Små ting

hvor ligger outrup

regeringsbygning i berlin performance design ruc {Solnedgangene i sidste uge. Enhjørningemagi}

topmodel dagbog jenny De mest poetiske morgener (ja, jeg læser Troels Kløvedal for tiden), erantis der spirer frem alle vegne, lidt sne hist og her, endnu et magisk vinterbryllup og masser af tid med de bedste venner, som jeg føler mig så heldig at have. Og hjertet var ved at flyde over med forårsfornemmelser og jeg følte mig SÅ rig.

sort slå om kjole Og inden I kaster op i munden, så kan jeg fortælle jer, at det også var en uge, hvor jeg fik voksen-skæld-ud af en meget, meget vred mand, at jeg var helt og aldeles tæt på at tisse i bukserne efter at have fejlvurderet egen blærekapacitet og at jeg af uforklarlige årsager lå søvnløs to nætter. Eller måske det faktisk var af den ynkelige årsag, at Nikolaj er i Aarhus og jeg ikke kan sove alene længere, tsk tsk.

sofie schnoor nederdel pige Nå, men summa summarum er, at der selvfølgelig også sker nederen ting i min lejer. Men alle de små, nederen ting, de får altså ikke lov at tage fokus fra de små, gode ting (det er nogle af dem, jeg viser her hver mandag). Måske er det fordi jeg har oplevet store tab og sygdom, at jeg har ekstra travlt med at være taknemmelig for det, der er. Jeg ved det ikke. Men jeg vil i alle tilfælde ikke spilde tiden eller fokusere på det, der alligevel ikke er væsentligt. Det være sig at sladre, parkeringsbøden, køen i supermarkedet eller en dårlig arbejdsrelation.

heste der bliver trukket Forstå mig ret. Jeg går ikke med skyklapper på. Der sker masser af ting i verden, der gør mig ked af det og som bekymrer mig. Men de gør mig faktisk også ydmyg og endnu mere taknemmelig for det jeg har. Og giver mig en endnu større lyst til at fremhæve de Små ting. Eller skønheden i alting om man vil.

beskyttelse mod pop op Og så til noget helt andet. For sig mig lige en gang, har I vinterferie? Når man ikke har børn og tilmed er selvstændig, så glemmer man lidt skoleferierne, men da jeg var i biffen i går sammen med hele resten af København og ikke kunne forstå, hvorfor der var SÅ mange mennesker, kiggede min veninde opgivende på mig og sagde “Jamen det er jo vinterferie”. Og det er det jo så. For nogle i alletilfælde. Det er vist også nogle, der først har ferie i uge 8 alt afhængig af kommune. Men nu skal jeg ikke kloge mig på noget, jeg tydeligvis ikke har forstand på. Men i stedet blot ønske de ferierende rigtig, rigtig god ferie og I må hjertens gerne fortælle mig det, hvis I skal lave noget skægt, særligt eller hyggeligt. Synes altid det er så dejligt, at følge lidt med i hvad I begiver jer af med deromme bag skærmene.

grace kelly crash Selv daffer jeg til Aarhus i morgen og glæder mig til at blive genforenet med den OL-kommenterende Drømmemand og til at skulle på arbejdsferie i Smilets By. Er SÅ taknemmelig for alle de gode steder I har tippet mig med og glæder mig til at prøve flest muligt af.

nordea telefonbank kontakt Jeg håber, at I også får en vidunderlig, ny uge, hvad end I har ferie eller jobber den og uanset om I befinder jer på den ene eller anden side af Storebælt ♥

barleys and grapes

horsens kort centrum hvor ligger sulsted {Forårsbebudere hjemme hos mine forældre. Duftede himmelsk. Før i tiden var jeg nærmest allergisk overfor duften af hyacinther, men nu elsker jeg den}

ny tarantino film

brudens mor kjoler brad pitt oscars 2015 {Sidste uge bød på to store filmoplevelser: I, Tonya og Django – the king of swing. Sidstnævnte i hyggelige Vester Vov Vov}

træer i danmark

knækbrød med chia på lige fod {Tallerkener fra Gannis souvenir-pop-up. Med Dannebrug (og kanelsnurre) his & hers til fødselsdage, tænker jeg}

pampers str 4

sisal reb 10 mm stor giraf pynt {Emily ♡ Emma. Min venindes sødeste og længste spillopbarn. Kun 9 måneder men HELT klar på at indtage verden og snakke med alle}

