10 ting jeg vil lave i marts

movie star planet bonnie

sikken et cirkus hue drop dreng Sad og skulle finde marts-billeder i arkivet til dette indlæg og så faldt jeg over de her fra marts 2012. Hvor er der sket meget siden. Og hvor har jeg været i det her game længe, haha. Ville dog gladeligt trække i det outfit igen i dag.

general lee sydstat Kan I mærke det? Der er forår i luften og de lysere tider er allerede over os. Ja, ja når polarkulden lige er daffet af. Men den med lyset, er der ikke noget lavtryk, der kan tage fra os. Da jeg cyklede til træning i morges kl 06.40 var det lyst. Ægte lyst.

hjerter dronning kostume Så dejligt!

kræft i strubehovedet Jeg er i alle tilfælde ret fuld af forårspep. Noget min månedsønskeliste også bærer præg af: Kælderoprydning, altanplanlægning og træningsopstart. Den var ikke gået for et par måneder siden midt i vintersløvheden, kan jeg godt sige jer. Måske jeg også skulle smide en forårsrengøring ind?

klub 100 brønshøj boldklub Er det egentlig noget I gør? Tager en ekstra grundig og stor rengøring i anledning af foråret. Eller en anden tid på året. Jeg gør ikke, for at være ærlig. Bare almindelig, ugentlig rengøring, men kan godt lidt tanken om at gå helt bananas en gang om året eller to. I teorien i hvert fald. Ved egentlig ikke om jeg ville bryde mig om det i praksis. For mens jeg elsker at støvsuge (er det underligt?), så er tanken om at tage alle bøger ud af reolen eller alting ned fra toppen af køkkenskabene egentlig ikke så voldsomt tillokkende…

kontakt tv2 news Nå, men der er også sjovere ting på tapetet, se bare med nedenfor :)

horsch tiger 6 mt Ps. Tidligereclub time ure.

plus fine jakke kage blixen bob noon

bestemt på engelsk røde kors storegade esbjerg Her er mine 10 ønsker for, hvad jeg gerne vil lave den kommende måned:

 1. Begynde til kunstskøjteløb. Kan man det, når man er voksen? Og over tredive? Ellers vil jeg i alle tilfælde bare gerne skøjte en masse, mens det stadig er sæson.
 2. Spise is på node for mig selv lyrics for at markere foråret. Når det ellers kommer.
 3. Planlægge hvad der skal ske på vores altan og købe frø, potter og planter. Gad godt både have nogle blomster jeg kan plukke af og noget spiseligt. Store ambitioner med andre ord.
 4. Læse marts måneds læseklubsbog with kind regards.
 5. I køkkenet og bage, stege og fermentere. Eller noget der ligner. Trænger til at prøve nye ting og og eksperimentere lidt. Og under alle omstændigheder skal jegmarkets in london, det har jeg lovet én herhjemme.
 6. Flytte ind på mit nye kontor. Og indrette mig, sammen med et stærk damehold, som jeg ser frem til at dele kaffemaskine og tanker med. Efter et halvt års tid på hjemmekontoret er jeg kommet til at savne, at ‘møde ind’ et sted og omgive mig med de samme mennesker på daglig basis, så det bliver en dejlig forandring. Også selvom jeg nok er allermest effektiv, når jeg er solo. Hjemmekontoret render heldigvis ikke nogen steder, så jeg kan jo altid tage en hjemmearbejdsdag.
 7. Sehvor mange babyercool backgrounds for computers 4k og tykke klejner opskrift i biografen.
 8. Rydde op i vores kælderrum. Ikke så ophidsende, men ret nødvendigt efterhånden.
 9. Begynde at træne igen. Har været ude af gamet grundet en skade i håndleddet (og efterfølgende sløvsind og gode undskyldninger) i tre måneder, men nu skal det være. Har allerede været afsted 3 gange den sidste uges tid og planlægger at fortsætte sådan. Sig til hvis I vil have tips til at komme i gang (igen) med at træne og bevare motivationen. Så kan vi gøre det sammen ♥
 10. På ski i påsken med mine allerbedste ski-buddies. Og spise påskeæg og drikke påskerosé.

laver man et flettet kurv selv hotel faber århus Jeg GLÆDER mig til at høre jeres tilføjelser og hvad I går og drømmer om at bruge den kommende måned på?

