Iskaffetid

sønder hygum rideklub

indianernavne til børn Nikolaj fortalte mig forleden (han er min personlige Voldborg og vejrguru) at juli og august i år bliver spået til at blive de tørreste og varmeste i mands minde. Sommeren fortsætter med andre ord. Det betyder endnu mere altan- og telttid og meget mere iskaffe for mit vedkommende. Foruden dyp i hav og havn. Bær og is i lange baner og alt det andet, der for mig er tæt knyttet sammen med sommeren.

david jason actor Men tilbage til den der iskaffe for den er altså noget nær essentiel og rimer på sommer i min bog. Og selvom jeg ikke afholder mig fuldstændig fra at købe den ude, så vil jeg faktisk allerhelst lave den selv. Så den ikke bliver for sød (og så jeg kan søde den med stevia, hvilket jeg foretrækker), så forholdet mellem mælk og kaffe er perfekt (til min smag) og så jeg kan lave den med mandel- eller havremælk, hvilket jeg bedst kan lide.

skrivebords bukke ikea

kevin murphy produkter Normalt kan jeg bedst lide cold brew iskaffe, da det har en rundere, mildere smag (det er som om det bitre er bedst til varm kaffe), men det tager en krig at forberede og derfor gør det mig også noget så glad at maria altmann lawyer. Så man kan lave iskaffe i en håndevending og ikke behøver at vente på den kolde bryg, når iskaffetrangen melder sig. Selvfølgelig kan kaffen i disse kapsler også drikkes varm, men de egner sig særligt godt til iskaffe, netop fordi deres smag er blød og lækker med noter af bl.a. kakao og nødder. Mmmmm….

bedste is sønderjylland Begge kaffevarianter er inspireret af italiens sommer og kaffekultur og mens Ispirazione Shakerato er god med lidt sukker og rystet over is, så gør Ispirazione Salentina sig godt med is, sirup og mandelmælk.

stort strikket tæppe Læs hvornår skal hunde vaccineres.

fcb kvinde hold høretelefoner til iphone 8

lord voldemort in real life hvornår indførte man valuta Min creamy iskaffefavorit
1 Ispirazione Salentina kapsel
1/2- 1 spsk kokossmør (coconut butter/cream of coconut)
Ca. 1/4 tsk stevia
1 dl mandel- eller havremælk
3 Nespresso isterninger (ca. 4-5 alm isterninger)

 • Kom kokossmør og stevia i et glas.
 • Bryg 40 ml kaffe (svarende til en espresso) ned i glasset og lad kaffen opløse kokossmørret.
 • Tilsæt isterninger og mælk.
 • Nyd ♥

amazon prime dk Kokossmør gør iskaffen lækkert cremet og søder let. Synes man det er for mystisk med kokossmør, så udelader man bare, den smager også herligt uden.

hvad år sagnk titanic Tilsæt evt collagenpulver for et sundhedsboost eller ægte kanel for en dejlig, krydret variant. Lidt vanillepulver er heller ikke tosset.

hvorfor skal vi varme op pixel gun 3d download

hvad hedder svinemørbrad på engelsk anzac day australia Vind et iskaffekit
Sammen med autismens små og store stjerner sætter jeg et lækkert sommerkit – inkl. en Nespresso-maskine med mælkeskummer – på højkant bestående af:

mark ryder art For at vinde hele herligheden, der har en samlet værdi af 2.539 kr., skal du blot lægge en sommerlig kaffehilsen til indlægget her. Konkurrencen slutter d. 22. juni kl. 12.00 og vinderen får direkte besked på mail.

bentsen og steffenauer

Skriv en kommentar

sidste apollo mission

vandrestave harald nyborg

sværd og krigere

hund korrekt bid

peter corry heart will go on

536 Kommentarer

 1. marshmallow fondant recipe Må vi håbe på at det lækre vejr fortsætter så. Så bliver man også ekstra kåd og i hyggehumør, hvis regnen kommer frem en dag. God sommer fra pigen, der lige har slugt ti glad iskaffe. 😉☀️☀️

 2. antal sommerdage 2017 Ej, sikke en fantastisk præmie! Den vil jeg elske at vinde. På grund af det evige stress og jag på medicinstudiet drikker jeg uanede mængder af kaffe, og det ville være perfekt at kunne forsøde læse- og sommertiden med sådan et kit. Jeg krydser alt, hvad jeg kan. Ønsker dig en dejlig sommer i Danmark <3 Kram

 3. pizza barbaros randers telefon Jeg er helt enig med dig, iskaffe er en af de vigtigste og dejligste drikke i varmen! Jeg krydser fingre for dette skønne kaffesæt og ønsker dig en fantastisk sommer, både vejr og iskaffe-mæssigt☀️

 4. læse bukser drenge Det ville da være en opgradering fra min nuværende instant iskaffe 🙌🏼 Perfekt til eksamenslæsning i det dejlige vejr! God sommer ☀️

 5. windows defender windows 7 Jeg er også blevet helt tosset med iskaffe og satser på at drikke det i lange baner hertil sommer :-)

  mysli i ovn Lige et måske dumt spørgsmål til disse særlige iskaffe-kapsler :D Laver man dem bare som normalt – som et varmt kaffeshot – eller laves de på koldt vand (og kan de i så fald du til alle nespressos maskiner)?

  tænker på dig citat God weekend!

 6. pastel lilla konfirmation Jeg er på barsel med min skønne søn på 4 måneder. Jeg nyder at gå ture med barnevognen i det sommerlige vejr vi har og kaffe i kopholderen er nødvendig, da jeg ikke får mere end to-tre timers sammenhængende søvn. Det er lidt dyrt at købe alt kaffen som to-go, og jeg når sjældent at få den brygget selv på min stempelkande. Så en nespresso-maskine ville være genial 🙏🏻👶🏼💙

 7. pucker pop watermelon Åhh pleeease lad det være mig der vinder! :D Hvad jeg ikke efterhånden ville gøre for en kaffemaskine😂 pulverkaffe funker jo også helt fint, men nu begynder studiet snart, og kaffe må der altså til! Så kunne det jo være fedt med ordentlig kaffe🙄😁👌🏻

 8. park plaza histria Årh hvor smart! Iskaffe er så lækkert her i varmen, men jo altså ikke lige altid man får husket at tænke fremad og forberede noget cold brew. Godt tænkt af nespresso.
  Hvordan er du kommet på at tilføje kokossmør? Det lyder både lidt lækkert og lidt mystisk 😋

 9. chloe life is strange Hej søde Emily

  smørrebrød rullepølse med italiensk salat Jeg er ny i kaffeverdenen og især iskaffe har haft en stor betydning for denne opvågning. Nu kan jeg ikke undværre kaffe generelt. Jeg håber derfor på at få fingrene i sådan et lækkert sommerkit så jeg ikke skal tørste denne sommer. :D

  euc nord frederikshavn God sommer til alle!

  pride and prejudice movie Mvh. Minna

 10. hvad er direkte tale Åh ja, iskaffe og bog på altanen, så er det sommer😍

  fedt på lårene Jeg har lige lavet iskaffe med den sidste nespresso lakrids-julekaffe, så nye forsyninger ville være meget velkomment😊

 11. hauser plads 20 Årh det gad jeg godt vinde. Efter en del problemer med mine hormoner og en hormonspiral, der driller meget, har jeg skåret markant ned på kaffen, men de få kopper jeg drikker om ugen sætter jeg også høj pris på, hvorfor denne konkurrence falder i SÅ god jord. Krydser alt hvad jeg har. Gode sommerhilsner til dig :D

 12. drake gods plan lyrics Danmark er bare dejligst når solen skinner! Der er VM i fodbold med kolde øl og rosé og vi står bag vores hold :)
  Jeg mangler at finde min sommersang, som skal synges mens jeg cykler gennem KBH på de dejlige sommeraftner til og fra park og brygge – hertil kunne jeg bruge selskab af forfriskende iskaffe.

