Min lille guide til Islands Brygge

zappa bjarne reuter  

king fishers sri lanka

patrick leigh fermor Det var ikke kærlighed ved første blik, da jeg flyttede til Bryggen for lidt over tre år siden. Men heldigvis var jeg ret forelsket i manden, jeg flyttede ind hos og så måtte jeg jo tage nabolaget med.

radikale venstre odense Måske det var fordi, jeg i det hele taget var lidt på en lyserød sky, men jeg sænkede hurtigt paraderne og lod også Islands Brygge vinde mit hjerte. I dag kan jeg ikke forestille mig at bo et bedre sted. 10 minutter fra Rådhuspladsen, tæt på vandet og med Amager Fælled, heste og dådyr i baghaven.

ude og hjemmet opskrifter Her har jeg samlet mine Brygge-yndlinge indenfor alt fra croissanter til interiørforretninger, for her er nemlig det hele og lidt til, herude på havnedelen af Amager.

århus stiftstidende dødsannoncer Kom med en tur rundt i mit hood ♥

el dia del profesor  

hvor ofte skal hamster fodres deborah ann woll Havnebadet

ballon til vinfremstilling Det er noget af det folk virkelig kender til ved Islands Brygge og som trækker mennesker til i hobetal om sommeren, når vejret er godt. Og mens Bryggen kan meget mere end det, så er jeg altså også forelsket i, at jeg kan tage hav(ne)bad 20 meter fra min hoveddør. Og jeg bruger det flittigt. De seneste par år har jeg badet fra april til oktober, men i år har jeg meldt mig ind i Vinterbad Bryggen og har således saunaadgang og ingen undskyldning for ikke at fortsætte vinteren over.

folkeregistret københavns kommune Læs mere: caroline fleming kæreste

blå sweatshirt med tryk dreng  

lægerne odingården 1

hvad blev hammershus brugt til nikolaisvej 4200 slagelse Il Buco

global funk flyverdragt Det var kærlighed ved første bid, da jeg første gang fik en croissant hos Il Buco. Eller dengang hed det Alimentari, men nu er den altså blevet indlemmet under storesøster Il Bucos vinger og her kan man få alt fra dejlig morgen mad og god kaffe, til pastaretter som mama lavede dem.

winter riding boots children Croissanterne er til den tungere side og med godt med smør. Og kaffen er god. Rigtig god.

københavn rhodos fly Læs mere: anders and disney

støjdæmpning af biler  

lodret snit vindue over

nadia nadim scorer do you remember jarryd james Greenify

punds to kilos Min yndlings plantepusher har endelig også fået en fysisk butik efter flere år som webshop. Og jeg kan næsten kigge ned i butikken fra vores lejlighed og er derfor lige vel fristet til ofte at smutte forbi efter en ny, grøn baby til vores hjem eller lidt bland-selv-afskårne blade eller blomster.

stater i usa idaho Læs mere: hospitalet for store husdyr

hvordan man bygger en boomerang  

radar 24 live

flettet julehjerte skabelon bowser and peach Selvforkælelse: Krop Kopenhagen & Anita Falslund

brugte nissan juke Jeg er fornylig blevet noget så forfalden til zoneterapi. Både som afspænding og forkælelse, men også som led i at få balance i hormonerne. Det er noget af det mest pragtfulde og jeg er i den syvende himmel efter en tur i Carinas kyndige hænder hos Krop Kopenhagen (billedet til venstre).

kay bojesen stor abe Betrækket i ansigtet får Anita Falslund, der har den smukkeste klinik også på Bryggen, lov at tage sig af. Og det gør hun fabelagtigt. Hun behandler bl.a. i produkter fra Ling og er genial til både dybderens og forskønnende ansigtsmassage.

halv ironman træning Læs mere: antwerp international school og night elf cat models

bodil udsen som grevinde danner  

tiger fanger mad

past time porcelain falconer salen oversigt Au Bistrot

ahmed akkari bog Sammen med 3 veninder, der også bor på Islands Brygge, har jeg en madklub Pigerne fra Bryggen hedder den og vi mødes ca. en gang om måneden og går ud og spiser på Islands Brygge. Tanken er at vi skal prøve et nyt sted hver gang indtil der ikke er flere. Således har vi været på både grillbar, førnævnte Il Buco m.fl og vi har også været på Au Bistrot, der overraskede positivt med et klassisk og virkeligt dejligt, fransk bistrokøkken.

kaste på engelsk Pigerne fra Bryggen har stadig skoreol anneke bieger og christian hoisl til gode, som vi også er så heldige at have fået herude, men planen er at vi skal have vores julefrokostmadklub dér.

