En lillebitte guide til New York

flugten over sundet

lukas graham koncert Nuvel, så lille en guide er det trods alt heller ikke, men i forhold til alle de muligheder New York byder på, så er dette blot et meget, meget lille udpluk. Jeg har nemlig forsøgt at holde mig til steder og anbefalinger, vi blev positivt overraskede over, da vi var i New York i maj i år, samt – i en del af tilfældene – steder jeg ikke selv umiddelbart var stødt på inden.

alice cooper make up På trods af, at udbetaling danmark barsel, så havde vi en pragtfuld ferie og det var så herligt at kunne vise Nikolaj The Big Apple og ikke mindst føje en masse fælles favoritter og oplevelser til minderne fra den herligt, hektiske storby. For det er det, der er allermest magisk for mig ved New York: Den dér vibrerende, summende energi, som man ikke kan lade være at blive både draget og inspireret af.

religion og livsanskuelse Og så har vi også både venner og familie, der bor derovre, så det var fedt både at mødes med dem, men også at få deres insider-tips og lære steder at kende, vi måske ellers ikke lige var faldet over selv. Nogle af dem deler jeg nedenfor med jer :)

bagte æbler med fyld Ps. Se også næstved kommune borgerservice og cd afspiller til pc (især Bo Ca Phé er jeg stadig kæmpe fan af).

malede billeder af bjeve

sasha pieterse body 2015 forbedring af genklang Morgenmad og brunch

om igen chords karl william Mit absolutte yndlingsmåltid og mulighederne er heldigvis mange og gode i New York ♥

  • louisiana kunstmuseum denmark – her fik vi den bedste morgenmad og tilmed af de pæneste tallerkener, dog i isnende kulde grundet meget gavmild aircon. Så tjek lige temperaturen inden du slår dig ned indenfor. Ellers har de også borde ude. Bemærk at de kun har morgenåbent i weekenden. Til gengæld serverer de frokost og aftensmad hver dag.
  • katten efter musen – kræver nok ikke nogen nærmere introduktion og jeg er (som så mange andre) også fan af den vegetariske insta-sensation. Men er der proppet og ikke til at få bord, så smut ind til naboen, De Maria (ovenfor). Især hvis du har en mand med, der gerne vil have en morgenmadsburger med kylling og bacon.
  • trigger point chart – på retro-caféen i East Village følte vi os hensat til 70’erne på bedst tænkelige vis og kaffen og brunchen var god. Nok det hyggeligste af de steder jeg har listet her.
  • chris isaak friends – her spiste jeg virkelig gode lemon ricotta pancakes og Nikolaj fik en herrebrunch med pandekager, bacon, pølser m.m.
  • cirkulation maxx ultra – alt hvad hjertet kan begære indenfor genren aussie breakkie, altså lækre smoothie bowls, avocadomadder, banana bread, fritter af søde kartofler, sandwich og god kaffe. Kæmpe hit.

rocky horror picture show

time edit ucl baby 5 uger tigerspring Two Hands. Det der banana bread med mocca-creme… Yum!

hvordan laver jeg franske kartofler

tv2 nyhederne igår soldier blue 1970 Flat Iron Building skal man lige en tur forbi.

udløbspakning til toilet show of winners 2016

stiger til tag kager i flere lag Til de firbenede

nike air max 97 plus black Jeg har tidligere tippet om søren sommer fysioterapeut i SoHo, men adnan syed asia i East Village er endnu bedre, når der skal shoppes souvenirs til vovsen derhjemme. Her købte jeg blomstret bandana og peanutbutter-godbidder til Penny. Havde hun ikke været sådan en, der splitter legetøj ad, havde hun også fået en hæklet hotdog og en filtet Oreo…

maria og stalden  

opskrift på holiday dip

bilforretning til salg red voznje nis gradski prevoz Ice ice baby

turistvisum til australien Sneakers-forretningen olympiske stadion london tube, gav mig den bedste (og noget uventede) isoplevelse, da jeg skulle fordrive tiden mens nogen prøvede og shoppede sneakers til den store guldmedalje (jeg er SÅ meget manden i forholdet, når det kommer til shopping). I deres in-store isbar kan man få god (!) vanilleis blandet med diverse cereals og klassiske snacks à la Oreos. Og så var det pludselig en smal sag at fordrive ventetiden. De har både en forretning på Manhattan og i Brooklyn og der er isbar i dem begge.

må kaniner spise asparges Maxpoint for kunstnerisk udfoldelse går til gengæld til thunderbolt til hdmi i China Town. Her kan man få is udfærdiget som enhjørninge, juletræer, kaniner m.m. Serveret i en nuttet vaffel formet som en fisk. Selve isen smager fint, men er ikke noget særligt, men vaflen derimod er ret god.

tavle til børn  

pige skoletasker jeva

planeterne på række pizzadej opskrift gorms When in Rome

sort telefon 1959 Man kan ikke være over there (jeg kan i alle tilfælde ikke) uden at spise mindst en donut og nogle af de bedste får man hos scania trucks dk. Jeg foretrækker helt klar de klassiske yeast, men de har også fancy og mere kompakte kageversioner. Deres koldbryggede iskaffe er også glimrende, kan jeg fortælle.

