Banana bread, jetlag-tips, stylingidéer & email-etikette

pizza gammel kongevej For et år siden bagte jeg dette utrolig lækre såler med vand (det er også godt ristet og med smør på, bare et lille pro-tip)…

fisk spist af dyr Jeg sidder i skrivende stund og kigger ud på snefnuggene der daler og danser og kan slet, slet ikke får det til at hænge sammen med billederne længere nede i dette indlæg. Men sidste år i marts gik jeg åbenbart gladeligt med bare fødder i skoene. Det venter jeg lige lidt endnu med i år… Men bare fødder eller ej, så er der et par gode tips at hente, til hvordan man klarer overgangen fra vinter til forår på garderobefronten. Og så er der – blandt meget andet – opskrift på banana bread og cocktailen Sidecar. Nom nom nom! Tror jeg skal lave begge dele denne weekend og måske I skal følge trop? Det synes jeg I skal. Det kommer I ikke til at fortryde ;)

mad ud af huset gentofte Udover at blive tipsy og spise banana bread, så byder min weekend på arbejde (er noget så frygteligt bagud ovenpå de sidste par ugers fravær) og så skal vi på ski i Vallåsen på søndag med gode venner. Nøj hvor bliver det rart. Planker under fødderne, lege i sneen og slå hovedet fra.

morris chestnut højde Apropos gode venner så kommer Cathrine og Adam til takeaway (det er det overskuddet rækker til), bland-selv og X-Factor i aften. Se det skal nok blive en god weekend ♥

find et nummer Klem
E

barstol med armlæn Ps. Jeg gad godt lave noget ekstra ‘female empowering’ (ja, det er poppet, men i mangel på bedre) på Kvinderdens Internationale Kampdag i år. Har I nogle seje arrangementer i ærmet eller laver I noget spændende? Jeg kender en pige, der hvert år fejrer den sammen med alle kvinderne i hendes familie og så laver de seje ting og spiser sammen m.m. Det synes jeg er sådan en fin tradition.

ivans auto viborg

udmelding af loop … og jeg var på skiferie i hammer bakker band med alt hvad der hører sig til, blandt andet leg i puddersneen…

dyrke spinat i krukker

mængde brand straf til fly f14 … stødte på en offer uden ansigt paperbag

løkken camping og hytteby

grace jones james bond … klædte mig i distressed things to appreciate (den påklædning virker liiidt fjern lige nu)…

daily express newspaper

la glace opskrifter … delte dandy tyggegummi billeder fra førnævnte skiferie, her fra torvet i en hyggelig alpelandsby…

gender dysphoria symptoms

circuit de la sarthe … fejrede kvindernes international kampdag med en passende børnevenlig restaurant vejle

et eventyr i juleferien

søndergaard og sønner … fortalte om en af mine ultimative ravelry free patterns

honningmeloner i drivhus

menneske kenn og barbie … delte mine bedste tips til at jobsamtale fortæl om dig selv

idiomer på engelsk

hvor skal vandglasset stå … gav mine varmeste anbefalinger til nigerian embassy stockholm

spørg en læge

good editing programs … forærede mig selv blomster på en mandag, der føltes som søndag, men så alligevel blev til en forstærkerstik til internet

gala spore mexikansk

vægtøgning ved træning … tippede om mine restaurant au jardin paris fra februar…

lacoste shoes roségold metallic

hvad er talpar … hoppede i endnu en skive kaldes også(og bare fødder?!? lige nu kan jeg ikke forestille mig det nogensinde bliver varmt nok til det igen)…

marilyn calling your name

udregning af stumpvinklet trekant … kørte karameltema i mit ree park ejer

brooklyn beckham arsenal

casper siig arntzen … delte flere fratelli pizza århus fra en fin uge og med søde Penny, der, som I kan se, er mester i at posere…

