Mine sko

prinsesse tallerkner royal copenhagen

carlos bakery new york Flattered x Emily Salomon

chair in a pocket At få lov at designe sin helt egen sko. Det var både en drøm, der gik i opfyldelse, men, viste det sig, også lidt af en udfordring. For når man har helt frie rammer, hvad vælger man så? Sandal, støvle, stilet? Ruskind, stof eller glat læder? Spids eller rund snude. Og hvad med farver?

hvor kan jeg bruge city vejle gavekort Det er en spændende, men også vanskelig øvelse at holde sig for øje, både hvad man selv godt kan lide, så man er tro overfor sig selv og sin egen stil, men også har in mente, hvad man tror andre vil synes om.

porrer i fad med bacon Men da jeg mærkede efter i maven, var jeg ikke i tvivl. Det skulle være en slip-in med en lav hæl. I brændte farver – karrygul og bordeaux, en i klassisk sort og så en ‘joker’ som I for nogle måneder siden, fik lov at vælge ‘farven’ på. Valget stod mellem leopard og zebra og det endte med at sidste fik flest stemmer. Synes den er blevet så flot.

tjek imei nummer navne der starter med k cyber monday 2016

doug og melissa Skoene er – for mig – den perfekte sommersko, sådan en jeg altid selv pakker i kufferten og til sommerferien. Og som også fungerer langt ind i sensommeren og det tidlige efterår.

hurtig vejrtrækning feber Tilpas afslappet og alligevel så pæn at den går til alting. Den er god til lige at dresse denim-shorts’ne lidt op og den lange kjole lidt ned. Præcis som jeg kan lide det ♥

fladeste helte par i panekagernes historie Min slip-in er inspireret af utallige rejser. Særligt sommerens ture til diverse stranddestinationer. Skoen passer perfekt både til en afslappet surftur ned langs kysten i Californien (eller ved Vesterhavet) eller til en chic og hyggelig tur til Sydfrankrig.

king kong drawing Det er også den perfekte overgangssko til sensommeren og tidligt efterår, fordi den er afslappet og cool men samtidig tilføjer den en særlig detalje til enhvert outfit. Brug skoene med dine yndlings cut-off’s og en t-shirt med print eller med en flowy, feminim kjole for et mere edgy look.

rocky mountains usa Jeg håber, at I også synes om mine sko ♥

nike airforce one

Skriv en kommentar

bestil pladsbillet dsb

vejle caravan center

mary og frederiks børn

skolen ved skoven

bedste burger aalborg

22 Kommentarer