 13. dollar bill icon Er netop gået i gang med en kostomlægning, så is i solen er desværre nedsat til et minimum, men iskaffe er min guilty pleasure og et “lettere” alternativ til at få lidt lækkert på en varm dag ☕️🍦
  God sommer til dig og dine ☀️
  Kh Rikke

 14. salami på engelsk Åh Iskaffe-kittet vil være perfekt til at give min kæreste; han skal på barsel med vores lille datter, og varme drikke er ikke en god kombi med en lille pige på 6mdr der rækker ud efter alt – så iskaffe er jo genialt 😀😘❤️

  kenzo for women ca sent beau 30ml Ønsker dig den dejligste sommer 🙏🏻

  porters konkurrencestrategier afsætning Kh en MANGEÅRIG læser 😉

 15. dakine fall line ski roller Jeg må prøve din variant! Jeg elsker iskaffe, men den variant med letmælk og vanillesirup jeg plejer at lave, er sådan en man ikke bør drikke for meget af. Desuden er det lidt omstændigt, da jeg brygge kaffen på stempelkande hver gang jeg skal have en kop. Rigtig god sommer ☀️

 16. gulvtæppe børneværelse hm Årh, ville nyde en skøn kold kop iskaffe på terrassen i vores skønne sommerhus i Løkken – så krydser fingre for den danske sommer holder helt til slutningen af juli! 🤞🏼

 17. silent night chords Sikke en fantastisk konkurrence! Jeg er selv så glad for min Nespresso kaffe, at jeg har slået min første Nespresso maskine ihjel efter godt 2,5 års daglig brug 😅
  Jeg krydser fingre for, at det gode sommervejr snart kommer igen, så jeg også kan få lov at nyde det, nu hvor jeg endelig har sommerferie (den sidste sommerferie som studerende – gisp!) og ikke er spærret inde indendørs med eksaminer.
  God sommer :)

 18. 10 feet under jeans Er blevet rigtig glad for din opskrift for vold brew, men som du selv siger, tager det tid, og jeg glemmer at brygge en nu portion, når jeg har drukket op. Derfor kunne denne gevinst lune herhjemme :)

 19. ragnar lothbrok på dansk Jeg har allerede drukket litervis af iskaffe i år, for jeg er vild med det 😍 Jeg laver den dog med nescafé, så det vil da være en for vild opgradering med sådan en nespresso-fætter! Jeg krydser fingre 🤞🏻🤞🏻

 20. tom kristensen landet atlantis Hvor lyder det megalækkert – det ville være fantastisk at vinde sådan en omgang lige inden vi skal fejre fødselsdag, så kunne mine gæster forkæles lidt ekstra :-) <3

 21. fjernstyret lastbiler youtube Jeg elsker iskaffe, men må købe mig til det, da jeg mangler udstyret derhjemme. Derfor krydser jeg fingre for at vinde, så både min pengepung og miljøet bliver gladere, og jeg stadig kan få min iskaffe :-)

 22. gallery ru point des croix Aaaah! Iskaffe….det eneste der gør en lang varm sommer på kontoret til at holde ud. God sommer til alle dem som har ferie og rigtig kan nyde det – og selvfølgelig også til alle dem der arbejder hele sommeren!

 23. det tredje øje Mmm, jeg elsker også iskaffe og skal snart have brugt det cold brew-sæt, som min mand og jeg købte sidste sommer på starbucks i Californien (sidste sommer var jeg gravid og kunne pludselig ikke udstå kaffe, så det blev ikke til så meget iskaffe der…) :-)

 24. makrolider og alkohol Ville elske at vinde sådan en pakke til specialekontoret, hvor jeg desværre skal tilbringe det meste af den kommende, forhåbentlig solskinsfyldte sommer! Det ville uden tvivl gøre det en my mere udholdende ;)

 25. forældreintra dragør skole syd Når det er så varmt, som det er i øjeblikket, så er iskaffe et must!😍 Så det kunne være fantastisk at bruge mere tid på at nyde den end at lave den hvis man havde sådan et sæt 😄 God sommer alle sammen🌞

 26. ristet rugbrød med fisk forret Ej jeg eeeelsker iskaffe, alle slags, men har aldrig lavet det selv??!?

  miss danmark 1986 Din opskrift ser simpelthen så lækker ud, det må prøves:-)

  andreas christensen piano Er på barsel hele sommeren, så hvis det er rigtigt det bliver en varm tør sommer, så må jeg virkelig lære selv at lave min egen perfekte iskaffe;-)

 27. lego shop copenhagen Jeg er rimelig lun på iskaffe, og er om muligt blevet endnu mere hooked på det i år. Både pga. den hede sommer, men også fordi mit nyerhvervede hus med terrasse med udsyn til både marker, stort rosenbed, heste og min haveglade hund indbyder til stille stunder med en god kop kaffe.

 28. sofie linde højde Åh, jeg elsker cold brew iskaffe, men synes at det ville gøre sommeren lidt bedre, hvis jeg også havde muligheden for at lave en hurtig kop iskaffe 🍶 og så elsker jeg at tage en lydbog under armen sammen med iskaffen ud i det gode sommervejr som gerne skulle fortsætte de næste måneder ☀️

 29. linda hoielt olesen Jordbær, koldskål og iskaffe – tre ting som går hånd i hånd igennem sommeren ☀️ Jeg elsker kaffe – men jeg eeeeeelsker iskaffe og foretrækker faktisk også, at lave den selv. Med nespressos nye varianter, gør de det meget nemmere at lave dem der hjemme – jeg kan drikke dem morgen, middag og aften 😍

 30. falck healthcare job I min mødregruppe har vi netop snakket om, at morgenkaffen skal skiftes ud med iskaffe! Det ville være så lækkert med en iskaffe i hånden, når baby skal have en lur i skyggen, mens mor nyder det fantastiske vejr. Hav en dejlig sommer 🌞

 31. flyet der styrtede i stockholm Det lyder godt nok lækkert! Jeg håber sommeren fortsætter et par måneder endnu, da vi – ligesom jer – skal tilbringe den i Danmark. Og der er jo ikke noget bedre sted, så længe vejret er godt:) Krydser fingre for, at jeg vinder😊

 32. americano how to make Jeg glæder mig også til en tør og varm sommer, som selvfølgelig indbyder til masser af iskaffe! Jeg kan personligt rigtig godt lide lidt vaniljesirup i min, og brygger den altid med et skud espresso direkte fra espressokanden – mums :-D

 33. peter madsen lige kommet op Jeg er gravid og skal gå igennem flere af de kommende varme/hedebølger i tredje trimester, så jeg beder virkelig de store kaffeguder om at jeg kan vinde mig noget iskoldt at støtte mig til ;);)

 34. hvad er indtjeningsbidrag Den opskrift skal jeg helt klart prøve at efterabe, haps! Og så fryder jeg mig herligt over din mands spådom om sommervejret, jeg gik allerede og frygtede, at det var på vej retur. Hurra, og god sommerweekend til dig, Emily!

 35. ups tracking by tracking number Jeg ELSKER også iskaffe! Sommeren står for mit vedkommende på arbejde for den afdeling jeg har skrevet bachelor hos (og som jeg kan kalde mig selv om 2 dage!), men med en god iskaffe fra Nespresso kunne man jo passende få sneget en god portion sommer ind (for ikke at tale om øget koncentration til arbejdet)!
  Rigtig fed gave, og rigtig god dag til dig/jer :-)

 36. rio piedras puerto rico Sikke en fin præmie – den ville jeg elske at vinde! Jeg ville stille maskinen på kontoret, så mine søde og hårdtarbejdende kollegaer også kunne få glæde af den! Det er alligevel også der jeg drikke det meste af ugens kaffe – iskaffe en særlig favorit!

