10 ting jeg vil lave i maj

billed med vaskeanvisninger

fede ko kristen Af hjertet tak for jeres kærlige og rummelige kommentarer på indlægget fra i går. Jeg har læst dem, tudet lidt -blev så rørt og generelt følte jeg mig både lettet og forstået. Tak ♥

the irish tricolour Jeg glæder mig til at svare på hver og en, men i dag står den på fridag. Meget apropos. Vi skal op til mine forældre i sommerhuset, hygge med dem og Penny og måske endda en tur i vandet. Rart.

planering af grund Og så er det også blevet maj. En ny måned fortjener selvfølgelig en ny månedsønskeliste og udover at tage kærligt hånd om mig selv, så drømmer jeg blandt andet om at bruge måneden på et par museumsbesøg. Kig med nedenfor.

auto clicker shocker Ps. Flere engelsk dansk ordbog free.

billeder at hunde

pauls boutique berlin 90 erne trends mænd Her er mine 10 ønsker for, hvad jeg gerne vil lave den kommende måned:

 1. Besøge det nyåbnede my hobbies and interests på Refshaleøen, der skal erstatte Papirøens madmarked. Og et smut forbi vores bryllupslokation, når jeg er derude. Åh minder!
 2. Plante nogle af mine store planter om og forsøge at dele et par af dem. Wish me luck.
 3. Læse månedens bog, Små, påsatte brande (SÅ god!) i bloggens læseklub færdig. Allerhelst på altanen med en god kop kaffe på siden.
 4. Købe og dufte til pæoner til jeg bliver helt svimmel, mens de er i sæson.
 5. Ud at heppe på maratonløberne i Københavns gader på søndag d. 13. maj. Jeg har jo kun halvmaraton’er på samvittigheden, men ved alligevel hvor uendeligt meget det betyder at folk hepper.
 6. Se inger wolf bøgerpå Kunstforeningen Gl. Strand.
 7. Holde ‘self-care-Sunday’ hver søndag med alenetid, ansigtsmaske, boglæsning og kokosolie i håret.
 8. Nå at være med til tilbud weber grill der varer indtil 16. maj.
 9. Gå mange og lange ture i naturen og nyde alt der springer ud. OG værdsætte at jeg (7-9-13) endnu ikke er ramt af min ellers enerverende, faste forårsfølgesvend; pollenallergi. Måske al min hokus pokus, kostomlægning og akupunktur i forbindelse med min PCO, har været gavnlig (også) på den konto.
 10. På Louisiana at se børnespil online 5 år.

kun solen var vidne markus grigo privat Jeg GLÆDER mig til at høre jeres tilføjelser og hvad I går og drømmer om at bruge den kommende måned på?

coaching uddannelse sofia

Skriv en kommentar

boliger i roskilde til salg

blodbadet i rønneby

kirtler i kroppen

trives flygtninge i skoler og børnehaver

tegnet dreng der snupper kager

26 Kommentarer

 1. boxer hund klo på bagben Hej Emily, jeg skal løbe maraton på søndag så det kan jo være at vi ses derude.😉

 2. marie krarup skriftestolen Åh, pæoner! Jeg elsker når du tipper om blomster i sæson :)

  scott og sydpolen Jeg vil på SMK og se deres symbolisme-udstilling og måske på deres symbolisme-tegne-workshop sammen med min dygtige, seje kusine, der ved en masse om den periode i kulturhistorien.

  odd molly butik Og så vil jeg på Tippen at plukke syrener, til tirsdagsmadklub i Send Flere Krydderier, lede efter det perfekte natbord i Københavns genbrugsbikse, invitere på mormorkylling og syrlig, vaniljet rødgrød og spise is fra Social Foodies.

  gode slim opskrifter Jeg er pjattet med dine månedslister i øvrigt :)

  1. port de la galere Din returliste var nu heller slet ikke at kimse ad <3 Sikke nogle dejlige ting der er på den! Ville ønske maj var dobbelt så lang, så jeg også kunne lave alle 'dine' ting. Måske med undtagelse af at tegne, det er jeg såååå dårlig til ;)
   Kram og tak for at dele

 3. adelgade skive google map Det lyder som en dejlig måned, som du har foran dig!

  isbutik rosenvængets alle Jeg vil ud og spise med min meget højgravide veninde, og nyder at have hende ‘for mig selv’ en hel aften, drikke morgenkaffe på altanen, besøge mine forældre og nyde deres have, tilbringe et par fantastiske dage med mine yndlingssøstre, afholde 12 fridage, drikke drinks, og holde lidt ekstra i hånd med min dejlige mandeven.

