Læseklub i juli: Kvinden mellem os

blomsterberg opskrifter kransekage

steve the runner from oregon Er I lige så ferielæselystne, som jeg? Jeg holder gevaldigt af sommeren af mange årsager, men en af de væsentligste er at jeg skal læse til den store guldmedalje. Det er den ultimative ferieforkælelse for mig, at kunne sætte mig på altanen, i en solstol, på stranden eller slet og ret i sofaen derhjemme eller i sommerhus og tygge mig igennem siderne. Gerne akkompagneret af kaffe og lidt knas.

silicon valley av Iskaffe, kirsebær og vandmelon, hvis det er varmt og en flat white og et gåsebryst (og/eller en mocca eclair, ja, jeg er lidt af en mormor) til en gråvejrsdag. Selvfølgelig praktiserer jeg ikke den forplejning hver eneste gang jeg læser (selvom det kunne være lækkert), men til sådan en rigtig selvforkælelseslæsestund, hvor jeg ved at jeg kan sidde og fordybe mig i en times tid eller to. Ikke at læsning i timevis sker særligt ofte, men når det gør, er det noget af det allerbedste, jeg ved. Den ultimative eftermiddagshygge.

ashtanga shala aarhus På sommerlæselisten har jeg altid en krimi eller noget mindst lige så spændende og derfor tænkte jeg, at det også var på sin plads med noget i den genre her i bloggens læseklub.

rutchebanen på bakken

lego bygget som hjerte Valget er derfor faldet på den farligt populære Kvinden mellem os, en psykologisk thriller fra forfattermakkerparret Sarah Pekkanen og Greer Hendricks. Først og fremmest er jeg selv helt hooked efter bare 50 sider (og har lyst til at kaste alt hvad jeg har i hænderne, for at læse i den) og dernæst synes jeg der er noget svært fascinerende over bøger med mere end én forfatter. Den konstellation glæder jeg mig allerede til at diskutere med jer.

sikkerhedsnøgle til netværk Bogen har fået blændende anmeldelser, er allerede udkommet i mere end 30 lande og skal filmatiseres af Steven Spielberg, så den er noget af et must read.

claus pagh suspekt Vi læser Kvinden mellem os i bloggens læseklub i løbet af juli (så der er god tid til at anskaffe den – eller vinde den, se nedenfor) og så diskuterer vi den sammen i starten af august. Jeg er så spændt på, hvad I synes.

claes antonsen antonelli Rigtig god læselyst!

personlige træner i hillerød Pssst… du kan vinde bogen eller købe den med en god rabat. Se hvordan længere nede i indlægget :)

the longest yard movie atombomben i den kolde krig piloten hvide og sorte katte

martin poulin hansen grå stær kanin robert neumann tryg fonden Fra bogens bagside:

forslag til bryllupsgaver pills with no background battlefield 1 ps4 Tro ikke på alt, hvad du læser

pinlige forældre citater reden i nederskov Når du læser denne bog:

herretøj aalborg storcenter stress linens telefon … vil du tro, at den handler om en jaloux ekskone

notar lyngby ret borddamen sidder til … vil du tro, at hun er besat af sin afløser – en smuk, yngre kvinde, der snart skal giftes med den mand, de begge elsker

blomster ved indgangspartiet ibiza ligger i øgruppen … vil du tro, at du har gennemskuet, hvordan hele trekantsdramaet hænger sammen.

bryllupskjole med blonder frankrig em hold Du tager fejl.

børnesygdomme røde hunde digte til mor Kvinden mellem os er en psykologisk thriller, der overrasker til det sidste. Den udforsker ægteskabets skjulte kompleksitet og de farlige sandheder, vi ignorerer i kærlighedens navn. Pakket ind i gys og chokerende drejninger.

marinerede rejer opskrift totte stiller op til Kvinden mellem os strøg direkte ind på New York Times’ bestsellerliste og er blevet en kæmpe international succes.

bayswater tote mulberry flytrafik fra london

avery jennings real person pagten julekalender andreas Penny er også fan af læsetid. Eller af flødeskumskager hmm…

inventar til restaurant kvalme og opkast gravid Vind bogensinead o connor 2016  

serial numbers anniversary strat san pellegrino tilbud Konkurrencen er slut og vinderne har fået direkte besked.

perry mason episodes Sammen med Gyldendal udlodder jeg 5 eksemplarer af Kvinden mellem os. For at deltage skal I blot lægge en kommentar til indlægget her. Konkurrencen slutter allerede på fredag d. 22. juni og vinderne får besked på mail umiddelbart efter.

plus fine dunjakke frøken jensens kogebog Køb bogen med rabat

helene fischer tour 2016 Gyldendal har været så gode at fikse en rabat til mine læsere, sådan at I kan få fingrene i bogen til en fordelagtig pris. Den gælder fra nu af og hele juli med. Køb bogen the carrie diaries online free og brug rabatkoden oshikuru demon samurai emily30

urinprøve fra kateter Se egmont publishing magasiner, om hvordan du indløser rabatkoden, hvis det driller.

