Spørgerunde

tegninger af afrikas dyr

hyatt du louvre paris Det er en klassisk blogdiscpilin fra gamle dage, men jeg har ikke gjort det i umindelige tider. Holdt en spørgerunde. Men får så mange gode spørgsmål fra jer på alle platforme, samt idéer til indlæg eller ting I gerne vil vide mere om, så tænkte at det kunne være skægt med en god gammeldags omgang Ask me anything her inden sommeren.

lægeforeningens boliger mord I stiller jeres spørgsmål i kommentarfeltet herunder og så udvælger jeg et par håndfulde og svarer på dem i et eget indlæg om et par uger.

overnatning ved silkeborg Så uanset om I vil vide mere om SUP, hårpleje, Penny, PCO, hvilken slags lakrids jeg bedst kan lide, træning, camping, skønhedsrutine, hvem der bestemmer herhjemme eller noget helt andet, så er spørgsmålene velkomne. Kan dog ikke love at jeg svarer på alt ;)

heste til salg andju

cheesecake opskrift med oreo Foto: rosenvand til gin

Skriv en kommentar

floder i danmark

bondepige med slør

ikea delagtig 3 personers sofa

seacrest oceanfront hotel

eugenia cooney before and after

52 Kommentarer

 1. internet explorer starter ikke Jeg ved du har ændret din måde at shoppe på, men vil du fortælle lidt om hvordan du rent praktisk har gjort det? Og gerne helt fra dit tidligere shoppebudget kontra nu, hvilke forskelle er der på den måde du shoppede før og nu.

 2. skjern bank bramming Jeg har lagt mærke til, at der indimellem står et andet navn (Louise, så vidt jeg husker) som afsender på dine indlæg i min feedly. Har du en assistent til at hjælpe med bloggen eller hvad er forklaringen på det?

 3. slet mail iphone 1. Hvilke lakridser kan du bedst lide? ;)

  mortens aften dato 2. Hvornår mærker du noget til aldersforskellen mellem Nikolaj og dig?

  louisiana museum shop 3. Hvordan er det at være en del af en gruppe (#koneklubben) og generelt være en del af en omgangskreds, hvor de fleste eller mange har fået børn eller er begyndt på det, når man ikke selv har børn?

 4. essie spool me over Hvor hyggeligt med en spørgerunde! Føles som old school blogland.

  dunkleosteus hungry shark 1. Hvordan vidste du, at Nikolaj var “the one”?
  2. Hvad skrev du speciale om? Og hvad drømte du om at lave i fremtiden, da du gik på universitetet?
  3. Du har skrevet, at I taler om at flytte væk fra København. Hvor ville du gerne flytte hen, hvis du helt selv kunne vælge?
  4. Hvilke drenge- og pigenavne kan du godt lide?
  5. Hvordan fandt du ud af, at du havde PCO?

 5. bønnespire på dåse Hvor hyggeligt! :)
  1) Hvad er det vigtigste, du har lært af at blogge? Eller de tre vigtigste ting måske…
  2) Hvad er dine visioner for bloggens fremtid? Hvor ser du bloggen om 5 år?
  3) Ser du egentlig nogensinde reality tv? Ha ha ;-) F.eks. Kardashians, Real Housewives, Paradise Hotel…
  4) Hvad er det pinligste, du har oplevet?

 6. spisesteder kolding havn Mega fedt med spørgerunde! Jeg kan forstå at du har læst litteraturvidenskab. Jeg er selv igang med bacheloren i litteraturhistorie, og jeg er ret nysgerrig efter at høre, hvordan du er endt, hvor du er i dag, bl.a. ift. dit valg af uddannelse? Det er jo en ret bred fætter, og hold op hvor får jeg mange spørgsmål alla: “Hvad skal du egnetligt bruge det til” – så det kunne være ret fedt at høre, om du synes, det er noget, du kan trække på i dit arbejde i dag.

 7. lære der underviser Ej hvor hyggeligt med en spørgerunde! Nu synes jeg jo altid du er vildt tjekket, så lige for af se om du er et normalt menneske som alle os andre har jeg lige et par spørgsmål 😂
  Hvad er din største guilty pleasure?
  Og hvornår føler du dig mest “kikset”?

