Weekly Wanted: Sommersager

ultra boost uncaged

farfars pizza just eat Er det ferie endnu? Jeg har fuldstændig sommerkuller og kan slet ikke vente på at lege ferie til den store guldmedalje. Måske fordi sommeren sidste år ikke var værd at skrive hjem om og måske fordi jeg (helt naivt) tror på at sommeren i år bliver lang og strålende. Og glæder mig til at fejre det på stranden med is og en god, spændende bog. Og til at lufte sandaler og slip-ins sammen med lette sommerkjoler, stråtasker og brune ben.

ting og se i prag Reklamelinks:

 1. smtte model pædagog fra Muun
 2. transformers 2 online subtitrat fra Rabens Saloner
 3. herbie hancock aalborg fra Selected Femme
 4. nicer dicer slicer fra Pieces x Marie Jedig
 5. singapore airlines business class fra Totême
 6. hvad er kb fra Hunkydory
 7. repair windows 10 fra Bianco
 8. N’ice Cream af Caroline Fibæk
 9. martin luther king english fra Billboard (forhandles på bestilling hos mark lådberg hedegård låretsen)
 10. redskaber til atv fra Bare Origins Skin
 11. Luna kiropraktor eller fysioterapi fra Cult Gaia
 12. rue des martyrs fra Ellos Home
 13. citronsyre til madlavning fra Aesop
 14. grøn koncert københavn fra Free People
 15. sådan dropper du din kæreste fra Topshop
 16. knæk cancer blomsten sort af Sarah Pekkanen & Greer Hendricks
 17. alligator hunting technique fra Flattered x Emily Salomon

solrød center 9  

Skriv en kommentar

tegninger af dyr i vandet

adam wichmann alder

csgo boosting service

jeg har noget på mit øje

tvillingebarnevogn med langt liggemål

11 Kommentarer

 1. sliber til sakse Hvis man ingen erfaring har med surf eller anden vandsport hvor svært er det så at stå på det paddleboard?
  Jeg har ok balance yoga/ ballet-træning.
  Drømmer om at prøve det især efter jeg så dig stå der i din fine sommerkjole let som en sommerfugl.
  Må man spørger hvad prisen er på på stand up paddleboard?

  1. birkbeck university of london Jeg har kun prøvet det 3 gange og synes det er ret ligetil og det tror jeg også du vil synes, hvis din balance er god :)
   Vores er i den ret tunge ende prismæssigt (min mand forhandler dem i sin butik), da det er til at folde sammen/puste op, men man kan få dem i alle prisklasser. Helt ned til under et par tusind, vil jeg mene. Men prøv at leje et først og se om det er noget. Stort knus E

  2. gitte henning alder Jeg har lige prøvet min søsters i forgårs – i strid pålandsvind og med lidt bølgetoppe. Det var svært! Meget svært, og jeg røg i flere gange. ;-) Men min søster sagde, at hendes board er for billigt, for smalt og for langt. Man skal åbenbart gå efter et bredt og meget fladbundet board. Så skulle det være meget nemmere. Og så er det naturligvis også nemmest i roligt vand. ;-)

   ronaldos hus og biler Jeg blev også forledt af Emilys smukke billede fuldt påklædt og på vej ud i solnedgangen. Det var ikke just den oplevelse, jeg selv fik. Men jeg giver boardet skylden – jeg har nemlig også en fin balance som både yogi og mangeårig rytter. ;-)

 2. fallout new vegas Sikke en flot collage – kunne nemt hapse det hele :-) Vi har netop købt et SUP board men ved ikke rigtig hvordan man kommer igang – måske du kunne komme med en lille startup guide – fornemmer at jeg ikke er den eneste der viser interesse :-) Ha en dejlig torsdag!

  1. robin rasmussen yt Tak Trine og fedt med SUP. Det nemmeste er at starte på stranden, hvor man kan gå ud og så sætte sig om på det på knæene (midt på ca.) prøv at padle lidt mens du sidder og rejs dig så op i en bredstående stilling. Men jo, kan da være det skal være et indlæg i sig selv. Kram E

 3. sommercamp 2017 mariager Fin collage – Jeg stemmer også for en indlæg om SUP! Hvordan I bruger jeres, hvad man har på/med og hvordan man kommer igang – og måske et lille fif eller to fra Nikolaj om, hvad man skal være opmærksom på, hvis man gerne vil købe et stand up paddle board. God weekend :)

  1. boligselskabet viborg hc andersensvej Der var jeg lige lidt på forkant med weekenden… men god weekend når du selv kommer dertil :)