 37. kurs danmark polen Tak for lækker kaffeinspiration Emily og dine fine sommerbilleder. Jeg kan særligt godt lide, at din opskrift har fokus på den gode kaffekvalitet, rarhed og selvforkælelse :) Må sommeren blive god og rar, og vigtigst af alt, fyldt med dejlige og nærværende oplevelser med ens tætte mennesker.

 38. team building activities Jeg drak så meget Nespresso iskaffe på mit gamle arbejde sidste år. Jeg brugte bare to kapsler og tilsatte isterninger og koldt vand. Det var lækkert – kan slet ikke forestille mig hvordan det ville blive med kokos! Tak for tippet. Krydser fingre for en lækker iskaffe og jordbær fyldt sommer med dansk sommervejr til din og din mands Danmarks tur.

 39. hvor meget vand indeholder iceberg salat Jeg er vild med iskaffe, og til den skønne sommer vi har i vente, ville sådan et sæt være perfekt. Må du have en dejlig weekend med skønne mennesker og store smil <3

 40. 10 klasse brøndby Efter min mening så er iskaffe en essentiel del af eksamenslæsning, og det ville være noget af en opgradering i forhold til min (gud forbyde det) instant-coffee iskaffe, som den lige nu står på, eftersom jeg går og mangler en kaffemaskine. Kort sagt: Det ville være en velkommen tilføjelse til mit hjem.

  marquis the sade band God sommer! Håber du og resten af jer får en herlig tid

 41. paula moraes suicide girl Hej Emily. Dejligt at vide jeg har en fellow sirup-nægter, der også bedst kan lide at brygge sin kaffe derhjemme, så forholdet mellem mælk, kaffe og sødning bliver helt perfekt. Der er ikke noget værre end en kvalm vanilje-iskaffe, når man bare gerne vil friskes op i mund og krop :P Vejrudsigterne fra din drømmemand lyder helt klart skønne, men om to uger er jeg lige landet på Bali og skal nyde tre uger sammen med min lillesøster, hvor vi bare skal være spontane og hygge os med hinanden. Jeg glæder mig noget så meget, men håber også jeg får en snert af det tørre sommervejr, når jeg har fødselsdag i august. Hav en dejlig weekend og sommer <3

 42. download minecraft free Jeg eeelsker iskaffe!! Et godt tip hvis man vil lave en ekstra luksus udgave er at putte en kugle vanilleis i kaffen også! Det er død lækkert!!
  Jeg har længe ønsket mig en nespressomaskine og ville nyde at kunne forkæle mig selv hen over sommeren med lidt ekstra luksus og til de sene studieaftener når uni starter igen! God sommer!

 43. crown princess mary in australia God weekend Emily:-)
  Is kaffe er dejligt forfriskende og jeg skal prøve din opskrift med kokossmør mv.
  Jeg elsker også en kop stærk kaffe uden noget og så rolige omgivelse til at nyde den i.
  Ønsker dig en skøn weekend med alt hvad som hører til :-)

 44. sprøjtelakering af lamper Jeg er også mest til cold brew iskaffe, men ja årh det tager bare så lang tid når man bare gerne vil have sin iskaffe med det samme 🙈 jeg må prøve de nye kapsler 😊

 45. danmark sygeforsikringen vejle Jeg ELSKER også iskaffe – især de hjemmelavede, hvor man kan få det præcis som man bedst kan li’ ;-) Jeg laver selv, næsten dagligt, en iskaffe med banan, instantkaffe, havremælk og isterninger som blendes sammen. Det er vildt lækkert og banan med kaffe kan klart anbefales, fordi bananen (som bekendt) giver dejlig sødme :-))

  olieret eg gulv Kh Freja
  Med et ønske om en sommer fuld af lange solskinsdage, strandture, lækker mad i sommerhus og alt det andet gode der følger med en rigtig, dansk sommer!

 46. omregn brøk til procent Åh det sommerkit ville jeg elske at vinde – det ville vitterligt være den perfekte studentergave til min søde og dygtige kusine, som qua sit barristafritidsjob ivrigt eksperimenterer med kaffevarianter, som hidtil ikke-kaffedrikkende jeg vil kunne lide – senest var en kold variant netop en stor succes. <3

 47. demetri martin stand up Mmm, lækker præmie :) Tak for vejr-tip – så vil jeg også gå all in på iskaffe denne sommer (og jordbær, is, rosé, hav-dyp, hånd-i-hånd-gåture, grillet fisk, veninder og aften-gårdhave-hygge… :)

 48. rene og henrik toft hansen Ummm, iskaffe, findes der noget bedre på en varm sommerdag.

  estado del tiempo en copengaghe Jeg laver ofte min egen sirup til at søde med og drikker den helst med soyamælk. ❤️

 49. jeremy clarkson fyret Overvejer lidt om denne sommer skal være den, hvor jeg ikke kun lave en fantastisk god kom kaffe til min kæreste. For det elsker jeg. Men måske skulle jeg også prøve – i hvert fald ind imellem – at lade en kaffe tage pladsen for min elskede te. Din iskaffe-opskrift frister mig helt sikkert med skud af sunde og helt nye ingredienser for mig i kaffesammehæng.

 50. sammer vacation stating day in danish Lad os satse på, at din vejrmand har ret ☀️☀️☀️ Det kunne være fantastisk – når man ikke skal ud og rejse, men nyde vores skønne Danmark ❤️ Jeg ønsker alle en lækker sommer fyldt med iskaffe 🙌🏻

 51. at redde nogen Sikke en drøm af en konkurrence! Min iskaffe bliver “brygget” på instantkaffe, hvilket er en lidt trist version af den skønne skønne drik. Krydser mine fingre 🤞 (Selvom jeg aldrig har vundet én eneste konkurrence i mit liv)

 52. slik rustne søm God sommer, og god kaffe – jeg håber virkelig at din personlige Voldborg har ret i at vejret fortsætter 😊 Og så lige et rejse-kaffe-tip: i Vietnam er iskaffe MEGA lækkert (syntes jeg i hvert fald)

 53. jessica sky alder Hoooold da op en vild konkurrence! Jeg ville elske at gå sommeren i møde med kaffesættet og mit eksamensbevis som uddannet pædagog der også er klar den 22. Juni! Glædelig sommer til dig og alle andre. Kh. Vandhunden der altid elsker en dukkert og en iskaffe🐬💙

 54. the lewis and clark expedition Orj jeg ville elske at kunne lave iskaffe med den lækre nespresso maskine🙌🏼 Synes aldrig den jeg får lavet herhjemme bliver særlig god🙈 Og en lækker iskaffe, kan altså rede en hver sommerdag☀️

 55. hoste i flere uger Iskaffe er smagen af sommer, og jeg tænker, at det vil gå perfekt sammen med min genopfundne lyd af sommer: “Young Hearts Run Free” af Candi Staton ❤️ Hvis man har en dårlig dag eller brug for solskin i regnvejr, så smager det nummer altså af varme solstråler og glade sommeraftener 🌞 Ligesom iskaffe.

  kontakt allergi fødder God sommer, Emily 🤘🏼👩🏻‍🌾☕️

 56. parka coat classic men Ih hvor jeg håber at være den heldige. Ville være helt perfekt til sommer i haven. Som ufrivilligt hjemmegående kunne jeg godt bruge lidt hjemlig forkælelse i form af nem og lækker iskaffe. Haha.. Ps.jeres telt ser alt for lækkert ud.

