Læseklub top 5

glaremester i brørup hugo boss foline

smirnoff green apple twist I spørger ofte om hvilke bøger, jeg kan anbefale eller hvilke der har været favoritter i bloggens læseklub gennem tiden og det vil jeg bestemt ikke sidder overhørig :)

store bryster uden bh Således er her de fem bøger, der ikke bare har rørt eller fascineret mig, men som I også har kunnet lide og hvor der var flittigt gang i diskussionen efterfølgende. En slags crowd faves man vil.

tiøren amager kort Jeg kan ikke komme på en årstid, der ikke er læsetid, men om ikke andet må der nu engang bøger til, når det er sommer. Bedste underholdning i solstolen, haven eller på altanen.

bts blood sweat and tears lyrics De fem bøger finder I nedenfor i ikke prioriteret rækkefølge. God læselyst :)

alfred hitchcock hus ex machina dvd lizzie borden movie
af Delphine de Vigan

nick interior london Jeg var både bjergtaget og bestyrtet af Alt må vige for natten, hvor Delphine de Vigan lader os møde en både herlig og forfærdelig familie helt uden (næsten i alle tilfælde) at gøre sig til dommer. Romanen kom helt ind under huden på mig og jeg var på samme tid meget berørt og fuld af beundring, hvilket også afspejlede sig i jeres oplevelse, som I delte i kommentarerne. Jeg synes den var meget rå og ærlig. Til tider meget barsk. Og fin, nuanceret og meget velreflekteret.

goddag sang med navne sorte desig trøjer

bolig til 2 familier på fyn tilføj printer iphone hvidt og frit nakskov
af Maria Gerhardt

ak 74 spetsnaz Der bor Hollywoodstjerner på vejen er den bog, I har kommenteret allermest på i bogklubbens historie. Jeg var vild med hvordan sproglige finurligheder og litterære finesser for alvor kommer til udtryk og I var også begejstrede. Maria Gerhardts skønlitterære/selvbiografiske debut gjorde mig meget betaget og jeg blev bevæget af den dygtigt fortalte, selvbiografiske roman.

tattoo alene sted

ninja fortnite logo europamester 2012 fodbold julesok med dyr
af Jane Austen

guild wars 2 free Jeg var vild med bogens feministiske projekt og knuselsker helt generelt historien om Elizabeth Bennet og Mr. Darcy – og det gjorde I også. Det var svært for mig at finde noget, der generede eller irriterede mig ved den fine kærlighedsroman. Og nogle af jer var vakse og havde genneskuet hvad Mr. Darcy hedder til fornavn, selvom det kun var nævnt én gang i bogen ;)

den store stykke ulv liv tyler movies

venus williams børn strikketrøje med rundt bærestykke brystvorte efter amning
af Sissel-Jo Gazan

gratis app til fartkontrol Vi har læst Blækhat ganske nylig og den var jeg så glad for, at jeg begyndte at spare på den da jeg var tæt på slutningen. Og alligevel kunne jeg ikke vente med at læse den færdig, så jeg kunne få opklaret mysteriet. Jeg synes den havde det hele og det var en af de bedste bøger, jeg længe har læst. Den var lærerig, finurlig, velskrevet og helt utroligt spændende.

hotel ms maestranza verdens flag billeder

vivian hede kollund privathospital sims 4 skater skirt cc grundstoffer i danmark
af Jojo Moyes

wearedevs infinite jump Mig før dig formåede at overraske mig på den gode måde. Jeg havde ikke forventet det helt store af kærlighedsromanen, men min skepsis blev til skamme og den viste sig både at være velskrevet og nuanceret og fik mig til at græde (og grine) så tårerne trillede hen mod slutningen. I var også flittige til at komme med jeres besyv om bogen i kommentarerne og de fleste af os var vist enige om, at det ikke var den sidste Jojo Moyes bog vi har læst.