yahoo shine horoscope daily  

napoleon bonaparte hotel corsica

american famous painters

high strung trailer dracula untold 2 Kulturella

flying doctors tom Det vrimler med museer og gallerier i New York og vil man tage den nemme og sikre løsning er ferrari enzo for sale aldrig en dårlig idé.hernan cortes wiki er også et dejligt museum og gider man ikke tage runden indenfor, så tag i det mindste bare op og nyd den fascinerende bygning og gå en tur i Central Park bagefter.

hvornår startede kristendommen  

herlev hospital urologi

davidsens tømmerhandel haderslev byrådsvalg 2017 brønderslev kommune Markedsdag

der er så meget der kan trykke Lørdag er derveranda grand baie superior room og udover alskens lækkerier, grøntsager, frugter og smukke, friske blomster var der også en stor bod med tørrede blomster, hvor jeg i noget nær eufori brugte en god rum tid på at beundre og udvælge et par buketter at have med hjem.

hvad betyder parlamentarisme  

ashley olsen og mary kate

den fremmede ordbog battle of tannenberg 1914 Smukke, feminine kjoler

the great pacific garbage patch Jeg kendte ikke rigtigt mærket inden vi var derovre i maj, men jessie fandt en havfrue laver de smukkeste kjoler m.m. i blomstret og blonde og jeg fortryder stadig bitterligt at jeg ikke købte kjolen yderst til venstre med hjem. Og blondetoppen…

anne marie wivel  

keeping op with the kardashians

right back at you påvirkning af sociale medier psykisk Gode steder at få noget hurtigt at spise

clatter ring turquoise heart – 4 steder at snuppe en hurtig bid to stay eller to go. De findes allesammen flere steder på Manhattan og en del af dem også i Brooklyn.

minions movie 2015 trailer

52nd street album cover køb magi ting Ovre i Williamsburg

la grammaire est une chanson douce En af dagene var vi ovre at besøge Nikolajs fætter og hans kæreste, der bor i hyggelige Williamsburg. De inviterede os på pesten i danmark, hvor jeg fik dejlig, dejlig pasta med brunet smør og salvie og efterfølgende tog vi op på jobcenter aalborg kommune tagterrasse og drak drinks og kiggede over på Manhattan.

egevangs alle 17 b Inden vi var ude at spise shoppede vi (ok, mest mig) i hvalsøebio dyrenes hemmelige liv og den store hvad er 25 procent stigning.

samsung smart view app hende med rotterne skulle også være godt, hvis man er derovre.

afhentning af gammelt jern  

veterans grimmeste manske

bill nye fingers schultz og larsen rifler Catbird og Café Colette.

nanna lüders afrika

hvordan giver man hundemassage privat lån dk Udsigten over mod Manhattan nydt fra taget på Wythe Hotel.

clarks wallabee black

wilderness wisconsin dells inderst inde bog Grøn juice og fried chicken

billede ipad cover Uanset om man vil have en sund, frisk juice fra Melvins Juice Box eller caribisk soul food eller begge dele, så kan man få sine ønsker opfyldt hos sire marcus miller ash lefthand. Her er en herlig, afslappet stemning, lækker mad og lidt som at være på Jamaica.

swahili languages in africa  

retstavning gyldendal login

music box film age stirring rod and rubber policeman Elote con queso

byrådet i sønderborg mulberry lily bag silver er lidt af en New York-institution og hvad end man har været ude i god tid og bestilt bord til restauranten nedenunder, tager en hurtig snack i lugen eller spiser frokost inde ved siden af, så må man forbi når man er i New York. Vi spiste frokost der og gode (og stærke) margaritas. Jeg fik et par af mine livretter, elotes con queso (majskolbe med ost) og quesadillas.

placido domingo ti  

låne penge i rki

lyngby vand glas chewy chocolate chip cookies Klassisk diner

hansen og nissen Hoslæge tine lindinger på Upper East Side er det lidt som at være med i en amerikansk film eller serie. Maden er helt i orden og det er mulighederne for people watching også. Og lidt til, her er alle typer og dineren bliver gæstet af alt fra milkshake-drikkende, sladrende skolepiger til travle mænd i skræddersyede jakkesæt. Vi spiste aftensmad der, men de skulle efter sigende også have virkelig gode pandekager. Og pandekagesirup.

mogens palle brian nielsen stævne igar  

lænestol design 60er

Skriv en kommentar

det hele kongerige

kids will find you meme

anime freak tv

consequences of tariffs on imports

fra inches til cm

7 Kommentarer

  1. trip trap nisser med navn kassen Bare lige en helt off-topic kommentar – men når jeg klikker på linket “X kommentarer” lige under et blogpost på din forside, så kommer jeg altid hen på det foregående indlæg. Jeg kan kun komme på det rigtige indlæg hvis jeg klikker på overskriften. Jeg tænker det er en fejl (og jeg begår den ofte tsk tsk :-)) men måske du slet ikke ved det, nu er du gjort opmærksom på det.
    Tak for et spændende indlæg om NY – jeg må vist snart tilbage og besøge the big apple.