 57. valg kommune 2017 Det kunne være lækkert at kunne lave sin egen iskaffe, og samtidig spare penge når man er fattig studerende 😍😅🙌🏼

 58. la rosiere insta Uh, hvor ville min kæreste og jeg være glade for at vinde dette sæt. Han har endelig lært mig at drikke kaffe ved at introducere mig til iskaffe – men vi drikker stadig sidste års iskaffevarianter fra Nespresso, så det kunne være så skønt at prøve de nye også 😍

 59. paulo coelho veronika Kære Emily
  Tak for evig dejlig inspiration ⭐️
  Jeg håber, at sommeren i år varer helt til oktober, så jeg får rig mulighed for at dyppe mine tæer (og resten af mit korpus) i det skønne danske vand og nyde solen i kombination med uendelige mængder iskaffe ☀️🌊☕️
  De bedste hilsner
  /Simone

 60. stjerne skål kahler Jeg har i flere år ønsket mig en nespresso maskine, så nu håber jeg det er mig der bliver den heldige vinder :). Jeg elsker elsker elsker iskaffe så sommerkittet ville være den perfekte sommergave for mig :). Desuden holder både min kæreste og jeg meget af en god kop kaffe eller en latte så lykken ville være gjort :). Både en latte og en iskaffe er et hit herhjemme uanset årstiden ;).

 61. middelfart kirke gudstjeneste Sommeren er lig med lækker iskaffe, hvorfor dette sæt ville være ideelt til formålet, i de, forhåbentlig, varme måneder vi har i vente, som du beskriver i starten og til at tage med på arbejde en varm sommerdag ☀️❄️☕️🌿

 62. ringe soe marathon Jeg drikker faktisk iskaffe året rundt, men må nøjes med at købe den ude til min SU-økonomis ærgelse. Jeg ville elske at vinde dette sæt, det ville helt sikkert være prikken over i’et på min sommerferie.
  Krydser fingre 💖

 63. korrekt opstilling skak Håber på at Nikolaj har ret og det gode sommervejr fortsætter de næste mange måneder 😎☀️
  Jeg ville elsker og nyde en lækker iskaffe i den flotte to-go-kop mens jeg solbader på Bryggen med veninderne 👌🏼😍
  God sommer 🦄💜

 64. taget til fange Sommerhilsen fra kaffeelskeren,
  Jeg elsker kaffe, varm kaffe, filterkaffe, cafe latte, espresso, iskaffe og jeg kunne blive ved. Mit kaffehjerte banker for sommerens varme dage og kaffe i alle former, men specielt iskaffe. Har prøvet alverdens opskrifter og den næste jeg skal afprøve er din, Emily, og med et starterkit fra nespresso vil min sommer være reddet og jeg parat til at invitere veninder på perfekt iskaffe.
  God sommer til dig og Nikolaj ❤️

 65. andrea hejlskov blog Når vejret bliver varmere i det, kan jeg godt have det lidt svært med varme drikke, men jeg har stadig den sædvanlige kaffetrang. Og med udsigt til de varme temperaturer i juli og august ville denne maskine være redningen på mit kaffedilemma.

 66. things with googly eyes Er lige blevet mor til nr 3 – trænger i den grad til kaffe, kaffe, kaffe. Og det geniale ved iskaffe er at den ikke behøver at blive indtaget lige med det samme (hvis man, helt hypotetisk, skulle blive afbrudt) Vil tage iskaffekitet med i vores sommerhus og nyde at sidde i solen med legende unger omkring mig, kaffe i hånden og smagen af sommerferie 🌞

 67. hittegods københavn hovedbanegård Åh en herlig gevinst! Både min kæreste og jeg sætter stor pris på god kaffe. Må din sommer blive fyldt med grin helt ned i maven, gode mennesker, god kaffe (både varm og is-), jeres skønne telt, gode bøger og langt mere☕️⛺️☀️

 68. kontakt herlev kommune Sommer er for mig mig lig med kolde kaffer – en græsk frappé med mælk er at foretrække (men kun hvis den er lavet i Grækenland) så en dejlig iskaffe ville bestemt gøre de skønne sommerdage herhjemme endnu bedre.
  Dejlig sommer til jer alle :-)

 69. jan linnebjerg karen abrahamsen Det lyder som det perfekte kit til mig som skal tilbringe sommeren hjemme i Danmark. Jeg nyder Nespresso kaffe hjemme ved mine veninder, men har desværre ikke en selv 😅 Jeg har til gengæld lavet iskaffe efter din opskrift i går, bare med stempel kaffe og den er helt perfekt 😍 Tak for opskriften og god sommer 🌸

 70. kilometer omregnet til mil Studenterhuen skal på mit hoved denne sommer, så en studentergave af denne kaliber ville være fantastisk! 😍
  Må alle have en skøn sommer fyldt med lune sommeraftner, stranddage, gode grin og kærlighed ❤️

 71. lisbeth østergaards mand Jeg har selv for et par dage siden købt Nespressos to nye iskaffe-kapsler, fordi jeg i maj måned levede af iskaffe i varmen :) Men lige siden købet har solen (nærmest) været pist væk i Aarhus! Så smider en dejlig sommerhilsen med håb om, at solen vender tilbage, hvis nu sættet blev vundet af en jyde (mig). Haha. God sommer Emily!

 72. roy purdy solbriller Åh, sikke en helt FANTASTISK konkurrence, især til en seriøs kaffeentuiast som mig – det bliver ikke større!

  the parent trap movie Jeg går en vildt dejlig sommer i møde, i år får jeg besøg af min familie (sjovt nok den 22. juni) som bliver nogle dage og fejrer min bror’s og min fødselsdag. Det bliver første gang i nogle år, at jeg får lov at dele den dag med dem og jeg glæder mig enormt meget. Jeg har sådan cirka samme forhold til iskaffe som dig, og vil forberede lidt iskaffe inden jeg får besøg, så jeg kan servere lækkerier til en kop kold, lækker kaffe.

  smart living small flat Krydser lange og korte lemmer og ønsker dig og dine kære en god sommer med masser af sol, kys, grin og ikke mindst, ISKAFFE!

 73. hvornår kom appelsinen til danmark En sommer uden iskaffe er som skinkepizza uden ananas…. en mulighed, men ikke særlig rart!
  Håber du får en dejlig (varm) sommer med en masse pænt sommertøj, som kan inspirere alle os andre SoMe-tilhængere ☀️

 74. grundstof nr 2 i det periodiske system Mega god konkurrence. Elsker kaffe og især iskaffe i varmen. Den vil være helt perfekt når min kæreste og jeg bliver forældre i august, og måske får lidt mere travlt end det langsomme barista-liv som vi har kørt indtil videre fordrer. Tænker også den er så fiks og lille at man kan tage den med på tur og vi regner med at skulle bruge 4 ugers barsel i sommerhuset, hvor den vil være helt uundværlige til at give det daglige skud koffein 😱 👏

 75. findes der ånder Nøj en cool gave, den vil jeg vildt gerne vinde… vores gamle maskine er begyndt at sige lidt mærkelige lyde, så det ville passe helt perfekt. 👌🏻 Tak for hyggelig læsning også. ☀️☕️🌸

 76. shahid net mbc4 Jeg ÆÆÆÆÆLSKER iskaffe, men har endnu ikke knækket kode til hvordan den bliver perfekt, må prøve din version så jeg kan nyde hjemmelavet iskaffe i de lange lyse lune sommeraftener

 77. prosonic tv brugervejledning kanalsøgning Som tidligere barista, og fortsat-kaffeelsker, er iskaffe om sommeren noget af det bedste jeg ved. Jeg er forholdsvis en forholdsvis ny følger, men synes din blog, og særligt Instagram, er både inspirerende og rigtig hyggelig.
  Ønsker dig en dejlig sommer med, is-kaffe og forhåbentligt en masse sol ☀️
  De bedste sommerhilsner,
  Sara

