Venindebog: Petra Nagel

cystisk fibrose negle marketing mix dansk

oprette ny id I dag skal I møde Petra Nagel i bloggens venindebog. Hun er mor til Pelle Emil, kæreste med Asbjørn og for tiden på barsel med førstnævnte. Når hun ikke er på barsel, laver hun prisvindende tv på Danmarks Radio. Med sig selv som vært og forsøgskanin på dates i udlandet, til psykolog og på fødestuen i færd med ja, at føde. Men Petra behøver næppe den store introduktion, for du har garanteret allerede set et eller flere af hendes medrivende, ærlige, herlige og relaterbare programmer.

pige der tage kjole af Petra inviterede mig midt på sommeren på mango og variationer over temaet ‘genbrugsbagværk med romessens’ (aka romkugle, træstamme og studenterbrød) og kaffe. For ikke nok med, at vi er enige om, at stegt flæsk er en dejlig spise, så har hun også helt styr på at ‘restekagerne’ er det ægte bagerguld. Ja, faktisk er hun en endnu større connaisseur end mig og introducerede mig således for studenterbrød. Det havde københavnersnuden her, aldrig prøvet før. Hvilket jeg nu ved, er en kæmpe fejl. Petra tippede mig i øvrigt om, at den økologiske bager, Bagerdygtigt, på Istedgade laver byens bedste studenterbrød.

malamute short haired Ps. Venindebogen rummer masser af forskellige damer, jeg kender. Læs de tidligere med citroen mehari til salgnikkis dagbog 2, alicia online horse skinfilm about young peoples identityleguaner til salgejerskifte af campingvognkreative ting knappe billedertrendy living stilla pufsilver super 4 ruckusfournier splint og cocinque terre campingkakao kapsler til nespressojesper van vliet tews og brugte le klint skærme.

hormonelle knopper i ansigtet Pps. Du kan følge Petra på instagram emily zipzer 2016.

sauna tønde i nfarød  

gratis virusprogram på dansk

richard wagner composer johnny deluxe drømmer jeg lyrics ES: Du har for nyligt fået verdens sødeste, lille dreng, stort tillykke med ham og jer! Hvordan har det ændret dit – ret skrappe (jvf selvværdsprogrammerne) – syn på dig selv at blive mor?

pizza og stjerne grill thisted PN: Jeg synes det har ændret sig en hel del. Jeg har fået en funktion nu… Altså hvor mig og min krop før kun var min; en form for reklamesøjle for min person, mit humør, min seksualitet, så har den nu en funktion for et andet væsen. Den har skulle vokse et menneske indeni sig, den her skulle føde det og nu sidder han på mig rimelig mange timer af døgnet :)

privat lejlighed rio de janeiro Jeg kan rent faktisk godt lide tanken om, at min krop nu bliver “brugt” til noget konstruktivt. Jeg tror, der er mange, der ikke bryder sig om præcis dét aspekt – altså at ens krop ikke kun er din – men det synes jeg er ret smukt. I mange år har min krop, bare været en stor byrde for mig, jeg har følt mig forkert, men pludselig har den givet mening. At min mave stadig ligner en stor brøddej, er da ikke vildt ophidsende, men det prøver jeg for så vidt ikke at fokusere på. Man må ikke shame en krop, der har født, det er sgu for banalt.

drengen med sølvhjelmen film  

center for udsatte voksne stillinger bindeord på latin

køling af korn tina knowles and beyonce ES: I fjernsynet har vi kunnet opleve dig i alle mulige og umulige situationer, men hvis det ‘bare’ skulle være en helt igennem rar og herlig hverdag eller måske lørdag à la Petra, hvordan skulle den så se ud?

bolsa familia enjoado PN: Asbjørn spurgte mig faktisk så sent som i går, hvad jeg ville lave, hvis jeg havde en hel dag for mig selv, hvor jeg helt selv bestemte. Så ville jeg starte min morgen ud med at være sammen med Pelle Emil og Asbjørn herhjemme. Drikke kaffe sammen, give Pelle Emil hans morgengrød. Give dem begge to en krammer og kys og så ville jeg tage min cykel og drøne ind til byen med musik eller lydbog i ørerne.

skammerens datter hvor mange bøger Jeg gad godt, at jeg havde fået et “gå amok i Amazing Space” gavekort. Så ville jeg have en hel formiddag og måske lidt til, med hele pivtøjet: massage fra top til tå, pedicure, manicure, svømme en tur, sauna, ansigtsbehandling, få lagt en fin makeup og ordnet hår. For selvforkælelse er der ikke meget af for tiden…for ikke at sige, at der ikke rigtig er noget overhovedet. Det kunne jeg virkelig godt bruge.

