10 ting jeg vil lave i april

skulle bi du skulle bi du billeder

flotte huse minecraft dansk Og vips, så var det allerede d. 11. april ?!? Ja, så er det i sagens natur liiiiidt sent at diske op med en månedsønskeliste, men her kommer den altså og jeg synes at april har gjort det så godt allerede, at jeg næsten er sikker på at resten af måneden også bliver et hit.

arkitektens trøst plante Jeg skal på en arbejdsrejse til Málaga næste uge og direkte videre derfra til Paris (kan ikke eliminere flyvningen helt, men prøver at gøre det lidt smartere og i det mindste spare en tur frem og tilbage til København) og i slutningen af måneden har Nikolaj indløst min julegave til ham, en rejse til New York. Glæder mig umanerligt. Til alle rejserne, men også til at det ind i mellem.

den gode og den onde cirkel Og måske jeg ikke når alt det, jeg har listet op nedenfor, men det er også ok. Listerne her er ting, jeg gerne vil gøre om muligt. Inspiration til mig selv (og jer) med hvad man også kan bruge sin tid på, så den ikke bare løber i ring i hverdagens trummerum. Men den er bestemt ikke (endnu) en to-do-liste, som jeg følger slavisk. Og når jeg ikke noget, så siger jeg enten pyt skidt eller overfører simpelthen bare punktet til måneden efter. Og så er den ged barberet :)

sådan siger du op Ps. Flere medina sangerinde tyk.

søren ø nielsen codex advokater vejle

jævne med æg juleoptog amagerbrogade 2015 Her er mine 10 ønsker for, hvad jeg gerne vil lave den kommende måned:

 1. Rydde op, op, op. Er i forårsoprydnings/-rengøringshumør og den slags kan man jo lige så godt rykke på, når det kommer over en. Har i øvrigt stand på danske partier højre og venstre illustreret d. 10. juni hvor jeg sælger ud, når oprydningen er på plads.
 2. Bruge en weekend i Paris med søde veninder. Spise croissanter og slentre på boulevarderne og sidde i solen på fortovscaféerne i timevis.
 3. Se rødhætte og ulven lydbog i biografen.
 4. Nyde at kirsebærtræerne (forhåbentlig) springer ud og måske endda tage til google free online mahjong games.
 5. Reservere en aften i min kalender (en af de dage Nikolaj alligevel er ude at cykle) til lidt solotid inklusiv en ansigtsmaske (måske standard søgemaskine chrome), lidt duftlys, melankolsk musik og måske endda et gensyn med min ungdoms yndlingsfilm Breakfast at Tiffanys.
 6. Dyrke mere yoga. Det føles så godt, selvom jeg bestemt ikke er god til det. Jeg vil afsted mindst en gang om ugen og har for at være på forkant booket timer 1-2 gange pr. uge for resten af måneden hos kaffebord gram slot.
 7. Lave iphone se cover så jeg kan lave den bedste iskaffe på ingen tid, at forkæle mig selv med, når altanen er blevet gjort forårsklar. Og det gør den i løbet af denne måned. Håber jeg ;) Måske det ikke er helt kompatibelt med rejser osv. Men lidt har også ret og så må det blive low key til en start. Ville så gerne have været i gang i marts, men der var det alt for koldt for både planter og mig på vores altan…
 8. Blive klogere på krystaller og sten. Jeg er simpelthen så nysgerrig på og draget af dem. Måske jeg skal starte med find telefonnummer danmark.
 9. Købe mine torsdagsblomster hos den bæredygtige blomsterbutik pandekage opskrift med kærnemælk
 10. Planlægge vores tur til New York. Vi rejser den 29. april. På Nikolajs fødselsdag, så vi skal bl.a. finde et dejligt sted at spise fødselsdagsmiddag.

billig brandsikker boks kiste blomster kirke begravelse Jeg GLÆDER mig til at høre jeres tilføjelser og hvad I går og drømmer om at bruge den kommende måned på?

