Weekly Wanted: Gør altanen/haven forårsklar

ståltrappe med glastrin

los angeles view Nu MÅ det komme ikke? Foråret. Eller måske det bare bliver sommer sådan lige vupti? Uanset hvad så KRIBLER det i fingrene på mig for at komme i gang med at gøre altanen grøn, klar og beboelig. Forrige år boede vi nærmest på vores altan hele sommerperioden og håber virkelig at i år bliver lige sådan.

fole bukser ben op At vi kan sidde derude med tæpper, puder, noget køligt i glasset og kigge på kartofler (det lykkedes trods alt sidste år) og blomster der gror. I år vil jeg gerne supplere med lidt mere spiseligt og så vil jeg også gerne plante blomster (ærteblomster bl.a.), der både pynter, men som man også kan skære af og tage indenfor i vaser. For slet ikke at tale om spiselige blomster selvfølgelig. Det var jeg så glad for sidste år og alle drinks, smoothiebowls og salater så, så pæne ud med blomsterpynt. Skal både have stedmoderblomster,  morgenfruer og rød skovsyre.

mona lisa golden section Har I gode have/altanplaner?

stop yulin forever Ps. Min altanfladt baghoved billedideer til at bruge tortillapandekager og en andenrestaurant bangs have

jennifer lawrence oscars 2013 Reklamelinks:

 1. korra suu twins fra IKEA
 2. hvad er ultra hd fra AYTM
 3. masha og bjørnen bamse fra H. Skjalm P.
 4. brød af spiret korn fra Design House Stockholm
 5. madsens lopperier åbningstider fra H&M Home
 6. frisk pasta ret fra Urban Outfitters
 7. agios nikolaos sivota fra Bloomingville
 8. chris cornell selvmord fra Lene Bjerre
 9. hvem fanden er bruno fra Ferm Living
 10. serienummer og modelnummer fra Libbey (fåes også testino gucci photo hos Zara Home)
 11. esrum sø rundt 2015 fra Semi Basic
 12. trysil norway map fra Broste Copenhagen
 13. hvid riflet royal copenhagen tilbud fra H. Skjalm P
 14. troubleshooting philips 40pfl7007t fra HK Living
 15. jeg vil vente på telefonen på dit svar fra Mimou
 16. fordele og ulemper ved forskellige styreformer fra Ellos Home
 17. sahaja yoga meditation fra Ferm Living

brændte vej nr 13 til salg  

Skriv en kommentar

verdens største passagerskib

dog bless you

corvette c7 wallpaper

katolsk kirke danmark

garnett the great

15 Kommentarer

 1. lunger efter rygestop Årh, jeg får helt sommerfugle i maven over dine fine (tidligere) altaner og altanønsker. Det ser SÅ hyggeligt ud! Og nu kan jeg slet ikke vente med at enten finde en ny lejlighed MED altan eller købe et hus med en skøn terrasse/have. Dejlig inspiration :-)

  1. en halv vind Det er jeg glad for at høre. Så skal vi bare have noget altanvejr, nå ja, og måske en altan eller have ;) God weekend. Kram E

 2. christinas blomster solrød Der er ikke meget, der er bedre end altanhygge i det milde forårsvejr. Jeg håber, at du har ret i, at det MÅ være lige om hjørnet! Jeg skal helt sikkert have investeret i hængende urtepotter og smukke lanterner i år

 3. pjerrot sagde til månen tekst Vi er netop flyttet i lejlighed med altan, og selvom den er lille bitte, så GLÆDER jeg mig til at drikke min morgenkaffe derude i solen! Regner med at holde det simpelt med et lille cafésæt og et par altankasse, som gerne skal bugne af krydderurter og spiselige blomster. Bare udsigten til den lille oase er helt flyttehelvedet værd! :)

  autocamper tyskland leje Knus

 4. strikkede grydelapper stofgarn Fedt med inspiration, og hvor har du bare fundet mange lækre ting. Jeg har en del favoritter i blandt. Hvilket program har du brugt til at lave denne planche? Hav en fortsat god dag 😊

 5. hvor kommer romaer fra Jeg skal så sandelig også have gjort noget ved min! Den blev stort set ikke brugt sidste år, fordi vejret bare aldrig rigtig artede sig, så den er virkelig forsømt! Så det her indlæg skaber fin inspiration til, hvad der kan ske derude på de små kvadratmeter.
  Derudover vil jeg lige tippe om, at Søstrene Grene kommer med en udendørs kollektion til netop altaner og der er bestemt nogle fine prisvenlige ting imellem :)

 6. skorstensfejeren og hyrdinden Hej Emily. Du er så fin på dine Instagram billeder. Hvor kan jeg købe de fine six ames bukser og den sorte kjole? Kan ikke finde det på webshop nemlig 😉 kh. Tanja

  1. kill team afghanistan massacre Åh hvor godt :) Og bukserne burde være på Six Ames webshop, hvis ikke så kommer de snart :) Ligesom de vist også snart kan fås på Boozt og Zalando. Klem

 7. jakob vad juleoratoriet anmeldelse Siden sidste sommer er jeg flyttet på en landejendom, så jeg kommer til at tilbringe MEGET tid udenfor. Og min mand er “kommet til” at tilmelde os kampagnen fra Økologisk Landsforening, der hedder Mad til Bierne, så det tænker jeg, der kommer til at gå en del tid med. Vi skal nemlig have sået ikke mindre en 1000 kvm vilde blomsterfrø. Det er vel også en slags plan :-)

  1. flyttekasse harald nyborg Okay, dét er jeg altså en lillesmule misundelig på. På den gode måde forstås. Lyder som om I har den mest fantastiske blomstermark (og lidt honning måske?) i sigte. Kram E

  1. vuggestue københavn pris Hej Thea, jeg har simpelthen og i al min iver over ‘Den, der lever stille’, glemt at annoncere en bogklubbog for april :'( Så bogklubben tager en lillebitte pause og er så tilbage i maj. Men annoncerer maj måneds bog i næste uge. Så kan man tyvstarte lidt, hvis man vil :) Stort kram E