luger 9mm how does it work

camilla martin m ryan reynolds and blake lively pregnant {Efter at have ladet neglene få luft i en måneds tid blev savnet for stort. Og er nu gået i gang med at teste de grønnere alternativer af. Synes de her gør det ret ok (især på udvalget af farver), men savner lidt den tykke, blanke lakfornemmelse. Måske det kan klares med en overlak…}

hand mund fuß krankheit

landbrug til salg fyn mand spist af pytonslange {Sneloppe. Hun ELSKER sne og ruller sig i det og spiser så meget hun kan komme til også selvom det bare er et sparsomt snedække som her. Gad godt tage hende med på ski engang}

eventyr for børn

chanel eau tendre eric chase bolling {Eftermiddags kaff’ og kage. Eller Fika som de siger på svensk. Og når det nu er en svensk fastelavnsbolle, en semla, så er det måske mere korrekt. De kan i øvrigt anbefales. Gærdejsbolle med kardemomme, udhulet og fyldt med marcipanmasse og flødeskum}

posthus frederiksberg centret

langt pandehår og briller røget sild opskrift {Hos min lokale blomsterpusher, hvor jeg købte glostrup hospital tlf}

Skriv en kommentar

hvor meget mælk producerer en ko

risperdal til børn

stuart macbride i den kolde mørke jord

angela vazquez photos

stak the trump

34 Kommentarer

 1. forstørrelsesglas på engelsk Her i Aalborg er den officielle vinterferie først i uge 8, men jeg har ikke børn og holder derfor min vinterferie i denne uge. Der er altså noget over at have fri, mens alle andre arbejder. Og over at have en hel uges fri og ingen planer :-)

 2. harry bosch rækkefølge Hej Emily. Her i Randers har jeg vinterferie med mine 2 skolebørn. Far arbejder :) vi hygger med hjemmebagt kage, gå ture og skal også en tur i biffen og se hodja fra Pjort:) god tur til Århus:) Kh. Tanja

  1. future diary yuno Åh det lyder altså også rart. Håber I får en fortsat dejlig vinterferie og mange tak. Stort kram Emily

 3. hubsch keramik krus Hej Emily, det er altid hyggeligt at høre om det små ting:-) Jeg lurede på, hvornår diskussionen af “Blækhat” dukker op? Er lidt spændt på at høre, hvad I andre synes om den :-)

  1. natløb holbæk 2017 Ja, sorry har været lidt af en snegl med den, men den er på bloggen NU :D Spændt på at høre hvad du syntes. Mange kram Emily

 4. røde kors indsamling 2015 Her er der snart kinesisk nytår og børnene har fri i over en uge. Vi skal modsat nærmest alle vores venner ikke rejse, de beretter om ture til Bali, Thailand, Vietnam etc. Og hvis jeg skal være helt ærlig er jeg ret okay med det, vi havde en lang juleferie på New Zealand og er mættet endnu.

  the guardian uk Så vi tager nok et par dags skiture og nogle dovne dage herhjemme og nyder at Beijing mange steder er mennesketomt.

  1. volcom hand picked fall 17 Det lyder nu heller ikke så tosset Mette. Nu spørger jeg måske dumt, men kan man stå på ski i nærheden af Beijing? Uanset hvad må I have den bedste hjemme-ferie. Knus Emily

 5. hvornaar kommer the vampire diaries 4 Øj, voksenskældud er så tarveligt. Særligt fordi det ofte er lidt uberettiget, synes jeg, og tit blæst lidt ud af proportioner. Hvad blev der nu af at tale pænt?
  Men noget andet, der til gengæld særdeles rart. Når du kommer til Aarhus, så gå på Briancon, en bager ved åen, og spis en af deres chokoladecroissanter. Du er sikkert allerede blev tippet om den, den er virkelig en vinder, men vil gerne lige understrege hvor vigtigt det er ;)

 6. børnehaven bifrost odder I Vestjylland har vi også vinterferie og vi hygger os herhjemme.
  I går var vi i Lego House, Billund med 2 teenager. Det kan varmt anbefales, flot arkitektur, nyskabende og man kan slet ikke lade være med at bygge med LEGO.
  Desuden har jeg en Valentins date med min mand på Hindsgavl Slot med overnatning.
  Jeg er i gang med at læse “En anden gren” af Jesper Wung Sung og så skal vi for alvor i gang med at planlægge påskeferien i New York og Washington D.C.

  tara rendell germany Rigtig god tur til Århus

  1. far til fire youtube Det lyder vel nok som en god ferie Bettina. Med plads til både teenagere og slots-date <3 Håber I får den bedste Valentines og hvor lyder det dejligt med påskeferie på den anden side af Atlanten. Vi tager til NYC til maj og jeg glæder mig helt uendeligt.
   Tak og knus E

 7. kamp hotel helsinki Jeg bruger (som så mange andre) Essie og er glad for mærket. Men jeg har det lige omvendt dig; jeg er ikke så glad for den der tykke lakfornemmelse på neglene, som man ofte får ved de tradtionelle neglelakker (hvad dælan hedder neglelak i flertal? 😄). I hvert fald ved de nuancer jeg bruger mest, og som typisk kræver tre lag + en overlak for at være heldækkende.

  højhalset bluse mænd Så jeg synes, det lyder lidt spændende at Kure netop ikke er “tyk”. Hvordan er holdbarheden, synes du?

