Vind: Min yndlingshalskæde

julia margaret cameron

tand vokser ud mellem 2 andre tænder Jeg kan nok ikke løbe fra det, for jeg har den stort set altid på og den er således foreviget på næsten alle billeder af mig. Halskæden med den store ‘mønt’ i guld, som guldsmeden stand bye me har lavet. Den, samt den lidt mindre ‘mønt’ med vores bryllupsdato indgraveret, tager jeg nærmest aldrig af. Kan godt lide smykker, der bare lever med og på mig.

rejser uge 41 Men nok om mig og min dovenskab, når det kommer til at tage smykker af ;)

picasso guernica dansk Den søde guldsmed Sofie har nemlig lavet en Flake Round-halskæde magen til min i massivt guld til en heldig én af jer. Bare for at fejre at det er lækkert vejr, at I altid er så optur og ikke mindst for at hylde små guldsmede, der sidder og laver alting i hånden selv.

arbejdsbænk i træ til børn Vedhænget er i 18kt guld og hænger i en ankerkæde i 14kt guld og den samlede værdi for halskæden er 6.000 kr.

apollo rejser til grækenland For at deltage er det blot at lægge en kommentar til indlægget her, hvor I linker til jeres favoritsmykke fra maria og elin.

chikane på nettet Konkurrencen slutter på onsdag d. 6. juni kl. 12.00. Vinderen findes ved lodtrækning og får direkte besked via mail.

dermatude eller dermaruller Held og lykke ♥

just junkies jeans tilbud

Skriv en kommentar

someone to love

julia hillyard budolfsen

søger stone island cap

betrayed lil xan

vesterbro ungdomsgård cd

603 Kommentarer

 1. deadly shadows guide Wow, en flot konkurrence. Jeg vil gerne være mor til din halskædes tvilling! Den ville være perfekt til den kommende barnedåb, de runde fødselsdage og bryllupper – der sker altså meget i ens venneflok, når man rammer de 30 ;)
  Faldt over Fan Sphere øreringene på Sofies hjemmeside (trash can with paper), som også vil gøre sig godt til diverse festlige lejligheder.

 2. hvad betyder diskurs edison park 1

  benjamin burnley wife rhiannon Jeg er fuldstændig forelsket i disse. Og også i din halskæde. Desværre er smykker i den prisklasse slet ikke noget jeg kommer i nærheden af – så det ville være skønt at vinde.
  Efter en laaaang periode med stress og en søn der lige nu kæmper med angst – ville det være en god forkælelse til mor.

 3. rubi platinium spa Ja det er jo for godt til at være sandt. De her har længe stået på min ønskeseddel så det var ikke svært at vælge noget ud på hjemmesiden. Og den halskæde su du flasher hele tiden har jeg også haft et chrus på længe uden og vide det var samme guldsmed som havde lavet den

 4. fender joining panels porsche 1969 Sofie Lunøes Flake Ear Studs i 18 karat guld er en klar favorit hos mig – dem drømmer jeg om at tilføje til min minimalistiske og kvalitetsbevidste smykkesamling – subtile i deres udtryk og på én gang enkle, elegante og med en fantastisk struktur, men samtidig også geometriske på en måde, hvor øjet ‘snydes’, og oplevelsen varierer afhængig af vinkel og lys. <3

  koalabjørnen hvor mange unge får den cuphead carney carnation

 5. disaster will strike2 Sikke en flot halsskæde !! 😍🤞🏻

  hvor lever kaskelothval Kunne helt sikkert godt finde på at klikke denne armbånd hjem 🤩https://sofielunoe.com/shop/bracelets/fold-bracelet-oxidized-silver/

 6. rikke hørlykke børn Sikke en fantastisk give away. Og hvor har jeg bare misundt dig den halskæde flere gange. Jeg vinder aldrig noget (på trods af jeg deltager i meget), men kan hånden på hjertet sig at denne er den jeg allerhelst vil vinde.
  Jeg synes disse øreringe er meget smukke:
  hvad er en merkantil uddannelse

  friend quotes boys – og passer også lidt til halskæden :-)

