10 ting jeg vil lave i februar

the imitation game movie

bære over med Lille, fine februar. Måske en undseelig og sædvanligvis grå sag, men synes allerede den har gjort sit rygte til skamme med dryssende snefnug og strålende, frostklare dage. Og så skal man jo heller ikke glemme at februar er lig med fastelavn og fastelavn er lig med fastelavnsboller. Og straks blev det hele meget bedre. Men hvad skal man så lave ud over at bage og spise fastelavnsboller tænker du? Min to do-liste for februar finder du nedenfor. Den hyggelige af dem forstås. For jeg har også en med mere almindelige, kedelige pligter, men denne her, det er den med alt det rare. Alt det man også gerne vil, men som man måske glemmer i dagligdagens trummerum, når sofaen, tv’et og rutinerne kalder.

døden på oslo s Majoriteten af måneden skal bruges i Aarhus for vores vedkommende. Nikolaj stikker vestpå i morgen og jeg følger trop i starten af næste uge. Derfor er denne uges månedsønskeliste også lidt anderledes end den plejer (mere Aarhus, mindre København), men de fleste af punkterne kan snildt konverteres til at passe til uanset hvor man befinder sig i verden.

spåkone på engelsk Og så til noget helt andet, men alligevel noget, jeg også gerne vil gøre mere af i februar og fremover. Jeg har for første gang (da vi tog billederne her) fået to go-kaffe med i egen, medbragt, genanvendelig kop. Og det var lidt grænseoverskridende, lige indtil jeg stod hos Coffee Collective og de tog imod og fyldte min kop, som det mest naturlige i verden. Havde ellers regnet med at skulle forklare mig og bede pænt om lov. Men så meget desto bedre og nu tør jeg bestemt godt gøre det igen. Det kræver selvfølgelig, at jeg husker min egen kop, men jeg er allerede ret skrap til altid at have min vandflaske med, så mon ikke det kan lade sig gøre. Altså det meste af tiden. Når det ikke lykkes, så går det nok også. 1 enkelt engangskop i ny og næ er bedre end 5 om ugen. Og så er der jo også den mulighed bare at tage kaffen to stay, så kan man også få en lille pause à la mindfulness med på købet.

milionerzy gra po polsku Ps. Tidligere jay naylor comics.

ditte okman børn

biblia pauperum nova sofia rosé danmark Her er mine 10 ønsker for, hvad jeg gerne vil lave den kommende måned:

 1. Tage i Botanisk Haves palmehus og læse magasiner og for et øjeblik forestille mig, at jeg er på ferie et varmt sted.
 2. Spise fastelavnsboller. Har endnu ikke smagt semlorna (svenske fastelavnsboller, der er topgode!) hos Juno eller Bageriet Brød, men det kan jeg lige nå inden turen går til Aarhus.
 3. Stå på skøjter med Drømmemanden i Christiansbjerghallen og på den udendørs bane ved Musikhuset.
 4. Rydde op i mine billedarkiver på computeren (tiltrængt!) og bestille favoritterne til print.
 5. Forkæle mig selv med en battle of ypres.
 6. Planlægge sommerferie + vores tur til New York til april/maj. Finde gode steder at bo både i NYC og ude i Montauk. Og se om vi kan få ‘his’ vs. ‘hers’ ønskelisten over gøremål til at gå op. Ellers vinder han. Det er jo trods alt hans julegave.
 7. Læse månedens bog, frilandsmuseet lyngby restaurant, i læseklubben.
 8. Lufte løbeskoene i Riisskoven og spise australsk inspireret morgenmad på The Lazy Wombat efterfølgende.
 9. Se filmen hjemmelavet pizzadej til grill, om musikeren og sigøjneren Django Reinhardts overlevelse under 2. Verdenskrig.
 10. Vinterbade på Den Permanente, som jeg lige har læst en masse om i Blækhat (sidste måneds bog i læseklubben) og som en af jer også anbefalede, blandt alle de gode Aarhus-tips. Igen, tak tak tak ♡

degrassi next class netflix normal nykøbing f Jeg GLÆDER mig også til at høre jeres tilføjelser og hvad I går og drømmer om at bruge måneden på?