black red grunge texture

Skriv en kommentar

racing denmark silkeborg

video den motiverende samtale

hilfiger denim bukser med seler

tråen trap 19

telly savalas biography

49 Kommentarer

 1. abirami amman temple Glæd dig til Call my by your name, den er skøn! Bered dig på akut trang til at leje et stort, gammelt hus i sydeuropa hele sommeren :)

  parkering forbudt band Jeg vil rigtig gerne læse noget om motivation for at komme i gang med noget træning igen. Jeg har personligt kørt på absolut laveste niveau over ingenting i et års tid pga sygdom og omvæltninger i privatlivet. Som medførte en beslutning om ikke at bruge tid på ting, jeg kun gør, fordi jeg føler, jeg skal. Dermed røg hold-styrketræning, som jeg har gjort mere eller mindre fast i mange år men i virkeligheden ikke får noget mentalt ud ad, i skraldespanden.
  Sporadisk yoga og dans og cykling til arbejde er her endnu, men jeg kan ikke komme ind i en rytme. Læser meget gerne et af dine velskrevne, inspirerende indlæg om det! :)

  1. hvornår begynder vild med dans 2017 Nu glæder jeg mig endnu mere til Call me by your name :)

   stativ til indpakningspapir Og det er modtaget, Laura. Håber jeg kan være med til at motivere dig. Stort knus

 2. hvor mange rlande er der i verdne Jeg glæder mig også helt vildt til at kunne få fyldt krukkerne med blomster igen.

  net mobning statistik Vi får min storebror med familie på besøg om to uger, så meget af måneden går (forhåbentlig) med familie hygge og sightseeing.

  soveværelse indretning planter Og så bliver jeg 40 i denne måned 😁 det ser helt vildt ud på skrift, men føles ikke så slemt 😂

  1. små kartofler kogetid Woop, tillykke (lige om lidt) med det flotte nummer ;) Min mand fylder 41 lige om lidt, det ser også helt vildt ud på skrift. Men det er netop bare et tal og ikke noget vi tænker over ellers… Lyder som en dejligt måned du har foran dig. Kram E

 3. dårlig luft i huset Vil bare sige at jeg er kæmpe fan af udtrykket påske-rosé. Jeg regner kraftigt med at det bliver en ny del af mit ordforråd, og måske endda en ny påsketradition :)

 4. hilton københavn lufthavn Min kæreste og jeg flytter om en uge, og for første gang kommer vi til at have en altan, så jeg er 100% med på at planlægge og klargøre sådan en fætter. Og jeg GLÆDER mig! Generelt glæder jeg mig faktisk bare helt vildt til at pusle med at indrette et helt nyt hjem. Simpelthen det fineste – også selvom det kommer til at skulle kombineres med specialeskrivningen, hehe. Hopper også lige med på at se Call Me By Your Name, hvis jeg kan overtale nogen til at tage med mig :)

  posthus føtex randers Knus

  1. dolphin family hotel Lyder nu ellers også som den perfekte overspringshandling ;) God skrivelyst. Kram E

 5. pizza sjællandsgade herning Forårsrengøring er det skønneste. Jeg tror det kommer sig af, at man på en forårs-solskinsdag har brug for at resette og starte på en frisk. Blomster, nul nullermænd, ud med gamle ting man bare irriteres over :-) jeg synes det har været den længste vinter. Glæder mig til foråret nu! Tak for inspiration til aktiviteter

  1. shangrila restaurant vejle Enig i længste vinter! Og måske jeg skulle prøve forårsrengøring. Du sælger det godt :) Kram E

 6. beskyttelse til bilen Jeg skal pakke forårs skoene ud af deres æsker, så jeg kan danse vintergækker og tulipanerne i møde. Så skal jeg i sommerhus med min familie, hvor vi skal spille brædtspil, spise pandekager og popcorn, og går tur ved vandet :-)

 7. bipolar lidelse type 2 Jeg smutter en forlænget weekend til Paris i næste weekend med min kæreste og jeg glæder mig SÅ meget! Så forhåbentligt bliver det nogenlunde fint vejr, så jeg ikke behøver slæbe vinterfrakken med, men i stedet kan nøjes med en striktrøje og en lettere jakke :)
  Derudover sender jeg min kvote 2 ansøgning afsted til studie i næste uge også, fingers crossed…
  Men ellers tror jeg bare at jeg skal forkæle mig selv med en manicure i forårsfarver, et par nye solbriller måske og så har jeg kig på en ny taske fra Jerome Dreyfuss. Og så påskerosé og påskeæg ej at forglemme! ;)

  1. myself yourself anime Er glad for at du har taget påskerosé til dig og så vil jeg ønske dig den bedste tur til Paris (men det bliver det automatisk i den by) og krydse fingre for dig. Mange klem E

 8. kendte planter plakater Åh, jeg vil også i biffen! Der er så mange gode film p.t. men jeg må vel bare tage dem fra en ende af :-)

  hacker face in roblox Jeg vil også læse lidt, jeg vil også i gang med at træne igen, men jeg vil ikke rydde op i noget kælderrum. Til gengæld vil jeg rydde op i skuffer og skabe. Og så vil jeg på Nivaagaard og se “Nature Morte”. Og så vil jeg selvfølgelig spise påskeæg og chokolade :-)

  danske torrents sites Pst, jeg er 46, og hvis jeg kan skøjte, så kan du også!

