Souvenirs fra NYC / En lillebitte shoppingguide

eventyr tid jake

velkommen på facebook Hjemme igen og jøsses hvor er Danmark lækker lige nu ♥

seiko watches for men Det var suverænt en vis herre, der shoppede mest, da vi var i New York, men det lykkedes da bestemt også mig, at købe lidt souvenirs og diverse med hjem. Og jeg tænkte, at det var hyggeligt at dele rovet med jer i overført betydning, for de fleste af tingene er noget, man ikke kan få herhjemme (endnu), så det kan både tjene som inspiration og en lille shoppingguide, hvis man har en rejse til Staterne i pipelinen.

teddy bear dog Vi købte selvfølgelig også en snowglobe til rejsesamlingen. Den glemte jeg at forevige her, men mon ikke den sniger sig med i Små ting på mandag.

fragten mellem rønde og vejle holly robinson peete M&M’s med peanutbutter
Bedste variant af M&M’s nogensinde, hvis I spørger mig. Nikolaj kan dog bedre lide dem med mint, men ham om det. Man kan være heldig at finde dem i diverse kiosker og specialforretninger herhjemme også, men over there kan man få dem i større poser.

klubben for den hellige røde prikker i ansigtet Telefoncover med tørrede blomster 
Generelt er covers til telefoner værd at kigge efter i USA. Især mærket thomas ziehe kulturel frisættelse er jeg helt pjattet med. Dette er fra Urban Outfitters. Normalt styrer jeg LANGT udenom kæderne, når jeg er i udlandet, men lige UO er altså noget særligt derovre.

erik kold plast glas holder for salg Bodysuit og glade bukser
Jeg kendte ikke baastrup 12 tons til salg for en uge siden, men det San Francisco-baserede mærke, der både går op i kropspositivisme, arbejdsforhold, bæredygtighed, gode materialer og som i øvrigt har de flotteste (uretoucherede!) kampagnebilleder med bl.a. Jemina Kirke hængende overalt i New York, er på alles læber og så hypede lige nu, at der ofte er kø for at komme ind i deres flagship store i SoHo. Det var der heldigvis ikke den dag, vi var forbi (jeg har i forvejen ingen tålmodighed, når det kommer til shopping, så hvis jeg tilmed skal stå i kø, så går det galt) og jeg købte en lækker body og et par happy pants, som har hængt på mig siden.

ripped jeans børn

grusomme mig minions brugt dodge ram Natural Beauty
Jeg har længe gerne villet prøve produkter fra hardangervidda national park og da jeg fandt dem sammen med wood tree texture background image web Moonlight Catalyst serum (et mildere og mere naturligt alternativ til retinol) i gange sit snit meden meget fin, lille smykkebiks i Williamsburg, så måtte jeg slå til. Glæder mig til at teste hele molevitten. Og kigge på det. Lidt pænt hva?

ub40 kingston town jens jørgen hald steffansen #DoingThings
Træningstøj frahårdesign tønder logo 1980 var øverst på min ønskeseddel og jeg endte med at købe et grønt og lyserødt sæt, som jeg spår, at jeg kommer til at bo i. Helt bestemt værd at kigge  nærmere på, hvis man er i USA. De brillerer også med kampagnebilleder med stor diversitet og kropspositivisme.

uncle goose træklodser

justin bieber tattoo neck intersport odense city Blomsterbandana og godbidder til Penny-dyr
Der ligger nogle ret vilde hundeforretninger i NYC og minsandten om ikke vi var så heldige at en af de fineste af dem, lå lige i vores gade. Love thy Beast hedder den og her kunne man få alt fra hæklede hotdogs til de yndigste bandanas.

opskrift gratineret pasta

fontana di trevi berlin rødgaard biler humble Holdbare buketter
Jeg er blevet helt vild med tørrede blomster. Både pga. udtrykket og holdbarheden, så da jeg fandt en hel stand med de smukkeste tørrede buketter på et marked på Union Square i lørdags var min lykke gjort. Tænk sig at kunne shoppe blomster med hjem. Ren lykke for undertegnede blomsterfan.

tommy hilfiger børnetøj 10 år hård udenpå dr Whole Foods
Et kryds mellem en (lækker) helsekostforretning, en delikatesse og et godt supermarked med fokus på økologi og rene varer. Så har man Whole Foods og her kan jeg bruge timevis. Jeg købte bl.a. RXBars med hjem (minder lidt om Mät-barer), Chaga-te, min yndlings nødde-/frugtmiks fra Sahale (Berry Macaroon, mmmm!), kollagen, bipollen, diverse andre kosttilskud og tilmed ting som vilde ris og deslige, der er billigere derovre eller som man ikke kan få herhjemme.

hvornår betaler man topskat 2016 Og så købte jeg også en masse Mason Jars-syltetøjsglas i forskellige størrelser, som jeg synes er alletiders til at opbevare stort set alting i og som gør at man helt kan undgå at bruge plastikbeholdere, sølvpapir eller plastfilm. De er også glimrende at drikke drinks af ;)

fugle hannen og hunnen

warwick build jungle taryn manning height Gloss-gloss-glossier
anne glad med barn behøver nok ikke nogen nærmere introduktion og snart kan man også bestille det til Danmark, men derfor er deres showroom på Lafayette Street stadig et besøg værd. Branding og indpakning når det er allerbedst. Deres nye creme øjenskygge Lidstar er et kæmpe hit. Jeg købte den i farven Herb.

