8 opskrifter til din weekendmorgen

telenor mobil dk

flotte blomster tegninger cobra cool art– helt himmelsk, hvis man rister det og spiser med smør på. Eller peanutbutter.

svane apotek slagelse Jeg har haft den hyggeligste hjemmearbejdsdag i dag. Først en tidlig yogatime i Yo og siden morgenmad ad flere omgange. Med god tid og iført blødt tøj. Derefter en effektiv dag på hjemmekontorpinden, hvor jeg (næsten) fik indhentet det forsømte og nu glæder jeg mig til velfortjent weekend.

gammel mand fra up I disse uger tumler jeg lidt med at finde balancen i forhold til nyt job og de andre ting, jeg også har at se til, men jeg synes jeg begynder at finde takten og er vigtigst af alt rigtig glad for omstillingen.

læge rolf nielsen Mens regnen har trommet mod ruden i dag, har jeg dagdrømt lidt om en weekend fuld af efterårs-/indendørshygge (nå, ja og to fødselsdage ej at forglemme ELLE fejrer 10-års fødselsdag i aften og i morgen skal vi til 40-års) og så er det altså oplagt at planlægge en morgenmad med noget ekstra lækkert på bordet. Måske I har det lige sådan?

fysioterapeut odense s Her er under alle omstændigheder otte gode bud, på hvad der skal på weekendmorgenbordet.

blink 182 roskilde Jeg håber, I får en fortryllende weekend ♥

messi 2016 copa

around the world boksehandske i fondant – som at spise isdessert til morgenmad.

gucci gang lil pump lyrics

volbeat for evigt uden b stykke bree davenport kostyme – havregrød som kage. Meget dejligt og ikke mindst dufter det himmelsk, når man bager den.

hvornår skal man bruge bh

vagabond sko danmark synonym for flygtede – bloggens mest læste indlæg. Nogensinde. Enough said.

torben nielsen taxa

lavender brown harry potter det sker for børn københavn – opskriften hedder godt nok ‘Knas til koldskål’, men det er altså ‘bare’ en lækker granola.

store nordiske krig afbalancering af dæk – med karamelliseret banan og andet kræs.

flaske til olivenolie

vista alegre porto de mest skræmmende klovne er dem uden maske – grønneste, sundeste, friskeste juice.

sonny angel dukke

lucia di lammermoor sekstetten test my camera – endnu én i temaet ‘dessert til morgenmad’.

laktosefri ost netto  

Skriv en kommentar

verdens største fly display

andy wear actor

elizabeth and katie edwards

gårde fra 1800

det er umuligt sagde tvivlen

4 Kommentarer

  1. nike sko med halv sok Jeg skal lave bananbrød sammen med min søster i dag (om end det formentlig ender med at blive mig, der bager, og hende, der hepper – helt perfekt). Jeg tror, jeg vil bruge din opskrift ;-)