Guide: Spiseoplevelser, shopping og kultur i Malmø

zippy pung louis vuitton  
I samarbejde med clean perfume set.

tomat og mozarella på pind Sidste weekend var Nikolaj og jeg i sjove billeder billeder. Til et mere end dejligt gensyn med en af min studietids yndlingsbyer. For selvom noget af min svigerfamilie bor lidt udenfor Malmø, så har jeg faktisk ikke været inde i selve byen i mere end fem år. Og det er en fejl, skulle det vise sig. For ikke nok med at der er blomstret et væld af herlige steder op, siden jeg har været der sidst, så blev jeg også mindet om, hvorfor det var et af mine foretrukne city-escapes dengang. For ikke nok med at det er tæt på, alt er lige lidt billigere end herhjemme og der er masser af dejlige steder hvad end man er fika-sulten, shoppelysten eller har brug for et skud kultur, så giver det altså også den der følelse af at være ude at rejse. Fordi det trods alt er et andet land, en lidt anden kultur og et lidt anderledes sprog. Således følte vi, at vi var på storbyferie og nød at det ikke krævede mere end en lillebitte togtur over på den anden side af sundet at opnå den fornemmelse.

tand begynder st blive sort Som jeg har skrevet før, så er jeg vildt begejstret over, at der er så meget fint at opleve i Sverige og resten af Skandinavien for den sags skyld og at man ikke altid partout behøver tage langt væk for at få tilfredsstillet rejselysten.

kamera til børn Hvis I har lyst til at gøre os turen efter, så har jeg samlet adresser (bl.a. på et virkeligt sejt hotel), højdepunkter og tips nedenfor. Lidt i en pærevælling, men om ikke andet nogenlunde i den rækkefølge vi oplevede dem i.

freiwald walter bundespräsident Jeg pønser allerede på en tur derover igen omkring jul. Dét er de nemlig også gode til svenskerne.

hotel scheelsminde aalborg store hestedag 2014 Ohboy Hotel

beagle hvalpe til salg Vi overnattede på Ohboy Hotel, der er et vildt sejt og bæredygtigt hotel i området Västra Hamnen. Her havde vi en hyggelig, lille lejlighed, komplet med alt hvad man skal bruge. Og med alt mener jeg ikke bare stempelkande og inspirerende bøger, men også skateboard, regntøj, cykler, buskort og meget andet. Og det med cyklerne var altså et kæmpe hit. Hvor meget jeg end holder af at gå, så var det fedt at bruge tiden på selve seværdighederne og de steder vi gerne ville opleve, fremfor at gå til og fra dem alle. Men det var også fedt at opleve byen fra cykel. Vi følte os nærmest helt lokale. Faktisk blev vi så bidt af cykleriet, at vi savnede det, da vi havde tjekket ud (og dermed også efterlads hotelcyklerne) og derfor endte vi med at koble os på bycykelsystemet, så vi kunne hjule videre.

michael jordan mansion Pssst… man skal ikke tjekke ind på hotellet, men får blot tilsendt en kode til den respektive dør inden ankomst. Så uendeligt smart og herligt, at man ikke skal bruge tid på at stå i en reception og vente og at man kan ankomme når som helst.

lægerne havnegade 39b musik konservatoriet kbh Læs mere: nintendo nes dansk og charlie austin wiki(det kan anbefales at signe up hjemmefra, især hvis man er mere end 1).

omkodning af lås jango free radio

hanløve og hunløve valnødder erstattes af mandler Mutantur

ekstern cd rom drev Sådan en lækker restaurant med et virkeligt godt og interessant kort, hvor man vælger blandt masser af småretter. Jeg havde lyst til at prøve det hele, men vi besindede os en anelse og ’nøjedes’ med snobrød, en artiskokret, stenbiderrogn, diverse ’tacos’ og én dessert med vilde, svenske blåbær og én med boghvedepandekage, brunet smør, is og hindbær. Mmmm….

camping omkring pisa Læs mere: lille japansk hund

en enkelt blomst landsarkivet i viborg Västra Hamnen
Hvis ikke man bor ude i området ved Västra Hamnen, så kan det alligevel anbefales at gå (eller cykle ;)) en tur derud. Der er masser af smukke bygninger nye som gamle, hyggelig stemning og ikke mindst en meget velbesøgt skatepark. Nå ja, og Turning Torso ej at forglemme.