Skriv en kommentar

billede dame med vinger

søde hundehvalpe billeder

oscars 2016 winners

billig rejse los angeles

hvad betyder dyrisk

27 Kommentarer

 1. lars lykke karikatur Sikke nogle fine ting, du har fået med hjem!

  nike store danmark Jeg skriver egentlig bare for at sige tak for tippet om Purely Professionel for et godt stykke tid siden.
  Jeg købte de samme to som du bruger i starten af april og kan allerede mærke forskel på mit hår og har også fået ekstra komplimenter ;) Det er mindre kruset, mere blankt og meget mindre tørt.

  krydstogt gennem panamakanalen Så du skulle da lige have en tak – da det jo var dig jeg hørte det fra ;)

 2. danske michelin stjerner 2018 Årh ja m&ms med peanutbutter OG Mint er de bestemt :) jeg spiste mig igennem min del, da vi var i New York sidste år. Og der bestilte jeg tøj til hotellet fra everlane til min søster. Det er nogle fine ting de laver og et fedt koncept.

 3. female nippel piercings Nu længes jeg virkelig efter en tur over Atlanten for at shoppe, snuse i butikker og nyde godt af det vilde udvalg. Jeg savner Reese’s Piece som nok minder ret meget om M&M’s med peanutbutter. Jeg kan ikke lige huske, at jeg har smagt M&M’s med peanutbutter, for jeg tror egentlig Reese’s Pieces ret hurtigt gjorde indtryk på mig, og så har det været favoritten siden dengang i 2011, hvor jeg var afsted på roadtrip for første gang :-P En roadtrip til i staterne og en uges tid i NYC gad jeg nu godt snart! Også selvom vejret virkelig er lækkert herhjemme nu :)

  1. betændelse i sår Jeg tog dem med i håndbagagen ja. Havde en carry-on kuffert, de kunne være i (så kunne der til gengæld ikke være andet). Ved ikke om man egentlig må have dem med, men valgte at tage chancen ;) Men tror nu også kun at det er friske planter (og jord) der er problematisk. Kram E

 4. dustin lance black Ej jeg har også lige opdaget M&Ms med peanut butter. Jeg ku ik være mere enig, de er fantastiske. Håber så meget min veninde har en pose med hjem fra USA. Sig endelig til, hvis du spotter dem i kbh et sted. Er ret imponeret over hvordan du har fået de blomster med hjem 😂

 5. tuberositas major humeri Hej Emily,
  Det er så mega fedt, at du er begyndt at sætte mere fokus på bæredygtighed / holdbarhed og at “leve langsomt”.
  Bliv endelig ved med det – det taler lige til mit (og forhåbentlig fleres) hjerte :)

 6. hvad er ildlandet Hvordan du kan nøjes med at købe en lille pose M&Ms med hjem er en gåde for mig. Da jeg var i NY i oktober slæbte jeg 5 af de store poser med hjem! Prøvede du M&Ms med karamel? Oh my! Så beskidt, men SÅ god :)
  Jeg er også altid glad for at besøge Uniqlo i NY; den bedste basisvare-tøjforretning imo :)

  1. aagaard jewelry ring Har INGEN rygrad når det kommer til M&M’s med peanutbutter, så det går ikke med for store poser. Spiste en pose hver dag mens vi var derovre, så aftalte med mig selv, at jeg måtte nøjes med at tage en lille pose med hjem. Kram E

 7. festina lente wiki dansk Sikke nogle fine ting:) er bare en lille smule misundelig :) dine Vans ( ikke de sorte. Dem har jeg :) men de andre på billederne af små ting. Hvilken model er det? Og dine Levis. Det er da ikke dine wedgie vel ? Synes jeg ikke de ligner. Dem har jeg nemlig også. Er det ikke også en ny model. ? Nu må du ikke sige at det hele er købt på ferien vel ?:) Ved du hvornår og hvor glossier kommer til DK? Knus fra Tanja

  1. primal groudon ex Alle mine Vans (både de sorte, beige og brune/røde) er modellen Oldskool :) Og alle mine Levi’s er Wedgie fit straight :)
   Glossier kommer ikke som sådan til DK, men man kan bestille til DK fra deres webshop. Mener det er indenfor en måneds tid. Klem Emily

  1. innis & gunn Jeg bruger dem fra Vans. Det er de bedste synes jeg, de glider ikke ned. Ja, Nars er stadig yndlings. Men er også lige begyndt at teste en øko fra Inika, som jeg er blevet ret glad for.

 8. pepsi max logo Endnu et spørgsmål. ( fordi du giver så meget inspiration:) din slå om nederdel fra pieces på Instagram billederne. Kan du se på mærket hvad den hedder? Tak for hjælpen og håber det er ok med alle de her spørgsmål :)

  1. holding back the years Nej strømperne er desværre ikke på webben, men de har dem i den fysiske butik. Ellers har Urban Outfitters, der har jeg købt mine :)
   Har købt begge par Wedgie i Levi’s på Fisketorvet for ca. 2 måneder siden :)

 9. overproduktion af mavesyre Hej Emily,

  radio 100 playlist Jeg er selv lige flyttet til byen så sluger dine fif råd.!! Mon der kommer(ved lejlighed) lidt guides til flere spisesteder, butikker og must do/see things :-)

  symboler og betydning Blot til info, så har Flying Tiger også covers med tørret blomster i øjeblikket.! Og fandt du en butik med alle str. på Mason glassene eller tilfælde steder?

  flotte indbydelser til konfirmation Skulle du ske at få den gode ide at flytte hertil, så råb højt ;)

  stor familie rejser Igen tak for et fint indlæg.!!

  1. hakker fra tupperware Åh hvor dejligt at du er flyttet til NYC, din heldige kartoffel ;) Jeg kunne måske godt finde på at lave en lille guide, så stay tuned. Jeg købte Mason glassene i Whole Foods, de havde en del forskellige størrelser :) Stort knus Emily