Min yndlingshalskæde

blue time jazzband

opstaldning af hest århus “Skal du ikke have dine smykker af?”, spurgte mine veninder mig i weekenden, da vi var på spa. Men nej, de smykker jeg holder af og går med hver dag, de bor altså mere eller mindre på mig. Og kommer med i bad, til træning og ja, på spa ;)

hvorfor flager vi i dag Sådan er det også med min Flake Round halskæde, som jeg har fået lavet hos den søde og dygtige guldsmed, trial form support. Og hende har jeg lovet lige at pippe lidt op om, at hun d. 21. april fra 11-16 i forretningen på Gråbrødre Torv nr. 3 inviteret på forfriskninger og fremvisning af en ny kollektion af Flake Round smykker. OG så kan man bestille smykkerne til en fordelagtig pris den dag, hvis der skulle være noget, der frister.

broderet løber med tulipaner Jeg har selvfølgelig også smykker som jeg ‘supplerer’ med eller kun går med mere lejlighedsvis, men har altså virkelig også en håndfuld hverdagsfavoritter, der ikke forlader mig. Kan ikke helt finde ud af om jeg er doven eller smart? ;)

sted bade københavn Hvad med jer? Tager I jeres smykker af eller bor de også på jer?

alex william pedersen

clicker test 60 second Billederne her er i øvrigt fra gareth budden nl.

Skriv en kommentar

planer til haven

the beeman super hero

kranz og ziegler dk

guitarist jeff baxter

arnes auto knebel

9 Kommentarer

  1. pastel goth words Ligesom jeg skrev ang. min garderobe har jeg (ligesom dig) mine smykker på altid. Men modsat så går jeg ikke rigtig med lejlighedssmykker. Jeg har besluttet at gå med min vielsesring fra min mand, mit ur fra min far og en ring for min søn. Thats it! Men nogle gange når jeg ser på andres fine lejlighedssmykker bliver jeg lidt misundelig. :-)

  2. farlige dyr i new zealand Mine smykker skiftes hver dag, lige ud over forlovelsesringen. Jeg har en del af mine smykker der bliver brugt meget mere end andre. Men skifter mellem mine to ure dagligt og mellem mine mange øreringe, halskæder og andet dagligt. Jeg har aldrig forstået at man kan træne med smykker på, men jeg træner også primært Karate eller klatrer og der er smykker et no go, så selv forlovelsesringen må lige af i en time eller to.
    Dog skal jeg have ryddet ud i mine smykker da nogle af dem jeg har tilbage fra teenage årene ikke længere passer til min stil :)

  3. history mix skåle 3 stk ø13 cm Min vielsesring og en ring med tre sten for vores børn, som jeg fik efter vi havde fået vores tvillinger har jeg på altid.

    smerter i knæ ved løb Alt andet skifter jeg hver eneste dag. Jeg har sjældent de samme på to dage i træk. De dage hvor jeg trækker i hyggetøjet når jeg kommer hjem, der ryger smykkerne også som det første. Alle de år hvor vi havde små børn gik jeg dog sjældent med kæder og brugte primært mindste øreringe.

    1. casio ur digital Kender så godt det med at pille (de overflødige) smykker af pronto, når man kommer hjem. En lidt skæg vane egentlig. Men jeg gør det samme, hvis jeg har noget på udover ‘basissmykkerne’. Knus Emily