Små ting

focus hocus pocus

mania copenhagen kjoler quadrant 1 2 3 4 {Yndlingssted og yndlingsven}

vejledning til prøverne i faget dansk Kan I undgå at komme i feriestemning af det her vejr? Det er som om strand og lyse nætter trækker lige vel rigeligt synes jeg. I alle tilfælde når der er masser af opgaver og deadlines på arbejdsskemaet. Lige nu prøver jeg at få det bedste af begge verdener, hvilket i praksis betyder at jeg brænder mit lys lidt for meget i begge ender. Men det er altså svært ikke at blive fristet af strandliv, rosé-aftaler og filmaftener på altanen.

arne og carlos dukker Men, men, men kan også godt mærke, at jeg er lidt træt i dag. Så må nok hellere prioritere lidt solotid, meditation (var kommet ind i sådan en god vane, men har helt glemt det de sidste par uger) og godt med søvn den næste tid.

karen marie bille Den lille numse fisk i både hovede og hormoner er nemlig stadig en lidt skrøbelig størrelse synes jeg og jeg vil nødig sætte det hele over styr. Heller ikke selvom det rent faktisk ER sjovt, at der er tryk på alle kedler lige nu.

bradshaw michael kors Alt med måde og jeg ved godt, hvad jeg synes der er vigtigst. Trods alt ;)

miss sara sampson Denne uge har godt nok mange aftenaftaler, men de er i den meget hygsomme genre og ellers forbereder vi os herhjemme på at vi sælger ud af gemmerne på Gentofte Loppemarked på søndag og så håber jeg også at vi skal ud at prøve vores nye SUP. Nu siger jeg vores, men det er rent faktisk Nikolajs. Men altså vi er jo gift så…

niels jord eyeshadow 641 earth Jeg håber, at I også får en rolig og hygsom uge ♥

spiseske i ml

bispebjerg hospital webmail mistanke om indbrud {Altankontor er et kæmpe hit. Og abstrakt latte art bliver en ting. I så det her først ;)}

bisættelser i roskilde

ejection seat f5e luke cage trailer {Min yogatime onsdag morgen var aflyst, men så kan man jo altid prøve kræfter med det selv efter bedste evne}

tyv tror hver mand stjæler betydning

colour plus nykøbing f lejlighed costa del sol {Frokostsalat à la Emily. I var så mange, der spurgte om opskrift på Instagram, så satser på at få flikket den sammen her til bloggen denne uge}

cannondale scalpel 2015

det forkerte barn rådet for børns læring {Heartland var et kæmpe hit i min bog og en enkelt dag var slet ikke nok. Satser på at udvide bekendtskabet næste år}

mongolian barbecue horsens

pride rock lion king ejerlejligheder 2800 lyngby {H&M Conscious havde inviteret på den fineste frokost i skoven omkring Egeskov. Ren magi og sådan skulle mit bryllup være, hvis jeg skulle holde et til. Det skal jeg ikke ;)}

congress united states

mcarthur glen outlet uregelmæssige verber dansk {Varm hund og ok, kølige bukser. Jeg skal lige nå en sidste omgang laser på benene inden sommeren, så der er ingen sol til mine stænger før da. Jeg havde ikke lige kalkuleret med sommer i maj, da jeg lagde den plan…}

hovedet fyldt med hjerter

hay plaid plus grey bauhaus grill tilbehør {Fra mit skoevent i fredags. Hyggeligste feriestemning i en københavnsk baggård}

oldegyptisk himmelgud falk

nordiske mad fårehoved et kniv sefte der 50 cm langt {Og med croissanter og fine fusser selvfølgelig}

david gilmour overraskes af roger waters

toptrimmet på 12 uger kvinder regionale nyheder tv syd {Weekenden brugte vi i kælderen på at rydde op (hvordan kan man samle så mange ting sammen, gisp!) og så ellers hos søde venner og vi nåede tilmed et smut i sommerhus}

Skriv en kommentar

cool asian actress

hvid chokolademousse opskrifter

sorte selebukser gravid

www doktor geldi

billeder jeg overgiver mig

13 Kommentarer

 1. team lorde lyrics Så flittig du er og så skønne billeder:-)
  Og jo det er meget sommer og meget til dase og holde fri, om muligt:-)
  Rigtig god aften til du og gemalen og nyd vejret.

  1. adidas sneakers til damer gazelle Tusind tak Tina, håber også du havde den dejlig aften <3 Stort knus Emily

 2. erling jepsen gramhavet Så fine billeder! Glasset på billede 2 vækker dejlige barndomsminder fra bedsteforældrenes have, da vi altid fik serveret saft i dem :-)
  Hvem er det nu, der står bag de fine glas?

  1. moet chandon rose Det er Iittala. Min farmor havde dem også, så blev helt varm om hjertet, da jeg genopdagede dem for nyligt. Mine er købt fra nye i Illums Bolighus, men man kan måske også være heldig at finde dem på loppemarked. Kram E

 3. midt om naten Ej hvor sjovt, har lige læst en post om loppemarkeder over hos Christina Dueholm og tænkt, at jeg måtte afsted på søndag – og så er det næste jeg læser, at du (min yndlingsblogger;-)) kommer med en bod på Gentofte på søndag – det er da bare dér jeg skal hen!👏☀️ God dag søde Emily – jeg håber vi ses på søndag!

 4. karburator 911 1972 Jeg elsker de her indlæg og ser altid frem til at læse med. Altid så fine og stemningsfyldte billeder – de emmer af sommer og glade øjeblikke. Jeg kender ALT for godt følelsen af, at man vil så meget i det her vejr. Aperol og gode veninder til langt ud på den lyse sommernat er jo altså fristende – og vinder tit over søvn ;)