Kageklub: Den bedste tærte… nogensinde

ronnie james dio

deadly boss mods “Det her er den bedste tærte nogensinde”. Sådan sagde min mand, da han i fredags fik resterne af en helt vidunderlig tærte med bær, frangipane og mælkechokolade, som hudlæge henrik kraglund havde bagt, daapoteker i aalborg holdt det månedlige møde.

heste wall sticker Det var en home edition, for vi plejer at gå ud at spise kage. Og har senest været på Granny’s, Cakenhagen og La Glace. Men denne gang havde Anne tilbudt at både bage og bringe ud og det sagde jeg naturligvis ikke nej til. Hun er en af de dygtigste kagebagere, jeg kender. Og således kom hun med den bedste tærte nogensinde ♥

farveglad rissalat med kylling Og det var nok ikke helt tilfældigt, at Nikolaj blev så begejstret for den. Den var lavet en lille smule med ham i tankerne og som inspiration, fortalte Anne. Jeg havde nemlig betroet hende, at noget af det bedste han ved, er de der ‘franske’ hindbærtærter, man kan købe i Irma og Brugsen. Altså dem der ligger i frysedisken. Og de er nu egentlig også ret gode (med en klat creme fraiche eller en kugle vanilleis til), men denne her. Den slog dem altså med hestelængder.

envii miami pants Sprødeste, smørlækre mørdejsbund og så det dejligste fyld af syrligsøde bær og frangipane og mælkechokolade. Sidstnævnte minder lidt om mazarin. Bare meget bedre. Og sammen var det en himmerigsmundfuld. Intet mindre. Ja, ja jeg kan godt lide kage ;)

visitation gribskov kommune Anne har været så god, hurtig voksende træer, så stik over til hende og nap den og lov mig så lige at I bager tærten snarest. Det går fint at bruge bær fra frost (helst økologiske), de er plukket i sæson og smager bedre, end dem man kan få friske her for tiden.

glitter butik herning

Skriv en kommentar

shadow fight 2 youtube

attack on titan base

sort loftslampe house doctor

nicki pedersen racing

anzio light polar

8 Kommentarer