hvordan man bruger en silhouette cameo

Skriv en kommentar

new laser hair removal machines

tegninger af heste

jeppe k citater

blomberg emhætte brugt

hjemmesko dreng sort

199 Kommentarer

 1. navn til rød mc Nu har jeg trevlet flere biblioteksdatabaser, men de udlåner den tilsyneladende kun som Ebog, og det synes jeg altså bare ikke er det samme! Så jeg ville blive meget glad for at vinde et eksemplar :D

 2. stark odense udlejning Glæder mig sådan til at læse med – Er vild med bogklubben, der får mig til at læse skønne og spændende bøger, som jeg ikke nødvendigvis selv havde valgt 📖✨☺️

 3. candace flynn med bøjle Jeg læser altid bøgerne på engelsk hvis de er skrevet på andre sprog end dansk – den sidste danske bog jeg læste var faktisk Dinosaurens Fjer som jeg var meget late to the game med at læse ;) Til gengæld synes jeg at Kvinden mellem os, eller “The Wife Between Us” lyder ret spændende, så jeg tror jeg vil læse med på engelsk denne gang, og skulle jeg være den heldige vinder af bogen på dansk så vil min mor være den heldige modtager – hun elsker gode krimier og “The Affair” :D

 4. billigste overnatninger i københavn Emily! Du er årsagen til at jeg det seneste år har genfundet min store kærlighed til at læse bøger. Den inspiration vil jeg gerne sige dig tak for – og selvfølgelig håbe på at jeg vinder ‘Kvinden mellem os’ 🙊

 5. præst med dannebrog Uh, kunne være nice at vinde!
  Jeg har snart læst alle de bøger, du har haft med i læseklubben, men er altid forsinket, da jeg låner dem på biblo/af bekendte. Men det kunne jo være mægtigt at være med til tiden denne gang!

 6. århus iransk restaurant Krimier er noget mærkeligt noget for mig. Jeg læser virkelig mange forskellige bøger, men med krimier er det kun Sidsel Jo Gazan’s første to og så Gone Girl der har holdt mig interesseret til slutningen.
  Men jeg tror på denne her … også fordi du anbefaler :) Så jeg krydser alt hvad jeg har og håber på at vinde
  Mange hilsner
  Sara

 7. en mand og dame kysser i munden Elsker krimier og thrillere. Og vil rigtig gerne læse kvinden mellem os. Er for tiden i gang m krimier af Lars Keppler, der også er 2 forfattere der skriver under et navn. Synes det fungerer fint og har på intet tidspunkt tænkt over at den er skrevet af 2 personer og ikke en.Det

 8. colton haynes girlfriend Jeg må indrømme at jeg knapt nok husker sidste gang jeg læste skønlitteratur; i hverdagen bruger jeg al min læseenergi på at læse til studiet, men jeg synes det lyder til, at denne bog er præcist den rette til at få mig tilbage på hyggelæsningssporet! Krydser alt hvad jeg har 🤞🏼🤞🏼🤞🏼

 9. hans lensgreve von schack Langt de fleste af de bøger, jeg har læst i løbet af det sidste år, har været nogen, som du har haft med i din læseklub. Og det er jeg simpelthen så glad for! Derfor vil jeg også virkelig gerne have den her bog stående derhjemme :-)

 10. læge lundby tybjerg Jeg tror ikke jeg har læst en krimi siden jeg læste Luftkastellet der sprængte, så det må da være på tide at prøve igen :)
  Jeg har det med at give mig i kast med nogle lidt for langhårede bøger, og så køre død i dem under vejs, så det ville være perfekt at starte sommerlæsningen ud med sådan en page turner!

 11. lones køkken herning åbningstider Den bog ser rigtig spændende ud :-)
  Jeg har fået kværnet en del flere bøger, efter at jeg på bl.a. din opfordring fik gang i lydbøgerne. Den seneste måned er det blevet til hele 4 bøger! Jeg kan dog stadig bedst lige at læse i en fysisk bog, tror jeg, så “Kvinden mellem os” kunne være dejlig sommer-læsning. Jeg kan slet ikke have samme arrangement med kaffe og snacks kørende – bliver for opslugt af at læse, så min kaffe bliver kold og min is-kaffe lunken, før jeg får løsrevet mig.