 78. nyt stadion aarhus Jeg er netop lige stoppet som barista, da jeg skal studere efter sommeren. Så jeg kommer VIRKELIG til at savne min daglige iskaffe! Det er bare ikke det samme når man må nøjes med pulverkaffen og isterninger…. og på SU bliver jeg da ruineret hvis jeg skal købe en iskaffe ude hver dag ;)
  Du må have en dejlig og kaffefyldt sommer <3

 79. kitchen aid røremaskine kasse Jeg må indrømme at jeg drikker alt alt for lidt iskaffe, selv om jeg er en kaffeholic med stort K. Jeg ville elske at eksperimentere med at lave min egen iskaffe, så jeg kan holde mig velhydreret henover sommeren sammen med alle de bobler jeg også har planlagt at skulle drikke 😆☕️🥂

 80. bølgen vejle billeder Ville være intet mindre end en fornøjelse at nyde en god kop iskaffe her i sommerens hede. Må vi nyde det danske vejr og håbe at Nikolajs vejrforudsigelser holder. God mad og god sommer herfra 🌞

 81. feet to meter conversion Sommer og iskaffe går uden tvivl hånd i hånd ❄️☕️ Og jeg ville elske at kunne servere en rigtig kvali iskaffe til veninderne med Nespresso kittet! 🙌🏻

  glade ansigter på sten God sommer 😎☀️✌🏼

 82. det er mystiske dage for tiden Ih, det gad jeg godt vinde. Er så misundelig på din lækre iskaffe, og jeg har selv forsøgt mange gange at lave det, men uden stor succes. Kan virkelig godt bruge dit kit, så jeg kan nyde en tiltrængt sommerferie med en masse iskaffe! Så slipper jeg også for at gå på Lagkagehuset, når jeg skal holde afhængigheden ved lige :-)

 83. jeg har fanget mig en myg Hvor ser jeres store telt bare dejligt og indbydende ud!
  Håber I får en dejlig sommer med gode aktiviteter, masser af bobler, sommerbær ( og -vejr!) og ikke mindst Penny-tid i lange baner :)

 84. animal planet logo Jeg har endnu ikke lært at bryde mig om det dersens kaffe, men hvis man nu skulle være så usandsynligt heldig at vinde et sådant sæt, kunne det jo være, jeg skulle give det endnu en chance ;) Under alle omstændigheder har jeg et par meget kære forældre, der ville blive noget så glade for at få serveret spandevis af lækker, lækker kaffe!

 85. messi 2016 sko My oh my, sikke en konkurrence! Jeg har netop lært at drikke kaffe og iskaffe med mandelmælk og karamelsirup er min favorit, så denne præmie ville falde i så god jord herhjemme. Håber Nikolajs forudsigelse holder stik, for i min optik er der ikke noget skønnere end Danmark klædt i solstråler ☀️ God sommer 🌸

 86. giftes på ærø Ih det ville være skønt at vinde🍀. Min ældste datter og jeg elsker iskaffe❤️. Hele familien skal I år holder sommer i Danmark. Holder normalt i udlandet, så satser virkelig på at den vejrprognose holder🌞😉. Du og dine ønskes en skøn sommer😘

 87. byens bedste 2018 Ej, det geniale sæt vil jeg SÅ gerne vinde! Jeg drikker ikke særlig tit varm kaffe, men iskaffe er uden sammenligning min (gravid)craving nummer ét, og det bliver bare ikke særlig godt med instant kaffepulver.

  sandaler dreng str 36 Kh
  W

 88. michal szpak eurowizja Varm og tør sommer det kan vi lide, særligt når årets ferie går til jylland😊
  Is og kaffe går bare altid hånd i hånd om kaffen er varm eller kold om det er vinter eller sommer☕️🍦

  medicin kandidat au Nyd det hele

 89. beagle hvalpe til salg Når jeg drikker kaffe skal den være god – ellers vil jeg hellere springe over. Jeg plejer at bruge en del tid på at fikse en god kom brygget åen god gammeldags caffetiere. Men når baby 2 melder sin ankomst til oktober, ville det være vidunderligt med sådan en maskine at brygge en god – og hurtig- kom kaffe på. kold eller ej :-)

 90. valnødder erstattes af mandler Kaffe er en essentielt ingrediens i min hverdag 🌼☕️ Kaffe kan ALTID gøre enhver dag, lidt ekstra speciel. Kold eller varm , afhængigt af det danske sommervejr 🌞 Kaffe er for mig, hygge med venner, familie eller en dejlig stund for mig selv 🌻💫 God sommer 🌸

 91. camping omkring pisa Prøver lige at kommenterer igen og IKKE sætte hak i notifikationer på mail. Måske stopper den så med at sende mig mails.. Kan ikke få lov at slå dem fra via linket i hver mail om ny kommentar 😬

 92. fastelavnsboller med marcipan og flødeskum Jeg har lige smagt en iskold Espresso-Tonic for første gang (mega lækker!) og vil meget gerne kunne lave den igen herhjemme til alle mine gæster, så krydser fingre for at vinde konkurrencen :D

 93. konverter pdf til jpg Iskaffe til at overleve en arbejdsfuld sommer. ☀️ Hemmeligt trick 1: lav isterninger af kaffe, så iskaffen ikke fortyndes. 👀
  Hemmeligt trick 2: brug din nespresso mælkeskummer til at skumme den kolde mælk 🙅🏼‍♀️

 94. maggie may rod stewart Det bedste ved sommeren, foruden solskin🌞, grill, aftenbadning 🏊🏼‍♀️, is 🍦og bær i alle afskygninger🍓🍒er, at Nyde en kold hjemmebrygget iskaffe med kanelsirup under den skyfrie himmel☕️🌻 især efter en lang arbejdsdag indendørs- så bliver hverdagene bare lige dét bedre 🙌🏼

 95. google drive help Jeg ELSKER iskaffe 😋 og er enig i at det rimer på sommer ☀️
  Og der skal altså nogle stykker til for at holde trit med min halvanden årige datter henover sommeren 🤞🏼

 96. sorte smukke børn Sikke en skøn konkurrence! Jeg plejer at sværge til din iskaffe opskrift med kaffeekstrakt, som jeg laver hver sommer. Det er dog ikke blevet til en omgang endnu, da jeg er i slutspurten af min specialeskrivning. Men med sådan en smart fætter ville det jo være let som en leg at lave masser af iskaffe til de lange skrivedage! :-)

 97. garden girls aarup Det er sjovt som man udvikler sine smagsløg med alderen. Da jeg var yngre sværgede jeg på at sommer rimede på Kæmpe Eskimo, men nu vil jeg gladeligt bytte den for en iskaffe. Muuuums, hvor ser den lækker ud. Totalt summer must-have 🍦+☕️=🤤

 98. hotel vejlefjord vejle Hmm, en kaffe-kommentar;-)
  Det er næsten helt pinligt det her, men min kaffe når at blive kold flere gange, hvorefter jeg opvarmer den i mikroovnen – og nej, jeg har såmænd tid nok til at drikke den, jeg glemmer det bare.
  Men jeg gad da godt bruge lidt mere tid på at lave lækker kaffe, noget jeg forbinder med det at være rigtig voksen (jeg er snart 45 år…)
  God weekend.

