Små ting

byggegrunde til salg i nordsjælland

century tuna adobo gardenia anelle sko {På tur med model-Penny}

rød jakke zara dame Orv hvor jeg hyggede mig i sidste uge. Den var ikke det perfekte eksempel på life/work-balance. Overhovedet. Jeg drev den lidt for meget af, for nu at sige det pænt. Lidt for mange og lange ture med hundedyret og lidt mere fokus på træning, søvn og skægge aftener med min mand, end på indbakke og to-do-lister. Men det var vist lige det, jeg trængte til og så må jeg jo bare give den en ekstra skalle og nå det forsømte denne uge.

lette og luftige lagkagebunde Har I det ikke også sådan af og til? Tænker det er sådan, uanset om man er selvstændig eller lønmodtager. At der er nogle uger eller dage hvor man slacker, mens der så er andre igen, hvor man sparker igennem. At ens energi, engagement og fokus ikke er statisk, men svinger en del. Sådan har jeg det i alle tilfælde og tænker det er ok. At det går op i det lange løb.

adolf hilmer schrøder Inden jul havde jeg det til gengæld ikke så godt. Især ikke på energikontoen. Der var statisk i bund. Jeg havde en oplevelse af at ramme muren og være udbrændt. Og træt, træt, træt. Det kom bag på mig, fordi jeg ikke umiddelbart kunne finde en årsag. Jeg var til lægen et utal af gange uden at blive klogere. Blev bare mere frustreret og ked af det, over ikke at vi ikke kunne finde noget konkret, der kunne fikses eller rettes op på. Jeg har det godt igen nu, rigtigt godt faktisk og vil gerne dele mere med jer, når jeg har haft tid og ro til at bearbejde det hele lidt selv. Der er ikke noget som en lille bundskraber, der kan få en til at se, hvad der virkelig er vigtigt for en og betyder noget. Som min søde mormor altid sagde: “Der er ikke noget der er så skidt, at det ikke er godt for noget”. ;)

silvan helsingør tilbudsavis Og til noget helt andet, men også en bundskraber (meget værre end min) og alligevel et pragteksemplar af vidunderlig sort, sort humor: I går var vi inde at se 3 Billboards Outiside Ebbing Missouri. Har I set den? Hvis ikke så gør det. Den har min varmeste anbefaling. Helt vidunderligt lun og smuk på trods af vold og armod en masse.

gin smagning frederikshavn Denne uge må gerne blive som dens forgænger. Okay, en kende mere effektiv ville nok klæde den og mig. Har både en lang række lavpraktiske punkter, der gerne må blive fortid hurtigst muligt og så skal jeg have skrevet på en ganske særlig bog. Dét glæder jeg mig til.

herresko med kvast Jeg håber, at I også får en både hyggelig og effektiv, ny uge ♥

italian vogue editorial hair

milano bergamo lufthavn silicon valley series {Mandag aften i den store fryser}

to på flugt repunzel

yachts for sale fyldte chokolader med lakridscreme {Mine bedste venner for tiden: Seng og lyskæder}

baby rumvæsner slim

farvevalg til soveværelse vender støvler dk {Morgenmad og -læsning}

primera bravo se

pudsning af sølvtøj drops baby tøj strik {Onsdagsdaten bød på falafelburger og shuffle board}

rens stole gjorde

new york september 2016 the pledge of allegiance {Ugens outfit: Strik og yogapants}

survival games minecraft

hundelegetøj odder pivedyr indendørs gynge træ børn {Fredagsslik: Konditorflødeboller fra Summerbird}

skoda karoq mat

hvor stort er et 7 mands mål akryl malerier blomster {Weekendbrunch og venindetid på Grød}

delta park lejlighed

statisk eller dynamisk rabarber tarte opskrifter {Sluttede ugen af i skøjtehallen og siden i biffen}

Skriv en kommentar

hvornår starter legenden om kora på nick

col fitts american beauty

norsk vejrudsigt aalborg

lawn mower pulls

skagen aften ved sønder stand

18 Kommentarer

 1. benefits of banana Sikke et dejligt indlæg! For jo – ugerne er ikke ens… mine uger varierer også meget i energi og engagement, og det er bare helt okay! Vores kroppe tilpasser sig også naturligt vintermånederne, det hele går lidt mere sløvt for sig. Men sikke nogle hyggelige stunder, du har haft! Dejligt du har det bedre ❤️

 2. digestive system of a pig Helt sikkert om jeg kender det. Og der er bare opgaver/fag på studiet, som man synes er federe end andre. Det har taget mig de fire første år på studiet at acceptere, at det er okay, jeg ikke gør lige meget ud af alle fag. Og når man så er træt og uoplagt tror jeg, det er vigtigt at acceptere det og give kroppen lidt ro. Selvfølgelig skal det ikke tage overhånd, men det er mega vigtigt at lytte til både fysiske og psykiske signaler, også selvom man ikke kan finde en oplagt årsag til trætheden/udbrændtheden.
  Og dine yogapants er bare helt vildt fine ;)

  orkester med otte medlemmer KH

 3. madkasse med rum Godt du er ved at være ovenpå igen :) Jeg tænkte om du havde lyst til at samle onsdagsdateaktiviteter i et indlæg? Eller bare et indlæg om rare og sjove ting at lave sammen som par. Havde virkelig problemer med at komme på gode oplevelser og aktiviteter med min mand forleden – det er ikke så nemt i iskolde og mørke januar synes jeg!

  1. hanalei colony resort Tak ♡
   Ja, det var da en god idé! Altså ofte går vi jo bare ud og spiser (og ikke noget fancy) og tager så i biffen, men af og til laver vi også noget lidt mere opfindsomt, så det er en god idé med et indlæg om det.
   Kram E