Min hudplejerutine efter morgentræning

huckleberry finn two house ladies

alissa violet vmas Jeg træner næsten hver morgen med et par ugentlige undtagelser og selvom jeg står tidligt op, så kræver det en rimelig tight skønhedsrutine i og efter badet, for at jeg både kan nå at spise morgenmad (og det vil jeg gerne have lidt tid til) og alligevel være klar på min kontorpind kl. 9. Sammen medvejret costa calma inviterer jeg jer med ‘indenfor’ i den toilettaske, jeg har med til træning. Jeg bruger ganske få produkter om morgenen, hvilket både sparer tid og plads, men et af dem har så til gengæld flere funktioner.

nico richard overballe Min hudpleje er ret intuitiv og veksler derfor en del. Det seneste stykke tid har jeg slet ikke brugt et renseprodukt om morgenen, men blot skyllet ansigtet og masseret det med fingrene, når jeg alligevel står under bruseren. Om aftenen renser jeg så mere grundigt, men det er en anden historie.

flotte byer på vand

pinsekirken i esbjerg Lige når jeg er kommet ud af badet dupper jeg ansigtet (og kroppen for den sags skyld) tør med et håndklæde og sprayer så med Avènes burger king udbringning.  Den virker både beroligende, kølende og fugtende på huden – virkelig rart efter træning. Jeg bruger den i øvrigt også i løbet af dagen, hvis jeg har brug for en lille opkvikker. Og apropos opkvikker, så er den nye advokat lolland falster et hit om morgenen efter træning. Især hvis man har lidt trætte øjne.

fastnet telefon trådløs Mens huden stadig er ganske let fugtig (det passer som regel med at jeg lige kan nå at få deo og lidt bodylotion på) påfører jeg bang and olufsen beolab 8000, der er min yndling og lidt af et Kinder-æg. Det er nemlig en god, fugtende og beskyttende dagcreme, der også har lidt farve i sig OG solfaktor. Så i stedet for først at komme dagcreme på, så solcreme og siden en foundation, så kan jeg nøjes med ét enkelt produkt. Den udjævner hudtonen og giver tilmed en dejlig glød, men dækker ikke for meget, så huden ser stadig fin og naturlig ud. Den kommer i to farver: Light og Rich. Jeg bruger Rich om sommeren.

forrest stol med armlæn tilbud Derefter lidt mascara og bronzer og vupti, så er jeg klar til dagen.

lacoste sneakers hvid Pssst… Du kan vinde hele tjek om cyklen er stjålet fra Avène inklusiv Skin Tone Perfector’en, jeg omtaler ovenfor. harriet beecher stowe.

knopper på kroppen er det kræft

malerkunst under det moderne gennembrud udenlandske ambassader i danmark De tre faste musketerer i træningstasken. Sammen med farvekoordineret træningsgear og -tøj selvfølgelig ;)

power fitness børkop

disneys juleshow dr For nogle uger siden mødtes gamle f1 biler nico prost, hummerhaler med skal og jeg til en lille snak om vores hudplejefavoritter i hverdagen fra Avène.

noisy may blazer Kig med ovenfor ;)

ethos logos og pathos

udråbstegn på bil Allersidst må jeg altså også lige tippe jer om en god fugtmaske og creme til kroppen. Sidstnævnte er nasdaq omx c20, der også ofte kommer med i træningstasken. Den smelter ind i huden og gør tørre ben bløde. Og så et kip med flaget til agf hjemme kampe i Avènes Tolérance-serie. Den serie er i sig selv en anbefaling værd, da den indeholder meget få (men gode) ingredienser og slet ikke nogen dumme konserveringsmidler takket være den geniale, sterile tube.

avery design pro Masken påfører jeg 1-2 gange om ugen i et gavmildt lag og lader virke i 5 minutter. Hvis jeg er doven, smører jeg den ind som en creme, lader den trænge ind og sover med den natten over.

kubik reoler inspiration  

Skriv en kommentar

pitch perfect 1

cebolla verde århus

markmandsgade 23 st th

diving 2000 odense

baby jogger versa gt

8 Kommentarer

 1. national museum new york Hej Emily,
  Tak for endnu et godt indlæg.
  Jeg har et spørgsmål, som jeg virkelig ikke mener negativt, men meget mere nysgerrigt.
  I er mange bloggere, som skriver om sundhed enten i forbindelse med PCOs, fertilitet, graviditet og naturligvis også gennem kost og motion.
  Det er alt sammen helt naturligt og noget jeg jo også snakker med mine veninder om i mange forskellige sammenhænge.
  Men jeg er også begyndt at tænke en del over det store ansvar, som kommer i den sammenhæng.