 99. hund coton de tulear Jeg har lige fået øjnene op for iskaffe. Det smager gooooodt! Men al, det tager 100 år at lave hjemmelavet coldbrew.
  Jeg ønsker mig virkelig din præmie – det ville være den perfekte start på sommerferien ☀️

 100. ladybug and cat noir Lyder skønt med den vejr-prognose! Så må jeg hellere krydse fingre for at det er mig der vinder et iskaffesæt – helt perfekt til eksamenslæsning! 😍 god sommer til dig ☀️❤️

 101. trump donald org Iskaffe er jo det bedste om sommeren (næsten på lige fod med Is og Aperol) ;)

  hækkeklipper batteri makita Jeg bruger tit en frossen banan til at søde min iskaffe med – så bliver den dejlig lækker cremet og ikke for sød :)
  Mange sommerhilsner,
  Cecilie

 102. fjernstyret bil nitro Åh jeg ville elske at vinde det her sæt! Jeg er ligesom dig, også helt vild med iskaffe og er særligt vild med havremælk, da jeg synes, det gør iskaffen lidt sødere men uden at bruge sukker.
  Jeg krydser alle mine fingre 🤞🏼🤞🏼
  Rigtig skøn sommer til dig

 103. bodega til salg Ville være SÅ fedt med en kaffemaskine og god kaffe til at få mig igennem mine sidste eksaminer og min bachelor. Især at kunne nyde en god iskaffe i sommervarmen imens jeg læser til eksamen.
  Fingers crossed! :-)

 104. angora kaniner til salg Jeg foretrækker også at lave min egen iskaffe. Så bliver den ligesom man gerne vil have den 😀
  Jeg kunne godt tænke mig at høre noget mere om collagen pulver. Jeg synes man hører flere snakke om det 😊

 105. hvor mange brødre gibb Sweet konkurrenceguder og sommervibes!

  hvad betyder rasmus Bring me this machine asap!
  Èn gang om dagen, kan jeg nyde en iskaffe ( det er en graviditets last 😉 gav min jordemoder lov, drak jeg iskaffe hele dagen ) men når min søde mand er på dagvagt, må jeg vente hele dagen på, at han kommer hjem og laver en iskaffe til mig, da jeg ellers er sengelagt. Men her kunne jeg lave den kaffe der skulle til i løbet af dagen, uden at skulle være ude af sengen for længe 🤞🏻

 106. cassie jaye hot Iskaffe drikker vi alle glade
  Blandt jordbær, solskin og bøgeblade
  Den kølige væske slukker min tørst
  Det er en drik, der altid kommer først
  Mange liter ryger i maven hvert år
  Men tænk engang, hvis jeg et Nespresso kit får
  Det vil virkelig oppe mit iskaffe-game
  Sommeren ville aldrig blive the same
  Legende let ville kaffen fylde kruset
  tanken gør mig næsten helt beruset

  fetus louis tomlinson Må alle gå dejligt i sommeren ind
  og må solen altid strejfe din kind

 107. annisette koppel savage rose Enig! Sommer = iskaffe😍 Jeg vil elske at vinde sådan et sæt, det ville gøre min sommer helt fantastisk! Jeg håber du får en dejlig sommer, og så håber jeg, at din Nikolaj har ret i forhold til sommeren 😊 God sommer!

 108. mandy moore movies Det lyder som en virkelig lækker variation med kokossmør, det vil jeg prøve næste gang, tror jeg:) jeg har en sød tand og elsker at drikke iskaffe med en smule sirup i og lidt skummet havremælk – mmmhh. Lækkert at man kan variere i smag, så det aldrig bliver kedeligt at drikke iskaffe:) rigtig god sommer til dig.

 109. nøgenbillede f røv Håber du får den dejligste sommer med alt det du lige præcis ønsker dig 🍓☀️❤️ Har deltaget i din konkurrence om denne lækre maskine en gang før, så krydser finde for, at jeg bliver den heldige denne gang 🤞🏻 Iskaffe er den eneste form for kaffe, der dur om sommeren – og kaffe skal man jo ha’ 😋

 110. white and more konfirmationskjole Iskaffe i alle afskygninger er et must i de varme sommermåneder! Og hvor er det fantastisk med udsigt til dansk solskinssommer 😍🌈☀️ Jeg ønsker mig dette kit, som jeg tænker ville være en perfekt bachelorgave til mig selv 💪🏻♥️

 111. gerard depardieu movies Jeg ELSKER Nespresso, men min gamle maskine er netop stået af efter næsten 8 års tro tjeneste, så den her præmie ville simpelthen være det fedeste at vinde! Jeg kan i øvrigt virkelig også anbefale Nespressos “Rosabaya”-kapsel (den lyserøde) til iskaffe i en snæver vending :)

  gravid på arbejde Rigtig god sommer; jeg glæder mig sådan til at følge med i jeres Danmarkstur.

 112. jesus be the center Ej det kunne da gøre en dejlige varm sommer lidt dejligere at vinde sådan et iskaffe-kit ❄️☕️ Jeg krydser fingre 🤞🏼

  3 mobil europa Må jeg forresten spørger hvad du tager dine billeder med smukke Emily?✨

 113. would you rather quiz Er så glad for at nespresso er kommet med en ny limited edition kapsel i år – efter jeg spottede de gamle fra sidste år i en af dine stories😉 Sommer og barsel rimer på iskaffe i min verden, men det bliver så dyrt i længden, så derfor vil det være helt fantastisk at kunne lave dem hjemmefra med sådan et lækker iskaffe-sæt😋☀️🤞

 114. kage otto christensen Hej Emily 😊
  En lille sommer hilsen fra Thy (cold hawaii, you know 🏄🏽‍♀️)
  Jeg skal nyde sommeren i vores nye hus og der ville jeg elske at nyde lidt for mange iskaffe på terrassen!

  sparekassen himmerland aars God sommer
  – Anna 🌸

 115. learn danish 101 Når iskaffen er god, er alting godt ;-)

  spil kort kabale Glædelig sommer 🧡 må den være fyldt med solskin ☀️ bær i lange baner 🍓 havvand i håret 🌊 græs mellem de bare tæer 🌱 og forhåbentlig et dansk VM eventyr ⚽️

 116. engel med sorte vinger Ih det kunne være dejligt at vinde sådan en. Både til mig selv, som “kandidatgave”, men bestemt også til min kæreste, som tak for at have holdt ud i specialeprocessen 😂 ville elske at nyde en kop lækker iskaffe, når vi sidder og nyder de lune sommeraftener på altanen 😍🤞🏽

 117. pigmentforandringer i ansigt Lad os håbe på lækkert vejr og iskaffe i lange baner, mens vi nyder synet af sommerglade mennesker i byen og solens stråler ☀️🌴
  Præmien ville dog kunne redde enhver sommer ❄️☕️

 118. skibet hans hedtoft Det er først i år at jeg rigtig har fået øjnene op for iskaffe og nu kan jeg ikke undvære det 😍 Dog bliver det lavet med pulverkaffe, havremælk og lidt karamelsirup.
  Håber du får en dejlig sommer fyldt med sol og gode stunder ☀️

 119. adhd hos voksne beretning Elsker iskaffe ❤️❤️❤️. Så jeg ønsker at det supergode vejr fra maj måned kommer igen og at jeg vinder denne konkurrence. Så skal jeg nyde ferien i solen, drikkende iskaffe. 🍦☕️🌞

 120. indiens ambassade i danmark Wau en lækker præmie. Den vil jeg elske at vinde og både selv nyde og forkæle mine gæster med lækre kaffedrinks. Sikke nogle skønne billeder :-)

 121. baccarat games result trading Det er sommerens bedste konkurrence☀️ Jeg elsker iskaffe og drikker massevis af det i sommerperioden, men min egen hjemmelavede er bare, rent ud sagt, r** kedelig ift hvad din bliver på den maskine. Min iskaffe os sommer vil lige blive 80% bedre hvis jeg vinder😃

 122. kanye west music video kim kardashian Mmm, iskaffe.
  Jeg plejer at lave cold brew (fra den opskrift du postede for flere år siden og som har fulgt mig – og flere og flere af mine veninder som jeg har påprakket den – lige siden). Hver gang jeg har brygget for meget kaffe fryser jeg dem til isterninger, og blandet med min cold brew, et skvæt mælk og lidt stevia/sødemiddel og shaket godt og grundigt får jeg den lækreste, billigste og kalorielette iskaffe. Og iskaffen bliver ikke tynd, når isterningerne smelter!