musik refn film drive

jemima kirke separated hvad betyder the revenant Foto: rundrejser sri lanka

plader til loft tastselv skat link borger Reklamelinks:
obs optage program Jakke | Six Ames
termoruder på mål Strik | Second Female
mærke med happy face Jeans | bodily distress syndrome (på udsalg)
hals egense færgen priser Frakke | Ganni (piccadilly circus london og hvad koster fundament
tintin billeder damer Støvler | revelation online release eu
ortopædkirurgisk afdeling kolding sygehus Halskæde | lucy liu pregnant
adelina sidonia neiconi Taske |jeg elsker lars

halfdan rasmussen heltekvad  

Skriv en kommentar

hvad kvinder ønsker

sølvmetal biler fælge

introducerende artikel eksempel

city sightseeing copenhagen

kælderen i herning

41 Kommentarer

 1. opbevaringsskab med lås Her står februar på Copenhagen Dining Week, vinter i TIVOLI (måske med skøjter på), og Copenhagen Light Festival. Og fastelavnsboller selvfølgelig! Og så skal jeg i gang med at planlægge mit påske-roadtrip.

  kræft lever symptomer Endelig glæder jeg mig over lysets tilbagevenden. Fra ultimo februar kan jeg genoptage mine daglige gåture i skoven og nå hjem, inden det bliver mørkt :-)

 2. youtube broadcast yourself video music Jeg er lige startet på 4. semester, så jeg skal bruge det meste af februar på at læse faglitteratur, men jeg har også et ønske om at begynde på en roman, gerne en krimi, hvor jeg ikke skal “tænke” for meget – har overvejet Blækhat efter du har nævnt den herinde, måske det var på tide at få den købt.
  Ellers skal jeg også have flere km i løbe-benene, jeg er bare så dårlig til det, hvis ikke vejret siger “kom-ud-i-det-dejlige-solskins-vejr”, men det er jo bare en dårlig undskyldning ;-)
  Og, og, og, hvis tiden og overskuddet er til det, så vil jeg så gerne køre en tur til vesterhavet hvor jeg kommer fra. Få en masse vind i håret og gået en lang tur med en kaffe i den ene og en hånd fra min bedre halvdel i den anden. Dét må da være at nyde de små ting i vores dejlige lille land.
  Knus fra Århus <3

  1. karl bent lebrecht nielsen Ja, snup Blækhat! Det er godt nok ikke en decideret krimi, men den er lige så spændende og så er den lidt mere ‘klog’ og velskrevet end mange krimier, men samtidig nem at komme igennem :) Og den er nærmest et must nu du er fra Århus.
   Hav den dejligste februar. Kram Emily

 3. snowflake on ocean drawing Bliver sjovt at følge lidt med på sidelinjen når turen går til Århus (siger århusianeren :-)). Væksthusene i Århus botanisk have er iøvrigt også et besøg værd apropos dine billeder og så har du sikkert fået anbefalingen, men vil lige nævne kvindemuseet ved domkirken, som har sådan en hyggelig café. I februar vil jeg selv nyde vinterferie med familien – søndervig, bade- og legeland, så er rammerne ligesom kridtet op:). I aften vil jeg glæde mig til at tage min mand i hånden og tage på date på Aros (eneste aften restauranten på 8. etage har åbent). Og så glæder jeg mig selvfølgelig også til at se mine børn i deres fastelavnsskrud de kommende dage. Rigtig god februar til dig.

  1. wilhelm freddie billede Ja helt vildt! De kan peppe alting op.

   cruel onion forum Ja, han havde været ekstra artig i år/sidste år, han får ikke altid så flotte ting.

   runde solbriller rosa stel Upsi! Den er på nu. Mange knus Emily

 4. quick draw game Jeg har fuldstændig vild optur over at have opdaget, at et hvidhovedet havørnepar er gået i gang med at bygge en rede i et træ ved den sø, jeg tit løber omkring. Så jeg regner faktisk med at bruge en stor del af februar med en kikkert ovre ved det træ. Jeg er lidt en naturnørd, tror jeg. 😳
  Ellers bliver februar stille og rolig – lidt date nights, lidt vennemadklub og en masse hygge i vores lille familiefirkløver herovre.
  Jeg glæder mig til at følge med i dit Aarhus-eventyr!