moria heal bobble Siden ville jeg elske at cykle til Nørrebro for at spise på mine veninders restaurant, Cicchetti, hvor alle mine veninder selvfølgelig skulle være, og så skulle vi drikke god vin, spise fantastisk italiensk mad og sludre.

avg secure search Og så vil jeg cykle hjem med lidt mad i en pose til Asbjørn, så han også kunne få lidt :) Sidst ville jeg lægge mig ind i sengen og snuse til min baby og tænke; at jeg er verdens heldigste.

rachel roy young  

dagens tv guide hold om mig gif

staphylococcal scalded skin syndrome græske øer kort ES: Du har brugt dig selv personligt og endda privat i dit arbejde de seneste mange år, hvorfor er det meningsfuldt?

gratis motorcykel spil PN: Det giver mening at vise omverdenen og især de unge, at de tanker de går rundt og tumler med er fuldstændig normale og helt okay. Om det er fordi de er ensomme, bøvler med lavt selvværd eller hvad det end måtte være, så kan de måske spejle sig i mig – for selvom jeg er tv-vært, og det måske lyder glamourøst og enormt priviligeret, så er jeg ligesom dem.

flot på engelsk Jeg har præcis de samme tanker og følelser, og det er min vigtigste opgave, at videreformidle at vi på mange måder er ens, sådan at de ikke føler sig alene. Nu skal jeg ikke hæve mig selv op til at være en eller anden form for Moder Theresa – slet ikke. Men det har bare vist sig, at når jeg lukker seerne ind i mit liv, så hjælper det dem til at tro på, at alt nok skal gå, for hende Petra har det sgu på samme måde.

torte i kolaci slike i recepti  

provisorisk pas lufthavn sporting health club kbh

tjeneruniform ved hoffet companys outlet amager ES: Hvad er det lige, der er med de studenterbrød? Og mange tak for at introducere mig til dem i øvrigt.

giving birth to baby PN: Jeg eeeeelsker studenterbrød. Der lå en bager, på vejen hjem fra den skole jeg gik på i Roskilde og op til toget til Lejre, hvor jeg boede med mine forældre. Den bager havde de bedste studenterbrød. Og de kostede kun 10 kr… OMG jeg lyder gammel, når man snakker om, at ting var mega billige engang :)

forældreløs på engelsk Men jeg er vild med alt med romessens: Romkugler, træstammer, selv de dér vamle pyramider fra Netto, elsker jeg. Studenterbrød topper bare lige dem allesammen, fordi – hvis de er lavet rigtigt – har et lag marmelade og så er bunden en form for mørdej. Mmmm… jeg bliver helt salig og sliksulten ved tanken om dem.

materie premier perles  

billig kaffe kapsler kode på excelark

en vampyrs bekendelser cameron dallas and madison beer ES: Vi har været med dig på date, til psykolog og set dig føde (et af de i øvrigt smukkeste tv-øjeblikke, jeg kan mindes. Jeg tudbrølede. På den gode måde), hvad skal der ske nu?

svært at få luft PN: Nu skal jeg først lige lære min søn alle de basale men vigtigste ting i livet; at spise lækker mad. At gå. Og at man siger tak. Ja, for stort set alt i livet. Altså hvis man bare siger tak, så kan det ikke gå helt galt, vel?

spanien billige rejser Men når min barsel er slut, skal jeg tilbage på DR og lave et nyt program, håber jeg. Det skal bare ikke tage udgangspunkt i mig. Jeg kan ikke lade være med at bruge mig selv, men det skal handle om andre. Det trænger både jeg, men også seerne vist til :)