  conor mcgregor vs holloway Der er jo skrækeksempler, både store og små, hvor folk med følelserne på dette rette sted og gode mavefornemmelser, har anbefalet eller talt om ting, som senere viste sig at være problematiske.
  Her tænker jeg f.eks. på tilfældet med vacciner, bl.a. journalister og mediers behandling af HPV vaccinen, men også på sådan noget som LCHF, eller skræmmekampagner omkring mælk eller hormoner.

  land ig fritid Jeg vil gerne fremhæve, at det ikke er fordi jeg synes, at du personligt, har skrevet noget forkert eller uden omtanke.
  Jeg kunne bare virkelig godt tænke mig at vide, hvordan man som blogger ligesom arbejder med det, som jo er et stort ansvarsområde? Måske kunne det komme med i Q&A eller lignende.

  verdens største reje Bedste hilsner,
  Cecilie

  1. arbejdstilladelse i danmark Hej Cecilie, synes slet ikke det er negativt og det er et så fair spørgsmål. Det er noget der optager mig meget, det med ansvaret og det er også derfor jeg (endnu) ikke har delt noget konkret ift hvordan jeg gør med kost. Kan love at der ikke kommer nogen skræmmekampagner her, men jeg kommer dog til at uddybe hvordan jeg spiser og hvorfor + hvor jeg søger efter information. Når jeg altså lige har fundet ud af en måde at gøre det på, hvor jeg er mig mit ansvar bevidst :) Klem Emily

 2. noras bog liza marklund Dejligt at hører! Jeg tænkte nok du havde et super sympatisk svar :)
  Kunne bare mærke at jeg var lidt inde i en stime af blogs, hvor der var meget mistro til sundhedssystemet og som egentlig gjorde mig mere usikker end empowered, hvis det giver mening. Nogle gange kan det der mavefornemmelse være forvirrende, hvis den ikke er så klar.
  Jeg er gravid og er derfor nødt til at stole meget på systemet, som jeg ellers ikke har haft meget kontakt med før(heldigvis).
  Så tror også bare jeg havde lyst til at spørge lidt ind, på baggrund af egne usikkerheder.
  Men endnu engang tak for godt svar! Og god ferie, når du når så langt.

  1. restoration af zarskoje selo Tak og så fint at du spørger. Og er ked af hvis jeg har bidraget til den usikkerhed, det var ikke tilsigtet. Tillykke med graviditet og jeg tænker, du er i absolut bedste hænder <3 Jeg har været en god sjat igennem sundhedssystemet og generelt kæmpe fan. Var også blæst fuldstændig bagover af hvor godt netop det system kan virke, da min mor havde brystkræft. Men lige i forhold til eksempelvis PCO, mangler der stadig bare viden og forskning, så lægerne gør ikke nødvendigvis noget dumt, de ved bare ikke hvad de helt skal stille op. Og derfor oplever mange lappeløsninger eller symptombehandling. Men der sker heldigvis også meget på området og det skred vil jeg gerne bidrage til. Kram E

   1. stor pik video Tusind tak for gode og velovervejede svar.
    Og nej, du har på ingen måde biddraget til den usikkerhed og tror den var opstået inde i mig, bloggere eller ej ;)
    Tror faktisk nærmere jeg turde spørge her, fordi det virkede som om du havde tænkt over det :)

    billede skive bremser Tak for svar og omtanke – bedste hilsner herfra :)

 3. video chat app Ja, det er super fint med overskuelige hudplejerutiner efter træning. Jeg synes mere at det er en udfordring med håret….har en ordentlig manke aka hestehår, og trives fint med at bruge shampoo en gang om ugen Max 2, men når jeg træner meget må jeg skylle håret og derefter bruge lidt balsam…..Ja, og så er der tørretiden!!! Det tager jo timer. Mon der er nogle gode råd? 😊gitte

 4. lord marrowgar hearthstone Hej Emily! Hvordan er det med Avene og parfume? Jeg er ikke så glad for at smøre mig med creme, der dufter af parfume, synes det er lidt for meget af det gode:-)
  Er der nogle af cremerne, der er parfumefri? Kram