brantley gilbert tattoo Læs mere: baby seng udtræksseng

danske film online  

guld på slottet jens christian golding Yo Studios

dublin airport monkstown bus Her har jeg for alvor fået øjnene op for yogaens vidunderlige verden, ligesom jeg også flittigt benytter mig af deres barrehold m.m. Dejligste lille new yorker-inspirerede træningsstudio, med den fineste, rolige stemning og fantastiske undervisere.

makedonski tv kanali Læs mere: purpurea starlight salg

klag over din læge  

plus model i undertøj

de enestående tv2  

klip klap med pels scarlet windy lyrics Shopping: No. 217, Kirkegaards Antikvariat & Min Helsekost

somewhere over the rainbow Mens det ikke vrimler med butikker herude, så er der til gengæld nogle virkeligt gode af slagsen. Hos interiørbutikken No. 217 kunne jeg købe mig meget fattig, for de har så utroligt mange pæne sager. På selve Islands Brygge (det hedder vejen der løber langs med kajen) ligger Min Helsekost og her kommer jeg ugentligt og køber cashewnødder, kombucha, kosttilskud og andre fornødenheder og selvfølgelig for at hilse på butiks-chihuahua’en Jack, der er min mindste hundeven. Lige ved siden af ligger det fineste antikvariat, hvor jeg holder meget af at kigge på smukke plakater, lækre designbøger eller stikke næsen i bogskatte af ældre dato.

karina pedersen fredericia Studio Arhøjs fabriks-shop og butikken Koloni er også et besøg værd hvis man er på Bryggen og i shoppehumør.

krop sind og ånd Læs mere: gross profit marginsaadiyat cultural district building og good morning upper east siders.

parkering frederiksberg rådhus  

hereford beefstouw skive borgerservice århus kørekort The Fat Pike

scratch mit edu En af de nyeste restauranter på Bryggen ligger dør om dør med Il Buco og serverer alt godt fra havet på moderne facon. Og de har også en bøf, hvis man som jeg har en ikke så fiskeglad makker. Men er man til fisk og skaldyr, så er det her stedet. Jeg er så stor fan, at jeg holdt min fødselsdag her og Pigerne fra Bryggen-madklubben har selvfølgelig også spist her.

barge med rosa Læs mere: apple hardware test

stella mccartney falabella  

bella milano faxe ladeplads

simon von spreckelsen bygge en bro Amager Fælled

barbara taylor bradford Sidst men på ingen måde mindst skal verdens bedste baghave, Amager Fælled nævnes. Her er både dådyr, harer og havtorn og det er efter min mening den bedste grønne oase København har at byde på. Tilpas stor og vild og en god kontrast til de byens mindre og mere trimmede parker. Her nyder jeg at gå eller løbe ture dagligt.

chancen for hash psykose Læs mere: john nielsen familie

firefox video grabber  

Skriv en kommentar

borgerservice fåborg midtfyn kommune

louise nielsen varde

områder i danmark

paragraf 118 i serviceloven

invasionen i frankrig

7 Kommentarer

 1. galt teregnii tsagiin huvaari Dejligt guide! Jeg arbejder på Islands Brygge, så det er godt med gode tips. Hvordan med takeaway kaffe, har du et sted med ok priser? Jeg har været omkring Lagkagehuset og Emmerys, men det bliver lidt dyrt i længden for en daglig kop…
  Og jeg skal klart have en datanight på The fat pike!

  1. dakar rally 2016 Hvor dejligt at høre <3 Hmm... køber meget sjældent takeaway kaffe, laver den selv og bruger genbrugs to go-kop ;)
   Men Velo Barista eller Il Buco har god kaffe, der også kan tages med. Og førstnævnte også til rimelige penge. Wulf & Konstali har også ok kaffe, men nok ikke billigere end Emmerys og Lagkagen... Rigtig god date night, håber du bliver lige så begejstret for det som jeg er <3

 2. toteme ville blouse Fin lille mini-guide. Og dejligt at høre at du er blevet forfalden til zoneterapi. Det har hjulpet mig gennem de sidste 10 år med alt fra mavetarm-problemer, menstruation og cyklus, hovedpine og ondt i skulder/nakke. Det er en meget smertefri behandlingsform efter min mening og langt mere effektfuld end medicin og tilskud, der skal ind i kroppen. Jeg håber, du får flere gode oplevelser med på vejen med zoneterapi.
  Kh Katrine

  1. disney xd kickin it Tusind tak Katrine og hvor dejligt at høre, at du har så gode erfaringer med zoneterapi. Det er en helt ny verden for mig, men jeg er helt betaget af det allerede. Kram Emily