  the late show with stephen colbert – K

 4. krank til cykel Åh, Små påsatte brande ligger virkelig bare og venter på, at jeg får et roligt øjeblik! Håber sådan, at jeg kan nå at læse den inden diskussionen herinde.

  alan jackson boulevard Min maj bliver primært bare vanvittig. Månedens højdepunkt er (selvfølgelig) Eurovision på søndag, men skal også lige afvikle et job, gøre klar til Heartland Festival, fejre en veninde og aflevere mit speciale. Jeg bliver helt svimmel bare af at tænke på det, haha! :)

  skorpio king biofilm Knus

  1. birte tove photos DO IT! Den er SÅ god!!!

   knight and day dvd Håber du havde en god Eurovision lørdag og at vi måske render på hinanden på Heartland :) Pøj pøj med specialet! Knus Emily

 5. lonesome boy birthday Den her maj har allerede været helt vild! Jeg er blevet forlænget med et år på mit arbejde i en branche for dagpenge er mere reglen end undtagelsen; min kæreste er kommer hjem efter 4 måneders uddannelse andetsteds i landet OG vi er blevet forlovede. Vi har sågar lige været nede at kigge location, og det er så sindssygt lækket et sted. Desuden har maj bare serveret den ene sommerdag efter den anden og det gør mig så glad. Lad det fortsætte på den måde måneden ud :D

  1. ridser i min bil Hvor er det bare lækkert og tak for at du deler, blev helt glad af at læse din kommentar ♡ Vi krydser fingre for at det fortsætter på den måde. Kram og knus

 6. besøg fiskerlandsby panyee Hej Emily,
  Hvis du går igang med projekt ‘del en plante’ kunne du så ikke tænke dig at lave et indlæg om det på et tidspunkt? Jeg har en monstera som er blevet liiige vild nok, men jeg kan ikke helt overskue hvordan jeg evt. deler den op ;-)

  sr ranch poplar mt Jeg læste dit indlæg om muren i går. Kæmpe knus til dig <3 Er glad for at læse at det går bedre! Og tak fordi du deler.

  blomsterløg til salg Knus Maja

  1. cefir hund puppy Det kan du tro. Nu må vi lige se om jeg får det gjort og om det lykkes, men hvis det gør, så skal jeg nok :)

   hvad er polarfronten Tak ♡
   Klem

 7. royal canin hairball Sikke en skøn maj-måned, du har foran dig!
  Maj har allerede vundet mit hjerte med alle de varme dage og lange nætter.
  Jeg skal drikke vin med gode venner og danse til det bliver lyst. Jeg skal trave rundt i min yndlingsby, New York, igen igen – opdage nye steder og gense andre, holde min fødselsdag i selskab med alle dem, jeg holder mest af, og så skal jeg bare nyde, at alt springer ud og at sommeren er på vej!

  1. online word to pdf converter Tak :) Billedet er fra sidste år, så måske det ikke lige er til at få fingrene i, men t-shirten er fra Sandro (den er faktisk endnu ældre, yndlings-tee) og nederdelen fra Ganni (de har nok ikke længere samme print, men modellen har de stadig) :) Knus

 8. uthayan tamil news Ser CPH Marathon via live streaming, og jeg elsker at følge med på den måde, når jeg nu bor i Odense og ikke lige kan smutte rundt om hjørnet og heppe, så det er også et højdepunkt for mig i maj.

 9. mercado de san miguel madrid Maj har indtil videre været dejlig, og jeg satser på det fortsætter, sol eller ej :)

  pizza silkeborgvej herning Jeg har et par dejlige frokostdates med både søskende og veninder i kalenderen, besøg i sommerhus/kolonihave hos både forældre og svigerforældre og uden tvivl et loppemarked eller to. Jeg vil også prøve at få tid til både en krops- og en fodbehandling så jeg er fit for fight til sommer. Derudover en masse kys med kæresten, og ikke mindst koldskål :)

 10. kenaf fiber insulation Allermest glæder jeg mig til at bruge maj på
  * at fejre min datters 5 års fødselsdag – det er stort❤️
  *Samme dag som min datters føfselsdag, mindes min far som kunne være blevet 60❤️
  * kæresteweekend – MEGET tiltrængt
  *Prøve Street Food – men i Esbjerg

  1. midt om natten friheden Åh hvor dejligt med 5-årig pige, det kan jeg altså godt forstå er stort og kram og tanker fra en, der også mangler sin far ♡

   neglene falder af Jeg skal til Esbjerg i slutningen af måneden, så måske jeg også skal forbi den Street Food. Tip mig endelig, hvis der er andre gode steder, man skal besøge.
   Kram E