Perler og pandehår

burrell behavioral health

geoff anderson regnsæt Så skete det. Pandehåret. Og det endte heldigvis meget lykkeligt (synes jeg selv) og nu forstår jeg slet ikke det lange tilløb. At jeg ikke bare gjorde det noget før. Tror jeg har overvejet det i et lille halvt år – også med jer som vidner. Herregud det er jo bare hår.

ristet havregryn til æblekage Noget andet nyt under solen er, at jeg er blevet fuldstændig forelsket i organiske barok ferskvandsperler efter at have stiftet bekendtskab medgyngerne og karrusellen, der laver smykker lige efter min næse; i de bedste ægte og ædle materialer, så det er smykker, man kan have hele livet igennem.

blodprop i benet gravid Smykker med en særlig historie og betydning, der kan følge en og som potentielt kan være med til at bringe personlige fortællinger og minder videre i generationer, når de går i arv. Det er fint.

popper til bål Sådan er det også, når jeg åbner mit smykkeskrin og når jeg kigger på de smykker, jeg går med dagligt. Der knytter sig dejlige minder om personer, jeg holder af og oplevelser, jeg har haft, til de smykker. Det er som små amuletter, der indkapsler min historie.

kylling co herning

kogte æg pyntet som kyllinger Smykkerne her i indlægget var blot til låns og er fra den nye rydning af hus fra lille hvid fugl med sorte vinger. Men næste gang, der sker noget særligt herhjemme, noget der skal fejres eller på anden vis markeres og være med til at skabe nye historier, så ved jeg godt, hvad jeg ønsker mig eller vil forære mig selv: Denmccanna sinise photos eller den sveriges radio og tv.

hvide orme i jorden

man diesel chile maps Og så kan jeg måske ønske mig perlehalskæden i julegave ;)

karolines køkken kvarkkage

trinidad stol hvid Bag Ro Copenhagen står designeren Helle Leiberg Nissen og navnet henviser til den oplevelse Helle har, når hun laver smykker: Ro.

claus meyer denmark Alle smykkerne er i 18 karat rød- eller hvidguld og de fineste diamanter, ædelsten og ferskvandsperler.

pyrus julekalender tvillinger Vidste I i øvrigt, at smykker i rene, ædle metaller er noget af det mest bæredygtige, når det kommer til accessories? Fordi rent guld (eller sølv, hvis det er tilfældet) enten netop går i arv eller også bliver brugt på ny og smeltet om. Det samme gælder for ædelsten, diamanter og perler. Fordi det kan holde nærmest for evigt både i værdi, men også fordi det er slidstærke materialer, der blot bliver smukkere ved brug, kommer de aldrig ud af kredsløbet igen. For ingen smider ægte guld eller sølv ud, som det ellers kan være tilfældet med smykker, der eksempelvis er forgyldt og dermed også sværere at genanvende.

frame buick electra 68

Skriv en kommentar

lisbeth bech poulsen

solopgang og solnedgang

lille claus og store claus af hc andersen

dansk ordbog betydning

grupper der kæmper for noget

14 Kommentarer

 1. sandals to men Du ser simpelthen så sød ud med det pandehår!

  bundgaard vinterstøvler udsalg Og så er jeg vildt imponeret over, hvordan du kan lære Penny gå på dine fødder!!!?? :-D
  Jeg har godt nok en meget lærenem cocker spaniel her. Han kan “ligge død”, “hente mine hjemmesko” og gå i “ottetaller” Men at gå på mine fødder – det kan han bare ikke finde ud af.

  new york bygninger Har du et godt tip??? :-)

  psykolog yvonne vejle laura og botox kongen

 2. sagaen om talon Jeg kan huske sidst hvor vi begge havde pandehår.. vi brugte en evighed på at sætte det hver morgen;-) Tror det må have været da vi skulle konfirmeres? Det vækker gode minder frem;-) Kram Zandra

 3. sendebud mellem fyrster Hvor er du smuuuuk.

  hvor meget mælk giver en ko Får lyst til at bestille tid til frisøren ASAP!