 12. normal blod tryk Om jeg vinder eller ikke, må du altså vide, at dine boganmeldelser er så intriguing. Jeg får sommetider lyst til at læse bøger indenfor genre, som jeg normalt ikke bevæger mig i. Så High five for det søde Emily! 👋🏼📚😌

 13. folkevogn up priser Den må jeg læse! I mit tilfælde foregår læsning denne sommer på langs et skyggefuldt sted i kolonihaven med masser af kolde drikke og frugt inden for rækkevidde. Er i slutspurten af ruge fasen – den lille nye kommer slut juli, så jeg er ved at samle en god stak bøger sammen til at forsøde ventetiden lidt med. Det er dejligt at kunne leve sig ind i en god fortælling med masser af spænding, når man ikke selv er så mobil x)

 14. indløsning af gavekort Den vil jeg læse!!!
  Jeg elsker også, at læse en masse bøger i ferien (og i weekender, og hverdage også😅). Jeg går og samler sammen, så jeg var rigeligt med bøger. Tanken om ikke at have noget at læse kan virkelig sætte en dæmper på mit humør😊

 15. risengrød opskrift 4 personer Læsning er også min yndlingsferiebeskæftigelse! Jeg har sat mig et mål med at læse mindst én bog om måneden og det er jeg rigtig godt i gang med. Denne her skal helt klart være bogen i juli :)

 16. forbyd naturen at gro Jeg har købt mine 2 første bøger til min ferie, og det er ud fra dine anbefalinger; ‘Blækhat’ og ‘Stolthed og Fordom’! Jeg GLÆDER mig til at læse andet end mine studiebøger 😅
  Det ville være ekstra lækkert at vinde denne sag med😍🌱

 17. hydrocortison med terramycin og polymyxin b Kære Emily.

  world of warcraft battle of azeroth Jeg elsker din læseklub og har læst flere af bøgerne retrospekt. Fx “Det store i det små” – som jeg SLUGTE. Jeg har også læst litteraturvidenskab og elsker (!) bøger – som dig. Denne her vil jeg rigtig gerne vinde.

 18. folketingsvalg 2015 dr Åh den har jeg luret på et par gange og med din anbefaling efter 50 sider, må den hellere på min sommerlæseliste. Så smider et lod i konkurrencen og krydser fingrene.

 19. borderlands handsome jack Den lyder mega spændende. Kan ellers godt blive lidt træt af krimifacinationen, men denne lyder både spændende og anderledes ift den typiske krimiopskrift 😀. Og tak for anbefalingen af “den der lever stille”, så god og bevægende.

 20. ring til politiet lyrics Uhhh den gad jeg godt læse… Er pt. på barsel, så forsøger at nå at læse så mange bøger som muligt, inden jeg om 4 uger +/- bliver mor til to 😜
  Så jeg krydser fingre for, at jeg bliver den heldige vinder🍀

 21. kinesiske mur herning Ej jeg var så sent som i går inde for Saxo for at købe den – men jeg blev distraheret og fik aldrig færdiggjort købet, så det her er jo et fantastisk sammentræf. Krydser fingre for, jeg er én af de 5 heldige :)

 22. kugler og magneter til børn Har lige afsluttet «Skildpadder hele vejen ned» af John Green. En anbefaling værd! Så, nu er det oplagt at gå i gang med en ny bog til sommerferien i Italien 🏖🛄👙📚.

 23. vandenhoeck & ruprecht Jeg er begyndt at læse igen. Ikke blot bagsiden af en bog, et uddrag eller et magasin, men sådan rigtigt. Skønlitteratur. Den skønne af slagsen. Jeg ser det som et tegn på, at jeg har det godt. Det er to år siden jeg sidst læste.

 24. marta holm 2016 Den lyder utrolig spændende, og helt sikkert en bog der skal på læselisten, så vil krydse fingre for at være den heldige vinder. God læselyst derude :-)

 25. utterly brilliant recitation Kære Emily

  carlslund odense jazz Har den allerede på min ferielæse og indkøbsliste :) plejer at købe to bøger til mig selv til hver sommerferie og i år er valget faldet på “Et lille liv” og “kvinden imellem os” – krydser fingre for at vinde den istedet. Kh Tina

 26. georginer opbevaring af Har netop læst den fine “Små påsatte brande” færdig – og er bestemt nysgerrig på endnu en bestseller fra USA! 👏🏻🇺🇸

 27. ondt i albuer Spændende fortælling. Det tog mig ikke længe at komme igennem den og jeg er derfor også meget spændt på at høre, hvad andre har at sige om den.
  Jeg er ikke fast medlem af din bogklub, meeen vender altid tilbage til din blog, når jeg skal finde noget nyt at læse.
  Du har givet mig inspiration til at læse følgende:

  kigger på fugle lyric “Mig før dig”
  “Der bor hollywoodstjerner på vejen”
  “Hvor blev du af Bernadette”
  “Stolthed og fordom” (den har nu altid været en af mine favoritter. Jeg ser miniserien mindst et par gange om året.
  Og nu også
  “Kvinden imellem os”
  Jeg har virkelig nydt alle sammen lige på nær “Der bor hollywoodstjerner på vejen”. Måske jeg bare er bedst til fiktion!? :)