Med på camping

fire in dubai

quality assurance jobs Godmorgen fra campingvognen. Der nu triller fra Skagen mod Klitmøller og dermed sidste egentlige stop på turen. Måske I har fulgt lidt med på min Instagram? Vi er endt med at korte lidt ned på antallet af destinationer, da det slet og ret blev lidt for jaget, kun at tage 1-2 overnatninger pr. sted, som det ellers var planen.

phyllis reynolds naylor I stedet tog vi en hurtig beslutning, da vi var på Mols om at være lidt længere hvert sted, så vi kunne nå at opleve dem lidt og ikke mindst lade ferieroen sænke sig. God beslutning. Og så gør vi det bare igen næste år. Eller måske før endda. For jeg er helt forelsket i at feriere i Danmark.

peter gift århus Men mere om det, hvis I ellers orker at høre om, hvor vi har været og hvordan campinglivet er i det hele taget. Jeg var selv uindviet for et års tid siden, så tænker, at det måske kan være meget skægt, at gå lidt i detaljer.

min søster ville kneppes i røven Her har jeg samlet nogle af de sager, jeg har glæde af i campingvognen, men som også kan hitte i andre sammenhænge.

julepyntet hus i glostrup

hvorfor være glad når man ikke er det Man kan ikke påstå, at jeg rejser let, når det kommer til skønhedsdimseriet. Overhovedet. Men det er netop en af fordelene ved at være i campingvogn, man skal ikke tænke heeelt så meget over mængderne af ting, man har med.

do a barrel roll google Tror alle sagerne her har været vist i en de første kærester på månden tekst før eller siden, så de er gamle kendinge. Måske lige med undtagelse af håndspritten uden triclosan fra Body Shop. Jeg har den med kokosduft og eeeelsker kokosduft. Men den findes også med andet, hvis det minder en for meget om charterferie i 90’erne. Jeg er ikke typen, der spritter helt vildt, men hvis vi ikke lige har vand på tanken og mulighed for at vaske fingre ordentligt, er det jo meget smart.

interior design living room Vores tandbørster er bionedbrydelige og lavet af bambus. Har efterhånden prøvet en del forskellige i den genre og synes de her er nogle af de bedste, jeg er stødt på. Bløde børster og uden at efterlade en med træsmag i munden. De er af mærket Humble Brush og jeg har fundet dem i Super Brugsen.

danske film 2015

marilyn manson no makeup På natbordet ligger de her tre. Jeg er i gang med Spejl, skulder, blink lige nu og den er formidabel. Overvejer lidt at nappe den med i næste omgang af læseklubben.

kamp nr den lange Sovemaske er også et hit. Selvom der er gardiner i vognen, så slipper der lys ind hist og her, især i solskin hvis taget er oppe. Det er lidt udenfor sæson og det kan mærkes rundt omkring på campingpladserne, hvor der er stille og roligt, men ellers er ørepropper også en god idé.

hovedbeklædning til indianer

hvad er den lovgivende magt Power-banks er et must og jeg har både den virkeligt kønne med; enhjørningen, der lige akkurat kan klare en enkelt opladning, og den virkeligt gode fra Goal Zero, der holder hele tre opladninger. Lommekniven fra Victorinox er kommet os til undsætning mange gange idet campingvognen er lidt spartansk udstyret.

kort over regionshospitalet randers Drikkedunken fra S’well har jeg tidligere rost i så høje toner, at jeg fik hug for at det måtte være en reklame. Den er dog købt og betalt af egen lomme og jeg er altså bare virkelig begejstret (det er jeg nu også, når det er noget jeg reklamerer for, ellers ville jeg ikke gøre det, det er ligesom præmissen for at ‘være med’ her hos mig).

verner panton lampe sælges Jeg har stort set altid den dunk med mig (fordi jeg synes at flaskevand i Danmark er noget af det dummeste både for miljøet og ens egen økonomi) og det geniale er, at den holder kolde ting kolde i 24 timer og varme ting varme i 12 timer.

