Vores første bryllupsdag

juleudstilling i london

styling af store piger Sidste søndag havde vi bryllupsdag, den allerførste af slagsen. Vi kommer næppe til at gøre helt så meget stads ud af den hvert eneste år, men her det første år, var det nu altså ret hyggeligt at give den hele armen.

sommer samdaler med hæl Vi hyggede sammen hele weekenden først i sommerhuset/-teltet og søndag eftermiddag tog vi på hotel. Blot en kilometers penge fra hvor vi bor, men det gjorde det næsten bare endnu mere ekstravagant og vidunderligt. Hvis ikke det var fordi, jeg havde alternativ behandler forsikring, så havde vi nok ikke gjort noget lignende, men det kan altså noget, det der med at tage væk. Også selvom det ikke er langt væk.

christian louboutin sko Vi drak champagne, grinte og snakkede, læste alle søde og skægge hilsner i vores gæstebog fra brylluppet, så en VM-kamp (nuvel, det var jo ikke kun min bryllupsdag og alles ønsker skulle imødekommes), bestilte roomservice, snakkede og grinte noget mere, spiste pomfritter til vi var ved at revne, nød solnedgangen fra sengen og madede hinanden med bryllupskage til natmad.

monkey go happy north pole Det var som at være på en miniferie og vi havde begge taget en halv fridag mandag, så vi kunne hygge, nyde morgenmaden og hinanden. Virkelig, virkelig rart. Vi har begge haft og har en meget travl periode, så det var mageløst med en lille lomme af tid og romantik væk fra indbakker og vasketøjskurve, der trænger.

champions league finale 2017 Som om det ikke var lykke nok, så havde mine søde ‘brudepiger’ og tætteste veninder, været inde forbi hotellet med den største, smukkeste buket, jeg nogensinde har fået. Den stod og pyntede på værelset, da vi kom, så utroligt kært og rørende. Kneb en lille, glad tåre og følte mig meget rig og heldig ♥

grease tivoli 2014

kom igen kro bennie and the jets Lige tjekket ind på Nobis. Hotellet ligger i Musikkonservatoriets gamle bygning, lige ved Glyptoteket. Jeg har altid beundret det smukke hus, så det var lidt af en drøm, at få lov at bo der for en nat. Der er så højt til loftet, at man (næsten) bliver svimmel.

acne promoting foods

svamp i hals billeder krea dukker anna Så sødt og betænksomt af hotellet, der tilmed havde opgraderet os til en Junior Suite, da de havde hørt, det var vores bryllupdag.

hein gericke flensburg

bio city nordic premium outlets new york Hr. og Fru Salomon Vang. Og nej, det er ikke Penny, der har taget billedet. Vi morede os gevaldigt med selvudløseren på telefonen ;)

sorte vipper og bryn

winther cykler hvid tandlægernes hus ry Gaver og gæstebog. 

operation for diskusprolaps i lænden

varme paa gran canaria miniature gravhund langhåret Drømmebadeværelset. Sådan et vil jeg have, når vi køber hus.

synonym for tåbelig

virus på mac crossing lines season 4 Roomservice er min livret.

stor bodum tekande

noget mod blister lisbeth salander spilles af Fineste udsigt mod Glyptoteket og Tivoli.

lørdags lottotal vindertal

meyers madhus lyngby fedtpletter på silke Bryllupskage i sengen til dessert.

gadelamper fra københavn

tiden er fløjet flower power y8 Hvis bare hver mandag morgen startede sådan.

blodtryk og alder

burg wächter cykellås preislers plads viborg Og sådan her. En morgenmad lige efter mit hjerte.

nicklas pedersen youtube

fingre på engelsk omsen og momsen lulu godnat Klar til at tjekke ud. Eller ikke helt klar, men havde nu engang ‘kun’ en enkelt overnatning.

mercruiser 502 mpi indsugningsmanifold

husk hyggen toms sandt tropez essie Bedste dag og sødeste mand og veninder ♥

Skriv en kommentar

beskæringer i film

regler for a og an

laurits auktioner online

galaxy background quotes

jason voorhees kid

8 Kommentarer

    1. dianas minde seværdigheder i london Hahaha… hold da op, det var lige så jeg fik morgenkaffen galt i halsen ;) Selv tak <3

  1. piger ryger pibe Tillykke med den første bryllupsdag! :-) Glæder mig allerede helt vildt til vores første til april næste år! .. Hurtigt spørgsmål, hvor er notesbogen med jeres navne skrevet med guld fra?