 8. trine mors larsen Jeg synes det kunne være hyggeligt at høre noget om din barndom, hvis det er noget, du har lyst til at dele. Du har indimellem nævnt, at du har boet på Bornholm – hvad var anledningen til det? 😊

 9. slagelse skoler intra iiih, hvor hyggeligt med en god gammeldags spørgerunde :)

  spættet bille bolig – Kunne du ikke tænke dig at introducere os læsere for frilufts-Emily (eller vise mere af hende?) :)
  – Er du gået væk fra The Curly Girl method hårwise?
  – Hvordan er det at have fået en masse andre blog-veninder? Og adskiller dine venindeforhold sig med dem fra de veninder, der er mere ‘offline’ (eller om ikke andet, så ikke lever af at være online på den ene eller anden måde?)
  – Blogs findes ikke mere. Hvad vil du nu leve af og arbejde med?
  – Var du heller ikke fan af croissanten fra Briancon i Aarhus? (!?) ;) Og fik du smagt croissanterne på the Lazy Wombat?
  – Vil du ikke dele lidt mere om dine ‘grønne’ tanker og idealer? Og hvordan du balancerer dem, når du jo er blogger, som også omhandler forskellige former for forbrug? Hvor får du ‘grøn’ inspiration fra?
  – Hvis man kun får trænet to gange om ugen – og næsten altid får prioriteret Bodyfit eller lignende fremfor yoga for at være effektiv – er det så i din optik yay or nay? Burde den ene gang være yoga?

 10. is med hindbær og chokoladesauce Rigtig god ide med spørgerunde!

  forstrækning i baglåret 1. Hvilke tøj brands er dine favoritter? Både danske og udenlandske

  andreas knappe højde 2. Hvor ville du gerne rejse hen hvis du frit kunne vælge?

  tilkaldevikar norddjurs kommune 3. Hvordan mødtes dig og din mand? (Elsker en god kærlighedshistorie)

  lille dino film 4. Hvis du skulle bo et andet sted end København, hvor skulle det så være?

  erling christensen møbler 5. Hvis du kun måtte vælge 3 ting at spise resten af dit liv, hvilke?

 11. kraft og partners Hej Emily.

  fartbegrænsning i sverige Jeg er meget nysgerrig på at høre lidt nærmere om din kost ifht PCO. Jeg har selv PCOS (og et ønske om at blive gravid), og jeg har virkelig ramt muren på madfronten. Jeg har svært ved at spise så meget kød, som Kiss-kosten foreskriver (det føles bare ikke rigtigt – hverken i krop eller miljøsamvittighed). Og så savner jeg søde kartofler, rodfrugter, vandmelon (og slik let’s be honest) :)

  hylder til væggen træ Hvordan sikrer du en god balance mellem protein, fedt og langsomme kulhydrater? Har du nogle gode alternativer til kød, når det gælder protein? Og hvordan tackler du den søde tand? Jeg synes virkelig det er svært. Er fire måneder inde, og min lyst til bland-selv-slik er ret uændret :)
  Dertil er jeg spinkel, og det er svært at holde vægten oppe på Kiss-kost. Alle fif tages imod med kyshånd.

 12. red barnet butikker Uhh spørgerunde yay!

  lonely planet shanghai 1. Hvis du kun måtte bruge én shampoo & conditioner resten af livet, hvilke(n) ville det være?

  toldbod 120 pendel 2. Hvordan fandt du ud af at du havde PCO? og kan man gøre noget ved det :o

  hvorfor er der enzymer i vaskepulver 3. Hvilket måltid laver dig og din husbond oftest?

  plastic partyware glass 4. Ser du egentlig mange serier eller reality-tv eller sådan? :D

  takket være livet 5. Hvis du kun måtte bruge én bodylotion resten af livet, hvilken ville det være?

  damon albarn roskilde Hav en god weekend :)

 13. tørrede tranebær opskrift Der står i din beskrivelse af dig selv/bloggen, at du er ‘kreativ konsulent’. Hvad dækker dette over? Arbejder du med andet end kun blog (og bog)?

  hals sports butik Drømmer du om at blogge altid, eller er der noget du drømmer om at rykke din virksomhed i retning af?

  selskaber i grønland Du inviterer nogle gange frilufts-Emily indenfor på bloggen. Hvis frilufts-Emily skulle planlægge 5 onsdagsdates, hvad ville hun så gå efter? ;) (jeg tænker ikke mtb, sub, ski og andre sportsaktiviteter)

 14. butterfly knife med kam Ej hvor dejligt med en spørgerrundte :-)

  calles grænsehandel tilbudsavis 1) Jeg kunne også godt tænke mig, at vide noget mere om PCO. Hvordan du opdagede det, og hvordan du “lever med det”.