greys hvide verden delucca holding hands pictures Læs mere: hanni jonelle saabye (nederst i artiklen)

fastelavnsboller med marcipan og flødeskum chuck e cheese murder

billeder fra dronningens fest idag sikh girl with facial hair Malmø Saluhall
Der lå den lækreste lille ’morgenmadspakke’ med varer fra Malmö Saluhall og ventede på os, da vi kom til hotellejligheden, således at vi ikke skulle bekymre os om morgenmad lørdag. Hvis ikke man er en forkælet bloggertype på tur, der bliver opvartet sådan, så kan jeg varmt anbefale at man selv stikker forbi det overdækkede madmarked, når man ankommer (det ligger ikke langt væk fra Ohboy Hotell, slet ikke hvis man napper cyklen, og køber ind til lækker morgenmad. Vi var også forbi saluhall’en de andre dage og købe en kop kaffe eller en is. Virkeligt dejligt sted.

casall tights grå konverter pdf til jpg Læs mere: porsche panamera 2018

maggie may rod stewart bordpynt til konfirmation dreng blåt dimission folkeskole tøj

blinklys til harley inderst inde film husk at like tekst Shopping

pungrotte fra nordamerika på størrelse med en huskat Man skulle jo næsten være et skarn, hvis ikke man udnyttede den lave svenske krone og gik lidt på shopping, når nu man var derovre. Svenske favoritter som & Other Stories og Filippa K er selvskrevne, men jeg er især vild med butikkerne med interiør og dims. Den slags kan dog ikke ophidse min bedre halvdel, men heldigvis fandt vi også en virkelig god outdoor biks og en konceptforretning med godt og blandet til både herrer og damer, så alle var glade.

behringer reverb pedal nordsvensk hest dressur Naturkompagniet
Mekka for alle der bare er en lille smule glade for friluftsliv eller hvis man vil købe Fjällräven i moderlandet. De har også et godt udvalg af et af mine yndlingsmærker i den genre, Patagonia.
google drive help Læs mere: westminster school london john locke

indramning i sønderjylland skolernes efterårsferie 2017 Granit
Elsker denne her butik, der har alt hvad mit lille hjerte begærer af kurveflet, brune hørpuder, stearinlys, smarte magneter, kontorartikler, planter, skærebrædder m.m.
chromecast setup laptop Læs mere: phil fra fremtiden, butikken i Malmø ligger på Södergatan 3

sorte smukke børn hvor sidder de forskellige smagsløg Designtorget
Endnu en svensk indretningsfavorit, der både har smukke og finurlige sager og for det meste med en svensk designer som afsender. Lidt mere skæv og dimset end Granit og AB Småland, men så afgjort stadig et besøg værd.
puerto del carmen vejr Læs mere: badeshorts til damer

segel wetter online blandingsbatteri bruser roset Spirit Stores
Inde i storcenteret Hansa (der i øvrigt er aldeles udmærket) ligger Spirit Stores der er en virkelig lægger multibrand-forretning, der bl.a. forhandler det smukke, minimalistiske tøj fra svenske Totême. De har også herretøj.
kort over jylland Læs mere: new york road runners og garden girls aarup

sweet potato mash hotel vejlefjord vejle Aplace
Flot concept store til både mænd og kvinder med en mere end god brandportefølje. Bl.a. kan man få de lækre, rene skønhedsprodukter fra svenske LA Bruket foruden masser af pænt tøj. Her er en overvægt af danske mærker (Ganni, Stine Goya, Wood Wood, Samsøe Samsøe med flere) især til damerne, men der er også svenske godbidder iblandt.
omregner euro til dkk Læs mere: patrick verona 2017

hvidt skrivebord med hvide træben sproglige virkemidler digt AB Småland
Sidste interiørdarling i denne omgang. AB Småland minder lidt om Granit (og det er ingen dårlig ting i min bog), men har endnu flere planter og også bl.a. børnetøj og smukke tæpper. Og så har de en virkelig lækker og hyggelig café.
nedringet top bh Læs mere: rose mist spray

folketingets medlemmer 2015 investigation discovery addict

frank sinatra songs hund coton de tulear

crowded house youtube mahira khan husband Kärleksgatan 3

søn af en pistol lyrics Fineste lille café hvor vi spiste dejlig frokost i en solplet. Alt vi fik var så lækkert (bl.a. ’danskerens rugbrød med avocado’) og gulvet smadderpænt i bonus. Det eneste der trak en my ned, var det manglende toilet til de tissetrængende turister.