reg midt outlook  

tillykke med konfirmationen hvad laver coloplast clas ohlson lund

dinosaurusser der var planteædere dæmonherskerens arving 3 steam engine mechanism VENINDEBOG:
carl petersen glarmester Kælenavne: Pipi (min lillebror kunne ikke sige Petra, da han var lille, så nu kalder hele min familie og en del venner mig det).
sumet på en mini ipad der er smadret Yndlingsfarve: Afhænger af humør og årstid. Elsker gul. Og marineblå. Og flaskegrøn og bordeaux :)
sct petersborg vinterpaladset Livret: Vietnamesisk salat. Og stegt flæsk
gindeberg guld sølv ure Hvis du kun kunne tage en slags slik med på en øde ø: Alt i skum.
hundige storcenter butikker Drinken du bestiller igen og igen: Jeg har fået én, jeg ikke aner hvad hedder, men den smagte virkelig godt. Passion og lakrids. Elsker søde drinks.
konsisko med lang skafte Yndlingsduft: Alt med Patchouli.
radio sedai iran En restaurant eller café du kan anbefale: Cichetti.
toilet uden kloak Yndlingssang: Uh svært. Here Comes the Sun (Beatles), What comes around goes around (Justin Timberlake) eller With every heartbeat (Robyn). Sange jeg ALDRIG bliver træt af.
camps bay ridge guest house Bedste bog du har læst: Da jeg på skolebiblioteket læste Hobbitten og min hang til magi, og fantastiske universer åbnede sig. Bla læser jeg alt fra Murakamis hånd.
maritime news dk Yndlingsfilm el. tv-serier: Braveheart (ja…Mel Gibson kunne bare et eller andet engang) og mht. serier er det Six feet under.
office 356 login Yndlings-emoji: Cowboy Hat Face on Apple  (den mest kiksede emoji overhovedet).
investing brendt oil Hvad gør dig glad: Asbjørn, Pelle Emil, ost og studenterbrød.
fair isle knitting Det værste du ved: Nærighed.
flora ofelias søster Kendis-crush: Nikolaj Lie Kaas.
svamp i skeden Guilty pleasure: Engelske krimier.

bioidentisk progesteron creme

Skriv en kommentar

nykredit bank svendborg

newark airport address

hvornår blev guldhornene stjålet

jena schöhngleina flugplatz

træk hårfarve ud

31 Kommentarer

  1. passusego michael eis Haha… jo det var vist Alt for Damerne, der fik vinklet historien sådan. Og tror nu heller ikke helt det var møntet på ‘den type blogger’ jeg er. Jeg har i alle tilfælde ikke taget det ilde op ;) Kram E

 1. north carolina state university TIP: Petra kan få sin yndlingsdrink hos Lúlú på Ravnsborggade 12e. Den hedder “Lulu’s Licorice” og er heeeeeelt vanvittig god!

  cute love emojis Kh :)

 2. folk der laver boller Meget fint indlæg!!

  kvinder på malerier Har du mulighed for at finde ud af hvor den fine blå taske er fra? 😍😍

  free android apps Mange hilsner

 3. frances mcdormand oscar 2018 Meget fint indlæg :)

  skat omregistrering bil Kan du på nogen vis finde ud af hvor den lækre blå taske er fra?

  lær at handle med aktier De bedste hilsner Mia

 4. den yndigste rose er funden Måske Petras mave stadig er blød (som hun selv påpeger) men shit hun ser da mega slim ud. Altså – hun ser virkelig godt ud!

 5. fiat 500 kontrollampe Ejjjj… Hun er bare så sød og pæn. Kæmpe girl crush ❤️

  virgil abloh house Jeg har været helt forelsket i ‘Whateverest’ plakaten siden jeg så den i hendes programmer. Mon du ved om hun vil ud med, hvor den kan skaffes? 🤞🏼

  alverdens drikke århus Kh. Malene

 6. london metro kort Så fint at have Petra med!
  Men er også overrasket over at studenterbrød åbenbart ikke eksisterer i Kbh??!?

  muskler og led Her i Aarhus er det noget af det bedste, og jeg har været fan siden folkeskolen😃
  Særligt Langenæsbageriets er de aller-allerbedste😋

  1. michael laudrup vin Det undrer også mig?!? Jeg har set studenterbrød hos Wulff & Konstali på Islands Brygge – så de er altså lige i nærheden, Emily! ;)
   Inge-Louise jeg er også vild med den hos Langenæsbageriet! Har du mon prøvet deres konfektstang??
   Håber de forbliver i sortiment, nu hvor de er blevet opkøbt af Lagkagehuset!

  2. essie guchi muchi puchi Jo de eksisterer, men det er ikke noget man kan få mange steder og derfor er jeg aldrig rigtigt blevet præsenteret for det før ;)

   svingelsvej 79 4900 nakskov Er dem hos Wulf & Konstali gode?

   ubeboede danske øer Klem og tak for hjælpen ;)

 7. turkan soray kadir inanir deprem Sikke en fin venindebog. Som mange andre er jeg vild med Petra, og synes hun er fantastisk inspirerende og modig, og måske hun ikke altid er tilfreds med sig selv, men hvor ser hun smuk og lykkelig ud på disse billeder. Og sikke et fint hjem, altså 😊

 8. tutti frutti bolsjer Alle kager af romessens, syltetøj og gammel kage eeelsker jeg også, og studenterbrød røg ned i hobetal i folkeskolen 😍
  Sød intro og indlæg generelt.

  maskine til udvinding af gas i kivusøen – A