5 cocktails til din weekend

jimi hendrix electric ladyland

jernbane hotellet matador photograph of animals cars ^^burhan g kalder mig hjem lyrics^^

robotterne i blandt os bog Glædelig fredag!

busters verden tekst Jeg sidder stadig og nørkler og hygger med et par længere indlæg, jeg er i gang med. Bl.a. et om skønhedsfavoritter, et om surf i Portugal og et mere personligt. Skriver til og trækker fra, researcher og tænker. Og arbejder lidt for meget med alle på én gang, hvilket ikke er effektivt. Men det kan alting måske heller ikke altid være.

første russiske hærafdeling Troede jeg kunne nå at poste et af dem i løbet af dagen, men min dag er blevet brudt op i mange små bidder af et møde, telefonmøder, små, forhåndenværende opgaver der gjorde sig til og lokkede, og så jeg har en dejlig damedate her i aften og kan godt se, at jeg vist ikke når nogle af de planlagte indlæg, inden klokken ringer ind til weekend. Men de kommer i næste uge i stedet. Så som et plaster på såret (og nok mest min samvittighed), så byder jeg i stedet på 5 af mine absolutte yndlinge fra cocktailarkivet. Lige til at lave i weekenden.

plan de metro Jeg har valgt nogle, der lugter lidt af ferie og måske endda palmesus. Det synes jeg, vi har brug for og fortjent, her i forårsvinteren. Kom nu sol og varme! Har lyst til bare fødder og aftenture til Ismageriet. Og slut prut med vinter, halstørklædehår og følelsesløse tæer.

darryl hommo baum Så fat cocktail-shakeren, luk øjnene og leg, at I er på Bahamas eller i Tulum. Det vil jeg i alle tilfælde gøre.

kulan hautschutz creme Skål og rigtig glædelig weekend ♥

zip program free

sarajevo bosnien og hercegovina lykken er at blive overrasket ^^hvidt sofabord rund (ekstra god Dark n’ Stormy)^^

kommende film 2018

harry potter horcrux de små antiller caribien ^^hvad siger islam om^^

er ens mave hård når man er gravid

rieju rs2 matrix speedline svanen stolen på plakat ^^mange mennesker på knallert^^

meninger af hunde

levis bukser børn gamle auktionshus mejlgade ^^postbud kay bojesen^^

Skriv en kommentar

halvt langt hår

dreng på aros

halloween makeup til piger

pige navne med o

baby nest designs

10 Kommentarer

  1. tbilisi shopping mall Jææææs- det er da LIGE præcis det vi har brug for idag. Forrygende fint drinks-opsamlingsheat, har været en laaang uge. Og kold. Vig bort russer-kulde😨Tak for inspirationen, vil fluks angribe barskabet!🍹
    Rigtig go’ weekend😃

  2. love stories ruby Uha, de ser gode og eksotiske ud! :) Drikker dog ikke alkohol, men de kan måske også gøres alkoholfrie, hvis man tænker lidt ud af boksen :) God weekend!

  3. the folk factory Hej Emily. Kan du lokkes engang i fremtiden til at poste cocktail-opskrifter uden alkohol? Jeg trænger sådan til lidt inspiration. Jeg er gravid – over halvvejs med en pæn stor dunk og midt i et større renoveringsprojekt. Og jeg synes det kunne være super lækkert at bikse en lækker og alkohol-fri drink sammen en fredag aften – og dine opskrifter er jo sindsygt lækre men fyfy for mig lige nu og et godt stykke tid fremover. Så jeg ville være lykkelig og håber det måske er noget, du vil overveje :-) Rigtig dejlig week til dig.

  4. side fra billund Uhh jeg glæder mig til Portugal guide! Årets surf ture skal jo til og planlægges ❤️