Skønheden i alting

poula kjole du milde

gråt bord mode I morges plukkede jeg blomster. På min egen altan.

frank lampard sr Eller ret beset så skar jeg dem af, det er bedst. Men sikken lille, uvurderlig luksus. Blev sgu helt rørt, da jeg tog sæsonens måske sidste duftlathyrus indenfor. Blomster jeg selv har dyrket fra frø. Alt for sent på sæsonen, men de kom alligevel og har blomstret fint og duftet pragtfuldt. Og er blevet til småbitte ‘buketter’ i ny og næ. Perfekt til badeværelset eller natbordet.

lady gaga no makeup Sådan nogle vil jeg huske at plante igen næste år. Bare lidt før ;) Og måske de skal have følgeskab af andet, man kan plukke af. Skal bare lige finde ud af, hvad der er godt og nemt til den slags og som kan leve på en altan.

anja evrard larsen Tre store hortensiahoveder blev det også til. Har ellers ikke nænnet at klippe af den før, men nu er den så stor, at der nærmest ikke er plads og så kunne de jo lige så godt pynte indenfor.

sidsel edelbo jakke Fine, lille hverdagslykke ♥

vedligehold af påhængsmotor

Skriv en kommentar

givskud zoo safari park

ankarsrum assistent akm6220mw

dating 40 plus

goldah fifa 15

kort uldjakke 2015

6 Kommentarer

  1. youtube klaver spil Åh så fint💫
    Sæt en reminder i kalenderen på telefonen med en lille alarm, måske midt april om at huske at forspire lathyrus , man tror man husker, og ja det gør man også i maj🙈

  2. the hunger games effie trinket and Et flot tip: hortensiaerne kan tørres og pynte indtil du bliver trætte af dem.

  3. being mary jane netflix Jeg vil varmt anbefale dig at få fat i en sankthansurt til din altan. Den skifter SÅ smukt farve fra grøn til rød over i næsten violet og er mega nem at passe i en krukke. Du kan let selv lave en plante ved at tage en blomst med stilk og lade den slå rødder i en vase, så bare over i jord og vente vente vente, så får du din egen lille plante, hvis du husker at vande den i ny og næ. Den blomstrer meget lige her i september og er smuk i buketter.
    God weekend.
    Kh Katrine