 7. rcr cristalleria køb Hvor er det bare et godt intiativ! Jeg synes også det er så vigtigt at støtte op om de små foretagner, som tit ligger så meget sjæl (og ikke mindst kvalitet) i deres arbejde. Jeg er generelt pjattet med din blog, du gør det rigtig godt Emily <3 Jeg er forresten også nysgerrig på hvordan det står til med jeres planer om at flytte sammen med jeres vennepar?
  Så er jeg iøvrigt svært begejstrede for denne halskæde – ja, også øreringene fra samme FAN SPHERE, men nu måtte man jo kun sige én ;-)

  camcam pusletaske tilbud alta cienega motel

 8. spørg om alt Hvor er det en fin konkurrence Emily. Det er så vigtigt, at vi støtter op omkring de små guldsmede. :-) Mit favoritsmykke er uden tvivl Flake Round-halskæden. Jeg har en forkærlighed for smykker med et cirkulært formsprog og halskæden passer derfor perfekt ind i min lille smykkesamling. De her øreringe fra Sofie Lunøes Webshop er også rigtig smukke: terkel i knibe full movie

 9. gascogne ekstra bladet Ih SMUK halskæde!! Hun har jo skabt SÅ mange smukke og unikke smykker, men er især vild med flake-serien..det der grafiske udtryk, som kaster lyset tilbage pga alle facetterne er for mig perfektion: enkelt, men stadig interessant! Er helt tabt i øreringene her: smarties kage med kitkat

  millie the whale tag Tror de skal på ønskelisten til min fødselsdag d. 13. juni :)

 10. picture editor free Meget smuk halskæde Sofie Lunøe har skabt:-)
  Hun kan vist godt lide at lege med vinkler og lysets indfald på smykkerne, meget flot udvalg.
  Hun er dygtig:-)
  Min mor var guldsmed i sine unge dage, men døde i 2013 af alvorlig kræft.
  Jeg vil være meget beæret over at bære smykket, så krydser alt jeg kan:-)
  Rigtig god aften til du og gemalen, vi skal ikke klage over det smukke vejr:-)

 11. velbekomme sange til konfirmation Wow en præmie, den er da helt vild. Har i mon fået solstik? :-D

  perserkat til salg Jeg har normalt ikke heldet med mig i konkurrencer som denne, men håber inderligt, at jeg vinder den er så fin den halskæde.

  harrows maureen flowers darts En af mine favoritter fra hjemmesiden er denne:

  london snow globe opskrift på bearnaise sovs

  linie tre show Jeg er vild med hvor stilrent og enkelt hendes smykker er. Lige min stil.

 12. efterårsferie for børn 2016 Jeg håber SÅ meget det bliver mig, særligt fordi jeg har fået en datter der nu er 5 mdr, og selvom jeg hjalp min kæreste med morsdagsgave til min svigermor, så glemte han alt om, at jeg var blevet en mor, og at det kunne være dejligt med en lille morsdagsgave midt i manglende nattesøvn og bleskift… (*snøft*) – så kæden kunne være et smukt minde om den lidt komiske første morsdag, og “stå i stedet for” 🙏🏻

  alle elsker kærlighed Jeg kan godt lide denne smukke ring: hytter og lejrpladser i danmark

 13. hvad koster dagpleje Umuligt at vælge, der er så mange fine ting – men nu faldt valget på denne fine halskæde :
  frisør afrodite ringe

  pløje en mark Jeg har et lidt ømt punkt med halskæder, jeg tabte sidste år min elskede 24 kt guld halskæde, som jeg fik i dåbsgave af mine spanske bedsteforældre. Jeg havde gået med den uafbrudt i mange år (tog den aldrig af), men den var faldet af et par gange, hvor den ene del af låsen havde åbnet sig. Begge gange hang den dog fast i mit tøj, og jeg tænkte begge gange, at nu måtte jeg se at få fikset den lås. Men da der så gik en lang periode, hvor den ikke faldt af, kom jeg fra det, og sidste sommer blev den så væk, da jeg en aften opdagede, at jeg ikke havde den på mere. Den var simpelthen gledet af mig uden, at jeg havde opdaget det :-(
  Jeg føler mig stadig lidt nøgen uden den, og har forgæves forsøgt at finde en nogenlunde erstatning for den, selvom det aldrig vil være det samme. Men dels forhandles 24 kt sjældent i Dk og så er det selvfølgelig også ret dyrt.

 14. pocket watch tattoo Jeg er ret vild med denne afmelding af dr licens. Når det så er sagt, er det smykke jeg mangler allermest nu en guldhalskæde. For ret præcis to år siden fik jeg en guldhalskæde med en lille “mønt” af min kæreste. Det var på et tidspunkt, hvor jeg ikke passede godt på mig selv og derfor var besvimet flere gange og slog mig meget…. den halskæde har jeg tabt for en måned siden- og jeg er SÅ ked af det.

 15. russian kilo class submarine Fold bracelet i guld dialog mod vold
  får mit hjerte til at banke hurtigere, og det plejer at være tegn på, at det er det helt rigtige!
  Tak for at gøre opmærksom på Sofie Lunøes smukke univers, det kendte jeg ikke, men her er masser at forelske sig i.

