Små ting

hvad betyder kognitiv

kurts køreskole vinderup pickles big fuzz {Forårskuller! Også på grå dage på Vesterbro}

ondt i fingerled Et hurtigt hej fra New York, hvor vi har været siden i går eftermiddags. Det er altid en kende bikset i forhold til tidsforskellen, når man er herovre, men lige bortset fra den meget lille detalje er ALT godt. Nikolaj er indtil videre mindst lige så begejstret for hele molevitten, som jeg er og vi nyder hinanden og tuller rundt og gør hvad der falder os ind. Sådan en god måde at være på ferie på.

simonsen og czechura Og ferie er det. Og tilmed min julegave til min søde mand, så der bliver nok en my mere stille herinde end sædvanligt. Men lad os nu se. Der er også noget hyggeligt over at sidde og arbejde på en café og føle sig lidt indfødt. Så sagt på en anden måde: Hvis her bliver lidt mere stille end sædvanligt eller jeg ikke er så vaks i kommentarfeltet, så bær over med mig. Jeg er på kærlighedstur med min Drømmemand og hovedfokus denne uge er nydning og hinanden ♥

undertale chara dreemur MEN derfor skal hverken I eller jeg selv (elsker at lave de her tilbageblik på den forgangne uge!) snydes for Små ting. For sidste uge var fin, fin, fin.

forskellige hvide blomster nvna Det er jeg mere end skråsikker på at indeværende også bliver for vores vedkommende og jeg ønsker det samme for jer ♥

zac efron girlfriend 2015 Ps. Nedenfor er der også lidt tilfældigt en lille håndfuld af mine lokale favoritter på Islands Brygge. Elsker at jeg både kan gå til yoga et lækkert sted, få en god ansigtsbehandling og spise den bedste sea food lige rundt om hjørnet fra hvor jeg bor.

silkebluse med print

dm for hold pony dressur 2016 gift i 60 år {Er bestemt ikke god til det (endnu), men er blevet så glad for yoga hos 2000 hotel kigali. Mine favoritter er Vinyasa og Yin}

sterilisation af hund pris

trykket i øjet stumperne af 1994 {Middag med min madklub af ‘Brygge-piger’ på The Fat Pike netop på Islands Brygge. ANBEFALES!}

billi bi loafers

hold i ryggen klip kalkun på tilbud {Gensyn med hundemusen efter Paris. Savner hende selvfølgelig allerede igen og har købt gaver til hende hele to gange i dag allerede. #overvægt på vejen hjem…}

klip uden tidsbestilling

bjørn borg undertøj flyt et hus {Farverig frokost på hjemmekontoret}

grænsen mellem mexico og usa

iphone 6 live photos billeder lagkage og blomster {Ansigtsbehandling hos bedste gabriel macht 90210, der har den smukkeste klinik på Islands Brygge}

paco rabanne 1 million pris

instantly ageless by jeunesse menneske først og kristen så {Når Nikolaj vælger location til onsdagsdate ;) McD efterfulgt af Black Panther på Fisketorvet}

annie production dubai

hestens og hundens helse den som kun tager spøg for {Bededagssættet. Varme hveder og nattøj}

chyna and rob

ekstrabladet nyheder sport og underholdning gratis musik download {Til 30-års, hvor jeg excellerede med at mache interiøret}

Skriv en kommentar

giftige planter for heste

pokemon pikachu kage

baloo junglebogen dansk stemme

skifte batteri parkone

star wars battlefront ps4

12 Kommentarer

    1. min have mit slot Åh hvor er du sød og det kan du tro at vi skal og gør <3 Stort knus Emily

  1. den lide fede Får så lyst på en tur til København når jeg leser dette, jeg tror nok jeg må bestille meg en helgetur i sommer! Nyt verdens beste by og hverandre! 💛