Brun onsdag

south park the fractured but whole

separate a robot game “Jeg tror ikke du mangler flere brune ting.” Sådan sagde Nikolaj til mig i weekenden, da jeg sendte lange blikke efter en brun bluse. Jeg kiggede uforstående på ham. Forkærlighed for brun? Mig?

sprød svær på ribbensteg Men da jeg kun en times tid senere, fandt mig selv stående ved kassen i en anden butik i færd med at betale for en brun pude og en buket brune stearinlys, med min brune taske over armen, mine (delvist) brune sneakers på fødderne og med godag til vores hest over skuldrene, kunne jeg godt se, at han måske havde en pointe.

drage rytterne fra bærsærkø Billederne her siger det nok også meget godt. Og ja, jeg elsker brun. Både når det kommer til påklædning, accessories og ting man kan spise og drikke. Og sager til hjemmet åbenbart.

masai kjoler udsalg Så nu vil jeg prøve at slå et slag for den flotte chokoladefarve og gøre brun lidt mere sexet. Så jeg ikke skal skamme mig over min præference.

christian eriksen hår Det bliver nok ikke uden udfordringer. ‘Brun onsdag’ klinger bare ikke helt lige så labert som ‘pink onsdag’ vel? Om ikke andet er brun og lyserød pæne sammen. Se landbrugets seniorklub haderslev 2017.

borgerservice københavns kommune Billederne her er fra en af de vidunderlige sensommerdage i sidste uge. Jeg insisterer fortsat på bare ben. Brune bare ben ;) Så længe det overhovedet er muligt. Så kan man jo tilsætte lidt strik og en jakke, men så længe jeg kan slippe for sokker og strømpebukser, så gør jeg det.

bread and butter vin Kram fra det brune punktum

crying girl anime Ps. Skulle vejret finde på at lege sommer igen, så kan jeg anbefale koldskålsisen fra Olufs. Den er flot til brunt.

inkubationstid for skoldkopper

winnie mortensen sygehjælper Foto: handicap ledsager job

Skriv en kommentar

peugeot bipper pris

thorsen møbler århus

gary holt guitar

butik frank hjallerup

glas og keramik vaser

10 Kommentarer

 1. advokat nykøbing f Mon ikke vi allesammen har en farve svaghed? Den som lige præcis får huden til at se frisk ud og øjnene til at stå lidt mere frem, jeg sværger til blå/grønne nuancer også i min indretning, øver mig på andre farver, men det fanger bare ikke😉💙

 2. luger pistol til salg Du er godt også pæn i brun. Og brun og gul er også et flot match Hvor er den fantastiske kjole fra?

  1. negroamaro civitella 2014 Hvor er du bare sød Hanna, den er fra Gai Lisva. Den minder mig om Lunas telt, altså på en god måde <3 Knus

 3. the vampire diaries ring katherine Alt er pænt her, du, kjolen og alle isene🍦🍦🍦og brunt er så fint👌
  Og Nikolaj, trænger han til mere sort🤔😂

  1. tempest keeper leggings Tak hvor er du rar. Hahaha… dét var dagens kommentar. Det må jeg lige spørge ham om ;) Kram E

  1. snuden fra bosnien Den var SÅ god. Hvis det bliver ‘sommer igen’ i næste uge, som de lover, så skal jeg forbi og have en til :) Kram og god weekend