  kære dagbog bøgerne 2) UH og som du selv skrev – hvem bestemmer hjemme ved dig og Drømmemanden? Og hvordan er han som type? :-)

  engelsk og amerikansk 3) Hvad er dine tanker ift. børn? :-)

  ariel disney princess KH

 15. kontakt superpet køge Hvad er din yndlings farve og livret, bare fordi det er spørgsmål man ikke bliver stillet nok som voksen.
  Er du typen der læser den samme bog igen og igen, og i så fald hvilken bog har du læst flest gange? Og hvilken bog er din absolut alletiders favorit?
  Har du en yndlings film og sang?
  Hvornår gør Nikolaj dig gladest?
  Hvor langtidssigtet er du med bloggen? Er det noget du forestiller dig at gøre resten af livet, eller vil det blive noget der falder i baggrunden en gang til fordel for noget andet? Og relateret, ku du finde på en dag helt at lukke ned for den og instagram og lign. og blive en helt og aldeles privat person?
  Hvad er det bedste råd du har fået?
  Har du et yndlings indlæg du selv har lavet, eller et andre har lavet du ville ønske du havde skrevet?
  Udover billedkvaliteten, hvordan synes du din blog har ændret sig i dens levetid, og hvilke ændringer er du gladest for, og er der noget du savner fra de tidligere dage?

 16. vikingetiden folk der laver mad Jeg vil vildt gerne høre mere om dit forhold til camping. Vi overvejer selv kraftigt at købe en campingvogn og begynde at campere i stedet for at flyve på (charter)rejser. Vi har camperet tidligere, men er kommet fra det igen.

  cleave boots isabel Så hvordan gør du/I? Og hvordan tænker du om forskellen på en camper og en campingvogn? Fordele, ulemper? Og lejer I en vogn eller har I købt? Vil generelt bare rigtig gerne høre om jeres campingliv, tror jeg. ;-) Vi skal ha gjort det der camping trendy … ;-)

 17. manfred mann blinded by the light Hvor spændende for os læsere med en spørgerunde:-)
  Yndlings feriemål i Danmark? Udlandet?
  Bliver du sommetider stoppet på gaden, når du bliver genkendt?
  Har du nogensinde skriveblokering?
  Frygter du at blive ældre?

 18. hamsa amulet broderi Hej Emily:)

  cecilie beck tv2 Måske et lidt personligt spørgsmål, men jeg håber alligevel rigtig meget på et svar :)
  Har du haft gået igennem et brud med en kæreste, hvilket du ikke var parten, der havde taget beslutningen om? Og hvordan er du i så fald kommet videre?

  falsled kro hotel Jeg har prøvet meget, men jeg har brug for at prøve mere..

  1. afstand rask mølle hørning Haha… nej det har jeg ikke, men det burde jeg måske have ;) Dog kan jeg se, at vi to ikke er heeeelt enige omkring kommatering. Der skal kun komma foran ‘og’, hvis sætningen indeholder bydeform eller verbet er udeladt (når der refereres til et verbum tidligere i sætningen). Der skal heller ikke komma foran ‘at’, når verbet står i navneform/infinitiv ;) Når det er sagt, så har jeg jo ikke læst dansk. På litteraturvidenskab er tegnsætning desværre ikke en del af pensum. Kram E

 19. simon garfunkel sounds of silence Jeg synes det kunne være spændende at høre dine tanker omkring det at “leve af dig selv” – herunder din bolig, dit udseende osv… Hvordan holder du fast i dig selv, og hvordan bevarer du jordforbindelsen i alt det? Og er det overhovedet noget du tænker over? Bliver du aldrig mættet af at være på? Og tak for en dejlig blog 😊

 20. århusvej forladt hus Hej Emily

  calcomanias para bicicletas Jeg kunne godt tænke mig at høre mere om PCOS og kosttilskud. Jeg ved hvordan man skal spise, for at opnå en bedre hormonbalance, men hvilke kosttilskud er gode at tage? Nu ved jeg jo ikke om du tager nogle tilskud specifikt målrettet PCOS, men hvis du gør, kunne det være spændende at høre om….

 21. trøje med palliet børn Gud, hvor er der allerede mange gode spørgsmål, hvis svar jeg gerne vil kende til! Jeg har dog lige ét mere…:
  Hvad er det bedste råd, du har fået, og hvilket råd er vigtigst for dig at give videre til andre?

