Havregrød Deluxe

taunus 12m globe 1953

hvorfor for man lus Jeg er ellers ikke den store grødspiser, men her om vinteren så kommer det lidt over mig. Havregrødstrangen. Og når jeg sidder der med en skål rar, varm grød (med masser af gode toppings), så kan jeg pludselig slet ikke huske, hvorfor det er, det ellers er mig imod. Sæsonbetinget grødhoved.

junior nord flemming I weekenden fik jeg således havregrød og endda i en ekstra lækker udgave med en karamelliseret banan på toppen sammen med andet rart. Det tager selvfølgelig lidt længere tid, men det er nu ikke galt og man kan næsten nå at fikse bananen mens grøden alligevel koger. Hvis det bliver lidt for ambitiøst til en hverdagsmorgen, så er det alletiders weekendmorgenmad. Sød, lækker, mættende og varmende.

ets 2 euro goodies

culotte bukser sorte Varm 1/2 spsk kokosolie og 1 spsk ahornsirup i en pande og lad det karamellisere let. Del en banan på langs, drys den med kanel og vanillepulver og steg den på begge sider i karamellen til den er gylden. Server den på en portion havregrød (eller anden grød), sammen med en klat yoghurt (jeg brugte kokosyoghurt), en skefuld mandelsmør (eller anden nøddesmør) og kokosflager. Spis mens hele molevitten er varmt. Mmmm….

cykelkurv i pileflet Jeg lavede bare en almindelig havregrød af 1 dl havregryn og 2 dl vand + et knips salt. Og evt. lidt rosiner og kanel.

samui first house hotel

Skriv en kommentar

sort astra model 2017

mobilabonnement til børn

kosta bods sverige

afvigelse i procent

moises arias height

11 Kommentarer

    1. streets of new york movie Åh kan ikke huske hvad den hedder, har ikke mere og bægret er smidt ud. Men det er yoghurt lavet af kokosmælk og køber den i helsekostforretningen (Helsam) :)

  1. pernille corydon halskæde stjernetegn tyr Hvor ser det bare SÅ Lækkert ud! Jeg grovelsker havregrød med banan og lækre toppings, så denne udgave skal helt sikkert afprøves snarest muligt!

    1. akavet date landmand søger kærlighed Do it! Håber den vil falde i din smag. Stort klem E

  2. pipers hus i byparken roskilde Vågnede, så din story på insta, læste de nye blogindlæg og gik straks igang med projekt havregrød og karamelliseret banan. Har aldrig følt så stor luksus over en skål havregrød før. Lækkert med lækkert på! Tak for at gøre min start på dagen helt perfekt ✌🏼🌸

    1. marnie before and after Yay for en opturskommentar, dét er jeg glad for at kunne have bidraget til. Mange kram Emily

  3. fortnite concept art Årh hvor lækkert! Jeg elsker at karamellisere banan, æble, nødder – you name it! – og proppe ovenpå min grød 😍 Jeg er heller ikke den helt store grød-fan, så der skal gerne lidt lækre toppings til.