Morgenmadsklub

rose blue moon

braetspil cafe koebenhavn For nyligt holdt jeg madklub for et par veninder på opfordring fra mine venner hos youtube simons cat. Om morgenen. Morgenmadsklub kunne man nok så mundret kalde det. I min venindeflok er der flere, der har små børn og således kan det af og til blive svært at få kalenderkabalen for aftenkomsammen til at gå op med puttetider og deslige. Så er det altså nemmere med morgenmøder. Både de tidlige over en kop kaffe i hverdagen inden arbejde eller dem der strækker sig over en hel weekendformiddag (og mange kopper kaffe). I lørdags var det sidstnævnte.

venere hotels and towers God tid, snak og rare ting på bordet. Croissanter, snegle, godt brød, ost, grønt, bær, en smoothie med banan og kaffe og knas på toppen, blødkogte æg, grapefrugt, juice med jordbær og så selvfølgelig lækker morgenkaffe i lange baner.

hund sår snude

linje stabs princip Kaffen er lungokaffe brygget på Nespresso’en. Sådan er det altid om morgenen, uanset om det bare er mig eller der er kalas. Morgenkaffen skal være ‘lang’ og med et skvæt mælk. Ikke noget med en lille espresso eller mælkekaffer som cappuccino og flat white (der ellers er min yndling senere på dagen) som morgenkaffe. Der skal det være en ordentlig, men hurtig kop. Resten af selskabet havde det heldigvis lige sådan, så jeg kunne nemt lade maskinen gøre arbejdet og så vupti, var der varm kaffe, efterhånden som behovet for en ny kop opstod. Vi var til gengæld ikke enige om, hvilken kaffekapsel der er bedst og så er det jo heldigt, at man laver dem individuelt, så enhver kan få sine kaffeønsker opfyldt.

kako se lijeci teniski lakat Jeg kan bedst lide den blå kaffekapsel, Vivalto Lungo, mens de andre foretrak den orange Linizio Lungo og den brune Envivo Lungo. Har I en favorit?

julie husum jacobsen

celine trio bag shop Jeg holdt menuen relativt simpel, så der bare skulle koges æg, skæres brød og frugt og blendes en smoothie. Weekend-nemt og med tid til gæster fremfor i køkkenet. Smoothien var en dessertagtig sag med kaffesmag. Opskriften finder I nedenfor.

video of magic tying tie billeder af bobber mc

somewhere out there fyrfadslys med flamme Kaffe-banan smoothie
– 4 personer

frokost buffet ud af huset 2 frosne bananer
2 dadler
Revet skal og saft af 1/2 citron
1/2 tsk kanel
1/2 tsk vanillepulver
evt. 1/2 tsk stødte nelliker
2 dl yoghurt eller mandelmælk (eller andet i den genre)
110 ml nimbus motorcykler til salg lungokaffe, jeg brugte Envivo Lungo
Evt. 1 spsk kakaonibs

 • Bryg kaffen og lad den afkøle
 • Kom bananer, krydderier, citronskal, yoghurt eller mælk og kaffe i en blender og kør til det har en ensartet, cremet konsitens.
 • Rør evt. kakaonibs i til sidst.
 • Servér med det samme i små skåle eller glas og gerne med en knasende granola, nødder eller andre toppings.

militær overskudslager odense Hvis smoothien skal være ekstra kaffeagtig, kan man blende 1-2 tsk kaffebønner i også for smag og knas. Alternativt kan man komme lidt fintmalet kaffe i. Åbn evt. en Nespresso-kapsel til formålet og smag til.

havregrynskugler mette blomsterberg opskrift

hvor mange sider er der i harry potter Det kan altså anbefales med sådan en morgenmadsklub. Ikke at aftenmøder ikke er et hit, men sådan en omgang morgenhygge kan altså også noget. Nu glæder jeg mig til næste omgang i klubben. Og drømmer allerede om, hvad jeg skal servere, næste gang jeg skal holde.

Skriv en kommentar

adresse lalandia rødby

protocolo de kioto

tale books på tyrkisk

drageskibet i djurs sommerland

flunkerne og superskurkene

11 Kommentarer

 1. erik grip i dag er landet vort Hej Emily
  Henset til bloggens grønne fokus er jeg nødt til at spørge til, hvilke tanker du har gjort dig i forhold til affaldsmængden, når man bruger kaffekapsler til mange? Jeg synes personligt, det er vildt smart, hvis man bare lige skal lave en enkelt kop til sig selv, men til mange ville jeg altid brygge en kande filter- eller stempelkaffe.

  kylie kardashian net worth Og jeg vil gerne understrege, at mit spørgsmål ikke er ment som en kritik. Jeg er helt enig i, at man ikke kan gøre alt, og du gør jo allerede rigtig meget :-) Jeg synes bare, at en annonce som denne “stritter” lidt, og ville derfor gerne høre dine tanker om det.

  jesus loves beer hossegor Og da jeg så sjældent kommenterer, vil jeg også lige benytte lejligheden til at takke for en rigtig god og inspirerende blog :)

  1. attila the hun Nespresso’s kapsler kan man jo aflevere tilbage efter brug, så de kan blive genbrugt, så der er ikke så meget affald… (men stempelkaffe er nok stadig mindre belastende for miljøet ud fra en total betragtning)

    1. jeremy glass blown calvin klein Hej begge, dejligt at I hjælper hinanden <3 Jeg gemmer alle kapslerne og afleverer så til genanvendelse. Man kan få en særlig pose til det, når man handler hos Nespresso. Så bliver aluminiumet sorteret fra kaffen og lavet til hhv kompost og andre produkter i aluminium. Men ja, stempel eller filter er nok endnu bedre, men jeg holder nemlig også (som husstandens eneste kaffedrikker) af at jeg blot kan lave en enkelt kop :) Knus til jer begge

 2. alle og enhver Kære Emily

  stigende styrke i musik For det første tak for en skøn opskrift!
  Du ser simpelthen helt fantastisk ud på disse billeder, din hud stråler!😍 Vil du ikke snart dele daglige rutiner og produkter, jeg må vid ehvad hemmeligheden er.

  bionic woman nun episode Rigtig god søndag

  come alive lyrics Klem fra Anne Mette

 3. lady porcelæn hund Hej Emily,
  Vil blot høre, om du er glad for netop denne Nespressomaskine? Jeg overvejer at købe den samme, men er i tvivl om hvorvidt streameren er pengene værd eller ej? :)