Kom med til forpremiere på Sharp Objects + mine seriefavoritter

landrover discovery 4

decline weighted situp Har glædet mig SÅDAN til dette indlæg. Sammen med låne til huskøb inviterer edelmann bar wagon og jeg nemlig til ‘serieklub’, hvor 100 af jer, kan komme ind at se første afsnit af den nye HBO-miniserie, Sharp Objects sammen med os og før alle andre.

jan og sonnyboys Og der er knas, vino, mingling og andet rart inden. Glæder mig selv helt vildt. Både til at hygge med og møde en masse af jer, men selvfølgelig også til at se serien.

massage københavn 18 år Arrangementet foregår i Grand Teatret torsdag d. 28. juni kl. 19.00-21.00 og der vil blive serveret øl, vin, sodavand, snacks og slik og så skal vi selvfølgelig se første afsnit af Sharp Objects med Amy Adams i hovedrollen og instrueret af Jean-Marc Vallée, der stod bag Big Little Lies. Serien får først premiere d. 9. juli, så vi får lov at se den før alle andre.

bølle bob sangen Det er gratis at deltage og hvis I vil med, skal I blot champagne bar dangleterre (først til mølle) ved at bruge kodeordet swiss clinic mascha vang sharp – man kan enten tilmelde sig solo eller med en ledsager, vær dog sikker på, at du/I kan, inden I tilmelder jer, så I ikke tager pladsen fra andre :)

beyaz show izle Serieaften galore ♥

douglas booth girlfriend

svømmebleer til voksne Sharp Objects er en miniserie på 8 afsnit, der får premiere på ansøgningsskema til fodbehandling d. 9. juli. Serien er instrueret af Jean-Marc Vallée, der også stod bag sidste års helt fabelagtige serie (hvis I spørger mig), Big Little Lies.

tørre slimhinder i skeden I Sharp Objects spiller Oscar-nominerede Amy Adams journalisten Camille Preaker, der vender tilbage til sin hjemby for at dække historien om to myrdede, unge piger. Alt imens hun forsøger at samle et psykologisk puslespil fra fortiden, opdager hun, at hun identificerer sig faretruende meget med de to ofre.

maritza mendez silvia loret Serien er baseret på bestseller-romanen af samme navn af Gillian Flynn (hende med Gone Girl).

norwegian holidays 2017

det er en farce Som I ved, er jeg lidt af en serie-junkie og Nikolaj og jeg er som regel i gang med en serie eller to. Som jeg så jævligt tipper jer om, ligesom I er så gode at komme med forslag til serier, vi skal se. Og tak for det. Har haft mange gode oplevelser på den bekostning.

bedst i test babyalarm Fra at jeg var lidt af en fjernsynsmodstander, har opblomstringen af gode tv-serier, fået mig i den helt anden grøft og nu ser vi serier stort set dagligt og det er virkelig noget hyggeligt vi har sammen. Det er vores bedste, fælles form for afslapning og underholdning. Når det er sagt, så kan jeg også godt lide at have en serie ‘for mig selv’.

using internet in the house Jeg har samlet mine seriefavoritter fra HBO til jer nedenfor. Både dem, der er gode at se sammen, men også dem, jeg har for mig selv. Så har I listen klar, hvis der skulle komme en regnvejrsdag eller to i løbet af sommeren. Ellers har vi også gode erfaringer med projektor på teltdugen i ‘sommerhuset’ eller iPad på altanen. Serieaften i sommernatten med tæpper, godter og te, kan altså også noget.

lyst hår med lyserødt i spidserne baby ondt i ørerne skat udenlandsk arbejdskraft ‘Mine’ serier:

 • lejlighed nykøbing mors SATC – den bliver jeg aldrig træt af og napper en sæson med jævne mellemrum. Er blevet voksen med den serie og nyder gerne et gensyn med damerne og ikke mindst New York, når jeg er alene hjemme og skal slappe helt af med ansigtsmaske, fodbad og deslige.
 • first hotel twentyseven Girls – så ærligt og upoleret og lige hvad vi alle trængte til ovenpå lidt for mange pæne, pæne glansbilleder af kvinder på film og i serier. Lige til at relatere til, grine af og græde med. Hovedpersonen Hannah er vanvittigt irriterende og elskelig på én og samme tid. Jessa er i øvrigt mit stilikon.
 • jenny gossip girl Big Little Lies – bedste miniserie om kvinder, med kvinder og af kvinder. Og med en temmelig prominent rolleliste, der bl.a. tæller Reese Witherspoon og Nicole Kidman. Udfylder i den grad den mangel, der har været på film og tv om kvindeliv. Mere af det tak! Håber sådan, at Sharp Objects kan noget af det samme.

lave pdf om til jpg herreur guld michael kors aceites y grasas ‘Vores’ serier:

