Skønheden i alting

robert hepcat store

football manager 2017 touch Avra hvor har jeg det godt for tiden. Det tør jeg altså godt sige. Uden at Jante – eller I – forhåbentlig kommer og slår mig oveni hovedet. Men det har jeg altså. Alt føles rart og trygt og rigtigt. Der sker gode ting. Ikke helt af sig selv, jeg arbejder på og for dem.

kys mig altid godnat Og jeg har slet ingen triste, dystre eller dårlige tanker for nærværende. For dem har jeg altså også ellers. Jeg er ikke altid en 100% lalleglad golden retriever. Selvom jeg som grundstemning er mere dur end mol og generelt er optimist og jahat. Men derfor kan der stadig være dage, hvor jeg føler mig grim og tyk og forkert og utilstrækkelig. Og hvor jeg falder i sammenligningsfælden.

juledekorationer med mos Det ved alle selvfølgelig, er det dummeste, man kan gøre, men derfor sker det jo af og til alligevel.

ærtemos jesper volmer Men lige nu spiller det altså. Der er ikke nogen jeg ville bytte med og jeg er egentlig bare rigtigt godt tilfreds med at være i min skal og befinde mig lige akkurat, hvor jeg gør. Måske fordi jeg har rusket og ryddet godt op i nogle ting. Måske bare fordi vejret er vidunderligt og jeg befinder mig midt i det smukkeste efterår, jeg kan erindre. Måske begge dele. Eller noget helt tredje.

supreme schuler bag Helt ærligt så har jeg ikke tænkt mig at gruble så meget over hvorfor. Men i stedet bare nyde lykken. Og glædes over, at den (også) er at finde i alle de små ting hverdagen er så flink at byde på.

www yousee webmail login Jeg håber, I får en helt vidunderlig torsdag ♥

ashmolean plaster cast collection augustus prima porta Ps. Det øverste billede er fra Faxe Kalkbrud. En af mine yndlingslommer på Sjælland, som vi var forbi på vej hjem fra en hyggelig weekend hos min svigerinde og svoger i Vordingborg. Nu planlægger vi at besøge et nyt, fint sted på Sjælland og gå en tur hver søndag, når vi altså ikke skal noget andet.

monet åkander museum

brugte honda motorcykler Kunstinstallationen lucky luke new i Marmorkirken. 16.000 svævende papirblomster. Kan opleves til og med d. 21. oktober i kirkens åbningstider.

småfolk sengetøj udsalg

blomsterberg kransekage opskrift I hvad jeg spår, der bliver vinterens yndlingsbamsefrakke fra Gestuz og i verdens bedste, bæredygtige og Svanemærkede jeans fra norhan hassan mattar.

laserprinter med scanner

john nettles actor Croissantskål? Ja tak! Jeg spiser ikke så mange croissanter for tiden, da jeg arbejder hårdt på at få helt ro på min PCOS (og så er der altså nul sukker og kun meget få, halve croissanter på menuen), men denne skål kan jo også bruges til andet. Og så kommer det i det mindste til at minde mig lidt om croissanter.

biologi tjek login

sylvester stallone dead Til 40-års fødselsdag i Dragør i fuld leopard og røde futter og ditto læber.

giddens og det senmoderne samfund

manio depressiv symptomer På matcha-date med mig selv. Og ja, jeg køber to-go af og til. Men det er sjældent og som regel uden plasticlåg.

plastic shark adelaide beach

mobil med stort tastatur I brune yndlingstrøjer fra sikkerheds vagt logo og den fineste nederdel i genbrugsvelour fra hvad hedder christophers forældre.

akvarelfarver daniel smidt

kaffe og kage århus Yndlingsslikket for tiden. Ingrid Marie. Så savner man (næsten) ikke bland-selv og croissanter.

billeder af desiree laszlofi

sidesporet holbæk musik På barselsvisit hos den fineste, lille skat. Og søde Frida. Og deres mor.

one of my favorites Han er så utroligt fin 

weber gasgrill reservedele

white fluffy dog Meget glad og med fejringsblomster. Bryllupsbog var netop sendt i trykken og der var weekend i sigte. Den udkommer 30. november i øvrigt og lige nu er jeg mucho spændt efter at stå med den i hænderne og for alvor se frugten af al vores arbejde med den gennem det seneste år.

konge blå gallakjole

nerve i klemme i benet Morgenforkælelse med bananpandekager og grønne smoothies og dyner i sofaen inden arbejde.

verber liste på dansk

disney store københavn En af de fineste døre i København.

ferie til berlin

hvem tilhører nummeret På søndagssejltur med søde venner i deres herlige, lille fiskekutter i københavns kanaler.

bisgaard vinterstøvler børn

trædesten i bed Jeg prøver at spise så varieret og farverigt (fra planteriget) som muligt og det er altså en smal sag, når naturen og årstiden byder på lækkerier à la disse.

københavn halvmaraton 2015 De er købt til torvedag i Roskilde og hos Persillepigen samme sted. Og så endda helt uden anden emballage end et par brune papirsposer.

good morning starshine

den gamle skolestue horsens Kig op. Det er helt magisk for tiden.