irriterer tyktarm symptomer amalienborg museum udstilling Læs mere: hudlæge randers eva bone

the blind witch hunkat eller hankat

ejendomsmæglerfirmaet ronnie karlsson Det er altså bare kombucha ;)

køreskole københavn nv matty healy and fans

tv avisen med sporten ladybug and cat noir Jord

head over heels Lørdag eftermiddag mødtes vi med Nikolajs far og hans kone, der begge bor i Malmø, for at drikke kaffe og sludre og spise kage på den hyggelige veganske café, Jord. De har efter sigende også dejlig morgenmad m.m. Og så fortryder jeg lidt at jeg ikke købte et af de fine, små vægtæpper, som de også sælger, med hjem.

opskrift chokolade sovs tip top nails tarup Læs mere:paseo de reding 37 malaga

ekstase i guld de urørlige sand historie

alle skolen århus bestil nyt nøglekort nordea Folkets Park

photographer mathilde grafström female beauty I folkets park er der både minigolf (! Drømmemanden var glad), bod med varm kakao og diverse kulturelle arrangementer og vi nød en halv times parkhæng på vejen fra Jord og inden vi skulle ’hjem’ på hotellet og slappe lidt af.

trump donald org gendan iphone til fabriksindstillinger Læs mere: det er aldrig forsent til en ny begyndelse

the monuments men movie hækkeklipper batteri makita

kontakt yahoo mail hvem er inde kaj og andrea Riket

fjernstyret bil nitro Lørdag aften spiste vi på muntre Riket, der ligger i samme gade som Mutantur. Her er der en dejlig intim og hjemlig stemning à la vinbar og vi drak da også en god ’friktionsfri’ (tjenerens udtryk for en vin, der let ryger ned, det har jeg nu taget til mig) rødvin til vores mad. Igen lækre småretter dog fra et lidt mere simpelt kort end hos Mutantur.

nike golfsko herre døden på stranden Læs mere: filmen vild med mary

battlefield hardline priser

hotel focus stettin antal omkomne titanic Ribersborg Kallbadshus

chatpati achari biryani Tidligt søndag morgen drog familiens badedyr (mig) til Ribersborg Kallbadshus, der dog ikke var i det helt så morgenfriske hjørne og viste sig først at åbne klokken ni. Så i stedet for at bade fra selve den smukke badeanstalt (der også tæller en restaurant), så nøjedes jeg med at bade fra stranden med udsigt til Turning Torso og det turkise bademenageri. Slet heller ikke tosset.

alexandrina sofia wellesley tydelige blodårer på hænderne Læs mere: bodega til salg og luton london transport

bugatti oldest cars ental og flertal

verdens sjaelneste mega ex flodhest stikker hovedet op af vandet Atrium

tempelriddernes skat boks Vi spiste søndagsbrunch på Atrium, der har et enkelt men godt kort med morgenmadsfavoritter foruden den fineste lille, tilstødende butik med smarte planter.

matt doherty actor beder pvp mod Læs mere: nordisk film aarhus c

legendary pokemon list angora kaniner til salg

pete burns plastic surgery seterra online dansk

grillpande le creuset frygt for at miste St. Jakobs Stenugnsbageri

hvor mange brødre gibb Lige overfor Atrium ligger den bedste bager (de har til huse flere steder i Malmø) og vi sørgede selvfølgelig for at købe en kanelbulle og en kardemommebulle med til senere.

fetus louis tomlinson cassie jaye hot Læs mere: hvad betyder rasmus og hvor ligger gentofte

sjove hamster tegninger rigtig fede sofaer

bayvillage tropical retreat cains katie alice greer Kanalrundfart

giorgio de chirico paintings Det var Nikolajs idé at tage på kanalrundfart i det strålende efterårsvejr og det skulle vise sig at være alletiders at opleve byen fra vandsiden, lade benene hvile lidt og ikke mindst spise førnævnte bagværk fra St. Jakobs og drikke medbragt kaffe imens.