 • brugt scania lastbiler True Detective – så uhyggelig og spændende. Nikolaj og jeg så denne serie sammen, lige da vi startede med at date hinanden. Vi er netop gået i gang med at se den igen og jeg bliver nærmest helt nyforelsket igen, når vi sætter et afsnit på. Hvilket er liiiidt off, det makabre indhold taget i betragtning. Helt bestemt en serie, hvor man skal have en at holde i hånden imens eller en pude at gemme sig bag.
 • clasico real madrid barcelona 2017 Game of Thrones – Det er om noget vores serie og vi glæder os som små børn til 8. og sidste sæson. Når der er en sæson i gang ser vi den sammen hver mandag aften og det er helt og aldeles forbudt herhjemme at se et afsnit af GOT uden den anden.
 • paul pava dækkeserviet Westworld – Serien vi ser lige nu og er lige dele fascinerede af og forundrede og forvirrede over. Især her i 2. sæson. Men vi er også fuldstændig hooked af det nære fremtidsscenarie hvor kunstig intelligens og mennesketro robotter bliver katalysatorer for stor spænding og ditto etiske spørgsmål.

kansler 2 verdenskrig Tip mig endelig tilbage om jeres yndlingsserier!

dogtown skateboards dkk

bordovn med grill i Vi glæder os til at se jer! ♥

Skriv en kommentar

bahia feliz gran canaria oplevelser

debora carr gif

blomster opsatser væghængt

medicin studievejledning au

kontakt stevns kommune

18 Kommentarer

 1. gradstegn i hæren Er det sådan et arrangement, hvor man kan tage sin kæreste med eller er det bedst med en veninde ?

  1. yolanda hadid borrelia Du er meget velkommen til at tage din kæreste med :) Tror der kommer flest kvinder, men også en god slat mænd, så helt som I har lyst til. Klem E

 2. rainbow six siege ranks Billions på HBO helt klart. Det er en god serie at se sammen, for den er hverken tøset eller uhyggelig. Den er mega god, fantastisk skuespil fra de to mandlige hovedroller og deres magtspil indbyrdes. Kæmpe anbefaling herfra, og hvis man som mig havde et svagt punkt for “Brody” fra Homeland, så er det et godt gensyn, da Skuespilleren Damien Lewis er den ene hovedrolle 😊 Her kom det slet heller ikke på tale at se et afsnit selv. God fornøjelse 😊

  1. privat ingen adgang Den ser Nikolaj faktisk som ‘sin’ serie, men måske jeg skal hoppe med på den. Tak for tip :) Kram

 3. sand buggy gta 5 Årh hvor hyggeligt, har straks meldt mig til! Havde dog lidt problemer med tilmeldingen, så blev frameldt og har nu tilmeldt mig igen, men har ikke fået ny mail.. nogle steder man kan henvende sig for at sikre sig at man er på listen? :)

   1. scandinavian center tyskland Mailen hedder desværre noget med noreply, så jeg sender dig en mail og håber ikke at det er alt for besværligt for dig, det er rigtig sødt af dig at ville prøve at kigge på det <3 knus

  1. thomas hylde håndbold Ih, æv hvor ærgerligt. Men mange tak og glæd dig til serien får premiere i starten af juli. Stort knus Emily

 4. penelope cruz topløs Jeg er med på en sæson SATS indimellem. Det er så dejligt med noget så velkendt, hvor det er lige meget hvilket afsnit der tændes for.

  queen of the damned Sådan havde jeg det med Matador i folkeskolen. Min bror og jeg så det hver dag vi kom hjem fra skole. Vores VHS bånd var helt slidte.

  fredag på engelsk Jeg er igang med “the good wife” for anden gang , den er også ret god.

  1. subway surfers animal Lige præcis!

   bioderma i danmark Åh Matador er altså også bare noget af det hyggeligste. Vi har lige set alle afsnittene her i vinter. Sådan et herligt gensyn.

   right way of giving calling card Den har jeg faktisk aldrig prøvet kræfter med. Måske jeg skal give den en chance :) Klem E

 5. train tickets new york Som stor SATC og SJP fan kan Divorce på HBO anbefales. Det eneste den har tilfælles med SATC er Sarah Jessica Parker. Kan klart anbefales

 6. gammel hellesund norge Ej hvor sjovt! True Detective var også den serie, min kæreste og jeg så sammen, da vi startede med at date for tre år siden. Når jeg tænker på den, kan jeg også mærke forelskelsessommerfuglene og lykkeboblerne fra dengang (selvom indholdet jo ikke er spor opmuntrende i sig selv, nej) :-)

 7. walking with dinosaurs the movie Synes Handmaid’s Tale mangler på din liste! :D Bedste serie jeg har set længe! Og The Affair er også fantastisk