Skriv en kommentar

bent sand poulsen

vermont fall foil

jetstream british airways

advokat bjørn elmquist

vejret yr vejle

27 Kommentarer

 1. bedstefars skæg er det samme som Bliver nødt til at vide, hvor den helt utrolig fine crossaint er fra?
  🥐

 2. dragon ball z the briefs family Dejligt du trives så positivt for tiden, det er da kun et plus. Måske der er en årsag?
  Din taske synes jeg vældig godt om, den kunne snildt ende på min ønskeliste:-)
  Har I besøgt Maglesø på Midtsjælland, her er smukt at gå tur i efteråret og legeledes skoven ved Kudskehuset – her kan I så spise også:-) Og måske det hele samme dag, besøge Sporvejsmuseet:-)
  Og den lille babydreng er bare så fin og skøn, gid jeg havde sådan en lille fyr i mine arme!
  Rigtig smukt efterår ønskes herfra:-)

  1. mine little pony Ikke anden end nyt job og ro på tingene tror jeg :) Men det kan også være årsag nok.
   Elsker også den taske. Har brugt den hver eneste dag, siden jeg købte den i april.
   Nej, det kender jeg slet ikke, så tak for det dejlige tip, der må vi hen en søndag ♡
   Ja, han er helt vidunderlig!
   Tusind tak og i lige måde. Mange knus Emily

  1. magic mike netflix Hvilken af dem? Den grønne er fra Gustav og den stribede fra Mads Nørgaard :) Kram Emily

 3. modsætningen til frygt Så fine billeder Emily :D Jeg må forbi marmor kirken i morgen tror jeg, det ser så fantastisk ud!
  Jeg har nu to gange fået leveret fra Eatgrim.dk, og har det simpelthen så optur over det koncept – jeg tænker det måske også kunne være noget for dig? :) Jeg kan ihvertfald varmt anbefale det hvis man vil have en masse lækker grønt.

 4. black actor with dimples Tak for en fantastisk blog.
  Med fare for, at være endnu en der kommer med “gode” råd, så vil jeg dele, at jeg har haft rigtig god hjælp til at få min PCOS på rette kurs med akupunktur. Det står selvfølgelig ikke alene, men supplere sund kost og motion. Jeg oplevelse for første gang som 28 årig, at have regelmæssig cyklus.
  Jeg kan anbefale Katrine fra det lille helsehus. Hvis ikke det er noget for dig, så det endelig bort fra denne kommentar 😊

  martin mckenzie game of thrones Dejlig blog og skønt at høre at humøret er højt 😊

  1. building a trellis Det skal du ikke tænke på. Laver ofte slåfejl også i indlæggene. Det vigtigste er at vi får skrevet noget ;) Kram E

  1. sølvske frederiksborg slot 1 banan, 3 æg, 1 dl mandelmel (helst det fra Funktionel mad, da det har et højere proteindhold/er fedtreduceret) og evt. en slat vand. Kram E

 5. halloween ansigter tegninger Kære Emily

  urtehaven 13 holbæk Jeg er vild med at følge dig, du lægger de dejligste billeder op og der er altid en positiv stemning i dem🌺

  salling bank mobilbank Tak for det ✨

  chorus grant wiki Venligst Ann-Louise

 6. forelsket i gift mand Sikke fint 💜 Jeg flyttede til Paris i sommers, og selvom her er skønt, så for sådan et indlæg mig alligevel til at savne København og danske æbler en smule!

 7. kopi ph lamper Jeg læser ofte med her og følger dig på IG… er en stor beundrer….

  lollys laundry jade kjole … og nu læser jeg at du har PCOS – at du kan se ud som du gør når du har PCOS… wow der steg min respekt lige gange ti.

  angelo pizza horsens Tak for din yderst inspirerende blog, opskrifter, hint og og og … og foto i øvrigt

  1. pusle helmuth og far Tusind tak Gitte. Hvor er det sødt skrevet. Ja, det er en led følgesvend at have, men føler jeg er et nogenlunde sted nu, hvor jeg har det ok i kontrol. Men din kommentar gjorde mig virkelig glad, tak ♡ Kram Emily

 8. maddie ziegler and jack kelly Ej, jeg vil så gerne være veninder med dig Emily! Du virker seriøst til at være den sødeste person, ever. Jeg må tænke på dig som min onlineveninde, haha. God weekend <3