade, spise hotdogs og være ude i naturen med min vaps.

gregersen og press I morgen er det min tur til at overraske Emilie og selvom min tur nok ikke helt kan leve op til den hun arrangerede for mig (i alle tilfælde ikke selve overraskelsesmomentet), så glæder jeg mig umanerligt til også at forkæle hende og skulle ud på opdagelse på tværs af Danmark igen ♥

billeder på filmstrimmel  

ferrari testarossa 1957

Skriv en kommentar

time schedule au

hvad hedder jaque costaus søn

solcelle oplader til iphone 4

wta hong kong tennis tournament

las vegas tv show

21 Kommentarer

 1. drunk octopus wants to fight you Fantastisk lille video! :)
  Koster det ekstra at have sin firbenede ven med på toget? Jeg ved, at det i metro er gratis, hvis hunden kan være i en bære-taske, men at større hunde skal have billet. Mon det samme er gældende hos DSB?

  1. øreringe ure og guld silkeborg Åh hvor er du rar Lise. Vi havde virkelig også sådan en god dag. Dejligt at det skinner igennem <3 Kram E

  1. fifty fifty andreas bo Så dejligt at det smitter. Jeg har det præcis lige sådan ;) Klem E

 2. morty and rick Elsker elsker elsker alt ved den her video <3 Jeg rejser selv ofte med mine to sheltier i tog . Faktisk næsten hver uge, da min kæreste bor en togrejse væk. Men de er vokset op med togture, og den yngste (der fylder fem i år) var kun tre måneder da hun fik sin debut som toghund. Jeg har mine i hver deres taske og de nyder at køre med tog. Der er et eller andet beroligende over det at køre i toget, så de falder faktisk i søvn næsten samme sekund, jeg træder ind i toget med dem.

 3. de forenede dampvaskerier odense Åh jeg fik helt tårer i øjnene. Penny ser så lykkelig ud på agility-banen!

  øernes mopa klub Fyn er fin! Er flyttet hertil for 2 år siden fra Kbh og viiiild med det!

 4. blaise zabini wand Hvor skønt med et hundeindlæg – også selvom det er en reklame for DSB. Jeg har selv haft en hund i mange år, som vi måtte lade aflive for et halvt års tid siden, og nu savner jeg bare endnu mere en hund. Det er jo så vildt, hvor meget glæde sådan et kræ kan give :) Man ser tydeligt, hvor lykkelige både du er Penny er for hinandens selskab.

 5. the untamed anmeldelse Kan du mon hjælpe med et link til det indlæg, hvor du viser dit sengetæppe lagt henover din sofa?

  lande i europa Kan dit sengetæppe for resten vaskes (og har du erfaring med det)? Jeg har nemlig det samme sengetæppe og spekulerer over, hvad vask vil gøre ved det;-)

  fred på engelsk Tak;-)

  1. huller i ørene københavn Hej Susanne!
   Det er indlægget fra d. 27/8😉 men det med vasken kan jeg ikke klare, det må vi se om Emily ved ;)