7 steder at besøge i og omkring Lissabon

dollhouse wooden floor printable

hvornår blev muren opført Sidste efterår var vi på ferie i Ericeira i nærheden af Lissabon og jeg tænkte, at I måske var nogle, der er så heldige at skulle på sommerferie i eller i nærheden af den portugisiske hovedstad.

colan alarm panel Vi kørte selv rundt på en masse dagsture efter både surf, kultur og små cremetærter.

hvor lang tid varer den nye star wars Nedenfor finder du mine 7 favoritter i og i nærheden af Lissabon.

hammel neurocenter h1 Ps. forum horsens åbningstider.

romanii au talent sezonul 8

bringer duk til hardangerbunad kort over egypten Pasteis de Belem

afskedsgave til kollega Inde i Lissabon ligger Pasteis de Belem, der (bl.a.) bager og serverer de karakteristiske, portugisiske pasteis de nata, små tærter fyldt med creme. Her får man dem serveret lune og kan så selv drysse med kanel og flormelis. Konditoriet er proppet og der er kø ud på gaden, men det er som regel til at finde en siddeplads, hvis man vil det, fortsæt bare ind i caféen, der strækker sig ind i bygningen som en uendelig labyrint.

corsair gaming void  

ondt i halsen virus

ideer til drillenisser

microsoft login hotmail barberskraber til ben Tuk tuk og sporvogn

grusomme mig 3 gratis I Lissabon skal man lade sig transportere med tuk tuk og sporvogn.

rosie the riveter tattoo simple En sporvognstur med linje E28, der er den længste af de fem sporvognslinjer, tager en rundt på en charmerende tur gennem byen og bydelene Baixa, Alfama, Graça og Estrela, man får således set en masse.

estadio gran canaria  

watch kill your darlings online free

hulemand kølle kvinde gravid som 13 årig LX Factory

kulturelle aktiviteter danmark Masser af caféer, restauranter, butikker og gallerier samlet i selve Lissabon. Ret cool sted. Lidt à la streetfood, men med mere selvstændige enheder og mikset med forretninger. Her fik vi virkelig god mexicansk mad, mens vi kiggede på luchadors.

forhæng til prøverum Timeout Market, der er et stort madmarked à la Torvehallerne er bestemt også et besøg værd.

woody harrelson marijuana activist  

hvilken hårdfarve skal jeg vælge

diagnostic peritoneal lavage lykken strand kort Surf

input throughput output outcome Portugal byder på noget af Europas bedste surf, men vær varsom for bølgerne bliver (meget) store om efteråret. Se bare desert boots clarks. Ren gyser. Men ja, det er også de absolutte ekstremer.

gammel mand gif Er man ikke så erfaren, er det derfor ideelt at tage afsted i foråret eller om sommeren. Er man afsted senere på sæsonen kan man (næsten) altid finde en strand med mindre bølger, hvis man spørger sig for hos de lokale og tjekker forecast’et, men vi måtte lidt på jagt, dér i oktober sidste år, men så kom der også lidt eventyr ud af det. Vi var primært på strandene ved Ericeira og Peniche, men der er masser af andre gode spots i umiddelbar nærhed af Lissabon.

nicklas jensen penalty  

sparbank nord silkeborg

valpolicella ripasso superiore antiche terre urjætten ymers ko Sintra

grocery stores near me 25 km fra Lissabon ligger et lille bjerg, der huser flere helt fortryllende slotte. Vi besøgte Quinta da Regaleira og Pena Palace. Førstnævnte er som taget ud af en Disney-film og har den smukkeste park med utrolige grotter og kilometerdybe brønde, mens Pena Palace der ligger højest oppe på bjerget ligner noget fra 1001-nats eventyr.

hvorfor opstår racisme  

church concerts london

odense marcipan kransekage

herrens veje genudsendelse klædeskabe med skydedøre Cabo da Roca

sjov for voksne Portugals vestligste punkt og dermed også Europas. Her kørte vi ud efter at have tilbragt dagen i Sintra og nød solnedgangen, monumentet og fyrtårnet.

støvler til damer som kan knappes Kunne også være alletiders picnic-spot!

nicolina mattsson åland  

lokkemad til mår

billeder på nettet bella sky opførelse Ericeira

alexandria zahra jones duncan jones Vi boede i Ericeira på Hotel Vila Gale, der er et charmerende gammelt badehotel, der desværre er blevet renoveret knapt så charmerende, men heldigvis er der stadig nogle gode detaljer bevaret og beliggenheden er genial.

drop dead fields Selve Ericeira by er noget så hyggelig og vrimler med gode steder at spise, få en is, sangria osv. Meget herlig lille surf- og fiskerby.

anna frank møller hvidkjær Se mere i mit piper from orange is the new black.

piger med rigtig meget tøj på  

nye bøger om organisation styring og ledelse

Skriv en kommentar

the 100 grounders clothes

bologna italien kort

indfrielse af flexlån

arvid nilssons fond

selvpluk jordbær aabenraa

6 Kommentarer

    1. little big planet 3 i bilka denmark Tusind tak Emma Jo, der er virkelig også dejligt i Portugal. Klem E

    1. frugten er moden Tak skal du have Lina. Og ja, det kan varmt anbefales, der er rigtigt dejligt og så er det tilmed billigt at være der og alle vi mødte og talte med var så søde :) Knus

  1. en dejlig morgen danser med drenge Portugal er super skønt! Har været der flere gange, og har blandt andet boet på Villa Gale i Cascais (Lissabons svar på Hellerup ;-) )
    Folk er bare så søde og imødekommende, og jeg bliver overrasket over kvaliteten af maden hver gang. Sintra er et must-see, og udover pasties de nata, skal man også unde sig selv en queijadas de Sintra hos den lokale kagemester :)