Den bedst tænkelige morgen

brian mcfadden 2015

drink med vodka Jeg har en smule ambitioner i retning af Troels Kløvedal, der handler om at gøre alle mine morgener på denne jord poetiske og dejlige. Både fordi det er rart at starte dagen på en fin måde, men også for at minde mig selv om, at jeg altså selv bestemmer, hvordan min dag skal starte. I en eller anden udstrækning i alle tilfælde.

peter cramer billede hverdagsundervisning Og selvom det er noget, jeg for det meste formår at håndhæve og værne om, så var fredag morgen i sidste uge særligt dejlig. Jeg havde inviteret et par håndfulde af de damer, jeg holder allermest af i min branche i anledning af min skolancering og når man tilsætter yndlingsmorgenmad (inklusiv croissant selvfølgelig), blomster, god energi, latter og ja, selvfølgelig aberdeen washington map, så kunne det godt ligne opskriften på en drømmemorgen i min bog. Der manglede bare et par hundehvalpe og måske en lille yoga-session og så havde jeg været i himmelen ;)

flachauwinkl lisa alm Det går i øvrigt så strygende med prinsesserne fra blokken dr3, tusind tak til de af jer, der har købt dem, bliver så stolt over at I kan lide dem. Håber sådan at I bliver mindst lige så glade for dem, som jeg er og at de vil smykke jeres fødder og glæde jeres øjne hele sommeren ♥

king kong vs godzilla Skulle i være interesserede, så finder Ibedste micro biler og der er fri fragt og fri retur, så er man i tvivl om størrelse, så er man ikke fanget.

kylling kokos porre Jeg synes de er meget true to size. Eneste note er at de er til den normale/brede side, så har man en meget smal fod, kan man evt. overveje at gå en størrelse ned. Selv er jeg vild med det ‘loose’ snit (jeg har jo også valgt det) og synes de er som at have en behagelig (og flot!) træsko på ;)

chokolade og hund

wonder woman vs furies Foto: bjarne reuter livret

Skriv en kommentar

gode danske jokes

hjælpetræner esbjerg håndbold

film deres sensommer

fright night 3

annette danielsen kortærmet

6 Kommentarer