jeremy meeks son

lær dit barn at tegne I tråd med drikkedunken, rejser jeg også med en genanvendelig to-go-kaffekop, men den er jeg, indrømmet, ikke helt lige så flink til at bruge, men jeg øver mig. Det går godt, når vi selv laver kaffe og tager med, men når vi lige skal købe en kaffe på en tank på vejen, så glemmer jeg den altså ofte.

mufti ismail menk For et års tid siden stoppede jeg med at bruge fryseposer og sølvpapir. Tricket var simpelthen ikke at købe det og dermed have det i huset. Så finder man på andre løsninger. Vi kommer rester i en skål og lægger en tallerken over eller kommer ting i bokse eller på glas. Det var faktisk overraskende nemt. Derfor har vi også glas med låg med i campingvognen og så fandt jeg forleden noget Bee’s Wrap i en forretning i Ebeltoft (Kokkeriget hed den, virkelig lækker biks), det er en slags madpapir med bivoks på. Man tørrer det bare af med en opvredet klud, når man har brugt det og så kan det bruges igen og igen. Bruger man det eksempelvis hver dag til sin madpakke, så kan det holde i et år (!).

komentimi i endrrave

Skriv en kommentar

england rugby team

conchita wurst wikipedia

stella nova strik

p piller sikkerhed

lader til ipad

35 Kommentarer

 1. russell peters notorious ratings Hvor har I campingvognen fra? Lejet eller investeret? Det kunne da være interessant at høre lidt om. Og hvor overnatter I? På alm. campingpladser? :)

 2. james bond you only live twice Hej,
  Sikke et fint indlæg!
  Jeg vil gerne høre mere om bøgerne i stakken?
  Er Call me by your name god på bog eller er den bedst med pæne mænd i biffen?
  Og den der med kaffe og lykkelige mennesker – hvad er det for en fætter?
  Og jeg tror da at de fleste ville være glade for nogle guides til danske egne?
  Jeg ville i hvert fald, det er mindst ligeså spændende hvad de spiser i Skagen, som i Marrakech ☺️
  Bedste hilsner til dig!

 3. præst askov inge Ja tak til mere detaljeret indlæg om camping!
  Mols bjerge er så smukt et område. Jeg gik på Femmøller efterskole som ligger lige ved foden-vi rendte meget rundt deroppe :)

 4. græsk helt hovedperson Ja tak til mere camping :D og måske et indlæg om ikke at ligne et fugleskramsel på camping, haha! Du ser godt ud, og det gør jeg altså ikke altid:p

 5. søstjerner i vand Ift. at skære ned på fryseposer, sølvpapir mm. må jeg så spørge hvad du fryser ting ned i? :) Jeg prøver også selv at skære ned på unødvendig emballage, men synes at fryseposerne kan være svære at undvære!

  1. armgang til haven Bokse af plastic (uden bpa) eller metal :) og så har jeg også et par fryseposer som jeg genbruger. Altså en pose der har været et par boller i eller lignende i kan sagtens bruges igen og igen. Det samme med bananer og andet frugt grønt. Løsfryser det først og kommer det så i en pose eller beholder. Bokse fylder selvfølgelig mere, men hvis man har dem i forskellige størrelser så går det ok synes jeg :)

  2. gennemsnitsalder førstegangsfødende 2015 Vi bruger patentglas til at fryse ned i, eller bokse lavet af glas. IKEA har faktisk nogle gode nogle. Ellers bruger vi stofposer til brød osv. Det fungerer upåklageligt og man slipper for al det skrald og unødvendigt emballagespild. Glasbeholderne og stofposerne kan jo bare vaskes efter hver gang. Vi har ikke købt stanniol, fryseposer, madpapir, film mv. i tre år efter vi skiftede til glas og stof, så kan kun anbefale det. :-)
   vh Katrine

    1. overdel med glimmer fra name it Jeg bruger også glasboksene fra Ikea (med plastiklåg). De tåler både ovn og frys, så jeg bruger dem til alt og planlægger at investere i nogle flere..
     Ellers bruger jeg også meget de almindelige sylteglas til alt det, der ikke skal fryses eller med.

     bakke bordet hans pris Du kan fx. købe stofposer til brød og madopbevaring her:

     taissa and vera farmiga polymer clay shop

     gamle antik guld armbånd Jeg har selv nogle af termoboksene fra siden, som jeg bruger til madpakke og snacks på farten. De kan virkeligt anbefales, for de tåler nogle tæv og holder alt dejligt køligt eller varmt.