 123. glenwood post independent Jeg er egentlig ikke så glad for iskaffe, men har en kollega, der helt sikkert ville sætte pris på kaffekapslerne! Du ønskes en skøn sommer med hunnivuf, telt (som jeg er megamisundelig på), solskin og skønne oplevelser. Tak for en dejlig blog, som jeg virkelig nyder at følge med i!

 124. scout trooper star wars background Udsigten til en lang, varm sommerferie, med litervis af lækker iskaffe, helst i selskab med min søster eller en god veninde, det lyder fantastisk!
  (Jeg er mor til to børn under 3, så der er i øvrigt en kæmpe fordel ved at drikke læskende drikke med sukker OG koffein 😅)

 125. rødt mærke efter myggestik Iskaffe eller frappé som de siger i Greece, skal nydes hele sommeren, det er indbegrebet af sommer, sol, saltvand i håret, lyse nætter, musik i lejet, og kærligheden ❤️

  genudsendelse toppen af poppen 2016 Rigtig dejlig sommer 😎🌞

 126. tarot gratis spørgsmål Åh hvor lyder det lækkert med endnu mere sommer. Herhjemme står den oftest på instant kaffe med en sjat mælk. Det skal gå hurtigt i en børnefamilie og der ryger ofte rigtig mange kopper kaffe ned. Derfor kunne set også være rigtig lækkert med et iskaffe kit. Så er der lidt ekstra forkælelse nu vi snart har ferie.

 127. live cola i amazonas Iskaffe er min life saver i disse varme tider!❄️☕️ Har altid Iskaffe med når jeg skal køre bil, eller på picnic sammen med en dejlig bog. ☀️📖
  Elsker elsker elsker nespressos iskaffekapsler! Min maskine har maaange år på nakken og der ville være så dejligt med en opdatering!

  søskende jeg kender fem Håber at du og Nikolaj får en herlig sommer med masser af tid sammen(måske i jeres hyggelige telt?)!🏕
  I virker bare være de bedste på at lave ting sammen og i inspirerer mig i mit parforhold. 😘❤️

  synonym for overkurs Kram ❤️🌸

 128. blomster handler greve Det var da den bedste sommernyhed du kunne komme med! Jeg er fan af din vejrmand😄☀️ Jeg er i gang med at lære at drikke kaffe og har derfor kastet mig ud i iskaffe og denne lyder helt klar som en der skal prøves😊

 129. daniel lil stand up Sikke en skøn sommerkonkurrence. Jeg ville elske at kunne nyde en kold iskaffe i de (forhåbentlig) mange varme solstråler, der kommer til at præge sommeren ☀️

 130. andre hansen rosenborg Intet bedre end iskaffe på en varm sommerdag. Laver min egen version med pulverkaffe, isterninger og mælk, det får virkelig glæden frem i en, præcis samme glæde som dine blogpost giver når man skal slappe af 😄

 131. dalby hotel haslev Må sommeren blive fyldt med skønne oplevelser, ture ud i det danske land, hoppe i bølgen blå, duften af sommerregn og nyslået græs, varme sommeraftner, kærlighed og spandevis af iskaffe🧡

 132. nathan sykes and ariana grande Eksamen er veloverstået og sommerferien står for døren. Hvor lyder det lækkert med en lækker iskaffe lige klar til at nyde på altanen med en god bog! Perfekt eftermiddags-treat i en forhåbentlig lun dansk sommer.

  dr talentshow danselærer Rigtig god sommer!

 133. sand copenhagen crepe de chine Sikke en lækker præmie 👌🏼 Jeg har ikke haft det største held med at lave mine egne iskaffer, så det kunne være ret fedt at vinde det der!🤞🏼
  Håber din kære mand har ret med vejret ☀️☀️ Rigtig god sommer til jer begge 😉

 134. ejerlejlighed amager strandpark Åh sommeren fortsætter – perfekt! Mine største sommerfugle i maven er for tiden rettet mod Roskilde Festival og to uger i Kroatien med min kæreste. Udover de to fantastiske planer, kunne resten af sommeren nemt gå med at drikke iskaffe to go eller to stay ❤️

 135. casino bonus kode uden indbetaling Her i min graviditet, der er ikke noget bedre end de 2-3 kopper kaffe jeg nyder hver dag! Det er som om at når antallet er lidt begrænset, så glæder man sig endnu mere til det! Mit bedste tip til iskaffe er at putte sukker eller honning i kaffen med det samme, så det får lov at blive opløst. God sommer 😍✌🏼🍦☕️

 136. billeder over malta Jeg ønsker dig en herlig sommer med masser af solskin, havdyp, jordbær, kølig rosé og lange lyse aftener i selvskab med dem, du holder mest af. Jeg elsker at tage min morgenkaffe med ned på Bryggen, når jeg hopper i om morgenen. På varme dage kunne det meget vel være en variation af iskaffe.

 137. frygt er ikke rationelt Sommer betyder sol, varme og kjole
  Helt uden arbejde eller skole
  Måske en tur i zoo – se en løve og en giraffe
  Men hvad vil den være helt uden iskaffe

  plus fine puder Det er hvad jeg spørger mig selv om
  Når jeg føler mig træt og tom
  For sommeren er også slut på barsel
  Og så er min Nespresso netop stået af uden varsel

  natløb sønderborg 2017 Krydser fingre for et sommermirakel
  For med to små børn er mit hjem et stort spektakel
  Kapslerne ligger allerede og venter
  De mangler bare en ny maskine og en ICE-blender

  madagascar 2 danske stemmer Kun ét navn skal blive kaldt
  Man har vel lov at håbe at mit bliver valgt

 138. rabarber crumble mandler Iskaffe er for mig den bedste måde at blive nedkølet på i disse skønne sommerdage. Jeg drikker det i stor stil og i mange varianter, -og laver den næsten altid selv.
  Med dette kit vil et andet stort ønske gå i opfyldelse: en nespresso maskine, som vil gøre det nemt at få en god kaffe med om morgen -kold eller varm:-)

 139. kieler woche arndt georg nissen Jeg elsker kaffe og om sommeren er min foretrukne variant uden tvivl iskaffe. Min egen version (sort kaffe, isterninger og kokosmør i en blender) kan sagtens bruge en opgradering. Jeg foretrækker at nyde min iskaffe på min terasse, i solen og med en god bog ved hånden eller et spændende podcast i ørene.

 140. uregelmæssige udsagnsord på engelsk Ville elske at vinde det sæt!! Jeg elsker Iskaffe.
  Jeg nyder at drikke Iskaffe på arb, hjem, og veninde. På arbejde plejer vi at skifte at lave Iskaffe og vi driller altid hinanden hvem er det bedst at lave Iskaffe hehe. Iskaffe er ❤️😍💃🏻

 141. bamse og kylling dr Ejj hvor dejligt med lidt forhåbninger om mere sol til dejlige Danmark. Krydser fingre!!!! Dansk sommer kan intet slå når solen står højt, men med iskaffe i hånden er det prikken over i´et.

 142. de unge vilde Øj, dét sommerkit gad jeg godt at vinde! Min mand og jeg blev forældre til en lille dreng i mandags, og god kaffe er særdeles tiltrængt i disse dage..

  hjemmelavet slim med kartoffelmel God sommer!

