Fredagsslik

børne stole og bord

hvor meget alkohol Hvad skal der i jeres fredagsslikskål i dag?

slow start circuit At surt slik hedder pik i Frankrig er en joke, der bliver ved med at give. Og når man nu engang ER meget glad for surt slik, så er det endnu sjovere. Min favorit over dem alle er Cherry Pik, men denne dejlige Love Pik som søde venner, havde hjembragt til os fra det franske, var bestemt heller ikke at kimse ad. Skum, vingummi og surt. Perfektion!

honey boo boo 2017 Jeg er i skrivende stund så småt på vej til Paris, så det er meget muligt at mit fredagsslik bliver af den pikkede slags også i dag ;)

blind mouse from shrek Og SÅ er jeg også færdig med at køre rundt i det. For nu i alle tilfælde. I den lidt mere sofistikerede ende af fredagsslikskalaen har jeg nemlig en ny, lyserød chokolade fra Peter Beier. Ruby hedder den og der er ikke tale om farvet, hvid chokolade, men simpelthen chokolade, lavet af kakaobønner der er lyserøde fra naturens hånd og har en herligt frugtig smag. Tænk mælkechokolade og hindbær. Haps!

indre mission aarhus Og rigtig god weekend ♥

skudehavnen 6 ebeltoft

Skriv en kommentar

faste inden undersøgelse

radio open fm

anettes sandwich kridthøj

blokhus by camping

sundhedspædagogik for praktikere

18 Kommentarer

 1. bastillen før den blev stormet “Love-pik”, hahaah! Åh, det er (latterlig) god humor 😄
  Og apropos fredagsslik, så skrev jeg engang en kommentar om nogle karamel-popcorn fra No Crap Popcorn, som var anbefalelsesværdige (du husker det nok ikke, for det er noget tid siden). Og jeg forsøgte at lure hemmeligheden bag de perfekte bidder af lyksalighed – og nu er den der!
  Jeg har forsøgt mig med et par (amerikanske) opskrifter, og de har egentlig alle været ret så gode. Nu linker jeg lige som eksempel til denne: core property management, primært fordi målene er oversat til gram, hvilket gør det nemt. Jeg erstatter corn syrup med glukosesirup, og cream of tartar kan bl.a. købes hos Specialkøbmanden – men jeg har også afprøvet opskrifter uden sidstnævnte, og de blev altså også helt fine.
  Når det skal være ekstra godt, drypper jeg dem med noget smeltet chokolade, når de er færdige og afkølede. Arhmen for pokker, det er godt! Prøøøv det, prøøøv det! 😉

  1. hjerte vandmelon perleplade Hihi… ja, det er joken der bare bliver ved med at give ;)
   Ej manner hvor er du god! Dem må jeg prøve at lave snarest <3 Kæmpe kram E

  1. people believing in witchcraft Præcis. Pik og fizz sammen er toppen ;) Kram og knus

 2. ansøgning eksempel butiksassistent Og jeg elsker, at du har sat det op så “Emilie Lilja love pik” :-D ha ha plat men godt :)