 16. neo noir tumen dress Jeg ville elske at bære den udloddede halskæde til mit bryllup i August 😍

  test vw passat Men denne ville nu også være smuk til kjolen, som endnu ikke er fundet: 😂https://sofielunoe.com/shop/necklaces/fan-sphere-necklace-small-gold/

 17. ranked lol champs Hold op, en fin halskæde! Og skøn konkurrence 😊

  granskoven 171 glostrup Jeg har også lidt forelsket mig i den lille version af den her halskæde også, som er mere rå og anderledes, end hvad man normalt ser: spongebob squarepants episodes

  lægernes laboratorium amsterdamvej Krydser det hele!

 18. callaway big bertha fusion fairway Så lækker præmie! Den gad jeg virkelig godt at vinde. Jeg mangler sådan en klassisk feminin guldhalskæde, som alligevel har både lidt kant og detajler, og som går til alt 🤞🏼😍

  danmark det mest veldrevne land Mit yndlingssmykke hos Sofie Lunøe er faktisk et sæt – nemlig vielsesringene Wedding Ring 02 – Ellipse Ring. De vil være helt perfekte til min kæreste og jeg, når vi skal giftes næste år 💍💍🎊❤️

 19. hvor afholdes bagedysten Så lækker præmie! Den gad jeg virkelig godt at vinde. Jeg mangler sådan en klassisk feminin guldhalskæde, som alligevel har både lidt kant og detajler, og som går til alt 🤞🏼😍

  jord og betonarbejdere Mit yndlingssmykke hos Sofie Lunøe er faktisk et sæt – nemlig vielsesringene Wedding Ring 02 – Ellipse Ring. De vil være helt perfekte til min kæreste og jeg, når vi skal giftes næste år 💍💍🎊❤️

  stare decisis på dansk kvium maleri 40 x 40

 20. ralph fiennes voldemort Sikke en fantastisk konkurrence!
  Jeg har det på præcis samme måde med smykker der bare aldrig kommer af, fordi de nærmest er blevet en del af en. Jeg havde engang en smuk halskæde, jeg havde arvet fra min farmor, men som desværre gik i stykker. Jeg ville elske at vinde denne smukke smukke halskæde! Krydser alt hvad jeg har 🤞🏻

  scott eastwood the longest ride Denne er altså også så fin: the voice blind audition

 21. klarborg nisser konkurs Hej Emily.

  verdens kendte hackegruppe Sikke en skøn konkurrence – den halskæde er simpelthen så fin! Så den ville jeg elske at vinde!

  langt tylskørt til voksne Et af de smykker jeg, udover halskæden, er ret vild med, er disse vildt fine øreringe: nadeem janjua hudlæge

 22. landbrug til salg tinglev Ah men altså!😍

  jehovas vidners stævneplads Jeg har gået såååå længe og drømt om “din” halskæde. Jeg, ligesom dig, elsker smykker man kan leve i (kalde os dovne eller minimalister 😜).

  atlas bio i roedovre centrum Da jeg er sygemeldt så har det kun været en drøm med den kæde, men måske drømme kan blive virkelighed… 🍀😊

  borgmester christiansens gade 50 Har siddet og kigget på sofies webshop så mange gange og det er svært at vælge en favorit. Men lige nu er det de er smukke earstuds.
  valpolicella ripasso superiore antiche terre

  rhode island flag Hav en dejlig dag Emily! ❤️

 23. chokolade ganache opskrift Øjjjj jeg elsker den halskæde! Den er bare så simpel og stadig med fine detaljer og utrolig smuk:-))
  Det er svært at vælge en yndlingsting fra hendes webshop, da din halskæde er min all time favourite, men de her øreringe er virkelig også flotte;
  billeder på nettet
  Krydser alt hvad krydses kan for, at jeg er den heldige vinder af halskæden!
  Må du have en skøn dag Emily
  Kh Freja

 24. et billede der skifter farve Jeg går aldrig med andre smykker end mit ur, men den halskæde der. Den sukker jeg over, hver gang jeg får øje på den på dig. Det er så cool, at den er rund, men også kantet, så den ikke bliver helt blød og kedelig. Og så vil jeg vove at påstå, at den ville køre glimrende parløb med de her:
  De her tur til vulkan island :)

 25. serrano skinke på pizza WOW! så fine! nu skal jeg ALSÅ have hul i mine øre. Det må blive mit sommerferie ønske nr.1

  hertz delebil login Tak for en hyggelig blog, nyder at læse med, men finder desværre, (hø, hø!) for mange ønsker jeg næste ikke kan leve foruden!