  1. pizza kebab house bramming Haha… ja, der kan man være så forskellige. Elskede essies konsistens og alt andet egentlig, men da jeg prøver at undgå hormonforstyrrende stoffer, holder essie og jeg en pause ;)
   Jeg prøvede Kure uden både under- og overlak, hvilket jeg normalt ville bruge og den holdt pænt i 2 dage og blev så slidt let af på spidserne på 3. dagen. Jeg havde to lag på. Men jeg er lidt lun på at prøve med deres egen overlak + evt. underlak og se om det så holder bedre. På plussiden så tørrede det lynhurtigt. Men skal teste flere ‘øko’-lakker, så skal nok holde jer opdateret :) Kram E

  1. ipad holder til mikrofonstativ Det er Isblomsten på Islands Brygge. Lidt pebret, men fineste udvalg, så under mig selv lidt fra dem en gang om måneden ca. Knus Emily

 8. burger king wrap Jeg glæder mig til at læse dine tip til Aarhus! Mit tip må være at gå en tur i universitetsparken eller Marselisskoven med Penny-dyret, og måske tage en tur på Moesgaard Museum eller Gammel Estrup herregårdsmuseum.

  alle superliga flag Her står vinterferien også på arbejde, men det er egentlig meget dejligt, synes jeg. Mens de andre på gangen holder fri, satser jeg på at komme til bunds i indbakken, rydde op på kontoret – og møde lidt sent og spise en fastelavnsbolle :-)

  1. hilfiger denim shorts Så dejligt at høre :) Penny skal desværre ikke med, men så kan jeg nappe en løbetur der i stedet. Tak for tips og rigtig god vinter’ferie’, men ja, det kan faktisk være super rart og effektivt at være alene på arbejde :) Kram E

 9. soldaterne på amalienborg Ååååh altså, hun er simpelthen bare så nuller, din lille hundesnude! <3

  frække frida bøger Kunne du mon i øvrigt overveje, at bogklubben skulle læse Leonora Christina Skovs nyeste roman/semi-selvbiografi? :-)

  rally dm 2014 I øvrigt: Den absolut hyggeligste og mest intime vincafé i Aarhus er Vincafeen (vildt opfindsomt navn, I know) i Borggade (hvor man også kan få charcuterie og ostebræt) og dens storesøster (med lidt mere larm og halløj) Løves Bog- og Vincafé rundt om hjørnet på Nørregade.

  ekstrabladet nyheder danmarks Er man til rigtig god øl i stil med Mikkeler, men knapt så poppet (Mikkeler ligger i øvrigt i brandhyggelige Jægergårdsgade), så prøv en sour på Mig og Ølsnedkeren i Mejlgade. Elsker det sted og ELSKER sour øl, efter jeg blev introduceret af et norsk vennepar, der allerede var fans.

  staten på råndetårn Tre retters menu til kun 250 kr. på det fine Royal Hotels bistro (ved Store Torv/Domkirken) er også klart anbefalelsesværdigt – så pænt et sted og rigtig god mad til pænt billig slat penge.

  1. spencer boldman height Ja jeg er også ret vild med hende!!! <3 Wow en masse gode tips Tine, tak. Jeg bliver nød til at tage endnu et par uger i Aarhus kan jeg godt se på det hele. Kram E

 10. håndtag til døre Hvor I klæder hinanden du og fine Emma Sevilla > Madrid på fodboldtur fra torsdag. Jeg må “bare” sidde hjemme og glæde mig over at have en kæreste, som er verdens bedste far, der gider at arrangere sådan en tur for vores drenge. Men min weekend byder både på morbesøg fra det jyske, Dining Week på Krogs med en god veninde og brunch + Barcelona planlægning med to andre søde venner, så jeg kan vidst ikke klage!

  1. bf goodrich dæk Tak <3
   Åh sikke gode planer og ja, ret sød far (og måske ok ikke at skulle med på fodboldtur trods alt? ;)). Håber du får den bedste februar :) Kram