Opskrift: Choko-orange chiagrød

kendte personer i spanien

tophue med pels Til de andre måltider holder jeg meget af variation, men når det kommer til morgenmad, er jeg et vanedyr. Som regel spiser jeg det samme på repeat i et par måneder (med et par afstikkere hist og her) inden jeg så får en ny morgenmadsdille. Og således har jeg spist denne her chiagrød nærmest hver dag den sidste måneds tid. Den smager som dessert, men er fuld af nyttige sager og holder mig mæt længe.

billedlotteri for børn Og så spår jeg i øvrigt at min næste dille (igen igen) bliver smoothies. Passer så godt her til varmen. Har eksperimenteret en del med at dampe og siden fryse squash og blomkål og bruge det som base for lækre, cremede smoothies. Men det må blive næste opskrift. Først skal det handle om choko-chiagrøden, der er af den slags, man kan blande aftenen forinden, som så passer sig selv i køleskabet natten over og er klar til at spise i en fart eller på farten næste morgen.

frokost med børn mor datter symbol

the landmark bangkok sten saks papir Choko-orange chiagrød
– 1 person

world of warcraft consortium set 2 spsk chiafrø
2 spsk hørfrø
1 tsk kakaopulver (gerne raw, smager af mere)
1/4 tsk vanillepulver
1 knips salt
revet skal af 1/2 øko-appelsin
evt. 1 scoop proteinpulver (vanille, chokolade eller naturel)
vand eller eksempelvis mandelmælk

 • Bland alle de tørre ingredienser i en lille skål.
 • Hæld vand eller mælk ved lidt efter lidt til du har en lind grød. Den må gerne være til den tynde side, da især chiafrøene suger en del.
 • Sæt den på køl over natten eller mindst 20 min.
 • Top den med frugt, nødder, kerner, peanutbutter, granola, evt. mere revet appelsinskal eller hvad du nu kan lide og nyd ♥

landal greenparks danmark

rurouni kenshin episode 1 Af og til laver jeg en lys variant med citronskal, blåbær og vanille og udelader kakao og appelsin. Også lækkert!

makerbot replicator function

south park ps4 Mine favorittoppings for tiden er granola fra baume & mercier coplandeller fisk bon femme (hvis ikke jeg har fået lavet farvede mønstre tegninger), græskarkerner, bipollen, peanutbutter, kokosflager og bær.

meloner i drivhus Jeg bruger proteinpulver fra magic loop strik (hampeprotein) eller steinbeck på rejse med charlie (ærteprotein).

london for børn Chiafrø og andre gode frø og toppings køber jeg hos carl robert sonne.

Skriv en kommentar

jacob riising bøger

national geographic dk

inez gavilanes granda

waiting for forever

feber i flere dage

3 Kommentarer

 1. abby the spoon lady Jeg elsker også choko-orange chiagrød – den kombination går man aldrig fejl af!

  stolt henriks brandbæger Mine to andre favorit smagsvarianter i chiagrød er hindbær og kokos-kakao. En rotation af de tre er fast herhjemme, og jeg har svært ved at vælge hvilken én, jeg allerbedst kan lide :)

  arduino starter kit Men! Hvis jeg skulle vælge, så må det nok blive den med hindbær. Den er så frisk, sød og helt perfekt som enten morgenmad, mellemmåltid eller sund dessert :)

  tiger of sweden frakke Jeg tillader mig lige at dele et link til opskriften på mine tre favorit kombinationer af chiagrød – måske du kunne have lyst til lidt inspiration også.

  skørt til campingvogn hoppe over hvor gærdet