Skriv en kommentar

dame letvægts arbejdssko

atmosfære på mars

puritaner i billedkunsten

hvornår kan man lægge kartofler

tandpasta bedst i test

14 Kommentarer

 1. står og kigger ned Fine anbefalinger:) noget andet:) hvornår kan dine sko købes og hvor? Mangler et par fine sommer sko og venter spændt på dine:) er også spændt på farverne … hvornår hører vi lidt mere😉det er jo spændende. Kh. Tanja

 2. hjørring dyrskue 2015 Mig før dig var jeg også vild med! Måske jeg skal kaste et blik eller to mod de andre fire, dem har jeg ikke læst :)

 3. kan ikke hente post Har også været max skeptisk ift. Jojo, men giver det nu en chance. Jeg har læseregler. Hver anden bog er altid en historisk klassiker, Steinbeck, Kafka eller andet. Alle engelske forfattere læser jeg på originalsprog, og så læser jeg ikke krimier, med mindre der er “andet” i dem. En ren krimi gør ikke mit sind sundere. To af mine allerstørste læseoplevelser på klassikerfronten, lidt a la Stolthed og fordom, er Store forventninger (giver den vilde følelse af længsel) og Little Women. Tak for inspirerende indlæg. Husker i øvrigt dit indlæg om forbrug med max et tøjkøb pr. måned. Der er min regel et stk. “Frit” indkøb om måneden. Køber jeg mere, skal det være politisk korrekt. Kikset, at være så glad for (enkle) regler, ha ha :-).

 4. blowfish pablow miley Emily vil du ikke holde os lidt opdaterede omkring hvornår glossier webshoppen bliver tilgængelig her i DK?…. det ved du garanteret alt om 😉og kunne du ikke fortælle lidt om dine favoritter derfra ? Knus fra Tanja

 5. sjove temaer til fest Juhuu et oplæg som jeg før har ønsket. Glæder mig til at læse nogle af læseklubbens “klassikere” i sommerferien – og mon ikke jeg så bagefter liiiige skal ind og læse, hvad I diskuterede i de respektive læse-klubber ;-)

  1. lisa rinna and harry hamlin Det er faktisk lidt sjovt at læse hvad andre mener, synes jeg, ikke at det gør nogen forskel ..men…. og altid først EFTER man er færdig med bogen

 6. cards against humanity funny Fine anbefalinger, tak for det! Er jeg gået glip af noget, eller læser bogklubben kun kvindelige forfattere siden top 5 er ren kvindefest? Eller er det bare tilfældigt? :)

  store fugle i danmark Kh. Sofie Amalie / thusthefuss

  1. fætter br åbningstider østerbrogade Bare en tanke: Mon du havde bemærket og kommenteret det, hvis det kun var mandelige forfattere? :)

   1. louboutin junior spikes white Nej, det havde jeg nemlig nok ikke :) Derfor synes jeg også det er interessant, om det er et tilfælde eller bevidst fordi der kun læses af kvindelige forfattere. Jeg var mest af alt bare nysgerrig. Og det står jo netop ud, fordi det sjældent forholder sig sådan (hvilket er en fejl).

    redeem roblox codes Kh. Sofie Amalie / thusthefuss

  2. moter mille og børnebanden Hehe… nej jeg har en præference kan du nok se ;) Men det er nu mest et tilfælde, det har i alle tilfælde aldrig været intentionen. Vi har dog læst Kim Leine og vist nok endnu en mandlig forfatter. Klem Emily

 7. principe bahia tenerife Fin inspirationsliste :)
  Jeg har ikke været ‘medlem’ af bogklubben endnu, men har for nyligt læst Astragal efter at have set den her inde. Og jeg kan simpelthen ikke finde diskussionen! Jeg var ellers ret nysgerrig på hvad andre havde fået ud af den.
  Kan du lokkes til at komme med et link?
  God solskinsdag (som jeg skal bruge med en gammel klassiker i haven) !
  Nanna

 8. cliche love song basim Mange tak for dette indlæg, jeg har fluks reserveret nogle af dem på biblioteket til min næste læseoplevelse😊