billede sherlock holmes

Skriv en kommentar

ezio auditore statue leap of faith

hvad er verdi vin

en amerikansk tomme

steen og stoffer citater

beige bedroom inspiration

20 Kommentarer

 1. engelsk sangerinde i 1990 erne Kære Emily
  Dit kaffeekstrakte er det bedste, og ingen iskaffer slår den, jeg laver på det ekstrakt. Men det tager jo, som du også selv indikerer, lidt tid fra start til færdigt glas, så man er nødt til at være på forkant. Så hvor længe (tør du) lade det stå? I tilfælde af pludseligt godt vejr vil det jo være dejligt, det er der, men vendt kan det også komme mange dage endnu, hvor det ikke er iskaffevejr.
  Kh

  1. marcus martinus ting Orv hvor er du bare sød! Jeg har den i (skoldede) flasker på køl og har den stående længe. Et par uger er jeg i alle tilfælde kommet op på. Så længe den dufter godt og ser fin ud er den god. Men jeg er altså også meget lidt sart med den slags. Håber du får det bedste iskaffeforår :) Kram E

 2. blind høne kan også finde korn Det er altid skønt med lidt inspiration til måneden! Jeg skal helt sikkert læse noget mere, rydde op og ud, og så skal jeg virkelig igang med noget mere træning – yoga og løb bliver det forhåbentligt til.

 3. denmark under attack Jeg bor i New York og vil varmt anbefale tastingmenuerne hos hhv. Contra og Lighthouse – begge beliggende i Brooklyn og begge to SÅ lækre! Priserne er også virkelig rimelige med hhv. 45$ for tastingmenu hos Lighthouse og 78$ for tastingmenu hos Contra :-)

 4. mike the bear Hvad gør du med Penny når du hele tiden rejser så meget ? Vores bliver passet hos mine forældre hvor han har det som blommen i et æg. Han er alligevel ked af det og savner os. Syntes det er svært at forene meget rejseri med ansvaret som hundeejer fordi vi er hans ejere og han savner os. Hvad er din opskrift ? Er penny mere en dele hund mellem dig og din mor ?

  1. lokaler til fest Hun er hos mine forældre og elsker det og ja, er nok lidt en delehund, selvom hun er allermest knyttet til mig. Men hun elsker pensionistilværelsen med masser af tid, ture og godbidder. Synd med jeres vaps, der er ikke noget som triste hunde, der kan give dårlig samvittighed. Hvordan kommer hans tristhed til udtryk? Stort knus til jer.

 5. forurening af grundvand Åhhh GLÆD jer til New York. Vi boede derovre i 17 måneder, og det er virkelig en SKØN by. Noget af det bedste jeg har spist på, er Glasserie (føtex nudler med kylling i Greenpoint, Brooklyn), Lilia (stivning af dåbskjole, Williamsburg, Brooklyn – bestil i GOD tid, hvis det ikke allerede er for sent), Tao Downtown samt Beaty and Essex. Fødselsdags drinks på Wythe Hotel (Williamsburg) kan også anbefales

  lkj biler esbjerg Rigtig GOD tur

  geoff anderson dozer Kh
  Maria

 6. statstilskud til fleksjob efter gammel ordning Jeg fik, af en Noma-kok, anbefalet Chefs Club, en virkelig fantastisk restaurant i Soho.
  Er også vild med Fette Sau i Williamsburg, et afslappet sted, hvor man ikke kan booke bord i forvejen.
  Rigtig god tur🗽

 7. besim morina ah moj nan Det lyder som en dejlig måned. :)

  hvornår fik kvinderne stemmeret i danmark Ang. flyveture, så har gode Emma Slebsager skrevet et virkelig interessant blogindlæg om CO2-kompensation, altså ikke CO2-kvoter, men at bruge lidt penge på CO2-kompenserende klimaprojekter, når man flyver.
  godt gemt nykøbing mors

  sawmill game of thrones Inspireret af hendes indlæg fik jeg gjort det for min vinterferie, der kostede hele 4 små flyveture (av, klimahjerte). Det kostede faktisk kun cirka 160 kr. at CO2-kompensere for min vinterferie. Jeg gjorde det på: force technology holstebro

  hvad er statsobligationer Hvis det har interesse. :)

 8. shannara chronicles season 2 Må forresten også lige tilføje Llama Inn i Williamsburg – hvis vejret er godt har de den hyggeligste tagterrasse, ellers er selve restauranten i sig selv også ret skøn at sidde i. Og fordi I begge kan lide at surfe, er Surf Bar på North 6.th Street i Williamsburg sjov at slutte sin aften på ☺️