mad ud af huset hvide sande intercity hotel hamburg hauptbahnhof Læs mere: annisette koppel savage rose
salig er tørsten Vil man hellere lave sin egen kanalrundfart kan man også det: peter og peter

durga ashtami wishes ferie inspiration mallorca Moderna Museet

alexander skarsgård true blood Sådan et hyggeligt, lille museum. De havde ’kun’ en udstilling om det tidlige fotografi, da vi var der, men den var til gengæld også fin og vi gik rundt og kiggede på og talte om de gamle billeder.

clarion hotel helsinki Der er gratis entré.

newtown afc stadium telefon holder til løb Læs mere: gratis virusprogram windows 10 og herning sygehus kort

thomas bjerring mosby hund hopper op

hennesey venom gt nord for bangkok Malmö Konsthall

ebbes krudt og kugler Vi ville også gerne have været forbi Malmö Konsthall, men da de var mellem udstillinger, var det kun caféen og butikken, der var åben, så den må vi have til gode til næste gang.

turistskat i tyskland Der er gratis entré.

gift card holder ratata mega evolve Læs mere: benefit gal lash mascara og hvornår kommer teen wolf season 6

maiken wexø ung mtv

tegninger af elvere mandy moore movies Davidshall

sheikh omar suleiman Inden vi skulle med toget hjem afsluttede vi med at sidde lidt på café udenfor på Davidshalls Torg og nyde det pragtfulde septembervejr. Hyggeligste lille, farveglade torv med butikker og caféer.

clandestino beach resort nøgenbillede f røv Læs mere:  ryan reynolds wife

børn forstørrede talgkirtler

kristine sloth bog Snip, snap, snude, det var den tur til Malmø.

white and more konfirmationskjole Sådan en dejlig tur og mere end herligt at få set og oplevet endnu mere af søsterlandet. På gensyn fine Sverige ♥

gerard depardieu movies Ps. Vil man hellere tage bilen over, så er herhestesko til bordpynt.

gravid på arbejde

ibrahim tatlıses zaracan

Skriv en kommentar

lene nystrom pictures

learn danish 101

spil kort kabale

thug glasses png

taljemål for kvinder

15 Kommentarer

 1. bear grylls knive Sikke en fin Malmøguide👌, fatter bare ikke hvordan man når så meget på så kort tid🚴🏻‍♀️🚴🏻‍♂️I kom fredag, og tog hjem søndag ikke?

  1. synonym for misundelig Jeps vi kom fredag sen eftermiddag og tog hjem søndag kl 17. Men vi havde heller ikke mange pauser ;) Havde jeg ikke skulle lave en guide og dermed prøve en masse forskellige ting/steder, havde vi nok også taget den lidt mere med ro haha :) Klem Emily

 2. pigmentforandringer i ansigt Sikke en fin guide- den vil jeg huske når jeg næste gang besøger min veninde i Malmø- der bor i Turning Torso :)
  De har en ret vild udsigt og det er et ret uvant koncept, men meget moderne og fint.

 3. lightning mcqueen logo Meget fin og inspirerende guide. Får helt lyst til en smuttur i efterårsferien :-)
  PS: Hvor er din fine BRUNE skjorte med bindebånd i halsen fra?

  1. baccarat games result trading Det kan varmt anbefales, vi havde det simpelthen så hyggeligt derovre. Den er fra H&M fra den nye studio collection :) kram

   1. ridder lykke sang Uhh! Mange tak for tippet. Den er hermed bestilt :-)
    TAK for altid god og brugbar inspiration – uanset om det så gælder storbyferie eller fine skjorter… :-)

 4. kirsebær sorbet is supermarkedet Tak for en virkelig fin guide – min kæreste og jeg kommer helt sikkert til at besøge nogle af de butikker og cafeer du har beskrevet på vores næste besøg i Malmø!

  trolley til børn Min kæreste er på jagt efter en skisportsbutik – har du nogle anbefalinger udover Naturkompaniet?

  1. verdens største engelsksprogede avis Ej hvor dejligt at høre, tak for feedback. Vi var desværre ikke i nogen skisportsbutikker i denne omgang, så der må jeg være dig svar skyldig… Håber I får en vidunderlig tur :) Kram Emily