Små ting

absolut gospel singers

dr1 sportsgalla 2017 awp mortis jw {Når man føler sig helt, helt hjemme ;) På hotel Nobis til forårsfrokost, hvor jeg endda var så heldig at vinde en overnatning for to i deres suite. Og jeg vinder ellers aldrig noget. Hotellet har til huse, hvor musikkonservatoriet lå før, på H. C. Andersens Boulevard i et gammelt palæ, som jeg har haft et godt øje til i umindelige tider. Glæder mig sådan til at skulle bo der. Omend det blot er for en nat}

corvette c3 1976 De sidste par mandage har jeg brugt på at tænke, gruble og fundere. Og endda sammen med en masse af jer. Det er mig altså en udsøgt fornøjelse. At I har lyst til at tænke med og endda højt og sammen. Uanset om det handler om tips til Smilets By eller udlængsel. Tak ♥

margaret thatcher old I dag er al tankevirksomhed imidlertid sat på vågeblus. Jeg har gasset mig i sommerhus i weekenden og i dag med og lavet så lidt som muligt udover at gå lange ture og læse og spise påskeæg. Mægtigt rart. En lille mental parentes kun med lutter lagkage. Det tror jeg alle hoveder har brug for af og til. Forude venter nu et par arbejdsdage og siden drager vi mod Alperne henover påskedagene. Jeg håber på høj sol og bare arme og rosé i glasset (foruden ski selvfølgelig), men nu må vi se hvad vejret vil.

mor og datter konflikter Jeg håber, at I får en vidunderlig påskeuge. Hvad end den skal bruges i sommerhus, på arbejde eller ski ♥

eskild ebbesen vild med dans

biggie smalls death vogn med halm {Til bogreception på den lækre kogebog Sunde Skåle. Og så var der selvfølgelig ‘bland-selv-salat-bowl-bar’. Og hvidvin. Og godt selskab i form af blandt andet netflix film liste}

parring sider fast

håndbold kvinder em 2016 debut 1 fransk {Byens fineste skilt! Her kom jeg i øvrigt en hel del i mine unge dage, da jeg læste litteraturvidenskab}

clinique moisture surge overnight mask

odd molly kollektion 2008 eric winter horton sagaen {Hjemmebagte boller som vor mormor lavede dem til forårsfrokost med Magasinet Lækkerier. Der var også hjemmelavet pålægschokolade og Cocio. Og englesang}

bazaren odense denmark

guantanamo trump cartoon a other story {Når foråret ikke vil komme til en, må ma jo tage foråret på}

halloween dukke kostume

reformer pilates københavn hurricane i glas {Og så kan man jo også tage foråret indenfor. Jeg kan godt lide at købe en lillebitte buket, der ikke koster alverden, men som stadig er nysselig og pynter fint}

homeward bound lyrics

adidas bukser kvinder pizzaovn til haven ler {Man kan også gå planken helt ud og lege sommer indendøre}

ashton kutcher og demi more

hvad svarer en cl til most comfortable shoes {Acai-bowls og godt med ‘fuglefrø’ (somgulliver juniorseng ikea kalder det, når hun kærligt driller mig) er fast på morgenmadsmenuen herhjemme et par gange om ugen}

boldholder til fodbold

pont adolphe luxembourg rachmaninoff piano concerto 2 {Denne her parfume! Music Festival hedder den og er fra Replica/Margiela og dufter lidt henad en af mine andre favoritter, Gypsy Water fra Byredo og er alligevel helt sin egen. Krydret, mystisk, lidt af træ og lidt af patchouli. Helt perfekt med andre ord}

barstol hvid eg

billeder som flotte man skriver på hul i jorden graffiti {Til pressedag hos Mads Nørgaard, hvor jeg både forelskede mig i billedet og i den flotte stribede strik. Sidstnævnte kommer i butikkerne ca. til august}

anna ancher solsikkerne

maren uthaug my mind mexico guldmønt 1943 {Lidt fint til hestehalen og rodeknolden}

samira nawa amini

hunden lugter ud af munden afrensning af tapet {Når verdens bedste Anne kommer med verdens bedste tærte til vores kageklub. Den smagte intet mindre end himmelsk}

gravid hvilken uge  

kan ikke hente apps i app store

smukt billede af gud team bms birn {Til det fineste event med The Body Shop i anledning af deres kunst af wilhelm marstrand kampagne. Sørgede selvfølgelig for at blande en pose godter til Penny i hundekiksebaren}

en lille pige der hedder ida

summen i benene picasso don quixote litografi {I sommerhus og på yndlingsstranden i Hornbæk med mit hundedyr. Det gør godt. Og glad}

Skriv en kommentar

storebæltsbroen pris bil

notre dane paris

uddannelser sdu hvilke lukker

unge danske komiker

sauer 202 brugt

17 Kommentarer

 1. sommerspil i varde Årh, jeg havde godt nok også min generøse gang på BoBi Bar i mine år på forlaget overfor. 😉 Der er sgu så hyggeligt altså. Og så var det dengang jeg kæde-festrøg, hvilket jo ikke gjorde stemningen mindre løssluppen. Good times! 😄

 2. pizza huset aalborg Jeg har laest et sted at det materiale de der fine balloner er lavet i, aldrig oploeses og at de altsaa findes forevigt. Jeg ville oenske jeg ikke havde laest det faktisk, fordi nu taenker jeg paa det hver gang jeg ser dem.

  1. fair hair hinnerup Er det sandt?? Øv, det er ærgerligt – kan du huske hvor du læste det?
   Jeg prøver lige at søge på det og spørge min kæreste senere i dag – han er kemiingeniør og min go-to med alt der handler om nedbrydning af materialer ;-)
   Til selve indlægget vil jeg sige, nøj hvor er der meget lækkert mad i løbet af din uge! Gad godt det var mig :D

  2. ludvig den fromme Ih hvor ærgerligt…
   Og Anna – fedt at du lige følger op. Vi må jo finde ud af om det skal være slut med fine balloner :'(

   jamie oliver desserter Haha… ja jeg har spist (meget) godt den seneste uge :D

   skulderlangt hår frisører Stort knus til jer begge!
   E

 3. sarah jessica parker young Lige en teknisk kommentar: Jeg har i et par uger haft problemer med dit kommentarfelt – både på min telefon og computer. Når jeg trykker “se kommentarer” på fx dit seneste kage-indlæg, kommer jeg ned til dette kommentarfelt i stedet. Det sker måske 80% af gangene, når jeg trykker “se kommentarer”, at jeg bliver ledt hen til det forrige indlæg i stedet :-)

  1. asos skynet worldwide Hej Ida, godt du skriver det! Det har jeg også selv oplevet, men troede måske jeg ramte forkert eller det kun var hos mig. Jeg tjekker op (og får forhåbentlig fikset) hos det tekniske hold. Kram E