     1. amin jensen stiller op Hvor er I gode <3

    2. nordspidsen af mors Ja, selvfølgelig. Det er bare nogle stofposer, som er hjemmesyede og med en løbegang med snor i som lukning. Det fungerer super godt. Senest har jeg frosset pizzasnegle ned i dem, og det virker upåklageligt. Så vasker jeg dem bare efter brug, så er de klar igen. Super nemt og det fylder intet. Kh Katrine

  3. free ip hider Hvis man har en lille fryser og/eller har meget svært ved at undvære fryseposer kan man også købe nogle genanvendelige nogle af slagsen. Fx her:
   omregner meter til fod
   Dem bruger jeg fx. når jeg fryser bananer ned.
   :-)

 6. hvorfor bombede usa japan Sikke dog identiske læsestakke, vi har for tiden! Har netop læst Call Me By Your Name, som var FANTASTISK, og lige nu er jeg i gang med Lykkelige mennesker, som faktisk også lover fortrinligt :)

  have fun teaching Hvad er dine tanker i øvrigt sådan helt generelt om bambustandbørsterne? Jeg nævnte i dag for min tandlæge, at jeg brugte dem, og hun kunne næppe have været mere afvisende for konceptet. Men altså, mine tænder føles jo fint rene efter børstningen, og jeg havde da ingen huller, så hel gal kan den vel ikke være.

  albert einstein relativitetsteori Knus

 7. øreflipper før efter Er så vild med dit øgede fokus på bæredygtighed her på bloggen <3 <3 <3 Inspirerende og så dejligt, når dem der har 'stemmer', bruger på dem på noget vigtigt!

  lille jura støver fakta Ferie i Danmark er også helt fantastisk. Jeg skulle være flyttet til New York i juli men måtte udskyde min flytning, fordi jeg pludselig skulle i behandling for modermærkekræft. Ikke sjovt, men held i uheld joinede jeg mine forældres årlige sommertogt på deres sejlbåd og var tre uger på Bornholm, Sverige og Fejø. Helt perfekt!

 8. bisco karen wolf Fungerer din keepcup som termokop, eller er det mere en drik din kaffe nu, og brug koppen igen senere kop? Som i, hvor god er varmeisolationen?

  ulrik wilbek anhængertræk Mathilde

  1. teori kørekort test Ingen varmeisolation. Eller ikke mere end en almindelig to-go-kop i alle tilfælde. Knus

 9. rathbone hotel london Det der bivoks-papir har jeg også – du kan også købe det i løsmarked på Vesterbro. Mega smart!! :)

 10. gik i skole om lørdagen Hejsa, ville blot lige lade dig vide at du næste gang ikke behøver tage helt til Ebeltoft for at finde bivokspapir :)
  De har det i Løsmarket i Saxogade, som er en fantastisk butik med bulk bins til det meste du har behov for i hverdagen. Helt uden forpakning, så du ‘tanker’ bare i dine egne beholdere eller stofposer til glæde for miljøet :)

  1. ud af bandekriminalitet Haha… nej det var nu også mere fordi jeg lige faldt over det og længe havde tænkt, jeg gerne ville prøve det og tilfældigvis fandt det i Ebeltoft ;) Elsker Løsmarket, dejligste, lille biks :) Mange kram Emily

 11. triangle bikini tops Super fine små tips. Er lidt nysgerrig på hvor man kan finde den power bank? Google gav mig alt muligt underligt med solceller 😂

  1. modero piemonte dolcetto 2015 Den med enhjørningen har jeg købt i den der elektronikbiks i lufthavnen og den anden har jeg købt i Packyard: brev til ven Kram Emily

 12. mentor ballerina sort Hej Emily,

  audiens hos dronningen Jeg vil så gerne have en S’well termoflaske! Men jeg er lidt i tvivl om størrelsen.. Hvilken størrelse har du? 9, 17 eller 25oz?