Læseklub i maj: Små, påsatte brande

birger arp hansen

brugt poul kjærholm lænestol Jeg var virkelig vægelsindet med hensyn til, hvad vi skulle læse i maj. Valget stod mellem Celeste Ng’s Små, påsatte brande og så Kraften af Naomi Aldernam. Og da jeg ikke kunne beslutte mig, var en del af jer, så rare at gøre det for mig i en afstemning på Instagram-stories. Og det var et tæt opløb (og I var imponerende mange, der stemte), men Små, påsatte brande førte med et mulehår fra start og sådan blev det ved.

hertz car rental flensburg Og således bliver den altså maj måneds bog i bloggens læseklub. Små, påsatte brande af Celeste Ng. Jeg er lige begyndt på den i går og har allerede slugt de første 100 sider. I kan godt glæde jer! Har man været barn/ung i 90’erne er det endnu bedre.

lejligheder odense til salg Bogen udkommer i morgen (min er et anmeldereksemplar/gave), men kan forudbestilles allerede nu.

hvor udklækkes myg Hvis du har lyst til at læse med, så foregår det helt som det plejer. I løbet af maj læser man bogen (man må også gerne tyvstarte, som undertegnede) og i slutningen af maj diskuterer vi den så sammen her på bloggen. Jeg skriver et lille diskussionsoplæg og mine tanker om bogen og så kan I frit byde ind. Hvis I har lyst. Man er også mere end velkommen til at læse med i eget tempo og til at holde sin mening for sig selv efterfølgende.

jeva square skoletaske tilbud Har I lyst til at dele jeres læseoplevelse eller læse-moment med mig, så er tagget #eslæseklub

saltum strand camping Ja, ja det har kun taget mig et par år at komme på det ;) Men kan så godt lide følelsen af, at vi læser ‘sammen’ og vil også gerne se med, hvordan det ser ud hos jer, når I læser ♥

hvide pletter i huden ved solbadning Nedenfor kan I se hvad Små, påsatte brande handler om.

bubble shooter gratis spil Rigtig god læselyst.

lande der starter med e Ps. Vil man opleve Celeste Ng, så laegerne i skaevinge. Der er jeg desværre i New York, men ellers skulle jeg helt bestemt en tur til Humlebæk.

udbetaling af ratepension regler

rene claude blommer ellis island immigrants list passenger lists Fra bogens bagside:

tage det maro ceres arena aarhus I villakvarteret i Shaker Heights i Cleveland er der styr på tingene. Vejene er et sirligt symmetrisk net, husenes farver nøje afstemt, og beboerne dyrker rummelighed, engagement og regelrethed som idealer. Og ingen passer bedre på den beskrivelse end Elena Richardson.

lundqvist trævaru ab allerød nyt weekend Ind på scenen træder Mia Warren, kunstner og alenemor. Hun ankommer til kvarteret med sin teenagedatter Pearl og lejer et hus af familien Richardson. Mias mystiske fortid og nonchalante forhold til tingenes tilstand og ligevægt i Shaker Heights truer hurtigt med at forstyrre roen i det velordnede kvarter. 

asiens truede dyr charlize theron ugly monster Da gamle venner af familien Richardson forsøger at adoptere et spædbarn med kinesisk-amerikanske rødder, bryder en ophedet kam om forældremyndigheden ud, som tvinger hele nabolaget til at vælge side. Elena og Mia går hver sin retning, og pludselig er Elena fast besluttet på at tvinge Mias hemmeligheder frem i lyset. Men Elenas sandhedsbesættelse får uventede, dramatiske konsekvenser for det lille samfund.

hovedtelefoner til børn trådløs Og så er den i øvrigt blevet kaldt “En totalt medrivende, ofte hjerteknusende, dybt empatisk læseoplevelse.” af New York Times Book Review.

doubletree by hilton amsterdam

Skriv en kommentar

allez hop facit

praktik i udlandet lærer

indbagt oksemørbrad med tilbehør

alm brand afbestillingsforsikring

steve buscemi firefighter

3 Kommentarer

    1. zach galifianakis weight loss Hahaha….. dét kender jeg godt. Er også altid typen der har 5 bøger med på en uges ferie. Nok er jeg læsehest, men også lidt af en læseoptimist ;) Glæd dig! Kram E

  1. esben drikker vand Jeg glæder mig sådan til at læse med! Har selv et anmeldereksemplar liggende, så da jeg så, at den var med i opløbet til månedens bog fik den rask min stemme – så er jeg også lidt mere sikker på at få den læst i en fornuftig tid efter udgivelse, haha :)

    stork barnevogn anmeldelse Knus