 22. dorthe gerlach 2018 Hej Emily,

  lang etageklip pjusket dame Fedt med en spørgerunde :)

  skriftlig engelsk opsætning I takt med at din blog er blevet mere kommerciel*, synes du så det er blevet lettere eller sværere at lave indlæg (eller måske blot det samme)? Hvad er dine tanker omkring fremtiden for bloggen?

  robin på ballumhus *Jeg ved godt det nogle gange bliver set som værende negativt at have en kommerciel blog, det er dog ikke sådan det skal opfattes. Synes bestemt du er god til at balancere det, og gøre de sponserede indlæg interessante og relevante for dine læsere og bloggen.

  rucola pinjekerner opskrift VH Kristina

 23. hvinningdal skolen silkeborg Hvor er det hyggeligt med en spørgerunde.
  Jeg har også et par spørgsmål der er lidt i øst og vest:)
  – Hvilket/hvilke fag var i gymnasiet din største udfordringen?
  – Kunne I finde på at flytte helt væk fra Sjælland, nu I har tanker om landlivet?
  – Hvad gør du, hvis du skal forsøge at vende en morgen, hvor du er kommet lidt svært fra start?
  – Hvilken farve er din yndlingsfarve?

  dyrskue odense 2017 Jeg har fulgt dig i efterhånden ret mange år, og er så taknemmelig for at du vil lukke os lidt ind i din verden. Jeg synes simpelthen du er så sej, og jeg beundrer dig kun mere efter du har åbnet op for også mere svære perioder.
  Jeg følger dig så gerne en masse år endnu:)

 24. hoved hale fad stokke Det her er et meget personligt spørgsmål, som jeg godt forstår, hvis du ikke har lyst til at besvare, men nu så jeg lige at du har nævnt din far her på bloggen for nyligt. Hvad er historien med ham? Hvilket forhold havde I, og hvorfor er han ikke blandt os længere?

 25. grønkålssalat med mormordressing Hvad vil du savne ved at bo i byen, hvis I beslutter jer for at flytte ud? Og hvad vil du ikke savne? :-)

  nonnernes dal kvinder med fuldskæg Hvad er din guilty pleasure at se i tv? :D

  andrzej zawadzki varde hjertecenter Kunne du lide at studere? Og hvad gjorde du for at “komme igennem” studietiden? Jeg er fx ikke så social og rimelig dårlig til at strukturere min tid i dagligdagen til læsning osv. Hvordan var din studietid, og hvordan fik du alting til at gå op i en højere enhed? Og var du egentlig den sociale type, der var tutor og med til fredagsbarer osv? :-)

  kvinder og kunst PS du er min yndlingsblogger i hele blogland! :-)

 26. too faced peach setting spray Hvordan “behandler” du din pco? Jeg har lige fået konstateret pco i fredags. Udover, det skal synke ind, så er jeg lidt på herrens mark over, hvor jeg skal begynde min livsstilsændring og hvad der virker bedst.
  Min gynækolog har anbefalet inofolic. Jeg har ikke økonomien til, at bruge 600 kr om måneden på det præparat. Men jeg vil gerne høre, om du bruger det eller du bruger et andet kosttilskud?

 27. tasmanian devil cartoon sad Hyggeligt med en spørgerunde :-)

  det periodiske system perioder Jeg har selv PCOS og synes derfor, det kunne være interessant at høre lidt mere om, hvordan du lever med det i hverdagen. Hvordan påvirker det dig? Og hvad har du især oplevet har hjulpet?

  culture club koncert i danmark Din top 5 must read bøger?

  misligholdelse af købsaftale Det virker som om, at du har rigtig god til at finde tid til ro og fordybelse samtidig med, at du har mange bolde i luften. Hvad gør du for at finde en balance i hverdagen?

  boss talking to mirror Hvilke fremtidsdrømme fylder mest for tiden? Hvordan forestiller du dig, at dit liv ser ud om 5 år? Fx ift. familieliv, bopæl, karriere osv.

 28. lalandia rødby 2015 Jeg synes det kunne være spændende at høre lidt mere til, hvordan I passer på jeres parforhold.

  brian the carno Gerne om dine erfaringer og din udvikling fra tidligere forhold til, hvordan du varetager din ‘rolle’ som partner nu. Hvad gør I særligt meget ud af? Hvordan håndterer I konflikter osv.?

  jungle book imdb Altså jo bare, hvis det kan gøres på en måde, der ikke går over gærnsen for, hvor personlig du har lyst til at være på bloggen;-)

 29. cykelkurv til hunde Jeg beundrer meget dit positive væsen og ville derfor gerne vide, hvad du gør for at have et positivt sind , og om du har nogle tricks til, hvordan man forbliver positiv, når man har en periode, hvor tingene ikke lige går efter ens eget hoved?