Bloggen før og nu

elizabeth the second

kom videre mand mads schwere entscheidung grossstadtrevier vs. lange naturlige æjenvipper

leni riefenstahl nubier Jeg har snart blogget i 9 år. Og det endda mere eller mindre dagligt og ofte flere gange om dagen. Derfor har jeg et ret utroligt arkiv efterhånden og det lige at kigge lidt tilbage eller finde ud af, hvad jeg lavede dén og dén dag, er således både virkeligt skægt, men også en smal sag. Som regel skal jeg bare kigge på det givne billede eller indlæg, for at kunne huske næsten præcis, hvad jeg lavede den pågældende dag. Det er altså lidt af en gave.

boutique lize vesterbro For nogen tid siden foreslog en af jer, at jeg lavede et ‘bloggen dengang og nu’-indlæg og den idé kunne jeg godt lide. Og jeg gik i gang og det blev pludselig et værre projekt og alt for langt. Indtil jeg kom på, at jeg jo godt kunne gøre det over et par gange eller flere.

de 13 forbudte hunderacer Så her kommer første omgang. Jeg håber, I også synes det er morsomt :)

gasland full movie I øvrigt bliver jeg glad over at se, at det er samme emner og præmisser dengang som nu. Jo, jo der er sket lidt på fotosiden og stil ændrer og udvikler sig, ligesom der også er emner, der er kommet og gået. Men alt i alt så er kernen den samme og det synes jeg er fint.

bristol airport taxi Rigtig god weekend søde mennesker ♥

dagens tv programmer danmark 6 hundrede dele Opskrift

overbelastet håndled forbinding

smerter efter udskrabning Dengang – Persillesmoothie fotograferet med godt med blitz og serveret i glas (på mintgrønt bord selvfølgelig, var helt syg med mintgrønt). Den er i øvrigt stadig et hit, opskriften altså og jeg vil lave den snart igen.

brug giv ni

samson og sally bog små sammen klappelige møbler – Acai-bowl med toppings ordnet i snorlige rækker. Smoothie-glæden har holdt ved omend jeg nu foretrækker dem i en skål.

sten og krystaller kaution ved boligkøb Souvenirs

farum midtpunkt læge

læge kirkegade randers emma gad bryllup – Souvenirs fra Stockholm arrangeret efter bedste evne ;) Solbrillerne fra Whyred har jeg stadig og bruger dem af og til. Bilerne er for længst spist…

love and basketball

håndbagage i fly batteri til olympus kamera – Souvenirs fra Paris vist med lidt større sans for detaljen.

transportstyrelsen fråga fordon vikke shecer majlund Penny

julie kjærulff beck

skat ved udlejning af bolig Dengang – Langbenet og radmager teenager. Hun groede sine utroligt lange ben på meget kort tid og var samtidig mere optaget af at løbe rundt på dem end af at spise. Hun var så tynd i den periode at folk stoppede mig på gaden og spurgte mig, om ikke jeg skulle tage at give min hund noget mad. Det med at spise er hun heldigvis kommet efter siden :)

åben brandstation 2017 østerbro brandstation Billederne her er i øvrigt taget hjemme hos gammelt hotel med hattehylder paris, dengang hun stadig bloggede på ‘Fierce & Fattig på SU’, til de af jer der læste blogs dengang.

der var engang udklædning

heinesen w forfatter tage til squishy – Benene synes en anelse kortere efterhånden som kroppen er vokset til ;)

kvalme stillende medicin how to watch the seven deadly sins Indretning – Kontor

film pilou asbæk

gary running man vandpibe cafe århus – Orange skrivebord og smæk på gule detaljer i min studielejlighed. Husker I den hvide MacBook? Og iPod’en ej at forglemme ;) At Wolfgang Tillmans-billedet har fulgt mig siden da, synes jeg er ret hyggeligt. Tror dog at min daværende kæreste af og til kan ærgre sig over, at han ikke fik det med i bodelingen.

ægteskab og særeje

svigt i barndommen gaming logo design – Gråt skrivebord og lidt mere afdæmpet stil. Og min ‘Bedste’ kigger med fra hylden. Kan I kende hende fra illustrationen i headeren?

sting koncert 2016 kong aietes datter Outfit

seneskedebetændelse i tommelfinger

godkendelse af ferie Dengang – I en af mange pandehårdsfaser. Lider af ulykkelig kærlighed til pandehår, men dengang havde jeg stadig ikke accepteret, at det ikke skulle være os. Jeg var meget nysgerrig og eksperimenterende i den periode og havde ikke heeelt fundet ud af hvad der klædte min krop og hvad der ikke gjorde. Men A for effort. Kan dog tippe om at man ikke skal ‘dele’ sine ben op så mange steder, hvis man ikke har så lange ben ;)

havens sygdomme og skade dyr Kan I huske moden med at have shorts udenpå strømpebukser? Shorts’ne har jeg i øvrigt stadig og bruger flittigt. Og Alexa-tasken fra Mulberry, så fin. Den var mit kæreste eje.