  1. er butikker lukket grundlovsdag Dejlige planer :)

   koncerter 2017 danmark Jamen jeg kan godt skøjte, jeg vil ‘bare’ også gerne lære lidt tricks à la kunstskøjteløb. Et lille spring og en pirouette og sådan :)
   Stort knus Emily

 9. tribeca lampe franklin Jeg fik set Black Panther i sidste måned, og jeg er ekstremt begejstret for, hvor god den er. The Florida Project var jeg dog lidt skuffet over. Min måned kommer til at stå på en tur hjem til Danmark sidst på måneden, hvilket jeg glæder mig meget til (:

 10. marco materazzi vs zidane Ja tak til motivation! Jeg har født mit tredje barn for 11 måneder siden, spist alt for meget kage og fået delte mavemuskler, så jeg må ikke lave de almindelige øvelser jeg engang lavede (selvom det nu absolut ikke kun er derfor jeg ikke er igang, ahem…) Jeg har max brug for motivation, af den gode slags, ikke den strenge – og det ved jeg er noget du er god til :)

 11. admiralens vise noder Jeg siger ja tak til motivation, jeg har netop skiftet job og er gået ned i tid, så nu skal det være. Startede i mandags da HealthySkinnyBitch var i Aarhus, så der er nye træningssko i hus og blod på tanden, nu skal det bare fortsætte

  1. skrivebord dele planker Yay! Der er ingen, der kan fyre op under træningsmotivationen som Sara :) Godt du er i gang! Knus E

 12. moonlight sonata chords Sig til hvis du finder et sted man kan gå til skøjter.
  Eller springgymnastik, har stadig til gode at slå den flikflak.

 13. hangar nær berlin Ja tak til tips!! Jeg er helt ude af gamet :/ var ellers lige så godt igang.. men jeg har brug for et sundhedsspark bag i 😝

 14. legoland åbningstider 2018 Jeg vil også mega gerne se Call me by your name! Har ikke haft tid endnu. Hvorfor starter du ikke en biografklub op, lidt á la din læseklub? Ser en film om måneden, mødes og ser filmen sammen og anmelder — med nye mennesker, nogle man ikke altid går i biffen med (kæreste, veninder, søster osv). Kunne da være super hyggeligt!😉 Bare en idé.

  1. kanal 4 dk Det er en mega god idé Marlene. Må se om det kan lade sig gøre i praksis, men er vild med den. Knus E

 15. velkommen hjem banner Det lyder som en dejlig måned du har foran dig.

  print selv bankoplader Den kommende måned skal jeg knokle med innovationsprojekt på studiet, begynde at arbejde en masse igen, blive bedre til at slappe af, få læst bøger og gøre noget af det jeg gerne vil, i stedet for at sidde og scrolle ned igennem et feed. Og ja, så vil jeg også gerne have has på det med træningen igen. Så indlæg omkring motivation og at komme igang igen modtages med kyshånd :)

  1. diggys adventures help Dejligt at høre og ja, kender alt til det med at man af og til bare drukner i det feed og så efterfølgende føler at man er gået glip af ‘det rigtige’ liv. Mange kram E

 16. counter blox knife Årh altanplanlægning… Vil du ikke dele med os i takt med, du får planlagt? Jeg har for første gang i mit liv altan, og endda to af dem. Og jeg trænger til inspiration til, hvad jeg kan gøre! :)

  1. st chef isere Det kan du tro. Så må vi håbe at det i praksis kan leve op til ambitionerne. Altså hos mig. Klem og tillykke med din nye altan

 17. sparekassen djursland hornslet Stort ja tak til motivationstips! Er helt, helt ude af træningsgamet og jeg trænger virkelig til at komme igang – bukserne strammer efterhånden lidt for meget! Jeg kan bare slet ikke finde energien til det, så tips er velkomne!
  Også meget gerne altantips, nu vi er i gang :)

 18. pepitos pizza randers Hej Emily

  luke benward girlfriend Kan du anbefale nogle gode steder at skøjte? Vil så gerne afsted :-)

  atlas global travel Kh Marie

  1. davidsen byggemarked hørup Vi er glade for skøjtehallen ude i Ørestad og Kastrup Skøjtehal :) Klem E

 19. lunar guardian warwick border Jeg elsker altså også at støvsuge og er helt ked af, at jeg ikke kan for tiden (har bækkenløsning ifb. graviditet, så lægen har frarådet støvsugning bl.a.), så det er absolut ikke underligt ;D

  all arma 3 controls suveræn strik josina