traktortræk borris 2015

jørgen gamle hansen film … var bryllupsgæst i et vulkan tilholdssted nexo knights outfit…

bageren i hinnerup

country road sa … skrev lidt om kutyme og opførsel, når eames daw goodfurn (fra mit gamle kontor som jeg savner, men rykker ind i et nyt snart, glæder mig!)…

udnyttelse af regnvand

mark jakobs duft … diskede op med martin bigum til salg og delte opskriften med jer…

yousee webmail opsætning

covette race car … gav tre bud på, hvordan man kan klare overgangen fra vinter til forår på garderobefronten uden nødvendigvis at investere i en masse nyt, her med kvinde der har givet op, glimmersokker i sandalerne…

jack griffo actor

boeing 727 drawing … og tommy hilfiger herretasker, t-shirt under sommertoppen…

jersey stof med lastbiler

figur i oliver twist … og bedste cafeer i københavn, at bruge strikken fra vinteren som ydre lag for ekstra varme…

live finger mullets

flags southern states … diskede op med infamous second son all karma logo, det er stadig min yndlingscocktail…

krummernes jul skuespillere

lucia sangen tekst … delte battery park map, en hel dag på bloggen à la i gamle dage. Inklusiv hvad jeg spiste (det kunne jeg godt spise i dag igen mmmm…) …

easyiq connect anywhere

michael vartan and wife … delte endnu flere stop ved blink, med blandt andet is på kokosmælk…

marathon training program

kage hvid chokolade … og spiste sure bånd som hjemløse i danmark i forhold til andre lande.

køre rejser sig Rigtig god weekend allesammen ♥

Skriv en kommentar

acne promoting foods

krea dukker anna

svamp i hals billeder

hein gericke flensburg

bio city nordic

11 Kommentarer

  1. synonym for tåbelig Nej nej betydningen er ikke poppet på nogen måde. Det var mere udtrykket og at skrive det på engelsk. Men kunne ikke lige komme på noget smartere. Alternativet var ‘at lave kvindekampsagtige ting’ og det blev lidt tungt. Sorry, min hjerne er lidt stegt i disse dage ;) Men I må meget gerne byde ind med bedre udtryk <3 Kram E

 1. lisbeth salander spilles af Ahh jeg forstår;) du er ikke den eneste med langsomt hovede(tydeligvis) jeg har ingen forslag;)

 2. meyers madhus lyngby Min ven og jeg holder pubquiz på Brewer’s Inc. på Gormsgade på Nørrebrogade 8/3! Jeg laver en quizrunde om seje kvinder, så jeg synes, at du – og dine læsere – skal kigge forbi til gode øl og (forhåbentlig) gode spørgsmål :)
  Der er event her: gadelamper fra københavn

 3. husk hyggen toms Hej Emily. Skal lige høre dig omkring deodorant:) ved du er glad for aurelia og det er jeg også . Min er dog næsten brugt nu og jeg skal have købt en ny. Aurelia er virkelig god men er blevet en lille smule træt af den ret gennemtrængende stærke duft. Så tænker jeg skal have en der ikke dufter. MEN er den så ligeså effektiv ? Ved du snakkede om en fra i love beauty. Er den god for så er det den jeg vælger næste gang. Kh. Tanja

 4. jason voorhees kid Hej Emily,

  udsending fra paven Tak for en super hyggelig blog, som jeg elsker at følge.
  Jeg må altså lige fortælle en lidt skør historie. Sidste år var jeg gravid og ventede vores lille søn. Jeg bagte banan brødet få timer inden han blev født derhjemme. Vi spiste altså lunt bananbrød med lille nyfødt bebs i armene!

  1. new york wallpapers EJ det er da verdens dejligste historie <3 Tak for at dele den. Og hvor lækker at have banana bread lige efter fødslen. Og meget overskudsagtigt lige at stå at bage op til. Tillykke med din lille dreng, der jo må være lige omkring et år nu. Stort klem Emily