grace kelly bag hvad betyder jesper

spyro character dragon æbletærte med mandellågDet er ikke bare tøjstilen, men også fotostilen, der har udviklet sig. Mens garderoben er blevet mere enkel og langt mindre trendbaseret er fotodelen blevet mere raffineret. Kan dog af og til godt savne de ‘gamle dage’ af og til. Billeder taget ind i et spejl, det var altså lidt nemmere ;)

lav selv tyroler kostume Lidt senere henne i min blogkarriere var alle billeder med mig på ret stylede og nærmest i udklædningstøj, med nøje udvalgte locations og med min daværende kæreste som ihærdig fotograf. Det var virkelig et stort projekt hver gang og afspejlede nok egentlig ikke min dagligdags stil særligt godt, men det var sjovt at eksperimentere med. I dag er jeg tilbage til noget mere naturligt og tøj jeg rent faktisk også går med. Det kan være det skal være temaet for næste ‘dengang og nu’.

Skriv en kommentar

david cassidy partridge family

mogens daarbak silkeborg

lande du skal besøge

taniger at dyr

kloster gydens fisk

21 Kommentarer

 1. fobisk postural vertigo Virkelig skægt indlæg! Kan godt huske Paris 2010. Jeg syntes, du var så flot og cool med det krøllede hår og nederdelen.

 2. efter brylluppet børnekor Hvor gammel er Penny? 😊

  hvornår skal man skifte til sommerdæk Hun er så fin. Bruger du meget tid på aktivering? Valgte bc fra da vi valgte hund af frygt for, at vi ikke kunne aktivere den nok.

 3. offensive memes to girls Åh gud husker tydeligt shorts uden på strømpebukser (for mit vedkommende leggings).. Det var mit favorit outfit i gymnasiet.. forfærdeligt haha.. Håber ikke det kommer på mode igen – men man skal jo aldrig sige aldrig når det kommer til moden ;)

 4. lego kasser til opbevaring grå Jeg husker ALLE ovenstående billeder! Fulgte din blog og stil fuldstændig slavisk i årene 2010-2013; du var min aller-aller største stilguru og forbillede :)
  Jeg har fulgt med siden bloggens spæde start og kigger jævnligt tilbage i arkiverne efter mine favorit-outfits og opskrifter af dine. Tak for en fantastisk blog, og hvor er det bare en god idé med de her tilbageblik feat. dine kommentarer og overvejelser omkring perioden!

 5. kilroy was here Virkelig hyggeligt indlæg ;-) Jeg husker rigtig godt shorts udenpå strømpebukser-tendensen. Den behøver vi ikke at vende tilbage til… :-P

 6. joey badass københavn Er pandehårsbillede virkelig fra 2010?
  Synes faktisk det er pænt til dig, selvom du selvfølgelig ser lidt yngre ud .
  Kan huske alle billederne, det her er faktisk virkelig sjovt , tak for alle gode indlæg og rigtig god tur til Esbjerg

 7. bindernæs efterskole intra Nåe Penny! Godt hun er blevet glad for mad og har fået lidt mere sul på kroppen, sikke en langlemmet teenager ! Morsomt indlæg!

 8. snurren i benet Rigtig god idé med dette ‘tema’. Synes nu også du har været god til at lave tilbageblik med “for et år siden”. Men især kommentarerne til billeder og indlæg fra dengang er super sjovt nu, hvor du også ser nogle ting i retroperspektiv! Var også stor fan af at følge din indretning og stil tilbage i 2011-2012, da jeg flyttede hjemmefra. Så lidt down memory lane for en trofast læser også

 9. texas tattoo randers Hvor er det sjovt at se forskellen, kan virkelig genkende mange af de “trends” (strømpebukser, shorts og tykke strømper var et hit her!). Jeg synes også at jeg kan se stor forskel på de vinkler du fotograferer fra – er det noget du måske kunne tænke dig at lave et indlæg omkring? Jeg synes især det er spændende hvordan man kan se længere/kortere ud alt efter hvorfra et billede er taget, men jeg kan ikke lige lure fidusen :)

 10. baby ildelugtende afføring Jeg er simpelthen nødt til at spørge om hvor din kontorstol er fra / hvad den hedder? Den ligner lige præcis sådan en min kæreste og jeg har ledt efter i umindelige tider til vores kontor. 😱😄

  1. hakket kylling opskrift Åh det ved jeg desværre ikke. Det er en jeg har fra mine bedste forældre. Håber I finder den rigtige :) Kram E

 11. sengehest til barn Ihh hvor er det skægt!! Hsr fulgt med i mange år efterhånden, men ikke SÅ længe, så det er simpelthen sjovt at se!!! Glæder mig allerede til næste ‘afsnit’ :D

 12. south park season 20 Åh hvor er det altså hyggeligt, at I også syntes det var skægt ♡

  return of reckoning Så bliver det bestemt ikke sidste gang. Kæmpe krammer fra mig