  1. school of rock free What what what?! Det lyder da også overdrevet sejt :) Hvor længe ruger sådan en størrelse? Tænk hvis du skal opleve havørneunger?
   Dejlig februar med de hyggelige planer og kikkerten :)

   adventures with tip & oh episodes Kram E

   1. sort gynge med kæde Jeg prøvede faktisk at sætte mig lidt ind i sagerne for sådan en yngleperiode, haha. Vi får nemlig et par besøg fra DK i løbet af foråret, og jeg synes det kunne være SÅ fint at vise ørnebebser frem! Og det ser faktisk ud til, at hele processen tager nogle måneder, så jeg skal bare blive ved at holde øje. Og når de nu har bygget rede i det område, så bliver de vist ved med at komme tilbage år efter år, så længe der kommer unger ud af det. ❤️

 5. sejle fra punta sabbioni til venedig Hej Emily. Apropos punkt nr. 4 har jeg et spørgsmål, jeg håber, du kan være behjælpelig med: Hvordan får du plads til alle dine billeder på computeren? Der kommer jo kun flere og flere til, især i dit arbejdsfelt, så hvad er din løsning til det? Jeg døjer selv med pladsmangel ifm. alle mine egne digitale billeder, så gode råd tages imod med kyshånd :)

  1. enforcement of basement for war Av, jeg er ikke det bedste eksempel. Brugte iCloud men den får jeg hurtigt fyldt op og så skal man betale en god slat månedligt og det gad jeg ikke. Så ekstern harddisk (som jeg glemmer at bruge ofte nok) og ellers en computer med god plads + sletter løbende. Har ikke ramt loftet endnu, men det er tæt på… Klem E

 6. arne og carlos julekugler Som løber og århusianer kan jeg klart anbefale Marselisskoven. Den er fantastisk at løbe i – lige ned til vandet, kuperet og stor. Den er også fantastisk til en søndagsudflugt – evt. kombineret med et smut på Skovmøllen eller Moesgård museum.

  mindste land i verden Riisskoven er også rigtig god at løbe i. Nemmere at overskue og har en fin rute rundt – og så er der jo også lige djævlebakken. Du er ikke i tvivl, når du rammer den🙂😳

 7. flot billder om elsker Tak for som altid positivt inspirerende læsning. I februar drømmer jeg om, at mit nye projekt omkring nutidens nytænkende kvinder udvides. Jeg drømmer om et interview med dig til inspiration for en masse unge mennesker.

 8. heath ledger death Væksthusene kan varmt anbefales og så har de en rigtig god og grøn frokost oveni.

  den perfekte kugle Hos Pho C&P i sønderalle finder du byens bedste pho og friske ruller.

  geberit aquaclean 4000 Carlton er er tophyggeligt brasserie/perfekt til datenight

  louis vuitton taske 45 Og byens bedste fastelavnsboller m creme – og andet bagværk er i Mejlgade hos Mor Anna.

  jørgen laursen tarok Nyd aarhus og I New York kan jeg varmt anbefale Refinery Hotel v Bryant Park.

 9. british colorpoint shorthair Jeg har lige bestilt tur til NYC til august/september og jeg har ikke besøgt byen før, så jeg er på bar bund ift., hvor det er bedst at bo. Måske du vil lave et indlæg om jeres overvejelser ift. hote? :-)

  1. præstation på engelsk Ja, det skal jeg nok have i tankerne. Jeg kan ikke helt finde ud af om vi skal bo på hotel eller AirBnb, for vi skal være der relativt længe… Jeg har ‘kun’ boet i Soho tidligere og ELSKEDE viben dér, så kigger nok mest der eller i Williamsburg til en start. Kram E

   1. drengenavne med m Hvis jeg må komme med en lille anbefaling, så vil jeg bare lige slå et slag for West Village/Chelsea/Meatpacking. Det er helt klart mit yndlingsområde at bo i NYC. SoHo er også skøn, men det andet område har bare liiiiige lidt mere luft og stemning, synes jeg. Og så er det så dejlig tæt på floden til et par dejlige gå- og løbeture. 😊

 10. kevin carter photographer Vi håber på salg af vores dejlige hus, da vi efter 25 år skal flytte i lejlighed igen. Mærkeligste følelse men når børnene er flyttet, har man på ingen måde brug for så meget plads….. Alligevel mærkeligt og sorgfuldt …

 11. adidas sneakers sort nmd r2 FYI så kan man kun benytte faciliteterne ved Den Permanente, hvis man er medlem (eller i følge med et medlem) af Vikingeklubben Jomsborg. Det er dog muligt at hoppe i vandet udenfor Den Permanente, hvis man kan klare sig uden en saunatur. Bagefter kan man søge varmen med smørrebrød eller kronch på Sjette Frederiks Kro, som ligger meget smukt i skoven med udsigt over vandet, lige ret over Den Permanente.
  Nyd tiden i Aarhus😊 Kh. Line

  1. elgiganten aalborg åbningstider Ah crap, havde ellers lige glædet mig. Synes nok det bliver lige friskt nok uden sauna, så må enten undvære eller se om jeg kan blive venner med en vinterbader ;) Tak hvor er du flink. God weekend :) Kram E