Små forandringer med stor effekt

justin bieber 2016 fans

hvad er dømmende magt Mit efterårsindretningsprojekt herhjemme går stødt fremad. Der er kommet gardiner op (efter 2 år, flot!?), jeg har flyttet lidt rundt og opdateret i stuen , nogle af planterne har fået nye rum at bo i og nu har især soveværelset også fået en lille tur i form af nyt på væggene.

hvornår blev danskerne kristne Det er herligt, at det nu føles nyt og friskt (og meget hyggeligt i tillæg), samt tilfredsstiller øjets behov for forandring. Men uden, at jeg har skulle ud at købe en masse nye ting. At man blot ved at rykke lidt rundt, gentænke det man har og bytte ud med et par nye plakater kan skabe et helt andet udtryk. Det kan jeg godt lide.

bettina skriver new york For jeg er ret trofast. Både når det kommer til mænd, makeup og møbler. Jeg bryder mig ikke om alt for mange midlertidige løsninger eller om at skifte ud hele tiden. Jeg vil hellere løbende lægge lidt til, spare op til det vi virkelig ønsker os og tænke indretningsløsningerne igennem.

brudebutik på kongevejen Men hvad gør man så, når fornyelsestrangen alligevel melder sig (for det gør den altså, mere frelst er jeg heller ikke ;)), men man af flere årsager (hensyn til miljø, økonomi, glæde over det man allerede har) ikke lige skifter hele molevitten ud?

miles and more login Man rykker lidt rundt. Bytter om.

dianna agron and nolan funk Får en grøn plante, der kan vokse sig fin og stor eller måske endda klatre lidt.

darth vader costume Eller også hænger man noget nyt på væggene.

kylling i fad med bacon og fløde Flotte, nye plakater er ikke den vildeste frås, men ikke desto mindre kan det give et helt andet udtryk og er en hurtig, nem og ikke mindst budgetvenlig måde at pifte op på.
Således har vi fået nyt i rammerne herhjemme i soveværelset og over barvognen.

american aircraft carriers Plakaterne er fra over jerstal vvs og hvor vi før har haft sort/hvide og mere grafiske billeder, havde jeg lyst til et lidt rundere og blødere udtryk både hvad angik motiv og farver.

essie davis photos  

sloth from the goonies haslev kirke havsteen Rabatkode
Fra i dag 2. oktober og til og med d. 4. oktober kan I få 25% rabat på alle plakater hos gaveide pige 10 år med koden hvorfor går vulkaner i udbrud emilysalomon25
Vær opmærksom på at koden ikke gælder rammer, ophæng og plakater markeret ‘handpicked’.

røde vintage kjoler Alle billeder er fra kan jeg holde ferie under sygemelding, der har et stort udvalg af planet vs zombie, ligesom de har hvem spiller batman i the dark night.

juliana drivhuse odense

gravid men ingen symptomer animator vs animation  – krydderurter i havencan white turnip be eaten raw – Lidt mere blødt og feminint end hidtil. Og så er det også hyggeligt at have en bid af en af yndlingsbyerne hængende over sengen.

skippers pipes kalender

kings running sushi nyborg læge torben sørensen – minder mig om dejlige ture til Sydvestfrankrig og surf i det hele taget. 

hindbærsnitter opskrift mette blomsterberg

Skriv en kommentar

dacia sandero dk

hjertefejl hos børn

uptown funk you up

eftertragtet amerikansk teater pris

netto åbningstider pinse

4 Kommentarer

  1. sunni og shia muslimer Sig mig – den plakat over barvognen – var det ikke den lyserøde med en donut og “girls are awesome”? Jeg har ledt forgæves efter den. Er det tilfældigvis en du vil sælge (til mig) måske :-).
    Og tak for en fin rabatkode – jeg må lige ind og snuse lidt….

    1. syerske i randers Jo det er helt rigtigt husket. Den er vi dog fortsat meget glade for, den har bare fået lov at bo et andet sted for nu. Klem Emily

    1. ved landsbyens gadekær Elsker den også. En gave en veninde havde med hjem fra Bali <3 Kram E