 143. alger på murværk Jeg skal helt sikkert prøve din opskrift og nyde et glas på terrassen. Håber, vejrudsigterne holder, så vi får en fantastisk sommer. 😂🇩🇰☀️🍦☕️

 144. flyende tripod gopro Jeg ønsker, at denne sommer bliver “nok”💕 Nok sol, så vi ikke brokker os over regn, nok regn så vi ikke brokker os over sol, nok fester så vi nyder de stille stunder, og selvfølgelig nok kaffe… ☕️✨

 145. populære sko 2015 Iskaffe = sommer 😍 Da varmen var på sit højeste i maj måned planlagde jeg mine løbeture ved 21-22-tiden, så temperaturen var udholdelig. De fleste af turene endte med afkøling på altanen og iskaffe i hånden inden sengetid – helt perfekt! Håber på meget mere af det hele sommeren ☺️

 146. king kong nykøbing Waaauw det ville jo være den mest fantastiske sommergave hjem til os! Og tilmed fødselsdagsgave til min søde mand ❤️Vi er vilde med kaffe og en iskaffestund på altanen er simpelthen den dejligste måde at komme ned i gear og op i humør på! Vi krydser fingre og siger tak for god inspiration til det fremtidige kaffe-game! ☕️

 147. carlsberg museum restaurant Åh, en fantastisk mulighed- vil elske at vinde 🙏🏻
  Kaffe er en fast del af min hverdag, særligt om sommeren nyder jeg min kaffe på tessassen imens børn og hund leger med vand i haven. Om aftenen sidder min mand og jeg og får en kop kaffe i vores pallesofa udenfor og nyder stilheden. Når det er rigtig varmt, nyder jeg også en iskaffe – glæder mig til at prøve din opskrift!

 148. wanderers rest animal shelter Jeg elsker iskaffe. Og kaffe generelt. Så meget, at affogato er min yndlingsdessert ;) Jeg håber, at alle får en skøn og solrig sommer – og aldrig løber tør for kaffe ;)

 149. hvad laver prins joakim For tiden hælder jeg al overskyden stempelkaffe fra morgenkaffen i en kande i køleskabet, så jeg kan få stillet mine cravings for iskaffe – men tænk engang, hvis man kunne få lov til at lave lækker nespresso iskaffe derhjemme i stedet! Glædelig weekend i hvert fald!

 150. hotel banu rabbah For det første, hjerteligt tillykke med papirbrylluppet :) Jeg håber I har en skøn dag!
  For det andet, eg håber at din Drømmemands-Volborg får ret med vejret, og så er det selvsagt klart, at der skal iskaffe til. Jeg ønsker jeg en fantastisk (varm!) sommer og bryllupsdag, som naturligvis kan køles med iskaffe.

  cheri risbo passera /Anne Sofie

 151. hvad indeholder softice Åh det her er virkelig en konkurrence lige efter mit hoved! Jeg er tosset med iskaffe, men synes også oftest at den bliver for sød og kaffesmagen forsvinder lidt, hvis den bestilles ude. Jeg vil elske selv at kunne bikse en sammen, når lysten melder sig! ☕️

 152. berit bae anerkende pædagogik Ej, hvor lækkert! Jeg har den seneste måneds tid eksperimenteret med at lave den optimale iskaffe hjemme, er sikker på, at jeg ikke ville behøve at eksperimentere længere.

 153. kents kaffe laboratorium På torsdag har jeg min sidste eksamen og har derefter 9 ugers sommerferie, hvilket jeg glæder mig SÅ meget til! ☀️☀️ Den står blandt andet på flytning fra Nørrebro til Østerbro, og en Nespresso-maskine + tilbehør til iskaffe, vil være den perfekte indflytningsgave 😍
  God sommer 💃🏻☀️

 154. tillykke med finalepladsen Krydser alt hvad jeg har også fingre 😆
  Denne lækre giwe away og jeg vil være et match in heaven ❤️ Jeg har lige “tabt” min nespresso ved skilsmisse og vil elske at denne lækre model flytter ind i mit køkken hvor vi samme kan udforske iskaffens lyksagligheder 😊

 155. tom og jerry dog Jeg elsker min nespresso maskine, og laver ofte iskaffe om sommeren, primært fordi jeg er lidt kræsen med min kaffe og foretrækker min egen, fremfor den jeg kan få på kontoret eller to-go.

  chaparral 275 ssi Håber du får en fantastisk sommer :)

 156. costa smeralda charlottenlund I sommeren tager jeg med mine forældre til Tversted, Nordjylland på camping. Mon ikke, det ville falde i god jord at medbringe et iskaffe kit? :-))

 157. galaxy background blue high quality ✨💫✨💫✨💫✨💫✨💫✨💫

  hvor ligger sparekassen sjælland Man ved, at det er rigtig sommer,
  når den nye Nespresso-iskaffe udkommer.

  carlton hotel singapore Det bedste ved sommeren er
  at invitere på iskaffe og bær’
  ☀️🤞🏼🍒☕️❄️

 158. smadrede telefon prank Selvom jeg efterhånden laver en ret habil iskaffe brygget på nescafé (nescafe azera – den med det orange låg – MUMS!) vil jeg da meget gerne opgradere mit kaffe-game! :-D
  Rigtig glædelig (iskaffe)sommer til dig, Drømmemanden og Penny! :-)

 159. negativer til dvd Jeg giver et fif videre, om at tilsætte en knivspids kanel til iskaffen eller hvis det skal være mere mættende en halv banan blendet med iskaffen – men den helt klassiske iskaffe kan altså også noget ;) Elsker at drikke min iskaffe nede i min gård med en god bog!
  God sommer derude

 160. nordby kirke fanø Jeg laver min iskaffe med kondenseret mælk, vanilie og sødmælk. Ikke det sundeste, men den smager SÅ godt :-)
  Rigtig glædelig sommer og tak for smukke billeder, gode tips, ærlighed og stemming <3 <3 <3

 161. hvornår må hvalpene komme ud Lyder som der perfekte iskaffe kit. Tak for tip med kokosmør, bruger selv en anelse kokosmælk foruden alm mælk. Det og så vanilje er nok sødning for mig. Selvom hjemmelavet saltet karamel også er godt.. og så har jeg lige smagt White Russian med dobbelt nespresso shot. Og det kommer ikke til at være den sidste så lækkert det var 😀.

 162. hvor meget betaler man i moms Det lyder så lækkert, og ikke mindst nemt på denne måde. Perfekt til at nyde på altanen, hvor jeg har den dejligste morgen/formiddagssol. Rigtig god sommer til dig!

 163. forventninger til renten 2017 Åh jeg håber sådan at du (eller måske rettere ham din drømmemand) har ret og at denne sommer bliver fuld af sol og glade dage! Og så kunne sådan et Nespresso-sommerkit være perfekt i min lille studiehybel. ☀️

 164. røde kløende øjne Håber at vi får en fantastisk sommer og nogle dejlig lune aftener med plads til hygge med gode venner. Iskaffen skulle nydes i fulde drag, blandet med skønt selskab og gode grin ☀️☀️☀️🍶☕️

 165. kinky hair disease Jeg drømmer mig tilbage til Vietnam, hvor de laver den vildeste, lækreste iskaffe med kondenseret mælk. Det vil jeg gerne kunne gøre dem efter med en Nespresso-maskine. Hurra for en lang, varm og skøn dansk sommer :)

 166. dubstep maker free Jeg er, ligesom dig, ret vild med iskaffe – for hvem er ikke det ;)

  bugatti veyron top speed Jeg laver den ret ofte med rismælk, fordi mælken allerede har lidt sødme i sig – så behøver man ikke at spæde til med så meget andet sødt.

 167. tumbler marmor baggrund Jeg læser det her indlæg som overspringshandling i min eksamensslutspurt og tanken om iskaffe løftede lige mit humør med 100 procent. Tak for det og god sommer <3

 168. hugo boss reklame Wow, det er godt nok en lækker præmie 😊 Jeg elsker Nespresso, men har endnu ikke smagt deres iskaffekapsler. Ville gerne sidde og nyde sådan en kop i eftermiddagssolen på min altan 🍦☕️☀️