Små ting

claire goose photos

gubbi fisk unger at blive forladt {Sidste store job inden sommeren. Havde den bedste dag i fotostudiet omgivet af smukke blomster og gode mennesker}

hvad er et ciffer Sidste uge på arbejde inden der står ferie i min kalender. Eller hvad der minder om det, men det skal jeg nok fortælle mere om, når vi kommer nærmere. Først skal jeg nemlig nå alt det sidste denne uge; lave en venindebog  der udkommer efter ferien med Petra Nagel, svare på spørgerunden (tak for alle spørgsmål), udgive en håndfuld andre indlæg, jeg har i støbeskeen, skrive et par artikler færdig og til diverse sommermiddage og -arrangementer i arbejdsregi. Heriblandt vores serie-klub med en masse af jer på torsdag. Glæder mig!

tracy anderson method Hvad med jer? Har I allerede ferie? Og hvis ja, hvad skal I så lave/hvor skal I hen?

navitas aarhus havn Jeg håber, ferie eller ej, at I får en mageløs, ny uge ♥

heste amager fælled

dosis panodil børn smølfernes svampehus med figur {Ude i naturen med min lille vaps. Det bedste}

lone sejr carstensen

bvlgari ring silver flourish mehndi designs {Onsdagsdate i Tivoli inklusiv pivdyre fjordrejer og tandsmør}

jurassic park game

synoptik odense c cougar dating danmark {Og churros selvfølgelig}

m magazine dk

hvad er benmel saskia s dance school {Glemte helt denne i sidste uge. Fineste gave fra Moët, min yndlingschampagne, customized til vores bryllupsdag}

helsingør skole personaleintra

amazon hans erik deckert hvordan laver man is {Lagrer sommeraftenerne både indeni og på telefonen}

find not to freddys

tanker er dine tanker maersk drilling jobs {Se lige den buket. Fortryllende. Og normal aarhus åbningstider (reklamelink) også selvfølgelig ;)}

kyle walker peters

penguin diner 2 hacked the rock daddys gotta go to work {På weekendeventyr på min bryllupsdagsgave. Den er ikke lavet af papir, bare rolig. Vi padlede ud til Sluseholmen og spiste frokost og så hjem igen. Spår at jeg får nogle meget tonede arme denne sommer}

du må ikke begå drab

bo bedre åbningstider mælk fra en ko {Det var skægt, men også udfordrende at være ude i havnen, hvor der både var vind, strøm og masser af trafik i form af både og havnebusser at tage hensyn til. Definitivt en god workout}

hund spiser sin afføring

den danske scenekunstskole københavn karla og jonas i 2016 {Pizza og en spand G&T hos Cathrine og Adam, som opvarmning til Beyoncé og Jay-Z}

magdalene marie hansen

scarborough fair chords diana kiste i westminster abbey {Jeg hyggede mig gevaldigt på tagterrassen}

søren krarup og hans tid

smokey eyes green eyes thiele briller køge {Ren magi. Vildeste koncertoplevelse til dato. Tror sågar den slår Manu Chao OG Patti Smith på Roskilde og det siger altså ikke så lidt, når det kommer fra mig ;)}

Skriv en kommentar

kaniner til salg unger

samsøe og samsøe sweater

plus fine jeans

afmontering af vindue fra karm

falling skies season 5

18 Kommentarer

 1. nintendo switch vr Hej Emily ☺️
  Kunne du have lyst til at vise din bogreol frem? Selve reolen er mega flot og indholdet er spændende – antager jeg ud fra det du læser i din bogklub 😉. Det ville være fedt at høre lidt om hvordan du sorterer dine bøger (farve/alfabet/genre) og hvordan du vælger bøger til bogklubben og evt lidt om hvilke historier dit ynglingsnips har❤️ Vh Signe

  1. er det rose vejr JA det kunne jeg også ønske mig, at du gjorde. Jeg har det vildeste bogreolscrush på din! Det er jo virkelig G.O.A.L.S!

   sylvanian family dressing table Desuden GLÆDER jeg mig til venindebog med Petra, Hun er så skøn!!

   bayview hotel malta God fredag og god ferie!

   legend of korra season 3 // Mette

  1. kai berg pettersen Det tror jeg desværre ikke, men jeg er til gengæld ret sikker på, at du kan købe lignende stickers og selv gøre dem kunsten efter :) Skal I giftes snart? Så spændende <3 Kram

  1. tatovering hvor ondt gør det Det har heller ikke været tilladt tidligere, men der er lige åbnet op for at man må nogle steder i havnen: beacon minecraft recipe

   tired funny pictures Jeg sejler selv i motorbåd i havnen, og der er ikke ret meget plads, når der både er havnebus, kajakker og SUPer over det hele, så det gælder om at holde hovedet koldt ;-)

 2. gamer skærm elgiganten Kunne du ikke fortælle lidt mere (i et indlæg) om at stå/padle på paddle board? Synes, det ser så hyggeligt ud, så kunne godt tænke mig nogle tips og tricks til at komme igang :)

  af hjertet tak God sommer!

  1. discord download for windows 10 Jeg ved ikke helt om jeg når det, inden jeg selv smutter på ferie, men om ikke andet vil jeg gerne love at der kommer noget på et tidspunkt.

   flesh eating bacteria Ellers ved jeg at der både er udlejning og begynderkurser i Amager Strandpark :)

   nyuddannet sosu assistent Tak og i lige måde :D
   Kram E