  det nytter noget POMPON EARRINGS
  2.975 DKK
  Material / oxidized silver

 26. cipd international alan ovens Jeg har aldrig, som i aldrig, aldrig, aldrig gået med halskæde, og fordi du bærer det så fint, kunne jeg godt tænke mig at inkludere det lidt i min hverdagssmykkevalg. Denne ville være et godt bud på en enkel men yderst fin halskæde til hverdagsbrug: scissor sisters 2016 <3

 27. mænd med anden etnisk hærkomst end dansk Så enig- De bedste smykker er klart dem man aldrig tager af 😁
  Jeg har også en Sofie-kæde som jeg næsten altid har på, men den er ikke i webshoppen. Så mit ynglings fra shoppen er 3DNA ørehængerne, selvom her er mit par også lidt anderledes, sat på pind med brilliant.

  time of nepal salem plejehjem gentofte

  bahia feliz accuweather Det er det bedste ved Sofies smykker, hun kan tilpasse dem, så de passer lige til det man drømmer om og ens ansigtsform 😁

 28. coop medlem og betalingskort Efter at have set flake round-halskæden her på bloggen, har jeg længe ønsket mig den. Den er ret dyr jo, så krydser fingre for at være så heldig at vinde den :)

  kristi himmelfartsdag 2016 Det må helt klart være mit yndlingssmykke ud af dem, hun har lavet, men jeg kan desværre ikke finde den på hendes hjemmeside. Jeg linker derfor i stedet bare til selve hjemmesiden.

  hiv mouth ulcers arsene wenger wiki

 29. diy papier slojfe Jeg har lige læst Olga Ravns nye bog “De ansatte” færdig og jeg får sådan en 60’er futurisme-vibe af forsiden og af de her sfæriske smykker, som bare er så sindssygt flotte! Øreringene måtte altså godt bo i mine øreflipper.
  gravid til bryllup

  hvem spiller rapunzel Jeg er dog også vild med den mere statement-agtige pompon-kollektion.

 30. historier med momio Av av av!!! Sikke en vild konkurrence!!! :-D Mit yndlingssmykke, udover din halskæde forstås, er disse helt sindssygt vilde, over the top og alt for smukke øreringe

  lave et spil steen stig lommer

  hvor spillet kane i 2016 WAUW!!! :)

  sand jensen silkeborg Ha’ en skøn weekend, Emily.

 31. plus butik naestved kommune Åhhh! Den er så utrolig fin, din halskæde – hvor ville jeg være en lykkelig ejer af sådan en :) Så er det jo nærmest ligemeget om man har en krøllet Tshirt på, eller at man ikke liiiiige kan passe nogen af favoritkjolerne denne sommer ;)
  Der er så mange fine smykker i den shop….men intet så fint og “lige mig” som den halskæde. De herøreringe er dog også pænt cool! ditte fischer smykker
  Tør næsten ikke tro på at jeg kan være så heldig, men krydser altså fingre alligevel ;)

 32. hånden på hjertet ernæring Flot konkurrence! :) Jeg mangler sådan en halskæde, man bare altid har på – har mine sædvanelige øreringe, ur og et armbånd. Mangler bare lige prikken over i’et ;) Jeg har først opdaget Sofie Lunøe efter du har skrevet om hende, og der er virkeligt mange flotte ting! Særligt halskæden Fan Sphere Necklace er da bare noget så fin (vandbeholder med hane) og ellers er hendes Fold Earrings da også så fede, virkelig grafiske og anderledes (hårbånd med knude) <3

 33. appelsin chokolade pradepandekage Egentlig ikke noget jeg selv som sådan kan gå med, men må indrømme at manchetknapperne ramte plet hos mig! SÅ flotte og klassiske men stadig med et twist. Åh, hvem der gik med skjorte hver dag og der kunne have sig et “ekstra sted” at have smykker!
  cool kids legetøj

 34. no matter what i will love my girlfriend Så flot en halskæde. Den ville jeg bestemt elske at kunne kalde min <3

  best coffeeshop 2015 Jeg synes hendes flake earrings i guld er så flotte også. Kan dog ikke finde ud af at linke her fra mobilen. Håber man kan deltage alligevel 🤞🏼🙈❤️

 35. bypige søger bonderøv Jeg er helt vild med blandt andet 3DNA-necklace – gold – small😍 Foruden din fine halskæde med mønten srlvfølgelig!😍 Jeg ville virkelig blive glad for så fin en fødselsdagsgave til på torsdag🇩🇰☀️🤞🏻